2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kac olunca sanci sayiliyorki

Bak ilk başta bir büyük dalgalanma var ya o sancı işte. Üstteki bebeğin kalp atışı, alttaki senin sancın. Eşzamanlı olarak dalgalanmış. Ufak tefek dalgalanmalar var orda da bebek hareket etmiş.
Yanima gelen giden yoktu ama nerden gorceklerki
20 dakikaya ayarlı değil miydi nst, 2. tura tekrar başlatmadılar mı? Eğer öyle değilse zaman ayarlı olmayan nst'dir. Otomatik olarak uzamıştır.

Çok hassas davranıyor bu konuda. Hatta çok gaviscon içmeme bile kızmıştıPaket paket karbonat almış, karbonatlı su içe içe içim tertemiz oldu.

Yok ayarli degildi. Bence beni unuttular

Çok hassas davranıyor bu konuda. Hatta çok gaviscon içmeme bile kızmıştıPaket paket karbonat almış, karbonatlı su içe içe içim tertemiz oldu.
Gaviscona bende mesafeliyim hiç içmedim o kadar kustum bulantı ilacı içmedim mesela hiç içime sinmedi. Ama öksürük konusunda 2 kaşık aldım miss

Hayatında gördüğün en kayınvalideci gelin olabilirim asla kıyamıyorum öz anneme nasılsam ona da aynıyım çünkü o da bana aynı
Ne güzel. Zaten öyle olsalar ne fark var ki? Ben ilk 4 ay senin gibiydim hatta annemden de öte gördüm. Sonrasında pürüzler yaşattı izi kaldı bende. Eskisi gibi olamadım.
Maşallah size o zaman.

Ne güzel. Zaten öyle olsalar ne fark var ki? Ben ilk 4 ay senin gibiydim hatta annemden de öte gördüm. Sonrasında pürüzler yaşattı izi kaldı bende. Eskisi gibi olamadım.
Maşallah size o zaman.
Soğuyunca olamaz tabi eskisi gibi.Kan bağın olandan bile soğuyorsun bazen. Ben evlerine gireli 10 sene oldu 2 sene sevgililik 1 sene nişanlılık 7 yıllık evlilik süresince sürtüşmemiz bile olmadı kesinlikle karşılıklıydı bu. Hem çok samimiyiz hem çok mesafeliyiz yüz güz olmadık buna bağlıyorum. Allah hepimizin yoluna iyi insanlar çıkarsın

Amin

Bende hep bir mesafe koydum neden bilmiyorum. Ama kayınvalidem iyi biri çok şükür. Hiçbir şeye karışmaz etmez. 4. Senem bitecek evlilikte benimde 5 yıldır biraradayiz. Sadece ilk evlendigimizde ona anne diyeceğimi düşündü ona biraz bozuldu ama bana bir şey demedi eşime söylemiş. Benim durumum özeldi kimseye anne falan diyemem açıkçası eşim de düzgünce anlatmış bende babasına amca diyorum demiş. Ama kayinvalidem bana hep kızım diyor
Aramız hep iyiydi sadece çocuklarına gereksiz bir düşkünlükleri var, ben çok bağımsız biri olunca ilişkileri bana biraz garip gelmişti en başta ama her ailenin dinamiği farklı. Sonrasında alıştım çünkü eşime de benim durumum garip gelmişti

İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu sende canım, bende de yanma var bir de kaşıntı. Şase verdi ama yanma halen devam ediyor idrar yaparken

Kesinlikle her ailenin dinamiği farklı. Kayınvalidesine neler neler diyen arkadaşım annemle kahve keyfi diye story atıyor mesela öyle olmaktansa senin durumun daha mantıklı kuzum
Biz hem çok samimiyiz ama o kayınvalide ben gelinim bunun bilincinden çıkmadık bana sormadan danışmadan bişey yapmaz ben gitmeyeyim mesela yemeğe özel bişey yapsın içine sinmez Banada getirir. Bu gece burda kal ben kıza bakayım sen biraz yat der mesela. Böyle şeylere çok kıymet veriyorum Allah razı olsun kızıma benden iyi bakıyor 2 senedir. Sevgi saygı karşılıklı

Kızlar sonunda bu akşam doğum çantasını kapatıyorum erteleye erteleye bir hal olmustum
Hadi inşallah kuzum yapta rahatla
Benimde yarın temizlik var evde boya badana bitti yarın izin aldım biraz yorulucam ama bitecek pazartesi de eşyalar gelecek. İnşallah hazirana temiz bir giriş yapıcam

Kızlar bebek doğunca sizde göbek bağı düşene kadar banyo yaptmayanlardanmisnz şimdi kadın kermeste diyo doktor söyledi bn ysptrmdm 4 gün Ağustos da doğurmuş bn oğlumu temuzda doğurdum ama her gün banyo yaptrdm bnmi yanls ysptm onunki 5 günde düşmüş bnimki 9 günde düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…