- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.481
Ay keşke alsaydı çok merak ettim vallaBen kesin videoya alinirdim oyle bir durumda
Evet evet kuzum şekli hiç önemli değil. Bebisler sağlıklı gelsin biz çok hirpalanmayalim masal gibi hikayelerimiz olsun gelip burada güzel guzel anlatalımBencede salmak lazım. Önemli olan doğum şekli değil birincisi sağlıkla gelmeleri ikincisi ne şekilde olursa olsun travmasız olağan akışında olan bir doğum. Yoksa mahvolan sezaryenlilerde var prenses gibi doğuran normallerde. Güzel güzel geçsin doğumlarımız inşallah
O da olabilir canim dedigin gibi.. bir de acaip esnekler sonucta. Benim icin hayal etmesi guc oluyor biraz ama son ultrasonda 2 elini ve 2 ayagini da suratına yapistirdigini dusunursem aslinda her yerde hissetmem normal evetHıçkırığını göbek değilinin çapraz altında kafasının olduğu yerde hissetsem de karnımın üstünde de yanındada gayet hissedebiliyorum bence tamamen su içinde olmalarından sekmelerinden kaynaklı senin hissettiğin canım. Yoksa içerde takla atmıyorlar da baya baya kıvrılıyorlar
Ay ben delirmiş gibi sürekli hareketlerinin videosunu çekiyorum iki gün once de hıçkırık videosunu çektim
Benim bilgisayarda bir dosyam kizimin oyle cekilmis karin videolariyla doluAy ben delirmiş gibi sürekli hareketlerinin videosunu çekiyorum iki gün once de hıçkırık videosunu çektim
Ay bende seviyorum izlemeyi ilk pıt pıtlarini bile çekmiştimBenim bilgisayarda bir dosyam kizimin oyle cekilmis karin videolariyla dolubunda cekmiyorum sadece yasiyorum gecen ruyamda bir tekmeyla ayagini karnimdan disari cikariyordu. O anda gercekten güçlü vurdu da mi uyandim. Sadece ruya miydi bilmiyorum ama bunlari yazarken bile tekmeler gırla gidiyor. Bu saatlerde uyumazsa isimiz var dogduktan sonra
Ben oğlumda hem park beşik aldım ben buna benzer birşey almıştım park beşiği inan ki 6. Aya kadar kullanamadım uyumadı neden bilmiyorum ilk 6 ay böyle yanı başı sallanan beşik kullandım zaten sonra beşik taşımadı oğlumu park beşik rahat geldi 1.5 yaşa kadar üst kısmını 1.5 yaştan sonra alt fermuarsız kısmını kullandım aşağa düşer diyeBen daha bugun dusundum boyle bisey almayi canim. Park yatak almistim. Onu kurdum ama cok buyuk geldi. Acaba dedim ilk 3 ay icin yani basima minik bisey mi alsam sallanan. Ama hem eve cok esya yuklemek istemiyorum. Hem kullanip kullanamayacagimi bilmiyorum. Emin olamadim o yuzden
AA teşekkür ederim canım bunada bakıcam hemenBen şunu aldım canım aynı ürün trendyolda 4 bin küsürdü hatta şimdi satıştan kaldırmışlar.civilde bayağı uygun fiyatı. Eve geldi kurdum hatta her şeyi de çıkıyordu güzelce yıkayıp öyle ayarladım
Ben enfeksiyon kapmışım fitil den sonra bunların hepsi geçti bende meğersem gene ağır enfeksiyon yaşamışım hayır anlamıyorum nasıl kaptım yani afedersin akıntımı doktora söylemesem haberim olmayacak lime lime olmuş içimKızlar iyi geceler bugün 35 haftalık olduk yatakta dönerken karnımın acısına uyandım agrimiyor resmen göbek deliğimin altı acıyor bide vajina girisimde sanki rahatsızlık baskı var karnım hafif ağrıyor gibi de bacaklarımda çekilme oluyor adette olan gibi varmı bunları yaşayan ?
Ay o kadar doğru dedin ki valla düşüp bayılıcam bu saat oldu işim bitmedi ama ben cidden bayılıcam artıkYok bizim işimiz biter mibugün napsam diye düşünüp totoyu kaldırmamla akşam olması bir oluyor he bide ortada elle tutulur bişey yok
Bn her gun 5 yada 4 dun gece yine 4 30 da uyudum bu haftalardır olan bir durum 7 de okul uyanip okul hazırlığı birak gl yemekleri yap sonra onları glip alıyorlar ve sonra evi temizle iş güç çocuğun okul saati gliyo git al yedir icir ödev yap aksam olyo arrk 5 te bir ssat zamanım olyo oda hiç oturmadim icin heryerim ağrıyo dalamiyorum zatn esim gliyo yemrk cay oglimu kitap okut yatr artk mecalim kalmyo sersem gibim bu ara bugün de keremese gidecm ,gorunup glcm o kadar yorgunumKizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten.cok cnm sıkıldı bu işe
Seninki hep öleydi bnimki bu bir aydır acıtıyor canımı ya ams gece dönüyordum sağa hop vuruyodu sola vuruyodu oturuyordum öle geziniyor du29. Haftada takla atabilir ama genelde 32den sonra ters dönmüyorlar canım çok çok nadir. Her gittiğim kontrolde baş geliş olmuştu artık. Hareketleri tabiki her yerinde hissedersin çubuk gibi durmuyorlar ki ayaklar popo sağda yada solda popo midede ayaklar sağda solda olabiliyor. Yüzü karnına dönük sırtına dönük olabiliyor. Hareketsiz değiller sadece kafa aşağıda
ben inanmam diye 1-2 hafta önce almış benimki videoya, sonra da açıp açıp izleyip gülüyordu. Allah'tan üstünden zaman geçti, araya başka şeyler girdi de unuttuBen kesin videoya alinirdim oyle bir durumda
Kayitlara gecmis artikben inanmam diye 1-2 hafta önce almış benimki videoya, sonra da açıp açıp izleyip gülüyordu. Allah'tan üstünden zaman geçti, araya başka şeyler girdi de unuttu
Hadi guzel haberlerler gel insallahKızkar günaydınnnnbugün benim sipayla ilk nst ve görüs günü heyecandan uyuyamadm resmen. Haftalardır yuzunu goremiyoruz bakalim ne durumda. Insallah dönmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?