• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Çoğu zaman yüz kere bacağıma dolanıyor ağlıyor ama mecburum yapıyorum, önüne sürekli bir şeyler atıyorum. Zaten öyle mükemmel yemekler yapamıyorum yani, uyurken hiçbir iş yapamam mecbur yanında duruyorum, kalktığında beni görmezse mümkün değül tekrar uykuya döndüremem çünkü. Benim de dinlendiğim tek an onun öğle uykusu oluyor ama onda bile en az iki kez uykuya döndürmek için uğraşıyorum dakikalarca.
Evet bende de o sorun var şuan uyutuyorum mesela uyuttuktan sonra yatağına koyucam 20 25 dk sonra ağlayacak bazen o kadar bile durmuyor yatağında yanıma alıyorum bende uzanıyorum ama yine bir şekilde koca yatakta dibime geliyor iki büklüm bekliyorum uyanmasını o arada asla iş yapamıyorum o uyanıkken ne yaparsam yapıyorum işte yarım yamalak birde o zorlukla yemej yapıp akşam eve eşim gelip bugün tost yesem olur mu diyor ya çıldırasım gelşyor

Evet bende de o sorun var şuan uyutuyorum mesela uyuttuktan sonra yatağına koyucam 20 25 dk sonra ağlayacak bazen o kadar bile durmuyor yatağında yanıma alıyorum bende uzanıyorum ama yine bir şekilde koca yatakta dibime geliyor iki büklüm bekliyorum uyanmasını o arada asla iş yapamıyorum o uyanıkken ne yaparsam yapıyorum işte yarım yamalak birde o zorlukla yemej yapıp akşam eve eşim gelip bugün tost yesem olur mu diyor ya çıldırasım gelşyor
Gündüzde Salonda yerde battaniye serin yerde yatsin bı böyle deneyin.oğlumla yerde yatıyoruz uyudumu kalkıyorum işlerimi yapiyorm hemen.aksam sadece yatağa koyuyorum çünkü yukarda çocuk odası var gürültü yapıyor mecburen salonda yatırıyorum.

Kızlar mor meyveli karışımı kullanıyorum çocuğum aşırı iştahsız yani o mu işe yaradı yoksa bu iştahsız dönemi mi geçti bilmiyorum en azından tadına bakıyor yemeklerin dün ve bugün 1,5 ay sonra ilk defa tarhana çorbası içti ilk defa balık yedi falan sabah hiç bir şey yemiyordu 1,5 tane pankek yedi yani insanlık için küçük benim için büyük bir şey😂
Maşallah maşallah🧿mor meyveli karışımi hergun mu verdin,ara verdiniz mi hic.

Kızlar mor meyveli karışımı kullanıyorum çocuğum aşırı iştahsız yani o mu işe yaradı yoksa bu iştahsız dönemi mi geçti bilmiyorum en azından tadına bakıyor yemeklerin dün ve bugün 1,5 ay sonra ilk defa tarhana çorbası içti ilk defa balık yedi falan sabah hiç bir şey yemiyordu 1,5 tane pankek yedi yani insanlık için küçük benim için büyük bir şey😂
Maşallah 🧿 sadece mama mı içiyordu hiç kilo kaybı oldu mu o süreçte

Gündüzde Salonda yerde battaniye serin yerde yatsin bı böyle deneyin.oğlumla yerde yatıyoruz uyudumu kalkıyorum işlerimi yapiyorm hemen.aksam sadece yatağa koyuyorum çünkü yukarda çocuk odası var gürültü yapıyor mecburen salonda yatırıyorum.
Öyle yerde yatıramam ki ya havalarda soğudu ben yatağına alışsın istiyorum artık ama olacak gibi de değil

Kızlar size sormak istediğim bir soru var yemekleri ne zaman yapıyorsunuz ? Ben yemek yapmaya çalışırken kızım yerlerde olay cıkarıyo asla hiç rahat vermiyo öğrenme kulesi aldım o da kabusum oldu sürekli su ile oynamak istiyor.uyudugunda yemek temizlik vs yapıyorum ama yemek saati geldiğinde salayı pilav vs yapmak işkence.ne zaman nasıl yapıyorsunuz
Bizde aynı dertlere sahibiz.Dün aksam mesela yatmadan önce karisik kizartma yaptım ertesi gün hazır olsun diye.Öğrenme kulesi ve muslyk basinda oynadi ki baska turlu asla zaptedemiyorum.Yalniz oğlum oldugundan beri mukellef sofralar asla kuramiyorum.Kayınvalidemle ayni bahcede olmanin dezavantajlarini yemek konusunda avantaja cevirerek kocami cogu zaman o besliyor🙃ben ancak kendime ve ogluma yetiyorum.herkes kendi cocuguna baksin bence yeter🙃

Öyle yerde yatıramam ki ya havalarda soğudu ben yatağına alışsın istiyorum artık ama olacak gibi de değil
Canim halı altı ısıtma alabilirsin biz kullanıyoruz daha sermedim Antalya'da oturuyoruz. biz her kışın seriyoruz yerde oturuyoruz vücudumuz ısınıyoruz .su dokse bişey olmaz.hem daha az yakıyor.ufo daha çok yakıyor.camilerde bile kullanıyor.onemli olan halı ısıtıcı üzerine sandalye üzerine oturmucan. teli kopsa çalışmaz korkmayın elektrik carpmaz. kabloyu ucu yerde bantla bişey olmaz.2000 yılında beri annemgil kullaniyor çok memnun.ankarada halamgilde kullanıyor.yerde yatiyorlar

Kızlar size sormak istediğim bir soru var yemekleri ne zaman yapıyorsunuz ? Ben yemek yapmaya çalışırken kızım yerlerde olay cıkarıyo asla hiç rahat vermiyo öğrenme kulesi aldım o da kabusum oldu sürekli su ile oynamak istiyor.uyudugunda yemek temizlik vs yapıyorum ama yemek saati geldiğinde salayı pilav vs yapmak işkence.ne zaman nasıl yapıyorsunuz
Ben uyuyunca halletmeye calisiyorum bazen ben yaparken mutfak dolapların kurcalamasina izin veriyorum mutfagi oyle bir dağıtıyor ki 1 saat onu toplamam suruyor bazen yapamıyorum. Bir makarna bile yapmama izin vermediği krize girdigi gunler oluyor duse kalka birseyler yapmaya calisiyorum. Bu arada gercekten düşe kalka pesinde koşarken oraya buraya çarpmaktan her yerim morardı sadece bir kolumda uc ayri yerde morluk var bacaklarım oyle 🥲

Back
X