2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Gebelikte genital bölgesinde sıkınca içinden kan gelen sivilce benzeri şeyler çıkan var mı? Gebelik öncesi lazer yapiyordum ama hormon bozuklugu var pek ise yaramiyordu. Gebelikte direkt tıraşa geçtim. Kıl kökü iltihabi desem iltihap gelmiyor ama ciddi kanıyor. Siğil olsaydi patlamazdi degil mi dert sahibi oldum aksam aksam.

Aman tutunacak mı kese kalp atışı cinsiyet derken buralara geldik çok şükür sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil

Sezeryan olmus doğumun bu bebiste sezeryan olmuyormu benim bildigim sezeryan oldumu sezeryan dwvam ediyor dogumlar normal dogum olmuyor
Eskiden öyleydi doğumun üstünden 2 yıl geçtiği sürece şartların el vermesi durumunda çatı darlığı yoksa kanama riski yoksa bebek döndüyse vajinal yapılıyor canım

Kan çıbanıdır canım jilet sebep olmuş olabilir. Duş jeliyle alıp sonra iyice nemlendir tahrişe bağlı da oluşuyor

Jiletle almaktan oluyor bende de. Ama onlar sigil değil kıl kökünden oluyor.

Sigil olarak yaşadığım bir tecrübeden bahsedeyim ellerimde sigil vardı ve hamileliği bilmeden once tedaviye gidiyordum ellerimi komple sarmaya basladi. Gaz tedavisi oluyordum oncesinde cok bir ise de yaramamisti. Hamilelik başlayınca gidemedim.Ellerimde 20 taneye yakın çıktı ve bu beni acayip strese soktu. Tedaviye devam edemedim hamilelikten dolayi. Doğal yollara başvurmaya başladım. Ceviz yagi dis macunu hepsini denedim. Ama tek bir şey 1 günde elimdeki bütün sigilleri geçirdi. Mucizevi gibi bir sey o kadar zaman cektigime hiç değmemiş. Sarımsağı ezip limon ile karıştırıp tüm sigiller üzerine sürdüm. İnanılmaz derecede can acıtıyor yakıyor. En az 30 dk beklettikten sonra yıkıyorsunuz. 1 gün biraz deri kızarıyor ama ertesi gün mucize gibi tüm sigillerim geçmişti şok oldum. İnanamadım ve bu sorunu yaşayan olursa diye buradan yazmak istedim

Bende de yıllar önce olmuştu. Asit gibi bir ilaç veriyorlar onla geçmişti. Aslında limon da asidik bir bitki olduğu için çok mantıklı. Aklımızda bulunsun

Bende de yıllar önce olmuştu. Asit gibi bir ilaç veriyorlar onla geçmişti. Aslında limon da asidik bir bitki olduğu için çok mantıklı. Aklımızda bulunsun
Limon ve sarımsak bir arada olduğunda cok etkili oluyor. İki tanesinde bir sarımsak birde limon ayrı denedim etki etmedi. Hamilelik oncesinde azot gazı tedavisi yapmışlardı sonra asidik bahsettiğin ilaci verdiler azalması gerekirken çoğalmaya başlamıştı. Sinir bozucu bir durumdu cidden ama kurtuldum çok şükür.

İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu sende canım, bende de yanma var bir de kaşıntı. Şase verdi ama yanma halen devam ediyor idrar yaparken
Hayır bunlar bendede oldu ama rahim enfeksiyonu çıktı bende bana 2 kullanımlık bir fitil verdi 14 tane batikonun fitil halini verdi 2li fitilin krem versiyonunu da verdi o direk rahim içine kısılıyor birde Travazol verdi o kaşıntımı geçirdi 2li fitil daha beter yaptı ama batikon fitil ne kaşıntı bıraktı ne enfeksiyon çok rahatlattı sancılarım da dindi bence hala devam ediyorsa doktoruna söyle belki sende rahimden kapmışsındır

Bende ilk gebeliğimde de oldu bundada oldu hemetan krem mavi olanı 3 kere kullandım direk geçirdi doktor yazmıştı

Kızlar selam moraller bozuk biraz :/ dün kardiyolojiye gitmiştim ekstra atım çıkmış 20 bin kadar doktor ilaç kullanman lazım dedi. Muhtemelen beloc verecek kadin doğum dr u da kullanman lazım dedi. Hiç içmek istemiyorum perşembe tekrar kontrolüm var hemen kardiyolojiye hem de tekrar kadin doğuma gideceğim. Parol bile içmedim gebelik boyunca çok korkuyorum ilaç kullanmaktan.

Gecmis olsun neden gitmistiniz? Ben son randevumda doktoruma nabzin 100-110 civarinda dedim. Ameliyat olacaksın mutlaka kardiyologa gözük dedi.

Çok geçmiş olsun, hepimiz bi şekilde iğne , ilaç vs kullandık mecburen canım gerekiyosa yapacak bi şeyimiz kalmıyor, alternatifimiz yok maalesef içini fetah tut bazı antibiyotikler gibi bu dediğin ilacın da hamilelik için uygun zararsız bir formu var demek ki.

Teşekkür ederim bu kap ilaci bebeğin de kalp atışlarını etkiliyormuş biraz da o yüzden endişelendim ama doktor mecbur kullanacaksın derse kullanacağım artık insallah bir zararı olmaz. 30+5 olduk bugün az daha zaman gecseydi iyi olacaktı kısmet. Doktora da ritim bozukluğu oluyor diye gitmiştim tansiyon aletinde sürekli ritim işareti çıkıyordu o sebeple. Ekstra atım oluyormuş bende çarpıntım 80-100 arasında ondan değil yani.
Gecmis olsun neden gitmistiniz? Ben son randevumda doktoruma nabzin 100-110 civarinda dedim. Ameliyat olacaksın mutlaka kardiyologa gözük dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…