- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.781
Parola doktorlar zararsız diyor ben içince terliyorum rahatlatıyorGecmis olsun benimde oyle burnumun ici neredeyse bir haftadir yara doktoruma soyledim normal gebelikte dedi bir sprey yazdi amanise yaramadi. Sabahlari genelde kaniyor gebelikle ilgili oldugunu dusundugum icin uzerinde durmadim ama nefes almam sikinti tabi hep doluluk var
Tahmin edebiliyorumAhahahah utanmasam yaparim kizz
Onunda takıntısını bildiğim için şaka yaptım yaCnm tek kullanimlik masa ortusunu ne icin aldin bende pimpirikliyim dikkatimi cekti ama anlayamadim. Soylersen bende alirim
Ne saatleri günlerimi aldı kuzum sefil hayatı yaşıyorum bilmez miyim hiç kolay değil ben o kadar şey yapmama rağmen dün 9da başladık gece 11de bitti asla göründüğü gibi olmuyor bide benim boya badana işi vardı koltuklar gitti yatakta 4 kişi yatıyoruz çocuk koca kedi ben dayak yemiş gibiyimDun bende baza altlarina girdim girmisken sildim acmisken boşalttım hurclari atilacak bir kac sey attim fln ama tabi boyle anlattigim gibi kisa surmedi bilirsin tum gunumu aldi. Benim sorunum da su yere oturunca kalkmam cok zor oluyor. En son zaten tam isler bitti karnimin alt taraf bir kasıldı. Simdi bebegin dolabini bosalticam o dolabi nevresim carsaflik kullaniyordum dolap silinecek vs. Daha bebegin esyalarini yikamadim cok erkende yikayip kaldirmak istemiyorum tozlanir diye 1 2 hafta sure verdim onlara. Esim diyor ki temizliğe gelen bayana diyelim bir gun sadece kiyafet icin sana yardima gelsin ama kimse kimsenin isini senin icine sinen gibi yapmaz ki cok birsey de denmiyor gelenlere soyle boyle yapar misin diyoslrsun tmm diyip bildigini yapıyor gebelde
Oh en sevdiğim şey foşur foşur bişeyleri yıkamak eline sağlık@Eflatunc B BirNBirE helal olsun kızlar. Ellerinize sağlık. Bende bu hafta işlerimi tamamlayacağım evde inşallah. Bu arada küçük valize koyacaktim bebişin esyalarini hazırladım ama koyamadim çünkü valiz hep kullandığımız bir valizdi, duşa kabini yıkadım az önce valizi attım içine bebişin deterjani ile bildiginiz foşur foşur yıkadım
Ben onları yikamistim ama valiz tamamen aklımdan çıkmış, bir cikardim yok içime sinmedi naptiysamOh en sevdiğim şey foşur foşur bişeyleri yıkamak eline sağlıkbende bebek arabasını yıkicam haftasonu foşur foşur atarım balkona miss gibi kurur
Evet evet bence cikolata kutusunun birinin uzerine onun ismi yazilabilir :)6 yasinda cnm ve biraz kiskaniyorcikolata da mi garip gelmezdi cnm aslinda cikolataya da isim bastirmicaktim belki kutusunda isim yazardi sadece hediyelige yazdiracaktim ismini. Bizim soyle birsey olmustu ilk kizda ismini karar verememistik onun hediyeligi ve cikolatalari isimsiz olmustu bende acaba dedim ekletsem mi ikinci bir hediyelkte onun icin eklerim dedim. Suan ilk kizima hic kıyamıyorum kalbi kırılır burulur diye ekstra hassasim
Elineeee saglikk kuzuBen onları yikamistim ama valiz tamamen aklımdan çıkmış, bir cikardim yok içime sinmedi naptiysamçabuk da kuruyormus bu arada kumaşlı bölümü çok az bir de ince tavsiye ederim
Hemen dustum oltayaOnunda takıntısını bildiğim için şaka yaptım ya
AhahahaCnm benim kiza kardesin sana hediye getiricekmis ne istersin acaba dedim. Cok sacma karnindan hediyeyle mi gelecek hediyeyi mi tasiyorsun karninda dedi. Sen alacaksin sanirim dedi yas 6o kısım tutmadı yani benimki kesin onun isimlerini gorunce kiskanir bell etmese de kolay mi 6 yıllık tahti paylasacak bende dedim iki hediyelik yaptirayim birine birinin digerine birinin adini yazdirayim. Ikinizin gununu kutlamak icin hazirladik bunlari derim diye dusundum de arkamdan da sacmalamis derler mi diye fikir edineyim dedim
Hepsi gozumuzun nuru ama iste minik kalpleri henüz anlayamayabilir hafizalarinda oyle kalsın istemedimEvet evet bence cikolata kutusunun birinin uzerine onun ismi yazilabilir :)
2 hediyelik
Yerine 2 cikolata kutusu olmus olur
Tam yasi kiskanmasinin malesef :/
İns kolay bi surec olur hepimiz icin
Abiler, ablalarda kolay adapte olup, kiskanmaz
Cok degisik bi hiss onlar icinde
Hem cok sveecekler
Hemde kiskanacaklar
bunu bugün ben de duydum inşallah çıkar yasamerhaba sevgili anneler bizde bugün 33 haftalık olduk artık geriye sayım başladı. Ben bu aralar haberlerde doğum izninin 52 haftaya çıkarılması hakkında öneriler olduğunu gördüm aslı çıkar mı sizce
Canım ben kızımda hacı şerifte yaptırmıştım çok güzeldi bu sefer çikolata atölyesinden yaptırdım çikolatalar bugün geldi ve iş arkadaşlarımla test ettik baya lezzetliKızlar çikolataları nerden alıyorsunuz. Ben en az bi 100 tane falan düşünüyorum .Hastanede çalışıyorum da kalabalık malum. Konyadayım bilindik çikolatacılar biraz fazla söyledi gibi,internetten duyulmadık yerlerden almak da çok riskli. Geçen bir bebek çikolatası yedim Allah affetsin çok kötüydü . Bildiğiniz güvenilir güzel çikolatacılar nereler
Ben her kullanımdan sonra yıkıyorum içine giymediğim abiyeleri koyduğum içinBen onları yikamistim ama valiz tamamen aklımdan çıkmış, bir cikardim yok içime sinmedi naptiysamçabuk da kuruyormus bu arada kumaşlı bölümü çok az bir de ince tavsiye ederim
Ah bizim evden bir dialog gibi olmus o kdr benzer ki konusmalarimiz sorulari. Insan hic kiyamiyor ebeveyn paylasimi cok zor bizlerde bunun bilincindeyiz o yüzden ekstra hassasiz sanirim. Bugun benim kizim anne sacimi ıslattım ter degil dedi dedim ter olsaydi soyle icime cekerdim cok seviyorum senin kokunu dedim. Baskasinin sever misin dedi yooook dedim insanin evladinin herseyini seviyor ama baskasinin terini sevmez dedim. O zaman sanirim bir tek benimki olmayacak sevdigin kardesimin de olacak dedi ama boyle gozumun icine bakiyor yok onunkini sevmem demem icin yavrum yaAhahahaakıllı cocuk.. ablam da kızına ayni seyi soylemisti. Kardesin sana hediye getirdi diye. Cocuk soranlara annemler kiskanmayayim diye aldi bana bu hediyeyi diyordu sonra deli gibi kiskandigi zamanlar oldu 3 yilini aldi cocugun kabullenmesi kardeşini
Bence normal akışında yasanacak olan da yasaniyor cocugun fitratina göre. Benim de 7 yasinda kizim var muhtemelen cok kiskanacak. Bazen farkina varacagim bazen de varamayacagim bile. Benim de bir cok anda sabrim tukenecek yapmamam gereken seyleri yapacagm. Soylememem gereken seyleri soylecegim belki de. Ama butun sureci dogal olarak kabulleniyorum en basindan. Kızım da cok zorlanacak, bir mücadele verecek ama oyle oyle gelisecek atlatacak. Hayat boyle bir sey çünkü.. en cok zorlandigim zamanlarima bakiyorum hayatimda en cok ilerleme kaydettgm zamanlar olmus hep.. anne merhametiyle yaklasiyoruz belki en hafif formuyla atlatsinlar diye ama belki o cabaya da gerek yoktur.
Bebege dair esyalarla ilgili ozendigini hissettgm bisey olursa senin de vardi bebekken diyorum. Ya da seninki daha guzeldi diyorum. Sadece sen hatirlamiyorsun diyorum yahut resimlerinden acip gösteriyorum. Keske ben de bebek olsam dedigi anlarda lutfen olma ben senin buyumen icin cok bekledim simdi en iyi arkadasim sensin tekrar bebek olursan benim en iyi arkadasim kim olur o zaman diyorumcok hosuna gidiyor. Ama hic bir söz yeri gelecek teskin etmeyecek onu deli gibi kiskanacak onu da biliyorum.
Aa süper oldu valla bunu duymakCanım ben kızımda hacı şerifte yaptırmıştım çok güzeldi bu sefer çikolata atölyesinden yaptırdım çikolatalar bugün geldi ve iş arkadaşlarımla test ettik baya lezzetli
Cnm biz melodiden yaptirmistik ilkine. Acayip lezzetliydi yiyen 2 3 er aldi o kdr hizli bitti kiKızlar çikolataları nerden alıyorsunuz. Ben en az bi 100 tane falan düşünüyorum .Hastanede çalışıyorum da kalabalık malum. Konyadayım bilindik çikolatacılar biraz fazla söyledi gibi,internetten duyulmadık yerlerden almak da çok riskli. Geçen bir bebek çikolatası yedim Allah affetsin çok kötüydü . Bildiğiniz güvenilir güzel çikolatacılar nereler
canım şimdi 37 ye kadar çalışır raporu aldım eğer ki o vakte kadar çalışamazsam dediğin gibi çalışamaz raporu alırım.32de çalışır almanın önü açık. İstersen 35te gidip çalışamaz alabilirsin istersen 36da. İşverenine ayrılmak istediğin tarihi söyle raporunu al kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?