- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.501
Ya bende geceleri nefes alamamaktan horladigimi farkettim özellikle sirt ustu yattiysamben inanmam diye 1-2 hafta önce almış benimki videoya, sonra da açıp açıp izleyip gülüyordu. Allah'tan üstünden zaman geçti, araya başka şeyler girdi de unuttu
Ben varim canım.. o kadar bile uyuyamiyorum ben. Sabah 7de dalmisim ancak.. 8de kizi okula gondermek icin kalktim mecbur. Simdi dun gece hic uyumadgm icin gunduz de uyuyamayan bir insan oldugum icin bu gece uyurum muhtemelen ama yarina Allah kerim. Resmen bir gece uyuyup bir geceyi sıfır uykusuz olarak gecirmeye basladimKizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten.cok cnm sıkıldı bu işe
Göbeğimin içi yırtılmış gibi kesilmiş gibi acıyor bu gece baya uzun sürdü. Ağrı değil acı. Bende uykumdan uyanıyorum öyle olunca 1 saate zor geçtiKızlar iyi geceler bugün 35 haftalık olduk yatakta dönerken karnımın acısına uyandım agrimiyor resmen göbek deliğimin altı acıyor bide vajina girisimde sanki rahatsızlık baskı var karnım hafif ağrıyor gibi de bacaklarımda çekilme oluyor adette olan gibi varmı bunları yaşayan ?
Bence deliksiz uyku çeken uzun saatler uyuyan kişi sayımız azdır canım. Mesela dün gece 11 gibi uyudum 1de uyandım ağrı sızı derken 4ü buldu dalmam. Bi önce ki gece 4 kere uyandım. Aynı durumdayım yani öğlen çok uyku bastırıyor o yüzden. Şafak sayıyorum az kaldıKizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten.cok cnm sıkıldı bu işe
Artık güçlüler vurdukları yerden ses geliyorSeninki hep öleydi bnimki bu bir aydır acıtıyor canımı ya ams gece dönüyordum sağa hop vuruyodu sola vuruyodu oturuyordum öle geziniyor duyicem ama bacağım bu kadar şiddetli ağrımasa video alcktm
Hadi guzel haberlerler gel insallah
Linç yer miyim bilmem ama nst bence çok sıkıcı
Bana da öyle geldi 26. haftada girmiştim. Mesai sonrası olduğu içinde öyle gelmiş olabilir baya yorgundum bir an evvel bitsin diye bekledimLinç yer miyim bilmem ama nst bence çok sıkıcı
Güzel haberlerle gel kuzucum
Ben de horluyormuşumYa bende geceleri nefes alamamaktan horladigimi farkettim özellikle sirt ustu yattiysamEşime sordum horluyor muyum diye evet ama o göbekle nefes almak bile mucize, ciğerlerine nasıl yer kalıyor bilmiyorum, normal diyor
KatılıyorumLinç yer miyim bilmem ama nst bence çok sıkıcı
Güzel haberlerle gel kuzucum
Susuzluk bende de var en başından beri su içiyorum yatıyorum sanki 5 dk sonra boğazım kupkuru uykuya dalmamı engelliyor , bir daha içiyorum. Garip bi şey yani şeker sorunum da yok ama genelde böyleyimBir de gece yatmaya yakin bir susuzluk basiyor beni. Gidip iciyorum. Sonra gece boyu tuvalet. Her kalktigimda tekrar su icesim geliyor. En iyi uyudugum gecede bile 4 5 kez tuvalet icin kalkiyorum
Benim de ayni seker cikmadi. Normalde de suyu hic icmem aklima gelmez. Gun icinde de olmuyor yatmaya yakinSusuzluk bende de var en başından beri su içiyorum yatıyorum sanki 5 dk sonra boğazım kupkuru uykuya dalmamı engelliyor , bir daha içiyorum. Garip bi şey yani şeker sorunum da yok ama genelde böyleyim
bende de durum aynı. pazar günü tek izinli olduğum günde dahil 4buçukta uyandım. ki zaten 1 1 buçuk gibi yatmıştım. bence vücutlarımız bizi uykusuzluğa alıştırıyorKizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten.cok cnm sıkıldı bu işe
Yani vucutlarimiza da askolsunbende de durum aynı. pazar günü tek izinli olduğum günde dahil 4buçukta uyandım. ki zaten 1 1 buçuk gibi yatmıştım. bence vücutlarımız bizi uykusuzluğa alıştırıyorbi de çok sık çişe kalkmaktan artık bıkıyorum uyumıcam ya yeter diyorum. yani onun da etkisi var uyuyamam da çalışırken zor oluyor hak veriyorum ama sanırım artık bu bizim yeni düzenimiz. alışmak zorundayız
Yani vucutlarimiza da askolsunne biliyor belki de uyuyacak bebelerimiz uykusuzluga alismamiza gerek kalmayacak
Evet aynen ağrı değil acı resmen özellikle saga sola dönmek eziyet oldu sende 35 haftalık oldun dimi ayniydik acaba bebekler kanalami girdi baskı da çok fena yarın kontrolüm var inşallah bir sorun yokturGöbeğimin içi yırtılmış gibi kesilmiş gibi acıyor bu gece baya uzun sürdü. Ağrı değil acı. Bende uykumdan uyanıyorum öyle olunca 1 saate zor geçti
Daha 10 gün önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum bir seferlik toz verdiler yine tekrarlamış olabilir mi bu kadar kısa süredeBen enfeksiyon kapmışım fitil den sonra bunların hepsi geçti bende meğersem gene ağır enfeksiyon yaşamışım hayır anlamıyorum nasıl kaptım yani afedersin akıntımı doktora söylemesem haberim olmayacak lime lime olmuş içim
Bn her gun 5 yada 4 dun gece yine 4 30 da uyudum bu haftalardır olan bir durum 7 de okul uyanip okul hazırlığı birak gl yemekleri yap sonra onları glip alıyorlar ve sonra evi temizle iş güç çocuğun okul saati gliyo git al yedir icir ödev yap aksam olyo arrk 5 te bir ssat zamanım olyo oda hiç oturmadim icin heryerim ağrıyo dalamiyorum zatn esim gliyo yemrk cay oglimu kitap okut yatr artk mecalim kalmyo sersem gibim bu ara bugün de keremese gidecm ,gorunup glcm o kadar yorgunum
Ben varim canım.. o kadar bile uyuyamiyorum ben. Sabah 7de dalmisim ancak.. 8de kizi okula gondermek icin kalktim mecbur. Simdi dun gece hic uyumadgm icin gunduz de uyuyamayan bir insan oldugum icin bu gece uyurum muhtemelen ama yarina Allah kerim. Resmen bir gece uyuyup bir geceyi sıfır uykusuz olarak gecirmeye basladim
Bence deliksiz uyku çeken uzun saatler uyuyan kişi sayımız azdır canım. Mesela dün gece 11 gibi uyudum 1de uyandım ağrı sızı derken 4ü buldu dalmam. Bi önce ki gece 4 kere uyandım. Aynı durumdayım yani öğlen çok uyku bastırıyor o yüzden. Şafak sayıyorum az kaldı
bende de durum aynı. pazar günü tek izinli olduğum günde dahil 4buçukta uyandım. ki zaten 1 1 buçuk gibi yatmıştım. bence vücutlarımız bizi uykusuzluğa alıştırıyorbi de çok sık çişe kalkmaktan artık bıkıyorum uyumıcam ya yeter diyorum. yani onun da etkisi var uyuyamam da çalışırken zor oluyor hak veriyorum ama sanırım artık bu bizim yeni düzenimiz. alışmak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?