Evet özel hastanede yaptırmıştık epey yüksekti ben de şaşırmıştım kağıdı bulamıyorum enabızda da yazmıyorD vitaminini ayrı istiyorlar genelde ona ayrı ücret çıkıyor hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet özel hastanede yaptırmıştık epey yüksekti ben de şaşırmıştım kağıdı bulamıyorum enabızda da yazmıyorD vitaminini ayrı istiyorlar genelde ona ayrı ücret çıkıyor hatta
2 yaş çok zorluyor canım.sanırım büyüme atakları yüzünden bu kadar huysuzluk uykusuzlukSabırlı kalmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor, ben de gece 3 te uyumuştum zaten 2 saatlik uykuylayım
Uyudunuz mu canımSabırlı kalmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor, ben de gece 3 te uyumuştum zaten 2 saatlik uykuylayım
Hastanenin sisteminden bakabiliyor musunuzEvet özel hastanede yaptırmıştık epey yüksekti ben de şaşırmıştım kağıdı bulamıyorum enabızda da yazmıyor![]()
Kan sayımı yapıldıysa vitaminlerine bakmamış olanilir açıkcası biz talep etmedikçe doktorlar pek vitaminlere bakmıyor direk d vitamini diye geçiyor anlaşılır bakıldıysa. Ben özellikle demir d vitamini b vitamini bakılsın diye talep ettim yoksa basit kan değerlerine bakıyolar zaten sağlık ocağı vitaminlere hiç bakmıyor2 hafta önce gittiğimizde tam kan tahlili yaptı vitaminlerine de baktı söylemişti değerleri hep yüksek diye tek tek saydı ama tahlilleri arasında bakmak için d vit kodu nedir bir bakayım ben de
Evet bu aralar sabaha kadar 10 kere kalkıyorum uyutuyorum yerine koyuyorum geri kalkıyor değişik bir haller2 yaş çok zorluyor canım.sanırım büyüme atakları yüzünden bu kadar huysuzluk uykusuzluk
10 da uyudu 12 de kalktıUyudunuz mu canım
Seninki normalde de böyle olduğu için atak mı diş mi.bir şey diyemiyorum bu madar oyun oynamayı seviyorsa gündüz oynasa keşkeDün gece 1 gibi uyayan oğlum saat 5 de kalktıyataktan inmeye çalıştı izin vermedim diye 1 saat ağlama krizine girdi, sonra sakinleşti baktım uyumuyor ben götürdüm oyun odasına ve hala uyumadı
![]()
2 gün felakat geçiyor öyle olunca yaSabırlı kalmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor, ben de gece 3 te uyumuştum zaten 2 saatlik uykuylayım
Ay evet hep böyle şeyler yapıyorSeninki normalde de böyle olduğu için atak mı diş mi.bir şey diyemiyorum bu madar oyun oynamayı seviyorsa gündüz oynasa keşkeama 2 yaş sendromu da geliyor artık dişlerde gelevek
Ben yerine koymuyorum uzun zamandır tamamen bizimle yatıyor yine uyanıyor elbette ama kendi yatağında yatsa hiç uyumaz. Bence bırak yatsın seninle nbir doysun sana illaki yatacaklar yataklarında ben pes ettim diğer türlü uyan uyut bekle yatağına koy hiç uyuyamıyordumEvet bu aralar sabaha kadar 10 kere kalkıyorum uyutuyorum yerine koyuyorum geri kalkıyor değişik bir haller
Benimkide oyun istiyor aöa öyle oyuncaklarla değil evde koşalım hoplayııp zıplayalım istiyor mizik açıp onunla oynamamı istiyor giç oyuncaklara ilgisi yokAy evet hep böyle şeyler yapıyorgenelde akşamları oyun oynayası geliyor gündüz nadir
ay bide bu aralar aşırı babacı oyun oynarken bana git diyor babasını istiyor
Bi ben böyleyim zannediyordum ya çok zor duygularBenimde çocuğu dövesim geliyor![]()
Canım belki bu akşam uykusunu erken çekmenize sebep olur inşallah10 da uyudu 12 de kalktı
Özel hastanede yaptırdık devlette kolay kolay bakmıyorlar. Bir de hasta olmadığı döneme denk getiremiyorduk bir türlü hastayken de vitaminlerine bakmıyorlarmış evetKan sayımı yapıldıysa vitaminlerine bakmamış olanilir açıkcası biz talep etmedikçe doktorlar pek vitaminlere bakmıyor direk d vitamini diye geçiyor anlaşılır bakıldıysa. Ben özellikle demir d vitamini b vitamini bakılsın diye talep ettim yoksa basit kan değerlerine bakıyolar zaten sağlık ocağı vitaminlere hiç bakmıyor
Bizde abi yapıyorKızlar hiç çocuğunuza vuran bir çocuk oldu mu nasıl tepki veriyor
2 yaştan sonra yanımda yatmaya alıştı vallaBen yerine koymuyorum uzun zamandır tamamen bizimle yatıyor yine uyanıyor elbette ama kendi yatağında yatsa hiç uyumaz. Bence bırak yatsın seninle nbir doysun sana illaki yatacaklar yataklarında ben pes ettim diğer türlü uyan uyut bekle yatağına koy hiç uyuyamıyordum
Oyuncak arabalar hayvanlara felan ilgisi var mıBenimkide oyun istiyor aöa öyle oyuncaklarla değil evde koşalım hoplayııp zıplayalım istiyor mizik açıp onunla oynamamı istiyor giç oyuncaklara ilgisi yok
Keşke, bilmiyorum bakalım bu akşam kaçta uyuyacakCanım belki bu akşam uykusunu erken çekmenize sebep olur inşallah