2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Evet aynen ağrı değil acı resmen özellikle saga sola dönmek eziyet oldu sende 35 haftalık oldun dimi ayniydik acaba bebekler kanalami girdi baskı da çok fena yarın kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur
Yok canım ondan değil o acı gerilme hissinden bence ister istemez iç karnımız rahmimiz bağlar çok geriliyor bebek hareket ettikçe biz dönerken de gergin olduğu için sanki yırtılmış gibi acıtıyor, bende bayadır var. Bebiş Dönmeden öncede vardı.

Ben ilkinde de sıkıcı bulurdum 20 dakika yatmak zor geliyor galiba ama ultrason olsa karşısında 1 saatte yatarım

Bende de öksürürken o acı var, eşime dedim ki sanki kaslarım yırtılıyor, o da dedi ki zaten yırtılıyor. Tam orta hat kasların birleşme noktası, senin de orası acıyor değil mi?

Siz siz olun bnim yaptm hatayı yapmayin hamile iken yemrk işine girmeyin bir yandan koku bir yandan o ağırlık birde yiyorsun csnin çekiyor yaptığını cok zor oldu bu ya

Bende de öksürürken o acı var, eşime dedim ki sanki kaslarım yırtılıyor, o da dedi ki zaten yırtılıyor. Tam orta hat kasların birleşme noktası, senin de orası acıyor değil mi?
Boşluğumla göbek deliğimin arası ağırlık olarak sol taraf 1 el boyutu kadar yer dün gece acıdan uyandım uyandığım yetmedi kıvrandım aşırı uzun sürdü. Üstüne yatınca daha da kuvvetli oluyor sanırım. Evet öksürünce hapşırınca çığlık attırıyor gerçekten

Siz siz olun bnim yaptm hatayı yapmayin hamile iken yemrk işine girmeyin bir yandan koku bir yandan o ağırlık birde yiyorsun csnin çekiyor yaptığını cok zor oldu bu ya
Niye ya benim en sevdiğim şeydir yemek yapmak
Bende 2 hafta önce kayınvalidemlere 7 kişilik falan yapıp gönderdim keşke işe gelmek yerine yemek yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…