2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Taze zencefil alayım bugün kuru tozu bulamam sanırım. Taze zencefilden kesip direk kaynar suya atıp bal eklesem olur heralde
Aynen kabuğunu soyup minik doğrayıp kaynar suya atıp içilebilecek sıcaklığa gelene kadar demlense yeterli olur mideni de rahatlatır bir arkadaş daha yazmış prilamin içinde de vardı bundan.

Benim 32+5 çatlağım bu hafta daha belirgin sadece zeytin yağı kullanıyorum
Ben benimkini anlamadım karnım küçüktü biliyorsunuz hala da öyle büyük sayılmaz ama karın derisi gerildiği için damarlar çok belirgin. Tenim de açık. Her defasında çatlak sanıyorum eşime inceletiyorum çatlak değil diyip duruyor inşallah doğru görüyordur

eşin üzülme diye demiyordur belki
Benim geçiştiriyor beni

Kızlar doğum sırasında göbek karın gerdirme yağ alma durumu yapan var mı çevrenizde? Dünden beri araştırıyorum ama estetikçiler önermiyor

Akgünlük sakızı öksürüğe iyi geliyor ama gebelikte kullanımı nasıl olur bilmşyorum

Kızlar koltukları yıkatmayı düşündüm bebek doğmadan tertemiz olsun istedim, birkaç yerden fiyat aldık fazla geldi bize sonra eşimle koltuk halı yıkama makinesi almaya karar verdik. Kiwi markasından aldık, dün akşam ilk kez denedik. Her hafta süpürgeyle çektirdiğimiz koltuklardan çamurlu sular aktı. Hayret ettik, sonra halıya yaptık baya temizledi. Köpeğin tüylerini yeni kestirdiğimiz için önceden kalan tüyler varmış yastıklarda hepsini güzelce temizledi resmen terapi gibi. Temizlik için tavsiye ederim gerçekten baya iyi bir şeymiş

Gerçekten pahalı. Alıp kendimiz yapsak daha iyi ama şu hamilelik zamanı iş yapasım gelmiyor. Evi … götürebilir bi süre

Gerçekten pahalı. Alıp kendimiz yapsak daha iyi ama şu hamilelik zamanı iş yapasım gelmiyor. Evi … götürebilir bi süre
Bebek olunca bi sure hic yapilamiyor ama
Boya isine girsem mi girmesem mi aklimda deli sorular
Bi yandan nasil yapacagim diye dertleniyorum

Bebek olunca bi sure hic yapilamiyor ama
Boya isine girsem mi girmesem mi aklimda deli sorular
Bi yandan nasil yapacagim diye dertleniyorum
Öyle valla ama benimki ayaklandığından beri yapabiliyorum. Tabi tam ayaklandığı dönem de hamile kaldım başa sardım. Bizim burda bir sene iş bir sene Uşak derler boşver.

Yapabiliyorsanız yapın. Eşim de diyor ağustosta evi duvar kağıdı yapıcam kendi başıma, bakalım. Mutfağı tek yaptık bebkliyken zordu.

Ay ayaklanana kadar demedim
Yapariz o kadar uzun sure degil ins
Ev temiz olsun yoksa ben iyice lohusa depresyonuna girerim
Kafama takiyorum cok
Kendi yapacaksa ne âlaa yapsin
Ayy senin cok az kalmis
Dogurdun dogurcan

O kadar kilo aldim cok sükür catlak olmadı henüz 3 haftada 1.5 kilo almışım ben 400 de bebege ek olarak ama 3 hafta önce kahvalti yapip gitmistim muayene bu sefer ac gittim. Cok cikmasi normaldir herhalde kendini avutuyordur

Ay ayaklanana kadar demedim
Yapariz o kadar uzun sure degil ins
Ev temiz olsun yoksa ben iyice lohusa depresyonuna girerim
Kafama takiyorum cok
Kendi yapacaksa ne âlaa yapsin
Ayy senin cok az kalmis
Dogurdun dogurcan
Canım ben de senin gibiydim
Bebek doğduktan sonra küvöze girdi 1.5 ay kaldı. Evi mevi bıraktım. Sürekli süt sağdım. Depoladım bi an önce çıksın diye. Sonrasında evi ihmal etmeye başladım. Hastane de merkezde. İlçeden merkeze git gel derken gün bitiyordu.
Anca yemek anca süt sağmak.
Vel hasıl ben temizlikten vazgeçtim bebek geldiğinde. Çünkü ondan ansızın ayrılışım beni çok etkiledi. temizliğe ayıracağım zamanı geçtim sabah kahvaltısını saat 16.00 civarı yapardım. Derkeeenn oğlan beni ele avuca aldığını anladı. Dibinden ayrılınca ağlamaya başlardı Eşşek beni ne ağlattı gece o dikişle hıçkırarak uyanırdım şimdi bak teyzesi ayakları kocaman ve deli uyuyor. Klimasız da yatamıyor

Temizlikten nereye geldi
Bebek doğsun da gör bak ne içgüdüler basıyor insanı

Benim ikinci olacak içim kırık
yetişecek miyim ikisine
Aynı sevgiyi verecek miyim deli deli sorulr
Temizlik de neymiş

Eklentiler

• image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 71
O kadar kilo aldim cok sükür catlak olmadı henüz 3 haftada 1.5 kilo almışım ben 400 de bebege ek olarak ama 3 hafta önce kahvalti yapip gitmistim muayene bu sefer ac gittim. Cok cikmasi normaldir herhalde kendini avutuyordur
Maşallah bu çatlak hamilelik değil de lohusa döneminde mi çıkıyor acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…