- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.721
Benimde 34+2 doktor tahmini dogum icin birsey diyormu canim bide senin sezeryan mi olacakCanım bende çıktım kontrolden, 2400 benimki de kg su 34+5 teyiz bugün. Geri kalan yerleri haftası ile uyumlu çıktı ama doktor 2 hafta ileri ya da gerilik normal dedi. Evham yapma bence hiç.
Şu modeli aldik canım bunun yorumları guzeldi. Dün birçok yerde denedik gayet başarılı https://app.hb.biz/J6hQXsrwxALaModeli kodu falan ne canım. Bana çok mantıklı geliyor o makineler
Benim ne olacağı belli değil çatı muayenesinden sonra belli olacak o muayeneleri ve bebişin durumuna bakılacak tam 37 de ona göre doğum şeklini belirleyecegiz. Şuan için normal doğuma engel bir durum yokmus bebiş doğum pozisyonuna da girmiş bekliyoruz.Benimde 34+2 doktor tahmini dogum icin birsey diyormu canim bide senin sezeryan mi olacak
Evet benim çıkıyor normalde 20 lerde gözükürken kasılma olunca 40 Lara cikiyorKasılmaları olan kızlar sizinde nst cekilirken kasılma oldugunda sancı gibi cikiyor mu kağıda
Benimde oyle çıktı bugun. 20lerde olanı daha hafif hissettim ama 40 olan biraz daha siddetliydi cok sertlesti karnım. Peki doktorun ne yorum yapiyor normal mi diyor ?Evet benim çıkıyor normalde 20 lerde gözükürken kasılma olunca 40 Lara cikiyor
Evet Sancın var canım ama düzenli değil o yüzden önemsemezler magnezyum verirler benimde bir ara böyleydi şimdi tık yokBenimde oyle çıktı bugun. 20lerde olanı daha hafif hissettim ama 40 olan biraz daha siddetliydi cok sertlesti karnım. Peki doktorun ne yorum yapiyor normal mi diyor ?
Bugunki nst sonucum
Var aslinda magnezyum ama duzenli ictigim söylenemezEvet Sancın var canım ama düzenli değil o yüzden önemsemezler magnezyum verirler benimde bir ara böyleydi şimdi tık yok
Evet çok normal dedi 50 altı sancılar bişey ifade etmiyormuş ben 35+1 oldum hicbisey yapmiyoruz ne zaman isterse o zaman gelebilir artık dedi çünkü hep erken doğum riskim vardı bu haftalar mucizeBenimde oyle çıktı bugun. 20lerde olanı daha hafif hissettim ama 40 olan biraz daha siddetliydi cok sertlesti karnım. Peki doktorun ne yorum yapiyor normal mi diyor ?
Bugunki nst sonucum
Aynı durumdayım ekstra olarak öksürük burun tıkanıklığı ses kısıklığı var. Zencefil cayi tarifi yazdılar burda onu deneyecegimKızlar selam, dün boğazım kaşınıyordu, bugün aşırı şekilde bir ağrım var. Ağrı kulağıma kadar vuruyor. Bademciğimde şiş filan da yok, galiba enfeksiyon, yara tarzı bişeyler oldu anlamadım. Tavuk suyu çorba, nane limon, buhar, ıhlamur, parol hiçbiri etki etmedi. Doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim, su bile içemiyorum yutkunamadığım için o kadar kötü oldu. Ne demesem sıfır yardım. Ne yapacağımı şaşırdım
Çok geçmiş olsun, ben dayanamadım hastaneye gittim, bi parol verdiler serum, en azından kulak ağrımı aldı. Zencefili ben de deneyeyim yarın.Aynı durumdayım ekstra olarak öksürük burun tıkanıklığı ses kısıklığı var. Zencefil cayi tarifi yazdılar burda onu deneyecegim
Evet kullandığım zaman hep rahatladım ama düzenli içmiyorum sadece kasılmam sancım olduğundaVar aslinda magnezyum ama duzenli ictigim söylenemezsen magnezyum kullaninca mi gecti ?
günaydın, gebelikte adaçayı pek önerilmiyor, gargarasını nasıl yapıyorsun? çayını yapıp sadece ağzını çalkala tükür şeklinde mi? dünden beri ıhlamura, nane limona hep bal kattım ama bi de tek alayım bakayım.D duyci L lady_heidi kızlar geçmiş olsun. Boğaz ağrısında bana en iyi gelen şey adaçayı ile günde birkaç kere gargara yapmak. Bir de tek başına bir kaşık bal yutmak ama balı yuttuktan sonra su içmiyorum. Bir iki güne geçiyor boğaz ağrım.
Adaçayını demliyorum kafamı geri atıp boğazımda çalkalıyorum sonra tükürüyorum. Yutma falan yok. Bir dene bakalım inşaallah işe yarargünaydın, gebelikte adaçayı pek önerilmiyor, gargarasını nasıl yapıyorsun? çayını yapıp sadece ağzını çalkala tükür şeklinde mi? dünden beri ıhlamura, nane limona hep bal kattım ama bi de tek alayım bakayım.
36. Haftadan sonra adaçayı öneriliyor aslında pilates hocam söylemişti. Bende diş eti kanaması için kullanıyorum gargara şeklinde daha 31. Haftadayim diye içmiyorum ancak 36 itibari ile başlayacağım içmeyegünaydın, gebelikte adaçayı pek önerilmiyor, gargarasını nasıl yapıyorsun? çayını yapıp sadece ağzını çalkala tükür şeklinde mi? dünden beri ıhlamura, nane limona hep bal kattım ama bi de tek alayım bakayım.
Daha 36 olmadım ben de :) gargara şeklinde deneyeceğim bakalım, işe yarar inşallah36. Haftadan sonra adaçayı öneriliyor aslında pilates hocam söylemişti. Bende diş eti kanaması için kullanıyorum gargara şeklinde daha 31. Haftadayim diye içmiyorum ancak 36 itibari ile başlayacağım içmeye
Şifa olur umarımDaha 36 olmadım ben de :) gargara şeklinde deneyeceğim bakalım, işe yarar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?