- 4 Eylül 2024
- 331
- 202
- 23
- 33
Dün yatakta zıplayıp daire şeklinde koşarken (abartmıyorum bak mevlana gibi dönüyor yatağın üstünde) önce yatağa yatar pozisyonda düşüp sekti ve yine aynı şekilde yatar pozisyonda yere düştü o sekme etkisiyle. Babası son dakika ayağını sokup kafasını vurmasını yumuşattı. Hani böyle o an korkunçtu ama gözümün önüne gelince gülesim geliyor o saçma düşmesi. Ayrıca koltuğun üstüne çıkıp 1-2-3 deyip poposunun üstünde olacak şekilde atlıyor düz de değil, bildiğin kıç üstü. Yani değişikler şu ara ve yaramazlıkları da bir garip, böyle ekstralı ekstralı, illa kendi yaratıcılıklarından da bir şeyler var düz yaramazlık değil.Ya kızlar Allah aşkına sizin bebeklerde kudurdu mu bir benim ki boyle duvara tırmanarak neredeyse. Ne kadar tehlikeli şey varsa kizimda en son bugun prize kasikla cay dökmeye calisiyordu saniye icinde nasil yetisiyor bilmiyorum. Gözümü ayrılıyorum üzerinden arkamı döndüğümde an dakika bile degil oyle isler beceriyor ki panik atak olacağım. Emzirmeye sonlandırdık diye zaten huysuz onun ekstra huysuzlugu var ama yani normalde de enerjik bir çocuktu ama suan hani kırıp dökmek icin bilinçli yapiyor gibi son bir haftadır baya arttı buraya bile giremiyorum