2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Biz eve gelince göbeğini kapatıp ( kalın bir gazlı bez kâğıt bantla ) yaptırdık kanı falan gitti saçları feci durumdaydı birde o kadar kişinin eli değdi hastane ortamı falan. Bi daha düşene kadar yaptırmadım. İlaç kullanmadım enfeksiyon olmadı 1 hafta içinde düştü. Yine aynı yaparım büyük ihtimal.

Evet yüzüne söylenmeyecek hiçbir şeyi arkasından söylemek ayıp bence de. Bende hiç çekinmem sadece doğumda tek eşimi istemem ve şuan kayınvalidem çok duygusal olduğu için söyleyemem durumum var bilhare halledeceğim onu da
Çok sevindim kuzum büyükanne ve baba da çok etkili çocukların mutluluğu için araştırılmış şeyler var bununla ilgili

Canım ben hastanede yıkıyorlar saniyordum yikamiyorlarmis sanırım derisindeki verniksin biraz daha kalmasını istiyorlar yeni doğum yapan arkadaşim söyledi onlar göbeği düşünce yıkadılar

Oglum Kasımda dogdu eve gelir gelmez yıkadık güzel kuruladiktan sonra sorun olmaz bence. 1 haftalikken düşmüştü göbeği

Kontrolden çıktım sukur iyiydi
Ayaklarinin ikisinide kasigima dayamış
Ondan acıyormuş
İttiriyo ki fena
2150 olmuş bu sefer sukur guzel kilo almis
Babasıda vardı
Normalde cok guzel yüzünü gösterirdi
Bi turlu göstermedi , babasina naz yapiyo dedi dr
Dolandik bi daha geldik
Azicik gösterdi sonra

Ben hergun yıkadım açıkçası ama hic enfeksiyon kapmadi hats çevremde ki herks yikiyo simdi bizim kızlarda yazmis hepside yıkamış
Canım ben hastanede yıkıyorlar saniyordum yikamiyorlarmis sanırım derisindeki verniksin biraz daha kalmasını istiyorlar yeni doğum yapan arkadaşim söyledi onlar göbeği düşünce yıkadılar
Yok yikamiyolar özeli bilmiyorum cnm
Oglum Kasımda dogdu eve gelir gelmez yıkadık güzel kuruladiktan sonra sorun olmaz bence. 1 haftalikken düşmüştü göbeği
Sonraki gün yikadinmi yoksa bkledinmi düşene kadar

Sanirim aramizda ilk senin bebis gelicek haftasi en ileride olan sensin dogumun benzeri sancilar cekmeye başlamışsın o aci sanirim bir yere bastiriyor o an bebek acayip bir his yirtilcak gibi oluyor benimde.

Sanirim bi kere daha yikamistik ilkinden 3 gün sonra falan. Hastane bize bi sprey aldirmisti ondan sıkıyordum hergün göbeğine

ben göbeği düşene kadar yaptırmayacağım, belki göbek düşmesi 4-5 günü geçerse sünger banyosu yaptırabilirim. geçenlerde bi kadın doğumcunun bebeği oldu, 1 hafta yıkamadı adam bebeğini.

Cnm ben göbeği dusene kdr yikamadim doktoru oyle demisti. Birde o mis kokusu varya yikamakta hicn istemedim 5 gun sonra düşmüştü o zmn yikamistim degdirmeden yine. Ama oyle bebek lifi fln da citilemedim mümkün oldugunca vücudundaki tabaka gitmesin diye. Ama bazi hastaneler dogar dogmaz yikiyor. Gobege su degmemesi esas olan. Gerci bnmki kis bebegiydi bu yaz olacak nasil bilmiyorum

Yenidoğan döneminde hergün yıkamaya gerek yok canım miss gibiler zaten
Sonrasında hergün yıkadım o da öğlen uykusuna rahat yattığı için

Sanirim aramizda ilk senin bebis gelicek haftasi en ileride olan sensin dogumun benzeri sancilar cekmeye başlamışsın o aci sanirim bir yere bastiriyor o an bebek acayip bir his yirtilcak gibi oluyor benimde.
Evet ben hazirana kayacak olanlardanım ben ve bi kaç kişi varız özellikle sezaryende olunca max 39 aceleci bazı bebişler 37lerde gelirse bilemiyorum
Bastırma gibi değil de karnımın içi parçalanıyor gibi bi acı. Çok çok önce başladı hala devam ediyor da dün gece beterin beteriydi tabi neyse az kaldı diyip devam

Kış olsa cok sorun degilde
Yazın yıkarım bende
Bir kere yikar cok ihtiyac olmazsa
Göbeği dusmeden yikamam sonrasında

ben göbeği düşene kadar yaptırmayacağım, belki göbek düşmesi 4-5 günü geçerse sünger banyosu yaptırabilirim. geçenlerde bi kadın doğumcunun bebeği oldu, 1 hafta yıkamadı adam bebeğini.

Yenidoğan döneminde hergün yıkamaya gerek yok canım miss gibiler zaten
Sonrasında hergün yıkadım o da öğlen uykusuna rahat yattığı için

Teşekkür ederim kızlar deneki yiksmasamda birşey olmaz bn cok sicsk rahatlat ve rahatlyinca güzel uyuyordu bklm bunda nasl olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…