- 8 Mart 2019
- 3.077
- 4.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.761
Yok bana direkt yüzüme birsey diyen olmaz ben biraz tersimdir veririm cevabini da disaridan da garip mi gözükür diye fikir edineyim dedim hani garip duruyorsa hic girismeyim. Y nin kardesi oldu da diyip x i geri birakmak istemem acikcasi. Of simdiden aralarinda kiskanclik olmasin birinin birinde gozu kalmasin diye düşünüyorumYanii milletin ne dediğini takmayacak bir yapın varsa hiçbir şey saçma değil ama saçma bulup ne alaka diye açıklama yapmak durumunda kalabilirsin sanki bilemedim sülale yapısıyla ilgili birazcık. Direk ismi değilde y'nin bir kardeşi oldu gibi yazdırabilirsin "x dogdu y abla oldu" kalıbını sevmiyorsan tek seferde eğer. Benim kardeşim var duygusunu pekiştirip durumu sevmesine neden olabilir belki bilemedim
Cnm benim kiza kardesin sana hediye getiricekmis ne istersin acaba dedim. Cok sacma karnindan hediyeyle mi gelecek hediyeyi mi tasiyorsun karninda dedi. Sen alacaksin sanirim dedi yas 6Bizimki hediyelikleri gördü adını okuyup yazabiliyor kıskanmadı canım. Kendi baskıcımıza kendi tasarımım bir tshirt yaptıracaktım ama gerek kalmadı ne giymek istersin diye sordum prenses tacı takmak tütü etek giymek istediğini söyledi beraber fotoğraf çekileceğini anlattım anlayışla karşıladı. Kardeşinin kendisine hediye getirdiğini söyleyip istediği bişeyi alıcaz. Belki o tarz bişey yapabilirsin. İsme özel atlı karınca müzik kutusu kar küresi yaptırıp masaya koyabilirsin gönlüde kalmamış olur millete dağıtmanada gerek kalmaz
Canim benim anneler gününden beri gecmedi balgam olayi. Sesimde kısıldı. Ilac alamadigimiz icin zor iyilesiyoruz. Burnum da cok kanadi baslarda. Nasil gececek bilmiyorm. Hasta degilim enerjim yerinde ama bogaz bir türlü tam iyilesmedi. Tam gecti derken sesim kısıldı. Öyle deli gibi öksürmüyordum oysaki.kızlar merhaba. güzel günler diliyorum hepinize. cumartesiden beri soğuk algınlığı ile baş etmeye çalışıyorum. hatta bir kaç kişi yazdı buradan sağolun tavsiyelere uymaya çalışıyorum. ama ilaç kullanamadığım için hala geçiremedim. halsizlik vs geçti çok şükür ama özellikle burnum hala akıyo ve iki gündür sol taraf afedersiniz her sümkürmemde kanıyor. boğaza mı indi noldu bilmiyorum genizden gelen balgam da özellikle sabahları kanlı geliyor. korkmalı mıyım bilmiyorum nette hamilelikte özellikle soğuk algınlığı dönemlerinde kılcal damarlar hassas olduğu için kanama normal diyorlar. doktora gitsem bir şey yaparlar mı onu da bilmiyorum. nefes alırken burnum yanıyo artıkne yapmalıyım iyice modum düştü valla hastalıktan
Ay masallah benim anamdan bu dogumda pek bir yardim olmucak sanirim surekli geziniyor yapariz yapariz bir günlük is diyor ama oyle de degil bayagi is var yani. Dun birazini yaptim ama karnim oyle kasildi ki. Dedim ki anneme dun biraz islere giristim az zaman kaldi ya dedim iyi yapmissinSelam kızlarcım doğurduğumu düşünmeyin diye bir görüneyim dedim
Dün izinliydim anacığımla temizlik işini hallettik tam 14 saat sürdüşuan beynim bacaklarıma emir veremiyor yürüyemiyorum kalktım işe geldim.
Pazartesi günü eşyalarım gelecek bu haftadan sonra doğurabilirim hazırım
Çok güzel olacaklar kardeş kardeş inşallah canımBiz yapıştırmadıkta sabah banyo dolabına tırmanırken ben artık abla oldum kendim çıkabilirim dedi
Evet kesinlikle ona danışarak yapıyorum herşeyi lohusa tacımı da o seçti mesela. Kıyafetlerini de kendi seçecek. Şimdi istediği bi kaç şey var bebek bisiklet gibi onu alıp kardeşinin ilk hediyesi gelirken sana getirmiş dicez çünkü 4 temmuzda onun doğum günü
Bayrama kadar cok zorlama canim kendini valla bende yazliklari halledicem bugun dinlene dinlene. Bayrama dogurmayalim birdeAy masallah benim anamdan bu dogumda pek bir yardim olmucak sanirim surekli geziniyor yapariz yapariz bir günlük is diyor ama oyle de degil bayagi is var yani. Dun birazini yaptim ama karnim oyle kasildi ki. Dedim ki anneme dun biraz islere giristim az zaman kaldi ya dedim iyi yapmissindiyerek mesaj atti anacigim ilkinden agzi yandi ikinciye bulasmayim dedi sanirm
Aslında soyut değil somut düşünmesini sağlamak istiyoruz yoksa hepsi biliyor bence karnımızdan hediye gelmeyeceğiniCnm benim kiza kardesin sana hediye getiricekmis ne istersin acaba dedim. Cok sacma karnindan hediyeyle mi gelecek hediyeyi mi tasiyorsun karninda dedi. Sen alacaksin sanirim dedi yas 6o kısım tutmadı yani benimki kesin onun isimlerini gorunce kiskanir bell etmese de kolay mi 6 yıllık tahti paylasacak bende dedim iki hediyelik yaptirayim birine birinin digerine birinin adini yazdirayim. Ikinizin gununu kutlamak icin hazirladik bunlari derim diye dusundum de arkamdan da sacmalamis derler mi diye fikir edineyim dedim
Bende kendim başlamıştım kuzucum mesela buzdolabını iç dış temizledim buzluğumu düzenledim mutfakta kullanmadığım eşyaları yıkadım kuruladım kenara koydum dolapları boşalttım. Ki anneme kolaylık olsun diye,Çocukların dolaplarını temizleyip düzenledim. Mutfak dolaplarım banyo camlar petekler falan kalmıştı. Sağolsun canım kadın 10 saat uğraştı hallettiAy masallah benim anamdan bu dogumda pek bir yardim olmucak sanirim surekli geziniyor yapariz yapariz bir günlük is diyor ama oyle de degil bayagi is var yani. Dun birazini yaptim ama karnim oyle kasildi ki. Dedim ki anneme dun biraz islere giristim az zaman kaldi ya dedim iyi yapmissindiyerek mesaj atti anacigim ilkinden agzi yandi ikinciye bulasmayim dedi sanirm
Kapının önüne tek kullanımlık masa örtüleri var ya onlardan serersen tamamdır bu işBebişin son eksiklerini nihayet siparis ettim. Park yatak icine yatak alez carsaf aldim. Salonuma koltuk örtüsü aldım. Malum gelen gidenden sonra temizlikle ugrasmayayimbir tek kendime hastane terligi alcam onuda deneyerek alayim ayaklarim baya sismiş sanirim
Valla gece doğurucam sandım bi ara ayaklarım 3 katına çıktı bacak belimi anlatamam ağrı pik yaptı birde karnımın içini yırttılar sankiBayrama kadar cok zorlama canim kendini valla bende yazliklari halledicem bugun dinlene dinlene. Bayrama dogurmayalim birde
Ahahahah utanmasam yaparim kizzKapının önüne tek kullanımlık masa örtüleri var ya onlardan serersen tamamdır bu iş
Ben örtü almadım bu sefer muhtemelen gelen giden bittikten sonra alırım normal zamanda ser biri geldi kaldır uğraşamam gibi geldi
evet bende de öksürük yok. hasta gibi de değilim ama boğaz ve burun geçmiyor bi türlüCanim benim anneler gününden beri gecmedi balgam olayi. Sesimde kısıldı. Ilac alamadigimiz icin zor iyilesiyoruz. Burnum da cok kanadi baslarda. Nasil gececek bilmiyorm. Hasta degilim enerjim yerinde ama bogaz bir türlü tam iyilesmedi. Tam gecti derken sesim kısıldı. Öyle deli gibi öksürmüyordum oysaki.
Dun bende baza altlarina girdim girmisken sildim acmisken boşalttım hurclari atilacak bir kac sey attim fln ama tabi boyle anlattigim gibi kisa surmedi bilirsin tum gunumu aldi. Benim sorunum da su yere oturunca kalkmam cok zor oluyor. En son zaten tam isler bitti karnimin alt taraf bir kasıldı. Simdi bebegin dolabini bosalticam o dolabi nevresim carsaflik kullaniyordum dolap silinecek vs. Daha bebegin esyalarini yikamadim cok erkende yikayip kaldirmak istemiyorum tozlanir diye 1 2 hafta sure verdim onlara. Esim diyor ki temizliğe gelen bayana diyelim bir gun sadece kiyafet icin sana yardima gelsin ama kimse kimsenin isini senin icine sinen gibi yapmaz ki cok birsey de denmiyor gelenlere soyle boyle yapar misin diyoslrsun tmm diyip bildigini yapıyor gebeldeBende kendim başlamıştım kuzucum mesela buzdolabını iç dış temizledim buzluğumu düzenledim mutfakta kullanmadığım eşyaları yıkadım kuruladım kenara koydum dolapları boşalttım. Ki anneme kolaylık olsun diye,Çocukların dolaplarını temizleyip düzenledim. Mutfak dolaplarım banyo camlar petekler falan kalmıştı. Sağolsun canım kadın 10 saat uğraştı hallettiYine elim rahat durmadı dün bazayı boşalttım süpürdüm altındakileri yıkadım gelenlerin kullanacaklarını ayırdım hem bizim yatağımızı hem kızın yatağını sildim balkona attım. 4 makine ütü yaptım.Bu sefer kimseye haber vermedim muhtemelen trip yicem
Çok yoruldum gerçekten gece doğurucam sandım ama kafam çok rahatladı darısı başına inşallah
Hediyelikte bende garip duracagini düşündumArkadaslar simdi size mantikli mi diye bir soru sorucam. Iki cesit hediyelik yaptirmayi dusunuyorum hastaneye. Hediyeligin birinin uzerine ve cikolatalardan nasipse dogacak olan kizin adi yazacak ancak ablasi da kiskanmasin diye diger hediyelige de onun adini yazdirsam sacma mi olur. Ama oyle x dogdu y abla oldu yazilarini sevmiyorum. Isim olarak bastirsam sadece cok mu sacma olur. Kizim ismini okumayı biliyor kiskanip gonlu kalsin istemiyorum ama bilemedim
Bnde valizi öle yıkadım tozluydu diyeE Eflatunc B BirNBirE helal olsun kızlar. Ellerinize sağlık. Bende bu hafta işlerimi tamamlayacağım evde inşallah. Bu arada küçük valize koyacaktim bebişin esyalarini hazırladım ama koyamadim çünkü valiz hep kullandığımız bir valizdi, duşa kabini yıkadım az önce valizi attım içine bebişin deterjani ile bildiginiz foşur foşur yıkadım
6 yasinda cnm ve biraz kiskaniyorHediyelikte bende garip duracagini düşündum
Ama cikolata 2 cesit olabilir bu sekilde ssanki
O garip gelmezdi bana da
Kizcen kac yasinda canim 5-6 mi?
Cnm tek kullanimlik masa ortusunu ne icin aldin bende pimpirikliyim dikkatimi cekti ama anlayamadim. Soylersen bende alirimKapının önüne tek kullanımlık masa örtüleri var ya onlardan serersen tamamdır bu iş
Ben örtü almadım bu sefer muhtemelen gelen giden bittikten sonra alırım normal zamanda ser biri geldi kaldır uğraşamam gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?