• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Canım günaydın orada mide var sanırım benim de midem hep ağrıyor özellikle yemeklerden sonra. İnşallah normaldir. Üzerimde yani gögsümde öküz oturuyor gibi ağırlık hissi de var
İnşallah ya. Bir düşündürdü beni. Ama dediğin gibi mide oralarda sıkışmaya başladı artık bide oda olabilir mi acaba diye düşündüm sonra bi sizlere sorayım dedim

Günaydın güzel hamişler 🌺
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir 🫠
size danışmam gereken bir konu var 🙇🏻‍♀️
Akşamdan beri göğüs ve karnımın arası ağrıyor, baskı var gibi orada. Oturunca iyiyim ama kalkınca çok garip. Tarif edebildim mi bilmiyorum ama. Benzer bişey yaşayan var mı? Normal mi acaba?
günaydın canım biz iyiyiz sen ve bebeğinde iyisindir inşallah
rahim yukarı çıkıp bebekte büyüdüğü için organlarımız sıkışıyo ondan olabilir sanki benimde ara ara oluyor çünkü

Yine aynı hastanede başka doktora randevu bulabilirsem gidicem yine içim hiç rahat değil. Herkes yarım saatten aşağı çıkmamış muayeneden ben yürüyüşle bile toplam 15 dk ya çıktım hastaneden çok moralim bozuldu sanki hiç bişey bakmadı
Canım ilk gebeliğimde bende şehir hastanesine randevu almıştım söylediğin gibi 15 dakika gördü ve birçok yerinde problem saydı özellikle kafası beyni için. Her bebek çok değerlidir fakat zaten tüp bebekti ekstra evham vardı o kadar korktum ağladım ki ertesi gün hemen bir profesör perinatoloğa randevu almıştım yaklaşık 1 saat muayenede kaldık hiç birsey yoktu hiiiç. Suyum azdı sadece ve hafta olarak geriden geliyordu bunlar yakından takip edildi doğuma kadar. Bebekte sorun yoktu en son minyon çocuk olarak konuyu bağladık çünkü bende minyon biriyim.

Bu gebeligimde korkudan devlete alamadım. İlk 3ayda önemli olan testlerden birinde problem çıktı devlet hastanesinde kan vermiştim ve doktorun yorumu beni yine yerle bir etti bebegimde ciddi anomaliler kalıcı hastalıklar olabileceğini söyledi türlü türlü kan testleri verdim ama o sonuclar çıkana kadar bittim. Hersey yolundaydı.. Ne zaman vicdan yoksunu bir doktora denk gelsem korkutulup durdum. Allah iyilerle karşılaştırsın olumsuz birşey duyunca hemen yelkenleri indirmeyelim başka doktordan görüş alalım muhakkak derim.🤲🏻

Ayrıca kızımda hafta geriligi olduğu için kilo da geriden geliyordu hatta 3 kg altı doğacak sanıyorduk ama doğuma yakın kilo aldı bebekler son zamanda topluyor. 3kg doğmuştu şuanda da gelişimi yaşıtlarıyla gidiyor zehir gibi bir çocuk maşallah.

Akşamdan beri göğüs ve karnımın arası ağrıyor, baskı var gibi orada. Oturunca iyiyim ama kalkınca çok garip. Tarif edebildim mi bilmiyorum ama. Benzer bişey yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Evet geçen gün yazmıştım buraya hatta kimse takmadı😂 Ona benzer yaşadım ama benim gece yatarken oldu düz oturunca hafifledi ertesi gün geçti. Normaldir diye düşündüm vücudumuz değişiyor

Akşamdan beri göğüs ve karnımın arası ağrıyor, baskı var gibi orada. Oturunca iyiyim ama kalkınca çok garip. Tarif edebildim mi bilmiyorum ama. Benzer bişey yaşayan var mı? Normal mi acaba
Günaydın canım umarım daha iyisindir, aynı durum bende de var gynoferon kan hapı da bunu yapıyor dendi, hamilelikten kaynaklı regl başlangıcı da dendi, organlarımız rahim büyümesinden dolayı sıkışıyor dendi. Ultrasona girdim bi şey çıkmadı şükür ama gece yatarken yürürken hareket halindeyken ağrı batma oluyo bıçak kesiği gibi acıtıyor. Göğüs kafesinin altında mideyle dalağın oldugu yer tam olarak. Sende de aynı yer mi

Canım ilk gebeliğimde bende şehir hastanesine randevu almıştım söylediğin gibi 15 dakika gördü ve birçok yerinde problem saydı özellikle kafası beyni için. Her bebek çok değerlidir fakat zaten tüp bebekti ekstra evham vardı o kadar korktum ağladım ki ertesi gün hemen bir profesör perinatoloğa randevu almıştım yaklaşık 1 saat muayenede kaldık hiç birsey yoktu hiiiç. Suyum azdı sadece ve hafta olarak geriden geliyordu bunlar yakından takip edildi doğuma kadar. Bebekte sorun yoktu en son minyon çocuk olarak konuyu bağladık çünkü bende minyon biriyim.

Bu gebeligimde korkudan devlete alamadım. İlk 3ayda önemli olan testlerden birinde problem çıktı devlet hastanesinde kan vermiştim ve doktorun yorumu beni yine yerle bir etti bebegimde ciddi anomaliler kalıcı hastalıklar olabileceğini söyledi türlü türlü kan testleri verdim ama o sonuclar çıkana kadar bittim. Hersey yolundaydı.. Ne zaman vicdan yoksunu bir doktora denk gelsem korkutulup durdum. Allah iyilerle karşılaştırsın olumsuz birşey duyunca hemen yelkenleri indirmeyelim başka doktordan görüş alalım muhakkak derim.🤲🏻

Ayrıca kızımda hafta geriligi olduğu için kilo da geriden geliyordu hatta 3 kg altı doğacak sanıyorduk ama doğuma yakın kilo aldı bebekler son zamanda topluyor. 3kg doğmuştu şuanda da gelişimi yaşıtlarıyla gidiyor zehir gibi bir çocuk maşallah.
Çok teşekkür ederim 🌸 tedirginliğim detaylı diye gidip detaylı bakmamasında. Akciğer, böbrek, dudak, yüz gibi hiç bir bölgeye bakılmadı. Raporda da yok. Kalp deseniz resmen kovar gibi yolladı, bidaha bakıcam dedi. Bi sorun yoktur kötüye yormuyorum ama bu şekil çaresiz kalmak üzüyo. İlk gebeliğim dış gebelikti. Tek tüple çok zor hamile kaldım. Herkesin değerlidir bebeği, benimkide bana çok kıymetli işte 🙇‍♀️
Hepinize teşekkür ederim ❤️

Evet geçen gün yazmıştım buraya hatta kimse takmadı😂 Ona benzer yaşadım ama benim gece yatarken oldu düz oturunca hafifledi ertesi gün geçti. Normaldir diye düşündüm vücudumuz değişiyor
Yaaa takmadı deme, gözden kaçmıştır belki 😞
Bidaha yaşamamana çok sevindim. Sabah kalktığımda iyiydim ama baskı, doluluk hissi devam ediyor hala. İyiye yoralım iyi olsun 🫶🏻

canım benim de bi ara çok oluyordu bağırsak mide sıkışıyor artık bence🤭 ben kan hapını değiştirince baya rahatladım.

25 kasımda detaylım var normalde 3 haftada bir çağırıyor doktorum dedi çok var daha 1 aydan fazla var sıkılırsın 2/3 haftaya yine gel dedi 😅 zaten hiç poz vermedi sağolsun inşallah size gösterir prenses 😊🫠💞

Benim de sağ kalçamda var :( 14+4'teyim. Yaklaşık bir ay önce hafif şekilde başladı, son zamanlarda ise oldukça arttı. Bazen uzandıktan sonra kalkamıyorum ya da yatakta dönmek çok zor oluyor. Geçen gün temizlik yaptıktan sonra yürümekte bile zorlandım. O günden beri kendimi fiziksel olarak hiçbir şekilde zorlamıyorum.

Salı günü doktor randevum vardı. Siyatik sinir sıkışması olduğunu, hamilelikte pelvik bölge genişlediği için bu sinirin sıkışabileceğini söyledi. Tamamen normal olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Yüzmeyi tavsiye etti ve 10 seanslık fizik tedavi yazdı. İlk seansa salı günü gideceğim.
Bunun dışında internette “hamilelikte siyatik sinir sıkışması egzersizleri” aratırsanız oldukça fazla egzersiz önerisi bulabilirsiniz.
Buraya güncelleme getireyim dedim. İlk seansta terapist bana evde her gun yapmam için bazı egzersizleri gösterdi. Bu egzersizler tamamen ağrınızın nerede olduğuna bağlı. Temel prensip ağrının olduğu yeri gerip esnetmek. Sonra ağrı olan bölgeye masaj yaptı.
Ayrıca beni hamilelerin olduğu egzersiz grubuna aldı. 40 dakika kadar esneme hareketleri yaptık dün. Bugün çok daha iyiyim. Yatakta da rahat dönebildim. Haftada iki kez gideceğim bu egzersizlere. Yani özetle bu ağrıları hamilelik egzersizleri ile azaltabiliyoruz 😊

Günaydın canım umarım daha iyisindir, aynı durum bende de var gynoferon kan hapı da bunu yapıyor dendi, hamilelikten kaynaklı regl başlangıcı da dendi, organlarımız rahim büyümesinden dolayı sıkışıyor dendi. Ultrasona girdim bi şey çıkmadı şükür ama gece yatarken yürürken hareket halindeyken ağrı batma oluyo bıçak kesiği gibi acıtıyor. Göğüs kafesinin altında mideyle dalağın oldugu yer tam olarak. Sende de aynı yer mi
Göğüs kafesimin tam ortası benim ya. Feramat kullanıyorum ben, acaba oda yapar mı?
Bugün daha iyiyim ama yürüyünce sancıyor gibi, doluluk hissi devam ediyor. Ne biliyim, normaldir de evhamlanıyoruz işte her şeye 🥲😅

Hayirli cumalar kızlar biz randevumuza bugün gittik çok şükür iyiler biri 318gr biri 277 Gr biri diğeri göre daha minyonmus ikizlerde öyleymiş genelde detaylı için gün aldım 3 Kasım da yani tam 21 haftalık da gitmiş olacagim

Kızlar akıllı saat kyllananlar kalp atışınız en fazlankaça kadar yükseliyor? Dün yazışmalardan sonra merak ettim taktım bende bugun 144. En yüksek olan kızı okula gidip almaya gitmiştim normal sanırım yğrüdüğüm için en düşük 70 miş sizin kaçlarda hareket halinde ve dinlenmede

Back
X