• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Allah kolaylıkla bu süreci de atlatmayı nasip etsin bak ne kadar zorlansanda işte 2 yaşa getirdin bende yanlışlıkla hamile kalsam aslında öok mutlu olucam çünkü isteyerek bunu yapamıcam zaten eşim istemediği için sürekli her türlü önlemi alıyor yinw de belli olmuyor bu işler.
Benimde esim istemiyordu ama kısmette olunca oluyormus 🙈 insaallah darısı sana diyorum o zamannn🤲

Evinde bir çok oyuncak bebek var oda yapmış kıyafet almış biberonları mamaları bile vae insanlar kafayı yemiş ne yapacağını şaşırmış
Ya gerçekten yiyecek gıda bulamayan cocuklar ve böylelerinin ayni dünyada yaşaması ne garip insanligin psikolojisi bozuldu🤦‍♀️

Kızlar benim oğlum bişey anlatırken hep ilk heceleri söylüyor mesela köpek düştü kö dü, yada daha uzun cümleleri bile mesela gezmeye gideceğiz parka götürecem desem ge gi pa gö hep ilk heceler ile cümle kuruyor tamamını söylemiyor normal mi ya kafama takıldı biraz sizinki de böyle mi
2yasinda yani prematüre oğlum daha uzun cümleler kuramıyor. Zeytin,dede ,kedi,baba,nine,gel,git, peynir,bitti söylüyor.
Bazen koltuk,halı, saat, perde işaret gösterir soyluyorum. bide renklerde mavi beyaz kırmızı ve yeşil bilir ama söyleyemiyor hadi getir mavi araba oynayalım diyorum getirir oynarız.
Su getir, biberonu ver,kumandanı ver desem anliyor veriyor bana.
Canm kafana takmayın 2yasinda uzun cümleler diye soylicek bisey yok oğlan çocuk geç konusur

2yasinda yani prematüre oğlum daha uzun cümleler kuramıyor. Zeytin,dede ,kedi,baba,nine,gel,git, peynir,bitti söylüyor.
Bazen koltuk,halı, saat, perde işaret gösterir soyluyorum. bide renklerde mavi beyaz kırmızı ve yeşil bilir ama söyleyemiyor hadi getir mavi araba oynayalım diyorum getirir oynarız.
Su getir, biberonu ver,kumandanı ver desem anliyor veriyor bana.
Canm kafana takmayın 2yasinda uzun cümleler diye soylicek bisey yok oğlan çocuk geç konusur
Hep kelimelerin ilk hecesini söyleyince acaba normal mi sizinkiler de mi öyle yapıyor diye merak ettim

Back
X