• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Havalar birden soğudu bugün uyku tulumlarını çıkardım denedim hala oluyor ama geçen sene de büyük almıştım seneye de giysin diye çok pahalılar🤣

Geçmiş olsun ateşi çok mu yüksek
Ben gündüz 37,5 ken huysuzlanınca calpol vermiştim . Bikaç saat sonra yine çıktı 38 oldu babası Dolven içirdi zorla. Çizgi film açtı da içirebildi onu da .
Benimkide hasta burnu tıkalı benden bulaştı yüksek ihtimalle evde hasta olan bendim. Grip mi olduu acaba seninkide burnu nasıl. Ben hastalıktan değilde ateşten çok korkuyorum 38i geçmiyorsa sıkıntı olmaz Allahın izniyle
çok geçmiş olsun canım. Grip belirtisi yok ateş dışında . Ama elini boğazına sokmaya çalıştı bikaç kere sanırım boğazı ağrıyor .

Kızlar ya bişey sorucam . Dün akşam kızım balık yemişti. Bi ara zor yutkundu . Sonra yemeye devam etti. Bugün de elini boğazına sokunca kılçık mı takıldı kaldı acaba dedim. Çok saçma bi soru ama . Kılçık takılsa belli olur değil mi ? Hiç duramaz o zaman değil mi ?

Ben gündüz 37,5 ken huysuzlanınca calpol vermiştim . Bikaç saat sonra yine çıktı 38 oldu babası Dolven içirdi zorla. Çizgi film açtı da içirebildi onu da .

çok geçmiş olsun canım. Grip belirtisi yok ateş dışında . Ama elini boğazına sokmaya çalıştı bikaç kere sanırım boğazı ağrıyor .
Soğuk yediği içtiği bişey dokundu belkide anlamıyoruz ki nize normal gelen bazen onlara dokunuyor işte tez zamanda iyileşsin inşallah

Kızlar ya bişey sorucam . Dün akşam kızım balık yemişti. Bi ara zor yutkundu . Sonra yemeye devam etti. Bugün de elini boğazına sokunca kılçık mı takıldı kaldı acaba dedim. Çok saçma bi soru ama . Kılçık takılsa belli olur değil mi ? Hiç duramaz o zaman değil mi ?
ya bence olamaz ama anneler hisseder düşüncesi bi içimi sıktı

Bilemedim acaba olabilir mi?

K kartal86 Şimdi BES ile ilgili kesinti neden olur diye araştırırken şikayetleri gördüm, ayrılmak istendiği zaman da ana paradan kesintiler olduğuna dair şikayetler gördüm birçok firma için. Benim bilgim firmalara göre değişmekle beraber örnek veriyorum ilk 3 yıl ya da 5 yıl içinde ayrılırsanız ana paranın tamamının geri alınacağı fakat devlet katkısını alamayacağımız yönündeydi. Ama görüyorum ki birçok firma aylık yatırılmış bu ana paralardan da kesinti yapmış. Ben de kendi firmama bugün bunu soracağım böyle bir şey var mı diye. Hoş şu an çıkmak gibi bir düşüncem yok ama hayat sonuçta bir gün lazım olur bir şey olur. Yanlış bilgi verilmemesi gerekir sonuçta. Sen de düşünüyorsan bu konuyu iyice sor didikle istersen, kendi ana parandan kesinti olmaması gerekir mantıken
Ben hic arastirmadim ama cokta sacma yani ana paradan kesinti olmasi.yapi dusunuyordum ama memnunsa baskalari garantiyede gidip konusayim.tesekkur ederim kızlar burasi iyiki var🙃

Kızlar oğlum 2-3 gün önce hafif ateslendi ve oksuruk vardi.internette gordum gecen senede cok arastirmistim ama ufak oldugu icin cesaret edememistim.bu sefer umca damlayı kulllandim ve 3 gun surmeden normale dondu.hastalik yasamadik sukur.havalar malum her cocugun hasta olma ihtimali var.denk mi geldi bilmiyorum ama bizde ise yaradi sizinlede paylasmak istedim.hastalik geliyorum dedigi evrede yakalayip kullanirsiniz bir cok kisiden de duydum geciyormus.bilgilendirmek istedim.

Ya kızlar Allah aşkına sizin bebeklerde kudurdu mu bir benim ki boyle duvara tırmanarak neredeyse. Ne kadar tehlikeli şey varsa kizimda en son bugun prize kasikla cay dökmeye calisiyordu saniye icinde nasil yetisiyor bilmiyorum. Gözümü ayrılıyorum üzerinden arkamı döndüğümde an dakika bile degil oyle isler beceriyor ki panik atak olacağım. Emzirmeye sonlandırdık diye zaten huysuz onun ekstra huysuzlugu var ama yani normalde de enerjik bir çocuktu ama suan hani kırıp dökmek icin bilinçli yapiyor gibi son bir haftadır baya arttı buraya bile giremiyorum

Ben hic arastirmadim ama cokta sacma yani ana paradan kesinti olmasi.yapi dusunuyordum ama memnunsa baskalari garantiyede gidip konusayim.tesekkur ederim kızlar burasi iyiki var🙃
Bizimki iş bankası, arayıp sordum her ay böyle kesinti olacakmış, ne kadar saçma, 5 yıl sonra kesinti olmaz diyor, ee ben ne anladım devlet katkısından zaten devlet katkısının yarısı kesiliyor, ee fon getirisi de var diyor, bence siz garantiye sorun belki orda öyle bişey yoktur

Kızlar oğlum 2-3 gün önce hafif ateslendi ve oksuruk vardi.internette gordum gecen senede cok arastirmistim ama ufak oldugu icin cesaret edememistim.bu sefer umca damlayı kulllandim ve 3 gun surmeden normale dondu.hastalik yasamadik sukur.havalar malum her cocugun hasta olma ihtimali var.denk mi geldi bilmiyorum ama bizde ise yaradi sizinlede paylasmak istedim.hastalik geliyorum dedigi evrede yakalayip kullanirsiniz bir cok kisiden de duydum geciyormus.bilgilendirmek istedim.
Nedir o canım

Ya kızlar Allah aşkına sizin bebeklerde kudurdu mu bir benim ki boyle duvara tırmanarak neredeyse. Ne kadar tehlikeli şey varsa kizimda en son bugun prize kasikla cay dökmeye calisiyordu saniye icinde nasil yetisiyor bilmiyorum. Gözümü ayrılıyorum üzerinden arkamı döndüğümde an dakika bile degil oyle isler beceriyor ki panik atak olacağım. Emzirmeye sonlandırdık diye zaten huysuz onun ekstra huysuzlugu var ama yani normalde de enerjik bir çocuktu ama suan hani kırıp dökmek icin bilinçli yapiyor gibi son bir haftadır baya arttı buraya bile giremiyorum
Hepimizinki sanırım bu evre de 😂 koltuk tepesine çıkıp orda emeklemeye çalışıyor birde yaya diyor yardım et yani 😂 ben tutacakmışım o emekleyecekmiş koltuğun tepe kısmında 😂 nerde tuhaf iş var orda

Hepimizinki sanırım bu evre de 😂 koltuk tepesine çıkıp orda emeklemeye çalışıyor birde yaya diyor yardım et yani 😂 ben tutacakmışım o emekleyecekmiş koltuğun tepe kısmında 😂 nerde tuhaf iş var orda
Of valla delirmemek elde degil surekli düşüyor ağzının ici yara dolu oldu dudagi patladi

Yetişkinlerde kullanıldığını biliyordum da çocuklarda kullanıldığını bilmiyordum

Back
X