2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bende Haziran annesi olacakmisim gibi geliyor kuzum erken gelip bayrama denk gelmesin de 38. Hafta tam 21 Haziran bayramın bittiği hafta biraz endişeliyim o yüzden

Cnm benimde öyle ki seninle aramizda 3 4 hafta var neredeyse. Ilk cocuugmda böyle birsey olmadi doguma son hafta kala oluyordu bu bildigin karete yapiyor iceride. Dun dedimki Allah korusun sanki keseyi yirtacak en sonun da fazla yaramazligin sonu iyi degil. Doktor da sey diyor dogunca da hareketli olacak demek ilk kizim karnimda da cok sakindi dogunca da oyleydi. Ikinci gumbur gumbur

İlk ben olabilirim bi ihtimal ya da arkandan gelebilirim çünkü 37+2de yani 22 haziranda planlıyo doktorum tansiyon yüksekliğim olduğu için 15 hazirandan(36+2) sonra her an ben doğurdum yazabilirim

Ne yapıp edip şu bayramı atlatmamız lazım
Valla korkuyorum desem yeridir nöbetçi doktor dogurtursa ki kendisini bayağı tanirım bebiş geri içeri kaçar öyle donuk ilginç bir doktor. Geçen karnıma doğru konuşuyorum bebisle bak bayramı gecirirsen çok minnoş bir doktorla karsilasacaksin diye

Gaviscona bende mesafeliyim hiç içmedim o kadar kustum bulantı ilacı içmedim mesela hiç içime sinmedi. Ama öksürük konusunda 2 kaşık aldım miss
Canım beni düşündüğünü biliyorum, çok teşekkür ederim, ama valla kullandırmaz. Seni boşa yormuş olurum. Hatta diğer hekim arkadaşlarıyla da benim durumu istişare etmişler, bir tek ilaç ismi çıkmamış onlardan da. Ballı süt içip duruyorum

Ben ben de otur oturduğun yerde diyorum. Diğer doğumum 37 haftalıkken olmuştu, ben bayram günlerinde 37 oluyorum tam. 38'i görmem lazım Çok maceralı bir döneme girdik, hayırlısı.

Geçen sefer az mı kilo almıştı canım

Yok kuzucum haklı bişey diyemem iyi ki kocam doktor değil bir bıçaklama vakası yaşanabilirdi onu düşündüm şuan

İlk ben olabilirim bi ihtimal ya da arkandan gelebilirim çünkü 37+2de yani 22 haziranda planlıyo doktorum tansiyon yüksekliğim olduğu için 15 hazirandan(36+2) sonra her an ben doğurdum yazabilirim
Ben 22 haziranda 38+4 oluyorum ama o gün doğuramam görümcemin sözü olabilir biz daha planlamadık ama en geç 25 haziranda doğurmuş olucam 39+0dan sonra bekletmek istemiyor

İkisi de karnımı delecek gibi ikisi de çok hareketli
Durdu valla 39+5e kadar

Yok kuzucum haklı bişey diyemem iyi ki kocam doktor değil bir bıçaklama vakası yaşanabilirdi onu düşündüm şuan
Kız sorma, kışın kızıma okuldan bulaşmış o da geldi bana bulaştırdı. Ona güzel güzel ilaçlar başladı, bana çorba, ıhlamur, meyve tabakları yapıp durdu. Asla ilaç kullandırmadı, örtü döşek yata yata geçirdim

Canım sana cevap yazmak isterdim ama ben de mağdurum

Ben 22 haziranda 38+4 oluyorum ama o gün doğuramam görümcemin sözü olabilir biz daha planlamadık ama en geç 25 haziranda doğurmuş olucam 39+0dan sonra bekletmek istemiyor
Bana da doktorum 37 ile 38 arası dedi cumartesi olsun istiyoruz sezeryan olcağı için(sağlık sorunundan dolayı doktor önerisi) her şey yolunda devam ederse 37+2 oluyor cumartesi o güne tarih alıcaz aşırı heyecan sarıyor bugünlerde Görümcenin sözünden hastaneye doğuma koşarsan aynı gün doğurabiliriz canım

Neden neden cumartesi
Bende hafta sonu dogurmak hic istemiyorum
Dr um olmuyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…