2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Masallah
Benim oglanin ayaklarini atsam
Korkarsín o kadar buyuk
Koca adam oldu artik
O da yogun bakima girmisti sipa korkutmustu bizi
Ne badireler atlattik
Simdi delikanli olma yolunda ilerliyor
Temizlikte neymiş tabi
Hersey oluyor sonrasinda
Ama ne kadar derli toplu olursa sonrasinda bi sure rahat ediyor benim kafa
Yoksa oturup birde yapamiyorum diye ona aglayabilirim oyle bir kapasite bendeki

Maşallah bu çatlak hamilelik değil de lohusa döneminde mi çıkıyor acaba ya
Ne olacagi hic belli olmuyor
Sende cikmayacak bence hem cok kilo almadin
Hemde oyle hissediyirum
Yalniz bugun bi kizcagiz gordum tam onumdeydi
Normalde cok bakmam insanlara ama
Zayifti, kac aylik bilemedim karni sisti baya
ama diz alti kip kirmizi catlamisti
Zayifliklada cok ilgisi yok belkide bu catlak isinin
Bende suan pek bisi gorunmuyor
Hamilelikten sorna zayiflarken ortaya cikiyor
Cok rahatsiz edici boyutta olmamisti ama
Simdi yine oyle olacak muhtemelen

Kuzum bence de zayiflikla alakası yok benim vücudum çok yatkın mesela catlaga ergenlikte çok kilo almamama rağmen kalcam harita gibi ,

Kızlar selam, gelişme geriliği yaşayan var mı? Ben 34+6’dayım fakat karın çevresi 32’de gözüküyor.. kafası ise 37.. kgsu da çok değil 2300 civarı. Yani geçen hafta da gitmiştim kontrole, karın çwvresi hiç gelişmemiş ve kg almamış. Ama kn akışı vs sorun yok hiç. Yani bir sorun gözükmüyor ama durum bu. Benzer durum yaşayan var mı

Canım bende çıktım kontrolden, 2400 benimki de kg su 34+5 teyiz bugün. Geri kalan yerleri haftası ile uyumlu çıktı ama doktor 2 hafta ileri ya da gerilik normal dedi. Evham yapma bence hiç.

Canım bende çıktım kontrolden, 2400 benimki de kg su 34+5 teyiz bugün. Geri kalan yerleri haftası ile uyumlu çıktı ama doktor 2 hafta ileri ya da gerilik normal dedi. Evham yapma bence hiç.

Ya ben geçen hafta gitmiştim, o zaman da yine dr karın çevresi biraz gelişmemiş demişti. Ama bir sorun görmemişti, 4 hafta sonra gelirsin demişti. Ama bugün de gittim, iş göremezlik raporu için artık. Geçen haftayla aynı kgda ve karnı da aynı yani o zaman da 32 idi, şimdi de öyle.. kafası da başından beri önde zaten 2 hafta filan.. o yüzden evham yaptım, bugünkü dr beni çok endişelendirdi. Kendi doktorum daha rahat, bazı bebekler zayıf olabiliyor dedi. Haftaya detaylıyı yaptırdığım pernatoloğa da gözükeceğim kafa ve karın çevresi arasında çok fark oluştu

%10 gibi hata payı olabiliyor cihazda kg +-200 g gibi ölçülüyor dedi benimki de. Haftaya rahatlarsın bence

Hahah benden geçti Bolu pazarı
Maşallah size de
Büyüyünce yine bir şeyler yapabiliyorsun
Ben bu sene yılbaşına nasıl girdim biliyor musun
Mutfağı toplayarak. Tezgah üstünü tertemiz yaparak e çok şükür mutfak dışındaki yerlere çok dokunmuyorum ora temizse her yer temiz geliyor bana
Robotu da çalıştırıyorum tüm evi süpürüyor
Haftada bir kendim süpürüyorum. Geri kalan banyo tuvalet bitti ama detaya inersek çıkamam işin içinden

Belki dedikleri gibi bebek zayıf olabilir. Kan atışı varsa inşallah bir sorun yoktur

Ben güne 70 le başlıyorum gece yatarken 7400 oluyorum bayadır tartılmadım kesin almışımdır. Toplamda 10 kilo aldım daha alır mıyım bilmiyorum ama almam gibi geliyor iştahım kesildi. İlk aylara döndüm sanki . Ne yemek yapmak ne de yemek için istediğim var

Ben de almak istiyorum o makineden sevindim iyi çıktıgına annemin var bi tane koltuk yıkama mak. ama hantal bi şey pratik değil. Yazın gelen giden misafirlerden sonra koltuk yıkamak çok iyi olur ferah ferah oturulur el ayak çekilince mis

Modeli kodu falan ne canım. Bana çok mantıklı geliyor o makineler

Kasılmaları olan kızlar sizinde nst cekilirken kasılma oldugunda sancı gibi cikiyor mu kağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…