- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.701
Beni doğuma kadar yoktu doğumdan bir çoktım göbeğimde çatlakKrem sürmeyi birakanlara gore evet dogumdan sonra olabiliyormus. Birden hizli kilo verince catlak oluyormus.
Bebiş iyi ama eli suratindaydi kuzum. Nst deyim şimdi her şey yolunda çok şükür. Doktorum bayramın 1. Ve 2. Günü yokmuş sadece o günler çok hareketli olma dedi diğer günler buradaymışsacibelinde kuzum naptin çıktın mi randevudan? Nasil bebis?
MasallahCanım ben de senin gibiydim
Bebek doğduktan sonra küvöze girdi 1.5 ay kaldı. Evi mevi bıraktım. Sürekli süt sağdım. Depoladım bi an önce çıksın diye. Sonrasında evi ihmal etmeye başladım. Hastane de merkezde. İlçeden merkeze git gel derken gün bitiyordu.
Anca yemek anca süt sağmak.
Vel hasıl ben temizlikten vazgeçtim bebek geldiğinde. Çünkü ondan ansızın ayrılışım beni çok etkiledi.temizliğe ayıracağım zamanı geçtim sabah kahvaltısını saat 16.00 civarı yapardım. Derkeeenn oğlan beni ele avuca aldığını anladı. Dibinden ayrılınca ağlamaya başlardı Eşşek beni ne ağlattı gece o dikişle hıçkırarak uyanırdım şimdi bak teyzesi ayakları kocaman ve deli uyuyor. Klimasız da yatamıyor
Temizlikten nereye geldi
Bebek doğsun da gör bak ne içgüdüler basıyor insanı
Benim ikinci olacak içim kırık
yetişecek miyim ikisine
Aynı sevgiyi verecek miyim deli deli sorulr
Temizlik de neymiş
Ne olacagi hic belli olmuyorMaşallahbu çatlak hamilelik değil de lohusa döneminde mi çıkıyor acaba ya
Kuzum bence de zayiflikla alakası yok benim vücudum çok yatkın mesela catlaga ergenlikte çok kilo almamama rağmen kalcam harita gibi ,Ne olacagi hic belli olmuyor
Sende cikmayacak bence hem cok kilo almadin
Hemde oyle hissediyirum
Yalniz bugun bi kizcagiz gordum tam onumdeydi
Normalde cok bakmam insanlara ama
Zayifti, kac aylik bilemedim karni sisti baya
ama diz alti kip kirmizi catlamisti
Zayifliklada cok ilgisi yok belkide bu catlak isinin
Bende suan pek bisi gorunmuyor
Hamilelikten sorna zayiflarken ortaya cikiyor
Cok rahatsiz edici boyutta olmamisti ama
Simdi yine oyle olacak muhtemelen
Canım bende çıktım kontrolden, 2400 benimki de kg su 34+5 teyiz bugün. Geri kalan yerleri haftası ile uyumlu çıktı ama doktor 2 hafta ileri ya da gerilik normal dedi. Evham yapma bence hiç.Kızlar selam, gelişme geriliği yaşayan var mı? Ben 34+6’dayım fakat karın çevresi 32’de gözüküyor.. kafası ise 37.. kgsu da çok değil 2300 civarı. Yani geçen hafta da gitmiştim kontrole, karın çwvresi hiç gelişmemiş ve kg almamış. Ama kn akışı vs sorun yok hiç. Yani bir sorun gözükmüyor ama durum bu. Benzer durum yaşayan var mı
Canım bende çıktım kontrolden, 2400 benimki de kg su 34+5 teyiz bugün. Geri kalan yerleri haftası ile uyumlu çıktı ama doktor 2 hafta ileri ya da gerilik normal dedi. Evham yapma bence hiç.
%10 gibi hata payı olabiliyor cihazda kg +-200 g gibi ölçülüyor dedi benimki de. Haftaya rahatlarsın benceYa ben geçen hafta gitmiştim, o zaman da yine dr karın çevresi biraz gelişmemiş demişti. Ama bir sorun görmemişti, 4 hafta sonra gelirsin demişti. Ama bugün de gittim, iş göremezlik raporu için artık. Geçen haftayla aynı kgda ve karnı da aynı yani o zaman da 32 idi, şimdi de öyle.. kafası da başından beri önde zaten 2 hafta filan.. o yüzden evham yaptım, bugünkü dr beni çok endişelendirdi. Kendi doktorum daha rahat, bazı bebekler zayıf olabiliyor dedi. Haftaya detaylıyı yaptırdığım pernatoloğa da gözükeceğimkafa ve karın çevresi arasında çok fark oluştu
HahahMasallah
Benim oglanin ayaklarini atsam
Korkarsín o kadar buyuk
Koca adam oldu artik
O da yogun bakima girmisti sipa korkutmustu bizi
Ne badireler atlattik
Simdi delikanli olma yolunda ilerliyor
Temizlikte neymiş tabi
Hersey oluyor sonrasinda
Ama ne kadar derli toplu olursa sonrasinda bi sure rahat ediyor benim kafa
Yoksa oturup birde yapamiyorum diye ona aglayabilirim oyle bir kapasite bendeki
Belki dedikleri gibi bebek zayıf olabilir. Kan atışı varsa inşallah bir sorun yokturKızlar selam, gelişme geriliği yaşayan var mı? Ben 34+6’dayım fakat karın çevresi 32’de gözüküyor.. kafası ise 37.. kgsu da çok değil 2300 civarı. Yani geçen hafta da gitmiştim kontrole, karın çwvresi hiç gelişmemiş ve kg almamış. Ama kn akışı vs sorun yok hiç. Yani bir sorun gözükmüyor ama durum bu. Benzer durum yaşayan var mı
Hepsi ayni tembihte bulunuyorBebiş iyi ama eli suratindaydi kuzum. Nst deyim şimdi her şey yolunda çok şükür. Doktorum bayramın 1. Ve 2. Günü yokmuş sadece o günler çok hareketli olma dedi diğer günler buradaymış
Valla bu yola birlikte çıktık anca beraber kanca beraber dedi doktorumHepsi ayni tembihte bulunuyorinsallah dogurmayiz
Ben güne 70 le başlıyorum gece yatarken 7400 oluyorumKızlar bugün 1 buçukta bebisi görmeye gidecegimçatlak ve kilo durumlarınız nedir ben bu iki haftada 400 g kadar almışım. Hızlı kilo alma dönemine girdik aslında ama belki iki haftaya daha çok alırım.
Ben de almak istiyorum o makineden sevindim iyi çıktıgınaKızlar koltukları yıkatmayı düşündüm bebek doğmadan tertemiz olsun istedim, birkaç yerden fiyat aldık fazla geldi bize sonra eşimle koltuk halı yıkama makinesi almaya karar verdik. Kiwi markasından aldık, dün akşam ilk kez denedik. Her hafta süpürgeyle çektirdiğimiz koltuklardan çamurlu sular aktı. Hayret ettik, sonra halıya yaptık baya temizledi. Köpeğin tüylerini yeni kestirdiğimiz için önceden kalan tüyler varmış yastıklarda hepsini güzelce temizledi resmen terapi gibi. Temizlik için tavsiye ederim gerçekten baya iyi bir şeymiş
Modeli kodu falan ne canım. Bana çok mantıklı geliyor o makinelerKızlar koltukları yıkatmayı düşündüm bebek doğmadan tertemiz olsun istedim, birkaç yerden fiyat aldık fazla geldi bize sonra eşimle koltuk halı yıkama makinesi almaya karar verdik. Kiwi markasından aldık, dün akşam ilk kez denedik. Her hafta süpürgeyle çektirdiğimiz koltuklardan çamurlu sular aktı. Hayret ettik, sonra halıya yaptık baya temizledi. Köpeğin tüylerini yeni kestirdiğimiz için önceden kalan tüyler varmış yastıklarda hepsini güzelce temizledi resmen terapi gibi. Temizlik için tavsiye ederim gerçekten baya iyi bir şeymiş
Bunu bilmiyordumEskiden öyleydi doğumun üstünden 2 yıl geçtiği sürece şartların el vermesi durumunda çatı darlığı yoksa kanama riski yoksa bebek döndüyse vajinal yapılıyor canım
Bunu bilmiyordum canım sagolAnnenin ve bebeğin durumu uygunsa sezaryen sonrası vajinal doğum(ssvd) denenebiliyor. Bir sezaryem hep sezaryen değil yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?