- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.661
Geçmiş olsunKızlar selam moraller bozuk biraz :/ dün kardiyolojiye gitmiştim ekstra atım çıkmış 20 bin kadar doktor ilaç kullanman lazım dedi. Muhtemelen beloc verecek kadin doğum dr u da kullanman lazım dedi. Hiç içmek istemiyorum perşembe tekrar kontrolüm var hemen kardiyolojiye hem de tekrar kadin doğuma gideceğim. Parol bile içmedim gebelik boyunca çok korkuyorum ilaç kullanmaktan.
Zaman azaldıkca stres yapmaya basladık. Vaktiyle gelsin minnoşlarOrtağını bıraktı Allahtan. Burada da herkes dogurucam falan diyo dogurur muyum ya acaba perileri geldi.
Son düzlükteyiz canım dikkat et bayram temizliği ile kendini çok yorma, ağır kaldırma.35; haftalıkolduk bugün teyzeleri yoğun temizlik bir günü bizi bekliyor bayram temizliğine de girdik
Sağol canım öle gerçekten son düzlukteyiz cok dikst edecm ama yapmakta zorunda olmak inşallah hepimiz son zamanlarıni sağlıkla atlatırSon düzlükteyiz canım dikkat et bayram temizliği ile kendini çok yorma, ağır kaldırma.
Sagol canım doğru diyorsun kullanmak lazımsa kullancaz doktora güvenmek lazım insallah bir zararı olmaz iste konuşmuştuk daha önce beni biliyosun biraz fazla evham yaptim sağ Salim alalım da evlatlarımızı kucağımızaGeçmiş olsunartı eksi iliskisi yapmak lazım ilaç konusunda. Bende normalde hiç ilaç içmeyen grip bile olmayan biri olarak gebelik boyunca ilaç kullanmak zorunda kaldım. Crp yüksekliği sebebiyle 3 kere antibiyotik, nedenini bir türlü bulamadigimiz oksuruk sebebiyle astım ilacı ve böbrek büyümesi sebebiyle ne işe yaradigini bilmediğim şase içtim doktor kontrolü ile. Ha bir de kusmami kesinlikle durduramadigimiz için 20 hafta kullandığım prilam var. Ona rağmen ne bulantım ne kusmam kesildi artık verilen ikinci bir ilacı da kullanmadım nasıl olsa her türlü kusuyorum diye. Malesef yapacak bir şey yok doktorların ellerine bırakmamız gerekiyor kendimizi.
Ah ya cok geçmiş olsun canm ya hemncik atlat inşallah inşallahKızlar ben iyileştim diyordum, hastalık tekrar nüksetti ve çok kötüyüm. Boğazım şiş, öksürük başladı ve inanılmaz balgam var. Sürekli öksürüyorum gece nefes almak zaten zordu, bir de nefes darlığı ile gece 5 kere uyandım. Burnum tıkalı zaten nefes alamıyorum. Serum Fizyolojik spreyi kullanıyorum o biraz açıyor ama diğer sorunlar çok fena. Ballı naneli sıcak su, pekmez bunları tüketiyorum ama hızlı iyileşebilmem için doğal tavsiyelere ihtiyacım var. Doktorum en son ilaca yönelelim dedi. Ateş olursa parol al dedi ama ateşim olmadı çok şükür. Bugün sesim komple gitmiş hiç ses çıkmıyor
Ballı taze zencefil cayi ic canim iyi geliyor öksürügeKızlar ben iyileştim diyordum, hastalık tekrar nüksetti ve çok kötüyüm. Boğazım şiş, öksürük başladı ve inanılmaz balgam var. Sürekli öksürüyorum gece nefes almak zaten zordu, bir de nefes darlığı ile gece 5 kere uyandım. Burnum tıkalı zaten nefes alamıyorum. Serum Fizyolojik spreyi kullanıyorum o biraz açıyor ama diğer sorunlar çok fena. Ballı naneli sıcak su, pekmez bunları tüketiyorum ama hızlı iyileşebilmem için doğal tavsiyelere ihtiyacım var. Doktorum en son ilaca yönelelim dedi. Ateş olursa parol al dedi ama ateşim olmadı çok şükür. Bugün sesim komple gitmiş hiç ses çıkmıyor
Zencefilli zararı yok değil mi hamiellikte. Nasıl yapılıyor zencefilli direk suya mı atacagizBallı taze zencefil cayi ic canim iyi geliyor öksürüge
Geçmiş olsun canım. Kışın bende o haldeydim ayva ve yapraklarını birlikte kaynatti eşim içine biraz bal koyup içirdi hep bana bir de buhar soludum bol bol özellikle geceleri öyle öyle atlattım. Zeytinyağı da boğaz agrisina iyi geliyor şöyle bir tatlı kaşığı atabilirsin ağzınaKızlar ben iyileştim diyordum, hastalık tekrar nüksetti ve çok kötüyüm. Boğazım şiş, öksürük başladı ve inanılmaz balgam var. Sürekli öksürüyorum gece nefes almak zaten zordu, bir de nefes darlığı ile gece 5 kere uyandım. Burnum tıkalı zaten nefes alamıyorum. Serum Fizyolojik spreyi kullanıyorum o biraz açıyor ama diğer sorunlar çok fena. Ballı naneli sıcak su, pekmez bunları tüketiyorum ama hızlı iyileşebilmem için doğal tavsiyelere ihtiyacım var. Doktorum en son ilaca yönelelim dedi. Ateş olursa parol al dedi ama ateşim olmadı çok şükür. Bugün sesim komple gitmiş hiç ses çıkmıyor
Guzel haberlerle gel ins canımKızlar bugün 1 buçukta bebisi görmeye gidecegimçatlak ve kilo durumlarınız nedir ben bu iki haftada 400 g kadar almışım. Hızlı kilo alma dönemine girdik aslında ama belki iki haftaya daha çok alırım.
Yok zencefil kullanabilirsinZencefilli zararı yok değil mi hamiellikte. Nasıl yapılıyor zencefilli direk suya mı atacagiz
Zencefil çayını nasıl yapıyoruz?Yok zencefil kullanabilirsin
Mide bulantisi icin verdikleri prilamin icerigide bunalrdan olusuyor
Hic bi zararı yok demisti dr um
Allah sifa versin canım
Elinde kuru toz zencefil varsa direkt birkac dakika kaynatabilirsin, taze ise kaynatma acı olur kaynar suda demleme yapabilirsin benceZencefil çayını nasıl yapıyoruz?
Taze zencefil alayım bugün kuru tozu bulamam sanırım. Taze zencefilden kesip direk kaynar suya atıp bal eklesem olur heraldeElinde kuru toz zencefil varsa direkt birkac dakika kaynatabilirsin, taze ise kaynatma acı olur kaynar suda demleme yapabilirsin bence
Benim 32+5 çatlağım bu hafta daha belirginKızlar bugün 1 buçukta bebisi görmeye gidecegimçatlak ve kilo durumlarınız nedir ben bu iki haftada 400 g kadar almışım. Hızlı kilo alma dönemine girdik aslında ama belki iki haftaya daha çok alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?