2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Yok bana direkt yüzüme birsey diyen olmaz ben biraz tersimdir veririm cevabini da disaridan da garip mi gözükür diye fikir edineyim dedim hani garip duruyorsa hic girismeyim. Y nin kardesi oldu da diyip x i geri birakmak istemem acikcasi. Of simdiden aralarinda kiskanclik olmasin birinin birinde gozu kalmasin diye düşünüyorum

Cnm benim kiza kardesin sana hediye getiricekmis ne istersin acaba dedim. Cok sacma karnindan hediyeyle mi gelecek hediyeyi mi tasiyorsun karninda dedi. Sen alacaksin sanirim dedi yas 6 o kısım tutmadı yani benimki kesin onun isimlerini gorunce kiskanir bell etmese de kolay mi 6 yıllık tahti paylasacak bende dedim iki hediyelik yaptirayim birine birinin digerine birinin adini yazdirayim. Ikinizin gununu kutlamak icin hazirladik bunlari derim diye dusundum de arkamdan da sacmalamis derler mi diye fikir edineyim dedim

Canim benim anneler gününden beri gecmedi balgam olayi. Sesimde kısıldı. Ilac alamadigimiz icin zor iyilesiyoruz. Burnum da cok kanadi baslarda. Nasil gececek bilmiyorm. Hasta degilim enerjim yerinde ama bogaz bir türlü tam iyilesmedi. Tam gecti derken sesim kısıldı. Öyle deli gibi öksürmüyordum oysaki.

Ay masallah benim anamdan bu dogumda pek bir yardim olmucak sanirim surekli geziniyor yapariz yapariz bir günlük is diyor ama oyle de degil bayagi is var yani. Dun birazini yaptim ama karnim oyle kasildi ki. Dedim ki anneme dun biraz islere giristim az zaman kaldi ya dedim iyi yapmissin diyerek mesaj atti anacigim ilkinden agzi yandi ikinciye bulasmayim dedi sanirm

Çok güzel olacaklar kardeş kardeş inşallah canım

Bayrama kadar cok zorlama canim kendini valla bende yazliklari halledicem bugun dinlene dinlene. Bayrama dogurmayalim birde

Bebişin son eksiklerini nihayet siparis ettim. Park yatak icine yatak alez carsaf aldim. Salonuma koltuk örtüsü aldım. Malum gelen gidenden sonra temizlikle ugrasmayayim bir tek kendime hastane terligi alcam onuda deneyerek alayim ayaklarim baya sismiş sanirim

Aslında soyut değil somut düşünmesini sağlamak istiyoruz yoksa hepsi biliyor bence karnımızdan hediye gelmeyeceğini şöyle nasıl ki kızıma bayram harçlıkları verilip istediği şeyi alabiliyorsa Erimde doğduğu için ona herkes harçlık verecek ve harçlıklarıyla ablasına hediye almış olacak gibi
Her çocuk farklı bir birey kuzum sen milleti düşünme en iyi sen tanıyorsun yoksa kim ne demiş çok bi önemi yok bence

Bende kendim başlamıştım kuzucum mesela buzdolabını iç dış temizledim buzluğumu düzenledim mutfakta kullanmadığım eşyaları yıkadım kuruladım kenara koydum dolapları boşalttım. Ki anneme kolaylık olsun diye,Çocukların dolaplarını temizleyip düzenledim. Mutfak dolaplarım banyo camlar petekler falan kalmıştı. Sağolsun canım kadın 10 saat uğraştı halletti Yine elim rahat durmadı dün bazayı boşalttım süpürdüm altındakileri yıkadım gelenlerin kullanacaklarını ayırdım hem bizim yatağımızı hem kızın yatağını sildim balkona attım. 4 makine ütü yaptım.Bu sefer kimseye haber vermedim muhtemelen trip yicem
Çok yoruldum gerçekten gece doğurucam sandım ama kafam çok rahatladı darısı başına inşallah

Kapının önüne tek kullanımlık masa örtüleri var ya onlardan serersen tamamdır bu iş
Ben örtü almadım bu sefer muhtemelen gelen giden bittikten sonra alırım normal zamanda ser biri geldi kaldır uğraşamam gibi geldi

Bende dünden beri içindeyim koltuk altları baza altları çekmeceler oğlumun dolabi çalışma masası 5 makina çamaşır koltuk örtüleri yikadim bugün oğlum odasını duvarını siliyorum sonra cam sonra yerler ama daha cok var ama pertim cikti

E Eflatunc B BirNBirE helal olsun kızlar. Ellerinize sağlık. Bende bu hafta işlerimi tamamlayacağım evde inşallah. Bu arada küçük valize koyacaktim bebişin esyalarini hazırladım ama koyamadim çünkü valiz hep kullandığımız bir valizdi, duşa kabini yıkadım az önce valizi attım içine bebişin deterjani ile bildiginiz foşur foşur yıkadım

evet bende de öksürük yok. hasta gibi de değilim ama boğaz ve burun geçmiyor bi türlü hepimiz biran evvel atlatırız inşallah. modu düşüyor insanın ister istemez

Dun bende baza altlarina girdim girmisken sildim acmisken boşalttım hurclari atilacak bir kac sey attim fln ama tabi boyle anlattigim gibi kisa surmedi bilirsin tum gunumu aldi. Benim sorunum da su yere oturunca kalkmam cok zor oluyor. En son zaten tam isler bitti karnimin alt taraf bir kasıldı. Simdi bebegin dolabini bosalticam o dolabi nevresim carsaflik kullaniyordum dolap silinecek vs. Daha bebegin esyalarini yikamadim cok erkende yikayip kaldirmak istemiyorum tozlanir diye 1 2 hafta sure verdim onlara. Esim diyor ki temizliğe gelen bayana diyelim bir gun sadece kiyafet icin sana yardima gelsin ama kimse kimsenin isini senin icine sinen gibi yapmaz ki cok birsey de denmiyor gelenlere soyle boyle yapar misin diyoslrsun tmm diyip bildigini yapıyor gebelde

Hediyelikte bende garip duracagini düşündum
Ama cikolata 2 cesit olabilir bu sekilde ssanki
O garip gelmezdi bana da
Kizcen kac yasinda canim 5-6 mi?

Bnde valizi öle yıkadım tozluydu diye

Hediyelikte bende garip duracagini düşündum
Ama cikolata 2 cesit olabilir bu sekilde ssanki
O garip gelmezdi bana da
Kizcen kac yasinda canim 5-6 mi?
6 yasinda cnm ve biraz kiskaniyor cikolata da mi garip gelmezdi cnm aslinda cikolataya da isim bastirmicaktim belki kutusunda isim yazardi sadece hediyelige yazdiracaktim ismini. Bizim soyle birsey olmustu ilk kizda ismini karar verememistik onun hediyeligi ve cikolatalari isimsiz olmustu bende acaba dedim ekletsem mi ikinci bir hediyelkte onun icin eklerim dedim. Suan ilk kizima hic kıyamıyorum kalbi kırılır burulur diye ekstra hassasim

Cnm tek kullanimlik masa ortusunu ne icin aldin bende pimpirikliyim dikkatimi cekti ama anlayamadim. Soylersen bende alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…