2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Evet evet kuzum şekli hiç önemli değil. Bebisler sağlıklı gelsin biz çok hirpalanmayalim masal gibi hikayelerimiz olsun gelip burada güzel guzel anlatalım

O da olabilir canim dedigin gibi.. bir de acaip esnekler sonucta. Benim icin hayal etmesi guc oluyor biraz ama son ultrasonda 2 elini ve 2 ayagini da suratına yapistirdigini dusunursem aslinda her yerde hissetmem normal evet

Ay ben delirmiş gibi sürekli hareketlerinin videosunu çekiyorum iki gün once de hıçkırık videosunu çektim
Benim bilgisayarda bir dosyam kizimin oyle cekilmis karin videolariyla dolu bunda cekmiyorum sadece yasiyorum gecen ruyamda bir tekmeyla ayagini karnimdan disari cikariyordu. O anda gercekten güçlü vurdu da mi uyandim. Sadece ruya miydi bilmiyorum ama bunlari yazarken bile tekmeler gırla gidiyor. Bu saatlerde uyumazsa isimiz var dogduktan sonra

Ay bende seviyorum izlemeyi ilk pıt pıtlarini bile çekmiştim
Eşimle uzanırken tekmelerini hissedince sen nasıl uyuyorsun ya boyle diyor uyuyamıyoruz ki

Kızlar iyi geceler bugün 35 haftalık olduk yatakta dönerken karnımın acısına uyandım agrimiyor resmen göbek deliğimin altı acıyor bide vajina girisimde sanki rahatsızlık baskı var karnım hafif ağrıyor gibi de bacaklarımda çekilme oluyor adette olan gibi varmı bunları yaşayan ?

Ben oğlumda hem park beşik aldım ben buna benzer birşey almıştım park beşiği inan ki 6. Aya kadar kullanamadım uyumadı neden bilmiyorum ilk 6 ay böyle yanı başı sallanan beşik kullandım zaten sonra beşik taşımadı oğlumu park beşik rahat geldi 1.5 yaşa kadar üst kısmını 1.5 yaştan sonra alt fermuarsız kısmını kullandım aşağa düşer diye

Ben enfeksiyon kapmışım fitil den sonra bunların hepsi geçti bende meğersem gene ağır enfeksiyon yaşamışım hayır anlamıyorum nasıl kaptım yani afedersin akıntımı doktora söylemesem haberim olmayacak lime lime olmuş içim

Kizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten. cok cnm sıkıldı bu işe
Bn her gun 5 yada 4 dun gece yine 4 30 da uyudum bu haftalardır olan bir durum 7 de okul uyanip okul hazırlığı birak gl yemekleri yap sonra onları glip alıyorlar ve sonra evi temizle iş güç çocuğun okul saati gliyo git al yedir icir ödev yap aksam olyo arrk 5 te bir ssat zamanım olyo oda hiç oturmadim icin heryerim ağrıyo dalamiyorum zatn esim gliyo yemrk cay oglimu kitap okut yatr artk mecalim kalmyo sersem gibim bu ara bugün de keremese gidecm ,gorunup glcm o kadar yorgunum

Seninki hep öleydi bnimki bu bir aydır acıtıyor canımı ya ams gece dönüyordum sağa hop vuruyodu sola vuruyodu oturuyordum öle geziniyor du yicem ama bacağım bu kadar şiddetli ağrımasa video alcktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…