2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Dusundum dusundum ve hatta bizzat yasadim

Neden neden cumartesi
Bende hafta sonu dogurmak hic istemiyorum
Dr um olmuyo sonra
Eşimin doğum izni boşa gitmesin diye canım 5 gün babalık izni var işe yeni geçiş yaptığı için yıllık izni yok istediği kadar alamayacak. Cumartesi sabah doğcak(inşallah) pazardan Perşembeye babalık izni cumayı da ayarlayacakmış bi şekilde. Sorun iş günü olarak değil gün olarak geçiyormuş bu babalık izni yani haftasonu da sayılıyormuş.Çocuğumu bırakıp işe gidemem diyor kendisi, haklı tabi babalar da lohusalık yaşıyormuş

Hahaha bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşa gönlü

Tamam simdi oldu hakli bi durum
Benimkininki bosa gidecek o zaman
Bak gecen sefer hic bosa gitmemisti hatirladim bu durumu
ama planlarken planlamamıştık hic
Şansa denk geldi

Tamam simdi oldu hakli bi durum
Benimkininki bosa gidecek o zaman
Bak gecen sefer hic bosa gitmemisti hatirladim bu durumu
ama planlarken planlamamıştık hic
Şansa denk geldi
Tabi biz planlıyoruz anne baba olarak da küçük bey bize uyacak mı Allah bilir İlki cumartesi mi doğdu canım hesabım doğru o zaman dimi en mantıklı bu şekilde oluyor gibi geldi bana

Senin doğum şeklin normal mi olacak ilki sezeryandı diye hatırlıyorum normal doğum deneyecek misin canım söylediysen de kaçırdım ben o konuyu
Evet kuzum ilki sezaryen. Normal diye diretmeden akışına bırakıcaz 39a kadar bekleyip sezaryene alacak

Evet kuzum ilki sezaryen. Normal diye diretmeden akışına bırakıcaz 39a kadar bekleyip sezaryene alacak
Ayy inşallah gönlünden ne geçiyosa o şekilde sağlıkla gelsin canım başta bugünler hayaldi hele tedavi sürecinde ilk mesajları atıp hayalini kurarken benim için çok uzaktı. Şimdi nasıl geçti zaman anlamadım bile

Yorumunuz icin tesekkur ederim dun aksam kizimi acile goturdu esim bu seferde diger kulagi agriyordu doktor burun spreyi antibiyotik yazmis antibiyptigi bu sabah kullanmaya basladik suan dune gore iyi biz dunde serum sıktık burnuna internette burunun acik olmasi kulagi rahatlatiyormus dun gece uyumadan once cok agladi gercekten

Tabi biz planlıyoruz anne baba olarak da küçük bey bize uyacak mı Allah bilir İlki cumartesi mi doğdu canım hesabım doğru o zaman dimi en mantıklı bu şekilde oluyor gibi geldi bana
Pazari pazartesiye baglayan gece
Bu sfer baktik hem hafta sonu hem
Resmi tatil

Kizlar banyo kuvetini de aldim bebisin bugun. E bebekte babyjem in ayakli kuveti vardi. Katlanan ayakli kuvet kullanmistim onceden o pratikti. Bu sabit. Surekli takilip cikarilacak bisey degil. Mecbur banyoya koydum oylece.Ev acaip esya doldu ya. Bu esyalarin evden bir bir cikacagi gunler gelir mi acaba daha dogmadan derdime bak

Ahahah. Ben suan tum aldiklarimi yataklar besikler kuvet bebek arabalari hepsi ama hepsi kilerde. cikardigimda evin halini dusunemiyorum oyle buyuk evim de yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…