- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.621
Valla zaten sabahin korunde kalkmak zorundayimHahhhh iste bu derdim benimde
Dusundum dusundum ve hatta bizzat yasadimValla zaten sabahin korunde kalkmak zorundayim
Sonra asla uyuyamıyorum
Okulun kapanmasini dort gozle bekliyorum
8 e kadar uyuyabilsem keske
Bide bugun erken kalkma zorunlulugum yoktu
Yine 6 da uyandim
Bi daha da uyuyamadim
Gecede 2 de uyumustum düşün
Benim bir sonraki randevum 21 haziranBende Haziran annesi olacakmisim gibi geliyor kuzum erken gelip bayrama denk gelmesin de38. Hafta tam 21 Haziran bayramın bittiği hafta biraz endişeliyim o yüzden
Eşimin doğum izni boşa gitmesin diye canımNeden neden cumartesi
Bende hafta sonu dogurmak hic istemiyorum
Dr um olmuyo sonra
Hahaha bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşa gönlüBana da doktorum 37 ile 38 arası dedi cumartesi olsun istiyoruz sezeryan olcağı için(sağlık sorunundan dolayı doktor önerisi) her şey yolunda devam ederse 37+2 oluyor cumartesi o güne tarih alıcaz aşırı heyecan sarıyor bugünlerdeGörümcenin sözünden hastaneye doğuma koşarsan aynı gün doğurabiliriz canım
Senin doğum şeklin normal mi olacak ilki sezeryandı diye hatırlıyorum normal doğum deneyecek misin canım söylediysen de kaçırdım ben o konuyuHahaha bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşa gönlü
Tamam simdi olduEşimin doğum izni boşa gitmesin diye canım5 gün babalık izni var işe yeni geçiş yaptığı için yıllık izni yok istediği kadar alamayacak. Cumartesi sabah doğcak(inşallah) pazardan Perşembeye babalık izni cumayı da ayarlayacakmış bi şekilde. Sorun iş günü olarak değil gün olarak geçiyormuş bu babalık izni yani haftasonu da sayılıyormuş.Çocuğumu bırakıp işe gidemem diyor kendisi, haklı tabi babalar da lohusalık yaşıyormuş
Tabi biz planlıyoruz anne baba olarak da küçük bey bize uyacak mı Allah bilirTamam simdi olduhakli bi durum
Benimkininki bosa gidecek o zaman
Bak gecen sefer hic bosa gitmemisti hatirladim bu durumu
ama planlarken planlamamıştık hic
Şansa denk geldi
Evet kuzum ilki sezaryen. Normal diye diretmeden akışına bırakıcaz 39a kadar bekleyip sezaryene alacakSenin doğum şeklin normal mi olacak ilki sezeryandı diye hatırlıyorum normal doğum deneyecek misin canım söylediysen de kaçırdım ben o konuyu
Ayy inşallah gönlünden ne geçiyosa o şekilde sağlıkla gelsin canım başta bugünler hayaldi hele tedavi sürecinde ilk mesajları atıp hayalini kurarken benim için çok uzaktı. Şimdi nasıl geçti zaman anlamadım bileEvet kuzum ilki sezaryen. Normal diye diretmeden akışına bırakıcaz 39a kadar bekleyip sezaryene alacak
Yorumunuz icin tesekkur ederim dun aksam kizimi acile goturdu esim bu seferde diger kulagi agriyordu doktor burun spreyi antibiyotik yazmis antibiyptigi bu sabah kullanmaya basladik suan dune gore iyi biz dunde serum sıktık burnuna internette burunun acik olmasi kulagi rahatlatiyormus dun gece uyumadan once cok agladi gercektenCok gecmis olsun. Deneyimledigim bisey var onu yazmak istedim. Oglumun burnu tikaliydi bende burnunu acmak icin nazal temizleyiciler var plastik sise seklinde burun deliklerinden sıkıyorsun icindeki tuzlu suyu. Cok yavas sıkmama ragmen o gece oglum kulagim agriyo diye aglayarak uyandı ve bunu 2 kez yaşadım ayni sekilde sanirim basınç zarar veriyor agri yapiyor kulağına bence sen burnuna serum gibi basınçlı birsey uygulama ama sprey seklinde olan okyanus sulari var onlari sıkabilirsin. Eger enfeksiyonsa zaten antibiyotik vermistir onsuz gecmez malesef
Sezeryan olmus doğumun bu bebiste sezeryan olmuyormu benim bildigim sezeryan oldumu sezeryan dwvam ediyor dogumlar normal dogum olmuyorEvet kuzum ilki sezaryen. Normal diye diretmeden akışına bırakıcaz 39a kadar bekleyip sezaryene alacak
Migros’ta daha uygunaydı ben ordan aldımYok şu manada yani onun alışveriş biti çantası tamam ama bnim daha ic çamaşır var alincak pijama takımı bir tane daha depend almdm
Pazari pazartesiye baglayan geceTabi biz planlıyoruz anne baba olarak da küçük bey bize uyacak mı Allah bilirİlki cumartesi mi doğdu canım hesabım doğru o zaman dimi en mantıklı bu şekilde oluyor gibi geldi bana
Hangisi cnmMigros’ta daha uygunaydı ben ordan aldım
E bebekte pahalı
Oo gitti 5 günlük ekstra izinPazari pazartesiye baglayan gece
Bu sfer baktik hem hafta sonu hem
Resmi tatil
Annenin ve bebeğin durumu uygunsa sezaryen sonrası vajinal doğum(ssvd) denenebiliyor. Bir sezaryem hep sezaryen değil yani canımSezeryan olmus doğumun bu bebiste sezeryan olmuyormu benim bildigim sezeryan oldumu sezeryan dwvam ediyor dogumlar normal dogum olmuyor
Ahahah. Ben suan tum aldiklarimi yataklar besikler kuvet bebek arabalari hepsi ama hepsi kilerde.Kizlar banyo kuvetini de aldim bebisin bugun. E bebekte babyjem in ayakli kuveti vardi. Katlanan ayakli kuvet kullanmistim onceden o pratikti. Bu sabit. Surekli takilip cikarilacak bisey degil. Mecbur banyoya koydum oylece.Ev acaip esya doldu ya. Bu esyalarin evden bir bir cikacagi gunler gelir mi acabadaha dogmadan derdime bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?