- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.521
Yok canım ondan değil o acı gerilme hissinden bence ister istemez iç karnımız rahmimiz bağlar çok geriliyor bebek hareket ettikçe biz dönerken de gergin olduğu için sanki yırtılmış gibi acıtıyor, bende bayadır var. Bebiş Dönmeden öncede vardı.Evet aynen ağrı değil acı resmen özellikle saga sola dönmek eziyet oldu sende 35 haftalık oldun dimi ayniydik acaba bebekler kanalami girdi baskı da çok fena yarın kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur
Bana da öyle geldi 26. haftada girmiştim. Mesai sonrası olduğu içinde öyle gelmiş olabilir baya yorgundum bir an evvel bitsin diye bekledim. Eşimle aynı odada bekledik, bebeğin seslerine gülüp durduk. Hiç durmadı nst sırasında. Sürekli hareket etti. Sensorü elimde dolaştırıp durmuştum karnımda.
Katılıyorum
Bebiş dönmüş ayy cok mutluyum. Dogum pozisyonunda şükürLinç yer miyim bilmem ama nst bence çok sıkıcı
Güzel haberlerle gel kuzucum
Gözün aydın cnmm cok şükürBebiş dönmüş ayy cok mutluyum. Dogum pozisyonunda şükür
Ay beni 40 dk tuttular bide son 20 dkka uyumuşum
34 haftaya girdim bugün canimGözün aydın cnmm cok şükürkac haftalıksin şimdi
Bende de öksürürken o acı var, eşime dedim ki sanki kaslarım yırtılıyor, o da dedi ki zaten yırtılıyor. Tam orta hat kasların birleşme noktası, senin de orası acıyor değil mi?Yok canım ondan değil o acı gerilme hissinden bence ister istemez iç karnımız rahmimiz bağlar çok geriliyor bebek hareket ettikçe biz dönerken de gergin olduğu için sanki yırtılmış gibi acıtıyor, bende bayadır var. Bebiş Dönmeden öncede vardı.
Ben de bugün girdim, 34 haftamız kutlu olsun o zaman34 haftaya girdim bugün canim
Çok sıkıcı gerçekten. Son gittiğimde 20*3 ten 60 dakika durdum, sancı var diyeBen ilkinde de sıkıcı bulurdum 20 dakika yatmak zor geliyor galiba ama ultrason olsa karşısında 1 saatte yatarım
Bir tane sancı çıkmış, sancı olurken bebeğin kalp ritmi artmış. Bu bebeğin çok sağlıklı olduğunu gösteriyormuş, nst uzmanı oldum artık
GözünaydınBebiş dönmüş ayy cok mutluyum. Dogum pozisyonunda şükür
Benide eğitim araştırmada 40 dakika + 30 dakika olarak bağladılar yeter dediysem de olmaz dedilerÇok sıkıcı gerçekten. Son gittiğimde 20*3 ten 60 dakika durdum, sancı var diyeGeçmek bilmedi.
İlk girdiğinde sancı çıktıği için süreyi uzatmışlar. Nst fotonda gördüm.Bebiş dönmüş ayy cok mutluyum. Dogum pozisyonunda şükür
Ay maşallah maşallahBen de bugün girdim, 34 haftamız kutlu olsun o zaman
Boşluğumla göbek deliğimin arası ağırlık olarak sol taraf 1 el boyutu kadar yer dün gece acıdan uyandım uyandığım yetmedi kıvrandım aşırı uzun sürdü. Üstüne yatınca daha da kuvvetli oluyor sanırım. Evet öksürünce hapşırınca çığlık attırıyor gerçektenBende de öksürürken o acı var, eşime dedim ki sanki kaslarım yırtılıyor, o da dedi ki zaten yırtılıyor. Tam orta hat kasların birleşme noktası, senin de orası acıyor değil mi?
Sancı görünce süreyi uzatıyorlarBenide eğitim araştırmada 40 dakika + 30 dakika olarak bağladılar yeter dediysem de olmaz dediler
Niye ya benim en sevdiğim şeydir yemek yapmakSiz siz olun bnim yaptm hatayı yapmayin hamile iken yemrk işine girmeyin bir yandan koku bir yandan o ağırlık birde yiyorsun csnin çekiyor yaptığını cok zor oldu bu ya
Vardı gerçekten o da çok kustuğum için kasıldı bir insan evladı 9 kere poşet poşet kusamazSancı görünce süreyi uzatıyorlar
Bnide bebeği yakalayamadık dedi baya uğraştı sonra burdasın diyip tutu ilki 30 dk SONRA 25 dk daha ama sklmadim benSancı görünce süreyi uzatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?