2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sadece çamaşır sabunu kullanabilirsiniz yumuşatıcı kullanmayın

kızlar merhaba. güzel günler diliyorum hepinize. cumartesiden beri soğuk algınlığı ile baş etmeye çalışıyorum. hatta bir kaç kişi yazdı buradan sağolun tavsiyelere uymaya çalışıyorum. ama ilaç kullanamadığım için hala geçiremedim. halsizlik vs geçti çok şükür ama özellikle burnum hala akıyo ve iki gündür sol taraf afedersiniz her sümkürmemde kanıyor. boğaza mı indi noldu bilmiyorum genizden gelen balgam da özellikle sabahları kanlı geliyor. korkmalı mıyım bilmiyorum nette hamilelikte özellikle soğuk algınlığı dönemlerinde kılcal damarlar hassas olduğu için kanama normal diyorlar. doktora gitsem bir şey yaparlar mı onu da bilmiyorum. nefes alırken burnum yanıyo artık ne yapmalıyım iyice modum düştü valla hastalıktan

bu aralar hepimiz hastayız galiba, burun kanamaları gebelikte normal karşılanıyor dediğin gibi kılcak damarlardan ötürü. ben dün gittim doktora, parol verip gönderdi. 3-4 güne geçmezse tekrar gel antibiyotik yazarız dedi ama o kadar sürerse gider miyim bilmiyorum antibiyotik de çok istemiyorum.

Arkadaslar simdi size mantikli mi diye bir soru sorucam. Iki cesit hediyelik yaptirmayi dusunuyorum hastaneye. Hediyeligin birinin uzerine ve cikolatalardan nasipse dogacak olan kizin adi yazacak ancak ablasi da kiskanmasin diye diger hediyelige de onun adini yazdirsam sacma mi olur. Ama oyle x dogdu y abla oldu yazilarini sevmiyorum. Isim olarak bastirsam sadece cok mu sacma olur. Kizim ismini okumayı biliyor kiskanip gonlu kalsin istemiyorum ama bilemedim

ben de ilaç istemiyorum parolu bile yarıma bölüp aldım bi kereliğe mahsus dayanamıyorum diye. bildiğin yara oldu burnumun içi nasıl geçiricem bilmiyorum. çok geçmiş olsun sana da, inşallah atlatırız biran evvel

Gecmis olsun benimde oyle burnumun ici neredeyse bir haftadir yara doktoruma soyledim normal gebelikte dedi bir sprey yazdi amanise yaramadi. Sabahlari genelde kaniyor gebelikle ilgili oldugunu dusundugum icin uzerinde durmadim ama nefes almam sikinti tabi hep doluluk var

Ben serum fizyolojik kullanmaya başladım inanılmaz rahatlatıyor.

Selam kızlarcım doğurduğumu düşünmeyin diye bir görüneyim dedim
Dün izinliydim anacığımla temizlik işini hallettik tam 14 saat sürdü şuan beynim bacaklarıma emir veremiyor yürüyemiyorum kalktım işe geldim.
Pazartesi günü eşyalarım gelecek bu haftadan sonra doğurabilirim hazırım

Yanii milletin ne dediğini takmayacak bir yapın varsa hiçbir şey saçma değil ama saçma bulup ne alaka diye açıklama yapmak durumunda kalabilirsin sanki bilemedim sülale yapısıyla ilgili birazcık. Direk ismi değilde y'nin bir kardeşi oldu gibi yazdırabilirsin "x dogdu y abla oldu" kalıbını sevmiyorsan tek seferde eğer. Benim kardeşim var duygusunu pekiştirip durumu sevmesine neden olabilir belki bilemedim

Bizimki hediyelikleri gördü adını okuyup yazabiliyor kıskanmadı canım. Kendi baskıcımıza kendi tasarımım bir tshirt yaptıracaktım ama gerek kalmadı ne giymek istersin diye sordum prenses tacı takmak tütü etek giymek istediğini söyledi beraber fotoğraf çekileceğini anlattım anlayışla karşıladı. Kardeşinin kendisine hediye getirdiğini söyleyip istediği bişeyi alıcaz. Belki o tarz bişey yapabilirsin. İsme özel atlı karınca müzik kutusu kar küresi yaptırıp masaya koyabilirsin gönlüde kalmamış olur millete dağıtmanada gerek kalmaz

Fotoğraf çekiminde ona da özel bir şeyler hemde kendi istediği şeyleri giyebilecegini söylemen çok mantıklı olmuş bence canım. Abla abi etiketini direkt yapıştırmak bence de mantıklı değil

kızlar 32. haftadayım çalışabilir raporu almaya gideceğim acaba 37 değil de 36. haftaya kadar çalışır alınabilir mi bayramdan sonra gidesim yok işe

Fotoğraf çekiminde ona da özel bir şeyler hemde kendi istediği şeyleri giyebilecegini söylemen çok mantıklı olmuş bence canım. Abla abi etiketini direkt yapıştırmak bence de mantıklı değil
Biz yapıştırmadıkta sabah banyo dolabına tırmanırken ben artık abla oldum kendim çıkabilirim dedi
Evet kesinlikle ona danışarak yapıyorum herşeyi lohusa tacımı da o seçti mesela. Kıyafetlerini de kendi seçecek. Şimdi istediği bi kaç şey var bebek bisiklet gibi onu alıp kardeşinin ilk hediyesi gelirken sana getirmiş dicez çünkü 4 temmuzda onun doğum günü

kızlar 32. haftadayım çalışabilir raporu almaya gideceğim acaba 37 değil de 36. haftaya kadar çalışır alınabilir mi bayramdan sonra gidesim yok işe
32de çalışır almanın önü açık. İstersen 35te gidip çalışamaz alabilirsin istersen 36da. İşverenine ayrılmak istediğin tarihi söyle raporunu al kuzucum.

Evet isterseniz şimdiden raporunuzu 36’ga kadar şeklinde alın. Ben 32’de 37’ye kadar çalışabilir aldım. Sonra dün 34+6’da gidip çalışamaz aldım devlet hatsanesinin yine bir kadın doğum bölümüne muayene olup o doktordan önceki rapordaki tarihi düzeltmenizi istiyorsunuz, zaten sistemde çıkıyor. Dr hemen düzeltiyor

Kızlar benim de kafama bişey takıldı ben çalışamaz raporu almıştım doktorumdan da hastaneyi değiştirebilirim zeynep kamil düşünüyoruz doğumdan sonraki raporu yine aynı doktora mı yazdırmam gerekir yoksa doğum yaptığım yerden de alsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…