- 4 Ağustos 2022
- 7.185
- 3.137
- 123
HahahhaEskiye göre daha iyi konuşuyor basit şeyleri anlıyorum ama uzun uzun bişey anlattığında giç bişey anlaşılmıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahhaEskiye göre daha iyi konuşuyor basit şeyleri anlıyorum ama uzun uzun bişey anlattığında giç bişey anlaşılmıyor![]()
Çok konuştuklarında baya karışıyor ya ama zamanla oturacakHahahhabenimki tek heceli konuşuyor ama anlıyorum
baba uyyy diyor baba uyan yani
hele bazen uzun uzun birşeyler söylüyor her kelimenin ilk hecesi ile tüm derdini anlatıyor
![]()
Yaa kıyamamBizde de 2 yas sendromu bangır bangır ilerliyor surekli benle inatlasiyor ve tüm gün agliyor bazen canın aglamak mi istiyor kizim niye ağlıyorsun diyorum ağlamak istiyor diyor![]()
Evet baya kendini ifade ediyorYaa kıyamamkonuşuyor mu böyle bide maşallah
Neden canım yine aynı şeyleri mi yaptı dünki gibiBu2 yaş sendromu ne kadar sürecek ve nasıl davranmamız gerekiyor 2 gecedir hiç uyumuyorum ben
Ya arkadaşımın kızı aynı erkek gibiydi sinirli agresif her şeye ağlayan direten sonra oyun grubuna başladı ve iki yaş doğum gününü yaptılar melek gibi oldu umarım 3. Yaşa kadar sürmeden bizimde böyle olurBu2 yaş sendromu ne kadar sürecek ve nasıl davranmamız gerekiyor 2 gecedir hiç uyumuyorum ben
Ya uyumuyor deli gibi ağlıyor çıldırıyor beni ne yapacağımı bilmiuorum..sarılsam yanıma gelmiyor git diyor gidiyorum gidiyorum diye ağlıyor. Konuşuyorum bağırarak ağlamaktan beni dinlemiyor. Kendini yerden yere atıyor yatağında zagen yatmıyor bizim yataktan da düşecek diye lorluyourm çığlık ata ata dönüyor yataktaNeden canım yine aynı şeyleri mi yaptı dünki gibi
Hiç bişey iyiye gitmiyor ki her şey katlanarak eklenerek artıyor dün oturdum ağladım çok pişman oldum anne oldıpum için dedim bunları yaşayacağımı bilsem çocuk yapmazdım dedim eşim de aynı uykusuz kalıyor bişey diyemiyorum. Sonra böyle dediğim için pişman oluyorum söylediklerimden dolayı 2 senedir psikolojik kalmadı bendeYa arkadaşımın kızı aynı erkek gibiydi sinirli agresif her şeye ağlayan direten sonra oyun grubuna başladı ve iki yaş doğum gününü yaptılar melek gibi oldu umarım 3. Yaşa kadar sürmeden bizimde böyle olur
Seni anliyorum gercekten zor bir süreç ama onlar icin de kolay degil ve malesef ki yetiskin olan duygularını yönetebilecek ve yönetmesi gereken bizizHiç bişey iyiye gitmiyor ki her şey katlanarak eklenerek artıyor dün oturdum ağladım çok pişman oldum anne oldıpum için dedim bunları yaşayacağımı bilsem çocuk yapmazdım dedim eşim de aynı uykusuz kalıyor bişey diyemiyorum. Sonra böyle dediğim için pişman oluyorum söylediklerimden dolayı 2 senedir psikolojik kalmadı bende
Vallahi aynı numaradan ağlıyor bazen de boş yere hiç bir sebep yokken ağlıyor, anneme diyorum 2 yaş sendromunda diyor ki hiç bitmedi sendromlarıKızlar bizimde aynı yani sürekli her şeye ağlıyor istemediği bir şey olduğu an kendini yere atıp ağlıyor bazen numaradan APlar gibi de yapıyor
Nasıl davranacağımı şaşırdım konuşarak anlatıyoruz olmuyor kızıyoruz olmuyor hep kendi istedikleri olsun istiyorBu2 yaş sendromu ne kadar sürecek ve nasıl davranmamız gerekiyor 2 gecedir hiç uyumuyorum ben
Emzirmiyorsun diye mi sinirleniyor acaba meme tam kesilince düzelir belkiYa uyumuyor deli gibi ağlıyor çıldırıyor beni ne yapacağımı bilmiuorum..sarılsam yanıma gelmiyor git diyor gidiyorum gidiyorum diye ağlıyor. Konuşuyorum bağırarak ağlamaktan beni dinlemiyor. Kendini yerden yere atıyor yatağında zagen yatmıyor bizim yataktan da düşecek diye lorluyourm çığlık ata ata dönüyor yatakta
Haklısın canım çok haklısın insanda sabır kalmıyor bazen ama sen tamamen tek bakmadan kaynaklı daha çok yıpranıyorsun arada nefes alacak zamanın olsa bu kadar çok yıpranmazdın belki, gerçekten oyun grubuna mı yazdırsan belki sakinleşirHiç bişey iyiye gitmiyor ki her şey katlanarak eklenerek artıyor dün oturdum ağladım çok pişman oldum anne oldıpum için dedim bunları yaşayacağımı bilsem çocuk yapmazdım dedim eşim de aynı uykusuz kalıyor bişey diyemiyorum. Sonra böyle dediğim için pişman oluyorum söylediklerimden dolayı 2 senedir psikolojik kalmadı bende
M meraklibirkisi canım bence oyun grubunu deneyebilirsin yani bize iyi geldiğini söyleyemem ama aktivite oluyor biz iki aydır Gidiyoru?Haklısın canım çok haklısın insanda sabır kalmıyor bazen ama sen tamamen tek bakmadan kaynaklı daha çok yıpranıyorsun arada nefes alacak zamanın olsa bu kadar çok yıpranmazdın belki, gerçekten oyun grubuna mı yazdırsan belki sakinleşir
İlla bişeye takacaklar . Ben de biberonla hastayken ıhlamur vermiştim ballı . Aklına geldikçe onu istiyor. Memeyi Bıraktırınca nasıl uyutucam gündüzleri en çok ondan korkuyorum. Hadi geceleri babası bi şekilde uyutur . Ama memesiz gündüz hiç uyumadı benimki .Insaallah canimbiberona taktı suan surekli biberonda sut içmek istiyor. Sutu de doktorlar cok fazla onermiyor
Ben basta baya sure salladım gündüzleri ninni soyledim hatta bir süre uyumadi aksam 6 da uyudugu oldu oglen uykusuna yavaş yavaş adapte olduk bir sure surekli biberonda sütle uyudu hala istiyor ama azaltmaya calisiyorum süt fazla içince bağışıklığı düşürüyor yemesi azalıyor diye.İlla bişeye takacaklar . Ben de biberonla hastayken ıhlamur vermiştim ballı . Aklına geldikçe onu istiyor. Memeyi Bıraktırınca nasıl uyutucam gündüzleri en çok ondan korkuyorum. Hadi geceleri babası bi şekilde uyutur . Ama memesiz gündüz hiç uyumadı benimki .