- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.561
Kac olunca sanci sayiliyorki
20 dakikaya ayarlı değil miydi nst, 2. tura tekrar başlatmadılar mı? Eğer öyle değilse zaman ayarlı olmayan nst'dir. Otomatik olarak uzamıştır.Yanima gelen giden yoktu ama nerden gorceklerki
Çok hassas davranıyor bu konuda. Hatta çok gaviscon içmeme bile kızmıştıBenimde geniz akıntısındandı tamamen boğulacak gibi oluyordum, o da balgamlı öksürüğü kesti.
Haklı da onu da çeken biliyor zaten yatamıyoruz uyku kalitesi sıfır birde öksürük eklenince katlanılmaz oluyor
Yok ayarli degildi. Bence beni unuttularBak ilk başta bir büyük dalgalanma var ya o sancı işte. Üstteki bebeğin kalp atışı, alttaki senin sancın. Eşzamanlı olarak dalgalanmış. Ufak tefek dalgalanmalar var orda da bebek hareket etmiş.
20 dakikaya ayarlı değil miydi nst, 2. tura tekrar başlatmadılar mı? Eğer öyle değilse zaman ayarlı olmayan nst'dir. Otomatik olarak uzamıştır.
Gaviscona bende mesafeliyim hiç içmedim o kadar kustum bulantı ilacı içmedim mesela hiç içime sinmedi. Ama öksürük konusunda 2 kaşık aldım missÇok hassas davranıyor bu konuda. Hatta çok gaviscon içmeme bile kızmıştıPaket paket karbonat almış, karbonatlı su içe içe içim tertemiz oldu.
Test yaptır canım belkide ondan dolayı Sancın var ben aşırı rahatladımDaha 10 gün önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum bir seferlik toz verdiler yine tekrarlamış olabilir mi bu kadar kısa sürede
Ne güzel. Zaten öyle olsalar ne fark var ki? Ben ilk 4 ay senin gibiydim hatta annemden de öte gördüm. Sonrasında pürüzler yaşattı izi kaldı bende. Eskisi gibi olamadım.Hayatında gördüğün en kayınvalideci gelin olabilirim asla kıyamıyorum öz anneme nasılsam ona da aynıyım çünkü o da bana aynı
Soğuyunca olamaz tabi eskisi gibi.Kan bağın olandan bile soğuyorsun bazen. Ben evlerine gireli 10 sene oldu 2 sene sevgililik 1 sene nişanlılık 7 yıllık evlilik süresince sürtüşmemiz bile olmadı kesinlikle karşılıklıydı bu. Hem çok samimiyiz hem çok mesafeliyiz yüz güz olmadık buna bağlıyorum. Allah hepimizin yoluna iyi insanlar çıkarsınNe güzel. Zaten öyle olsalar ne fark var ki? Ben ilk 4 ay senin gibiydim hatta annemden de öte gördüm. Sonrasında pürüzler yaşattı izi kaldı bende. Eskisi gibi olamadım.
Maşallah size o zaman.
AminSoğuyunca olamaz tabi eskisi gibi.Kan bağın olandan bile soğuyorsun bazen. Ben evlerine gireli 10 sene oldu 2 sene sevgililik 1 sene nişanlılık 7 yıllık evlilik süresince sürtüşmemiz bile olmadı kesinlikle karşılıklıydı bu. Hem çok samimiyiz hem çok mesafeliyiz yüz güz olmadık buna bağlıyorum. Allah hepimizin yoluna iyi insanlar çıkarsın
Bende bilmiyordum ilk girdigimde o kadar uzun süreceğini çantamı da asmistim telefonumu rica ettim verdiler oyalandim öyleLinç yer miyim bilmem ama nst bence çok sıkıcı
Güzel haberlerle gel kuzucum
Bende hep bir mesafe koydum neden bilmiyorum. Ama kayınvalidem iyi biri çok şükür. Hiçbir şeye karışmaz etmez. 4. Senem bitecek evlilikte benimde 5 yıldır biraradayiz. Sadece ilk evlendigimizde ona anne diyeceğimi düşündü ona biraz bozuldu ama bana bir şey demediSoğuyunca olamaz tabi eskisi gibi.Kan bağın olandan bile soğuyorsun bazen. Ben evlerine gireli 10 sene oldu 2 sene sevgililik 1 sene nişanlılık 7 yıllık evlilik süresince sürtüşmemiz bile olmadı kesinlikle karşılıklıydı bu. Hem çok samimiyiz hem çok mesafeliyiz yüz güz olmadık buna bağlıyorum. Allah hepimizin yoluna iyi insanlar çıkarsın
Bn de bebek kapattım ama kndime daha varKızlar sonunda bu akşam doğum çantasını kapatıyorumerteleye erteleye bir hal olmustum
Ayri ayrı mı çanta yapacaksınızBn de bebek kapattım ama kndime daha var
Darısı başımaKızlar sonunda bu akşam doğum çantasını kapatıyorumerteleye erteleye bir hal olmustum
İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu sende canım, bende de yanma var bir de kaşıntı. Şase verdi ama yanma halen devam ediyor idrar yaparkenBen enfeksiyon kapmışım fitil den sonra bunların hepsi geçti bende meğersem gene ağır enfeksiyon yaşamışım hayır anlamıyorum nasıl kaptım yani afedersin akıntımı doktora söylemesem haberim olmayacak lime lime olmuş içim
Yok şu manada yani onun alışveriş biti çantası tamam ama bnim daha ic çamaşır var alincak pijama takımı bir tane daha depend almdmAyri ayrı mı çanta yapacaksınız
Kesinlikle her ailenin dinamiği farklı. Kayınvalidesine neler neler diyen arkadaşım annemle kahve keyfi diye story atıyor mesela öyle olmaktansa senin durumun daha mantıklı kuzumBende hep bir mesafe koydum neden bilmiyorum. Ama kayınvalidem iyi biri çok şükür. Hiçbir şeye karışmaz etmez. 4. Senem bitecek evlilikte benimde 5 yıldır biraradayiz. Sadece ilk evlendigimizde ona anne diyeceğimi düşündü ona biraz bozuldu ama bana bir şey demedieşime söylemiş. Benim durumum özeldi kimseye anne falan diyemem açıkçası eşim de düzgünce anlatmış bende babasına amca diyorum demiş. Ama kayinvalidem bana hep kızım diyor
Aramız hep iyiydi sadece çocuklarına gereksiz bir düşkünlükleri var, ben çok bağımsız biri olunca ilişkileri bana biraz garip gelmişti en başta ama her ailenin dinamiği farklı. Sonrasında alıştım çünkü eşime de benim durumum garip gelmişti
Hadi inşallah kuzum yapta rahatlaKızlar sonunda bu akşam doğum çantasını kapatıyorumerteleye erteleye bir hal olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?