- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.541
Yok vllha inan pişman oldum zatn hala ara ara kusuyorum simdi bu kokulardan daha kötü oldum birde sabsh kalk düzenli yap 11 de hazir olsun cok yordu gece uyumuyuncs az kaldi ama iki haftslik almıştım sadce bitcek inşallah iki gun giti ne kaldikiNiye ya benim en sevdiğim şeydir yemek yapmak
Bende 2 hafta önce kayınvalidemlere 7 kişilik falan yapıp gönderdim keşke işe gelmek yerine yemek yapsam
Kaslı olmak da zor anacımBoşluğumla göbek deliğimin arası ağırlık olarak sol taraf 1 el boyutu kadar yer dün gece acıdan uyandım uyandığım yetmedi kıvrandım aşırı uzun sürdü. Üstüne yatınca daha da kuvvetli oluyor sanırım. Evet öksürünce hapşırınca çığlık attırıyor gerçekten
Koku hassasiyetin hala mı geçmedi o çok kötü oluyor yaYok vllha inan pişman oldum zatn hala ara ara kusuyorum simdi bu kokulardan daha kötü oldum birde sabsh kalk düzenli yap 11 de hazir olsun cok yordu gece uyumuyuncs az kaldi ama iki haftslik almıştım sadce bitcek inşallah iki gun giti ne kaldiki
Bi tane şurup var aslında biz sona yaklaştık eşine bi danışıp onu alsan ? dayanamadım ben o öksürüğe 2 gece içtim anında kesti bitkisel onun çocuk versiyonunuda kızıma kullanıyorum. Özelden atarım sana. Birde tereyağlı karabiberli ılık pekmez yap bir kaşık dolacak şekilde sabah öğlen akşam baya benim o gıcık halimi geçirdi 10 gün uykusuz kalmıştım.Kaslı olmak da zor anacımTam abdominal bölgesi, gece mahvetti beni. Yatınca sekresyon artıyor, en son üst üste bir sürü yastık koyup, dik pozisyonda uyuyabildim. Hormonel olarak burun etleri şişiyor ve geniz akıntısı yapıyor, o da öksürtüyor. Yapacak hiç bir sey de yok. Sezaryana kadar gecmesini ümit ediyorum, yoksa ameliyatlı öksürmeyi düşünemiyorum
Vllha geçmedi ne o ne kusma özür dilerim biri terli oluncs anında çeviriyorm eşim garibim işten içeri odaya gelmiyor girişteki banyoya direk oglum sürekli kolunu kaldiryo bir anne çocuğuna kokuyorsun dermi diyo hani evlat kokuyordum diyoKoku hassasiyetin hala mı geçmedi o çok kötü oluyor yadinlene dinlene yap çek bi sandalye birde film aç.
Ben ilk girdiğimde uyuyordum nerdeyse. Bir de soluma çevirdi beni. Solumda duvar var. Tlf eşimde kaldı. Uğraşacak bir şey yok. Tam dalıyordum hemşire geldiLinç yer miyim bilmem ama nst bence çok sıkıcı
Güzel haberlerle gel kuzucum
Laranjit, faranjit tarzı öksürüklerde şurup işe yarıyor canım da maalesef geniz akıntısında burun spreyi kullanmak gerekiyor. Tuzlu suyu burnuma çekiyorum öyle idare ediyorum. Hiç bir ilaç kullandırtmıyor bana. Evde nebüller var onu bile zararlı görüyor.Bi tane şurup var aslında biz sona yaklaştık eşine bi danışıp onu alsan ? dayanamadım ben o öksürüğe 2 gece içtim anında kesti bitkisel onun çocuk versiyonunuda kızıma kullanıyorum. Özelden atarım sana. Birde tereyağlı karabiberli ılık pekmez yap bir kaşık dolacak şekilde sabah öğlen akşam baya benim o gıcık halimi geçirdi 10 gün uykusuz kalmıştım.
Ben hala soğan doğrayamıyorumYok vllha inan pişman oldum zatn hala ara ara kusuyorum simdi bu kokulardan daha kötü oldum birde sabsh kalk düzenli yap 11 de hazir olsun cok yordu gece uyumuyuncs az kaldi ama iki haftslik almıştım sadce bitcek inşallah iki gun giti ne kaldiki
Ben koku bağımlısı bir insanım Allahtan o güncelleme bana gelmedi kafayı yerdim herhalde. İnşallah geçer canımVllha geçmedi ne o ne kusma özür dilerim biri terli oluncs anında çeviriyorm eşim garibim işten içeri odaya gelmiyor girişteki banyoya direk oglum sürekli kolunu kaldiryo bir anne çocuğuna kokuyorsun dermi diyo hani evlat kokuyordum diyo
Uyuyabilsen iyi valla. Neyse ki erken başlatmadı beniBen ilk girdiğimde uyuyordum nerdeyse. Bir de soluma çevirdi beni. Solumda duvar var. Tlf eşimde kaldı. Uğraşacak bir şey yok. Tam dalıyordum hemşire geldi
İşte bnde ya aklı gidip yemek işi aldi pişmanım ama dayancmBen hala soğan doğrayamıyorumEşim evdeyse ona doğrartıyorum ya da eldiven maske ile girişiyorum inanılmaz midem bulanıyor. Normal yaşantımda soğandan hiç midem bulanmazdı.
Benimde geniz akıntısındandı tamamen boğulacak gibi oluyordum, o da balgamlı öksürüğü kesti.Laranjit, faranjit tarzı öksürüklerde şurup işe yarıyor canım da maalesef geniz akıntısında burun spreyi kullanmak gerekiyor. Tuzlu suyu burnuma çekiyorum öyle idare ediyorum. Hiç bir ilaç kullandırtmıyor bana. Evde nebüller var onu bile zararlı görüyor.
Yok oğlumda da geçmemişti 9 aylik son kontrol aile hekimine gitmiştim bn odasi kokuyor diyr sağlık ocağında geri çevirmiştim cok utanmıştım simdi değişti o kisi ama şimdiki dr cam acik diyoBen koku bağımlısı bir insanım Allahtan o güncelleme bana gelmedi kafayı yerdim herhalde. İnşallah geçer canım
Ya birde miniğim şuan kolbastı oynuyorBenimde geniz akıntısındandı tamamen boğulacak gibi oluyordum, o da balgamlı öksürüğü kesti.
Haklı da onu da çeken biliyor zaten yatamıyoruz uyku kalitesi sıfır birde öksürük eklenince katlanılmaz oluyor
OLsun saglikla gelsin minişlerrBen de bugün girdim, 34 haftamız kutlu olsun o zaman
Hayırlı gelinNiye ya benim en sevdiğim şeydir yemek yapmak
Bende 2 hafta önce kayınvalidemlere 7 kişilik falan yapıp gönderdim keşke işe gelmek yerine yemek yapsam
SAgol canim benimm insallah saglicakla gelsinlerÇok sevindim gözün aydın canım. Umarım bebişler kolayca sağlıca gelirler.
merakligzm
Kac olunca sanci sayiliyorkiBir tane sancı çıkmış, sancı olurken bebeğin kalp ritmi artmış. Bu bebeğin çok sağlıklı olduğunu gösteriyormuş, nst uzmanı oldum artık
Yanima gelen giden yoktu ama nerden gorceklerkiİlk girdiğinde sancı çıktıği için süreyi uzatmışlar. Nst fotonda gördüm.
Hayatında gördüğün en kayınvalideci gelin olabilirim asla kıyamıyorum öz anneme nasılsam ona da aynıyım çünkü o da bana aynıHayırlı gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?