- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.601
Bende Haziran annesi olacakmisim gibi geliyor kuzum erken gelip bayrama denk gelmesin deEvet ben hazirana kayacak olanlardanım ben ve bi kaç kişi varız özellikle sezaryende olunca max 39 aceleci bazı bebişler 37lerde gelirse bilemiyorum
Bastırma gibi değil de karnımın içi parçalanıyor gibi bi acı. Çok çok önce başladı hala devam ediyor da dün gece beterin beteriydi tabi neyse az kaldı diyip devam
Cnm benimde öyle ki seninle aramizda 3 4 hafta var neredeyse. Ilk cocuugmda böyle birsey olmadi doguma son hafta kala oluyordu bu bildigin karete yapiyor iceride. Dun dedimki Allah korusun sanki keseyi yirtacak en sonun da fazla yaramazligin sonu iyi degil. Doktor da sey diyor dogunca da hareketli olacak demekEvet ben hazirana kayacak olanlardanım ben ve bi kaç kişi varız özellikle sezaryende olunca max 39 aceleci bazı bebişler 37lerde gelirse bilemiyorum
Bastırma gibi değil de karnımın içi parçalanıyor gibi bi acı. Çok çok önce başladı hala devam ediyor da dün gece beterin beteriydi tabi neyse az kaldı diyip devam
Yanlislikla uyanmayayimKizlar benim gibi uyuyamayip gunduz sersem gibi gezen var mi. Gece 2 3 lerde uyuyorum 5 te uyaniyorum 8 gibi uyursam uyuyorum 9nda mesaim basliyor zaten.cok cnm sıkıldı bu işe
Yok eşim kızdı canım, eşim de doktor.Cnm doktorun mu kizdi gaviscona orayi kacirdim. Ben sanirim 8 sise bitirmisimdir. Hergece icmeden bir kasik uyuyamiyorum da
Ne yapıp edip şu bayramı atlatmamız lazımBende Haziran annesi olacakmisim gibi geliyor kuzum erken gelip bayrama denk gelmesin de38. Hafta tam 21 Haziran bayramın bittiği hafta biraz endişeliyim o yüzden
İlk ben olabilirim bi ihtimal ya da arkandan gelebilirim çünkü 37+2de yani 22 haziranda planlıyo doktorum tansiyon yüksekliğim olduğu içinEvet ben hazirana kayacak olanlardanım ben ve bi kaç kişi varız özellikle sezaryende olunca max 39 aceleci bazı bebişler 37lerde gelirse bilemiyorum
Valla korkuyorum desem yeridirNe yapıp edip şu bayramı atlatmamız lazım
Canım beni düşündüğünü biliyorum, çok teşekkür ederim, ama valla kullandırmaz. Seni boşa yormuş olurum. Hatta diğer hekim arkadaşlarıyla da benim durumu istişare etmişler, bir tek ilaç ismi çıkmamış onlardan da. Ballı süt içip duruyorumGaviscona bende mesafeliyim hiç içmedim o kadar kustum bulantı ilacı içmedim mesela hiç içime sinmedi. Ama öksürük konusunda 2 kaşık aldım miss
Ben ben de otur oturduğun yerde diyorum. Diğer doğumum 37 haftalıkken olmuştu, ben bayram günlerinde 37 oluyorum tam. 38'i görmem lazımValla korkuyorum desem yeridirnöbetçi doktor dogurtursa ki kendisini bayağı tanirım bebiş geri içeri kaçar öyle donuk ilginç bir doktor. Geçen karnıma doğru konuşuyorum bebisle bak bayramı gecirirsen çok minnoş bir doktorla karsilasacaksin diye
Geçen sefer az mı kilo almıştı canımKontrolden çıktım sukur iyiydi
Ayaklarinin ikisinide kasigima dayamış
Ondan acıyormuş
İttiriyo ki fena
2150 olmuş bu sefer sukur guzel kilo almis
Babasıda vardı
Normalde cok guzel yüzünü gösterirdi
Bi turlu göstermedi , babasina naz yapiyo dedi dr
Dolandik bi daha geldik
Azicik gösterdi sonra
Sıkıcaz dişlerimizi bayramı atlatıcaz inanıyorumBende Haziran annesi olacakmisim gibi geliyor kuzum erken gelip bayrama denk gelmesin de38. Hafta tam 21 Haziran bayramın bittiği hafta biraz endişeliyim o yüzden
Yok kuzucum haklı bişey diyemem iyi ki kocam doktor değil bir bıçaklama vakası yaşanabilirdi onu düşündüm şuanCanım beni düşündüğünü biliyorum, çok teşekkür ederim, ama valla kullandırmaz. Seni boşa yormuş olurum. Hatta diğer hekim arkadaşlarıyla da benim durumu istişare etmişler, bir tek ilaç ismi çıkmamış onlardan da. Ballı süt içip duruyorum
Ben 22 haziranda 38+4 oluyorum ama o gün doğuramam görümcemin sözü olabilirİlk ben olabilirim bi ihtimal ya da arkandan gelebilirim çünkü 37+2de yani 22 haziranda planlıyo doktorum tansiyon yüksekliğim olduğu için15 hazirandan(36+2) sonra her an ben doğurdum yazabilirim
İkisi de karnımı delecek gibi ikisi de çok hareketliCnm benimde öyle ki seninle aramizda 3 4 hafta var neredeyse. Ilk cocuugmda böyle birsey olmadi doguma son hafta kala oluyordu bu bildigin karete yapiyor iceride. Dun dedimki Allah korusun sanki keseyi yirtacak en sonun da fazla yaramazligin sonu iyi degil. Doktor da sey diyor dogunca da hareketli olacak demekilk kizim karnimda da cok sakindi dogunca da oyleydi. Ikinci gumbur gumbur
Kız sorma, kışın kızıma okuldan bulaşmış o da geldi bana bulaştırdı. Ona güzel güzel ilaçlar başladı, bana çorba, ıhlamur, meyve tabakları yapıp durdu. Asla ilaç kullandırmadı, örtü döşek yata yata geçirdimYok kuzucum haklı bişey diyemem iyi ki kocam doktor değil bir bıçaklama vakası yaşanabilirdi onu düşündüm şuan
Canım sana cevap yazmak isterdim ama ben de mağdurumBenimde korktuğum şey başıma geldi kaç gundur öksürük bulaşmasın diye eşimle sosyal mesafe koyduk. Bugün öksürük başlamış bende öksürmek kaburgalarım kasiklarim için bir işkence. Ne iyi gelir acaba
Bana da doktorum 37 ile 38 arası dedi cumartesi olsun istiyoruz sezeryan olcağı için(sağlık sorunundan dolayı doktor önerisi) her şey yolunda devam ederse 37+2 oluyor cumartesi o güne tarih alıcaz aşırı heyecan sarıyor bugünlerdeBen 22 haziranda 38+4 oluyorum ama o gün doğuramam görümcemin sözü olabilirbiz daha planlamadık ama en geç 25 haziranda doğurmuş olucam 39+0dan sonra bekletmek istemiyor
Hahhhh iste bu derdim benimdeYanlislikla uyanmayayimtuvalete filan kalkarsam yandım
Tekrar uyuyamiyorum
Neden neden cumartesiBana da doktorum 37 ile 38 arası dedi cumartesi olsun istiyoruz sezeryan olcağı için(sağlık sorunundan dolayı doktor önerisi) her şey yolunda devam ederse 37+2 oluyor cumartesi o güne tarih alıcaz aşırı heyecan sarıyor bugünlerdeGörümcenin sözünden hastaneye doğuma koşarsan aynı gün doğurabiliriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?