2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Geçmiş olsun artı eksi iliskisi yapmak lazım ilaç konusunda. Bende normalde hiç ilaç içmeyen grip bile olmayan biri olarak gebelik boyunca ilaç kullanmak zorunda kaldım. Crp yüksekliği sebebiyle 3 kere antibiyotik, nedenini bir türlü bulamadigimiz oksuruk sebebiyle astım ilacı ve böbrek büyümesi sebebiyle ne işe yaradigini bilmediğim şase içtim doktor kontrolü ile. Ha bir de kusmami kesinlikle durduramadigimiz için 20 hafta kullandığım prilam var. Ona rağmen ne bulantım ne kusmam kesildi artık verilen ikinci bir ilacı da kullanmadım nasıl olsa her türlü kusuyorum diye. Malesef yapacak bir şey yok doktorların ellerine bırakmamız gerekiyor kendimizi.

Kızlar ben iyileştim diyordum, hastalık tekrar nüksetti ve çok kötüyüm. Boğazım şiş, öksürük başladı ve inanılmaz balgam var. Sürekli öksürüyorum gece nefes almak zaten zordu, bir de nefes darlığı ile gece 5 kere uyandım. Burnum tıkalı zaten nefes alamıyorum. Serum Fizyolojik spreyi kullanıyorum o biraz açıyor ama diğer sorunlar çok fena. Ballı naneli sıcak su, pekmez bunları tüketiyorum ama hızlı iyileşebilmem için doğal tavsiyelere ihtiyacım var. Doktorum en son ilaca yönelelim dedi. Ateş olursa parol al dedi ama ateşim olmadı çok şükür. Bugün sesim komple gitmiş hiç ses çıkmıyor

Sagol canım doğru diyorsun kullanmak lazımsa kullancaz doktora güvenmek lazım insallah bir zararı olmaz iste konuşmuştuk daha önce beni biliyosun biraz fazla evham yaptim sağ Salim alalım da evlatlarımızı kucağımıza

Ah ya cok geçmiş olsun canm ya hemncik atlat inşallah inşallah

Ballı taze zencefil cayi ic canim iyi geliyor öksürüge

Geçmiş olsun canım. Kışın bende o haldeydim ayva ve yapraklarını birlikte kaynatti eşim içine biraz bal koyup içirdi hep bana bir de buhar soludum bol bol özellikle geceleri öyle öyle atlattım. Zeytinyağı da boğaz agrisina iyi geliyor şöyle bir tatlı kaşığı atabilirsin ağzına

Benim 32+5 çatlağım bu hafta daha belirgin sadece zeytin yağı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…