2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
ben inanmam diye 1-2 hafta önce almış benimki videoya, sonra da açıp açıp izleyip gülüyordu. Allah'tan üstünden zaman geçti, araya başka şeyler girdi de unuttu
Ya bende geceleri nefes alamamaktan horladigimi farkettim özellikle sirt ustu yattiysam Eşime sordum horluyor muyum diye evet ama o göbekle nefes almak bile mucize, ciğerlerine nasıl yer kalıyor bilmiyorum, normal diyor

Kizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten. cok cnm sıkıldı bu işe
Ben varim canım.. o kadar bile uyuyamiyorum ben. Sabah 7de dalmisim ancak.. 8de kizi okula gondermek icin kalktim mecbur. Simdi dun gece hic uyumadgm icin gunduz de uyuyamayan bir insan oldugum icin bu gece uyurum muhtemelen ama yarina Allah kerim. Resmen bir gece uyuyup bir geceyi sıfır uykusuz olarak gecirmeye basladim

Göbeğimin içi yırtılmış gibi kesilmiş gibi acıyor bu gece baya uzun sürdü. Ağrı değil acı. Bende uykumdan uyanıyorum öyle olunca 1 saate zor geçti

Kizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten. cok cnm sıkıldı bu işe
Bence deliksiz uyku çeken uzun saatler uyuyan kişi sayımız azdır canım. Mesela dün gece 11 gibi uyudum 1de uyandım ağrı sızı derken 4ü buldu dalmam. Bi önce ki gece 4 kere uyandım. Aynı durumdayım yani öğlen çok uyku bastırıyor o yüzden. Şafak sayıyorum az kaldı

Bir de gece yatmaya yakin bir susuzluk basiyor beni. Gidip iciyorum. Sonra gece boyu tuvalet. Her kalktigimda tekrar su icesim geliyor. En iyi uyudugum gecede bile 4 5 kez tuvalet icin kalkiyorum

Linç yer miyim bilmem ama nst bence çok sıkıcı
Güzel haberlerle gel kuzucum
Bana da öyle geldi 26. haftada girmiştim. Mesai sonrası olduğu içinde öyle gelmiş olabilir baya yorgundum bir an evvel bitsin diye bekledim . Eşimle aynı odada bekledik, bebeğin seslerine gülüp durduk. Hiç durmadı nst sırasında. Sürekli hareket etti. Sensorü elimde dolaştırıp durmuştum karnımda.

Ya bende geceleri nefes alamamaktan horladigimi farkettim özellikle sirt ustu yattiysam Eşime sordum horluyor muyum diye evet ama o göbekle nefes almak bile mucize, ciğerlerine nasıl yer kalıyor bilmiyorum, normal diyor
Ben de horluyormuşum eşim önce çok sesli nefes almaya başladın demişti. Geçende de horluyorsun dedi. Videonun birinde kadın diyor ya ağlayacak tabi gelin olmak kolay mi diye. Ben de dedim olacak o kadar hamile olmak kolay mı

Bir de gece yatmaya yakin bir susuzluk basiyor beni. Gidip iciyorum. Sonra gece boyu tuvalet. Her kalktigimda tekrar su icesim geliyor. En iyi uyudugum gecede bile 4 5 kez tuvalet icin kalkiyorum
Susuzluk bende de var en başından beri su içiyorum yatıyorum sanki 5 dk sonra boğazım kupkuru uykuya dalmamı engelliyor , bir daha içiyorum. Garip bi şey yani şeker sorunum da yok ama genelde böyleyim

Susuzluk bende de var en başından beri su içiyorum yatıyorum sanki 5 dk sonra boğazım kupkuru uykuya dalmamı engelliyor , bir daha içiyorum. Garip bi şey yani şeker sorunum da yok ama genelde böyleyim
Benim de ayni seker cikmadi. Normalde de suyu hic icmem aklima gelmez. Gun icinde de olmuyor yatmaya yakin

bende de durum aynı. pazar günü tek izinli olduğum günde dahil 4buçukta uyandım. ki zaten 1 1 buçuk gibi yatmıştım. bence vücutlarımız bizi uykusuzluğa alıştırıyor bi de çok sık çişe kalkmaktan artık bıkıyorum uyumıcam ya yeter diyorum. yani onun da etkisi var uyuyamam da çalışırken zor oluyor hak veriyorum ama sanırım artık bu bizim yeni düzenimiz. alışmak zorundayız

Yani vucutlarimiza da askolsun ne biliyor belki de uyuyacak bebelerimiz uykusuzluga alismamiza gerek kalmayacak

Yani vucutlarimiza da askolsun ne biliyor belki de uyuyacak bebelerimiz uykusuzluga alismamiza gerek kalmayacak
yani inşallah tabi ama ilk etapta 2 saatte bir kalkacağımız için kandrmayalım kendimizi bi süre hepimiz zombi gibi gezcez ben doğuma yakın en sert kahvelerden depolıcam eve bol bol

Göbeğimin içi yırtılmış gibi kesilmiş gibi acıyor bu gece baya uzun sürdü. Ağrı değil acı. Bende uykumdan uyanıyorum öyle olunca 1 saate zor geçti
Evet aynen ağrı değil acı resmen özellikle saga sola dönmek eziyet oldu sende 35 haftalık oldun dimi ayniydik acaba bebekler kanalami girdi baskı da çok fena yarın kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur

Daha 10 gün önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum bir seferlik toz verdiler yine tekrarlamış olabilir mi bu kadar kısa sürede

Kizlar bana ozel bir durum mu diye dusunuyordum cogumuz böyleyiz sanirim yani uyanip 2 3 saat uyanik kalmak cok yıpratıcı ertesi gunde dinlenemeyince fena.. bebekler dogunca da bu sefer sut mesai gaz mesaisi baslicak basladi uykusuz günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…