• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Çok haklısın, benim de geceleri özellikle çok işime yarıyordu. Tekrar uyusun diye verirdim ağzına, bırakınca ben de çok yıpranmıştım 🥺 İnşallah kolaylaşır her şey canım ne diyim
Geçti mi sizin o süreç ne kadar sürdü adapte olması, gerçi seninkine uyumuyordu ki geceleri 😔

Benim amacım memeden kesmekti baya da azalttım ama birden bire emziği bıraktı şimdi daha çok mem istiyor asla uyumuyor o kadar zor uyutuyorm aşırı bağırıyorum durmuyor kaçıyor gidiyor başım ağrıyor sürekli devamlı evde bir olay var
Bence memeyi de bir defa da kes artik ama ilk 2 hafta ki ozellikle ikinci hafta daha zor geçiyor. Onun icin zor bir süreç olduğunu duygularını kontrol edemediğini surekli kendine hatırlatarak normalin daha fazlası hos görülü gecirmeye çalışman lazim sonrasinda rahatlarsın insaallah. Cok huysuz oluyorlar cok agliyorlar o süreçte yıpratıcı oluyor ama bitiyor

Bence memeyi de bir defa da kes artik ama ilk 2 hafta ki ozellikle ikinci hafta daha zor geçiyor. Onun icin zor bir süreç olduğunu duygularını kontrol edemediğini surekli kendine hatırlatarak normalin daha fazlası hos görülü gecirmeye çalışman lazim sonrasinda rahatlarsın insaallah. Cok huysuz oluyorlar cok agliyorlar o süreçte yıpratıcı oluyor ama bitiyor
Benim çocuğumun normal hali o kadar huysuz ki ve sürekli her şeye ağlayan bir çocuk müzik açarız oynar güler saniyesinde hiç gişey yokken kendini yere atar. Düştüğünde sğlasa bir yeri acdığında ağlasa ne bileyim yemek yemek istemez ben zorlarım buna ağlasa anlarım ama her şeye ağlanır mı be çocuk bıktım cidden sürekli kulağımda ağlama sesi o yüzden öyle pat diye kesemiyorum az rayına girse biraz ağlaması azalsa gece kaç kere meme istedi öyle böyke ağlamıyor sakinleştirmem asla mümkün olmuyor babası ayrı ben ayrı hiç dinlemiyor

Geçti mi sizin o süreç ne kadar sürdü adapte olması, gerçi seninkine uyumuyordu ki geceleri 😔
Yani tam 1 yaşındaydı ama her zaman sorun olduğu için yine her şeyin iç içe geçtiği bir dönemdi. Gündüz uyumadığı, diş çıkardığı, atakta olduğu zamanlardı. Yanlış hatırlamıyorsam o zaman bizim de çok sancılı geçmişti o süreç. Ama dediğim gibi emzikten bağımsız, sürekli uyanıyordu zaten, emzik uykuya döndürmeye yarıyordu onu da bırakınca işte o kucak omuz olayları o zaman zirve yaptı. Hala da bitmiş değil o huyu biliyorsun

Yani tam 1 yaşındaydı ama her zaman sorun olduğu için yinw her şeyin iç içe geçtiği bir dönemdi. Gündüz uyumadığı, diş çıkardığı, atakta olduğu zamanlardı. Yanlış hatırlamıyorsam o zaman bizim de çok sancılı geçmişti o süreç. Ama dediğim gibi emzikten bağımsız, sürekli uyanıyordu zaten, ezmzik uykuya döndürmeye yarıyordu onu da bırakınca işte o kucak omuz olayları o zaman zirve yaptı. Hala da bitmiş değil o huyu biliyorsun
Evet aynısı bizimde çol uyanıyordu çoğu zaöam emzik sayesinde geri uyuyodu şiödi dalamıyor o yüzden daha çok meme istiyor artık emzirmek istemiyorum ama şuan peş peşe ikisini bırakmak onu daha çok çıldırtır

Benim çocuğumun normal hali o kadar huysuz ki ve sürekli her şeye ağlayan bir çocuk müzik açarız oynar güler saniyesinde hiç gişey yokken kendini yere atar. Düştüğünde sğlasa bir yeri acdığında ağlasa ne bileyim yemek yemek istemez ben zorlarım buna ağlasa anlarım ama her şeye ağlanır mı be çocuk bıktım cidden sürekli kulağımda ağlama sesi o yüzden öyle pat diye kesemiyorum az rayına girse biraz ağlaması azalsa gece kaç kere meme istedi öyle böyke ağlamıyor sakinleştirmem asla mümkün olmuyor babası ayrı ben ayrı hiç dinlemiyor
Emzirmeye ben de veda edeceğim artık sanırım, normalde bir kez emerdi gece, gündüz de 2 kez emer. Bu gece onu da vermedim. Her gün o saatte ciyak ciyak bağırıyor çünkü meme diye, aşırı edepsiz bir şekilde yırtınırcasına. Sanki böyle canını alıyorlar tövbe yarabbim. Sinirlendim baya. Önce babası, sonra ben, sonra tekrar babası sakinleştirmeye çalıştı. Sonra en son yine ben aldım, sinirlerimi yatıştırıp. İnan 4:28'de başladık en son 5:30'a yaklaşmıştı saat anca uyuttum. Ama inat ettim vermedim sonuç olarak. Bu 29 ekimde eşimin de 5 gün tatili var. Deneyeceğim böyle böyle. Bu gece işini çözmezsek ben de komple bırakacağım galiba. Ben öyle sürekli meme istememesine rağmen bile şu gece yaptığı şey yüzünden sinir krizi geçiriyorum. Zaten tüm gün 3 kez emiyor ama sabaha karşı öyle bağırarak krize girmesi tamamen alışkanlık başka bir şey değil yani. Senin işin daha zordur ben bire tahammül edemiyorum şu an

Benim oğlum park yataktan kendisi çıkabiliyor ya kaç kere yakaladım düşecek diye korkuyorum
Geçmiş olsun valla yandın, odası falan yoktu dimi. En alt kademesinden mi çıkıyor? Ben gerçi bilmiyorum park yatak kullanmadım hiç ama en aşağıya yere kadar iniyor galiba seviye seviye

Back
X