2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Niye ya benim en sevdiğim şeydir yemek yapmak
Bende 2 hafta önce kayınvalidemlere 7 kişilik falan yapıp gönderdim keşke işe gelmek yerine yemek yapsam
Yok vllha inan pişman oldum zatn hala ara ara kusuyorum simdi bu kokulardan daha kötü oldum birde sabsh kalk düzenli yap 11 de hazir olsun cok yordu gece uyumuyuncs az kaldi ama iki haftslik almıştım sadce bitcek inşallah iki gun giti ne kaldiki

Kaslı olmak da zor anacım Tam abdominal bölgesi, gece mahvetti beni. Yatınca sekresyon artıyor, en son üst üste bir sürü yastık koyup, dik pozisyonda uyuyabildim. Hormonel olarak burun etleri şişiyor ve geniz akıntısı yapıyor, o da öksürtüyor. Yapacak hiç bir sey de yok. Sezaryana kadar gecmesini ümit ediyorum, yoksa ameliyatlı öksürmeyi düşünemiyorum

Koku hassasiyetin hala mı geçmedi o çok kötü oluyor ya dinlene dinlene yap çek bi sandalye birde film aç.

Bi tane şurup var aslında biz sona yaklaştık eşine bi danışıp onu alsan ? dayanamadım ben o öksürüğe 2 gece içtim anında kesti bitkisel onun çocuk versiyonunuda kızıma kullanıyorum. Özelden atarım sana. Birde tereyağlı karabiberli ılık pekmez yap bir kaşık dolacak şekilde sabah öğlen akşam baya benim o gıcık halimi geçirdi 10 gün uykusuz kalmıştım.

Koku hassasiyetin hala mı geçmedi o çok kötü oluyor ya dinlene dinlene yap çek bi sandalye birde film aç.
Vllha geçmedi ne o ne kusma özür dilerim biri terli oluncs anında çeviriyorm eşim garibim işten içeri odaya gelmiyor girişteki banyoya direk oglum sürekli kolunu kaldiryo bir anne çocuğuna kokuyorsun dermi diyo hani evlat kokuyordum diyo

Laranjit, faranjit tarzı öksürüklerde şurup işe yarıyor canım da maalesef geniz akıntısında burun spreyi kullanmak gerekiyor. Tuzlu suyu burnuma çekiyorum öyle idare ediyorum. Hiç bir ilaç kullandırtmıyor bana. Evde nebüller var onu bile zararlı görüyor.

Ben hala soğan doğrayamıyorum Eşim evdeyse ona doğrartıyorum ya da eldiven maske ile girişiyorum inanılmaz midem bulanıyor. Normal yaşantımda soğandan hiç midem bulanmazdı.

Ben koku bağımlısı bir insanım Allahtan o güncelleme bana gelmedi kafayı yerdim herhalde. İnşallah geçer canım

Ben hala soğan doğrayamıyorum Eşim evdeyse ona doğrartıyorum ya da eldiven maske ile girişiyorum inanılmaz midem bulanıyor. Normal yaşantımda soğandan hiç midem bulanmazdı.
İşte bnde ya aklı gidip yemek işi aldi pişmanım ama dayancm

Benimde geniz akıntısındandı tamamen boğulacak gibi oluyordum, o da balgamlı öksürüğü kesti.
Haklı da onu da çeken biliyor zaten yatamıyoruz uyku kalitesi sıfır birde öksürük eklenince katlanılmaz oluyor

Ben koku bağımlısı bir insanım Allahtan o güncelleme bana gelmedi kafayı yerdim herhalde. İnşallah geçer canım
Yok oğlumda da geçmemişti 9 aylik son kontrol aile hekimine gitmiştim bn odasi kokuyor diyr sağlık ocağında geri çevirmiştim cok utanmıştım simdi değişti o kisi ama şimdiki dr cam acik diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…