2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
merhaba sevgili anneler bizde bugün 33 haftalık olduk artık geriye sayım başladı. Ben bu aralar haberlerde doğum izninin 52 haftaya çıkarılması hakkında öneriler olduğunu gördüm aslı çıkar mı sizce

Parola doktorlar zararsız diyor ben içince terliyorum rahatlatıyor

Ne saatleri günlerimi aldı kuzum sefil hayatı yaşıyorum bilmez miyim hiç kolay değil ben o kadar şey yapmama rağmen dün 9da başladık gece 11de bitti asla göründüğü gibi olmuyor bide benim boya badana işi vardı koltuklar gitti yatakta 4 kişi yatıyoruz çocuk koca kedi ben dayak yemiş gibiyim
Bence çok mantıklı eşinin dediği bende yatak üstüne çarşaf serdim oturdum bütün gardrobu döktüm annem sildi komple ben katladım ütüledim o yerleştirdi öyle bitirdik.

Oh en sevdiğim şey foşur foşur bişeyleri yıkamak eline sağlık bende bebek arabasını yıkicam haftasonu foşur foşur atarım balkona miss gibi kurur

Oh en sevdiğim şey foşur foşur bişeyleri yıkamak eline sağlık bende bebek arabasını yıkicam haftasonu foşur foşur atarım balkona miss gibi kurur
Ben onları yikamistim ama valiz tamamen aklımdan çıkmış, bir cikardim yok içime sinmedi naptiysam çabuk da kuruyormus bu arada kumaşlı bölümü çok az bir de ince tavsiye ederim

Evet evet bence cikolata kutusunun birinin uzerine onun ismi yazilabilir :)
2 hediyelik
Yerine 2 cikolata kutusu olmus olur
Tam yasi kiskanmasinin malesef :/
İns kolay bi surec olur hepimiz icin
Abiler, ablalarda kolay adapte olup, kiskanmaz
Cok degisik bi hiss onlar icinde
Hem cok sveecekler
Hemde kiskanacaklar

Kızlar çikolataları nerden alıyorsunuz. Ben en az bi 100 tane falan düşünüyorum .Hastanede çalışıyorum da kalabalık malum. Konyadayım bilindik çikolatacılar biraz fazla söyledi gibi,internetten duyulmadık yerlerden almak da çok riskli. Geçen bir bebek çikolatası yedim Allah affetsin çok kötüydü . Bildiğiniz güvenilir güzel çikolatacılar nereler

Ahahaha akıllı cocuk.. ablam da kızına ayni seyi soylemisti. Kardesin sana hediye getirdi diye. Cocuk soranlara annemler kiskanmayayim diye aldi bana bu hediyeyi diyordu sonra deli gibi kiskandigi zamanlar oldu 3 yilini aldi cocugun kabullenmesi kardeşini

Bence normal akışında yasanacak olan da yasaniyor cocugun fitratina göre. Benim de 7 yasinda kizim var muhtemelen cok kiskanacak. Bazen farkina varacagim bazen de varamayacagim bile. Benim de bir cok anda sabrim tukenecek yapmamam gereken seyleri yapacagm. Soylememem gereken seyleri soylecegim belki de. Ama butun sureci dogal olarak kabulleniyorum en basindan. Kızım da cok zorlanacak, bir mücadele verecek ama oyle oyle gelisecek atlatacak. Hayat boyle bir sey çünkü.. en cok zorlandigim zamanlarima bakiyorum hayatimda en cok ilerleme kaydettgm zamanlar olmus hep.. anne merhametiyle yaklasiyoruz belki en hafif formuyla atlatsinlar diye ama belki o cabaya da gerek yoktur.

Bebege dair esyalarla ilgili ozendigini hissettgm bisey olursa senin de vardi bebekken diyorum. Ya da seninki daha guzeldi diyorum. Sadece sen hatirlamiyorsun diyorum yahut resimlerinden acip gösteriyorum. Keske ben de bebek olsam dedigi anlarda lutfen olma ben senin buyumen icin cok bekledim simdi en iyi arkadasim sensin tekrar bebek olursan benim en iyi arkadasim kim olur o zaman diyorum cok hosuna gidiyor. Ama hic bir söz yeri gelecek teskin etmeyecek onu deli gibi kiskanacak onu da biliyorum.

Hepsi gozumuzun nuru ama iste minik kalpleri henüz anlayamayabilir hafizalarinda oyle kalsın istemedim

Canım ben kızımda hacı şerifte yaptırmıştım çok güzeldi bu sefer çikolata atölyesinden yaptırdım çikolatalar bugün geldi ve iş arkadaşlarımla test ettik baya lezzetli

Ah bizim evden bir dialog gibi olmus o kdr benzer ki konusmalarimiz sorulari. Insan hic kiyamiyor ebeveyn paylasimi cok zor bizlerde bunun bilincindeyiz o yüzden ekstra hassasiz sanirim. Bugun benim kizim anne sacimi ıslattım ter degil dedi dedim ter olsaydi soyle icime cekerdim cok seviyorum senin kokunu dedim. Baskasinin sever misin dedi yooook dedim insanin evladinin herseyini seviyor ama baskasinin terini sevmez dedim. O zaman sanirim bir tek benimki olmayacak sevdigin kardesimin de olacak dedi ama boyle gozumun icine bakiyor yok onunkini sevmem demem icin yavrum ya dedim sen bir koklarsin onden anne guzelmis dersen bende bakarim fln diyip cok uzerinde durmadan gecistirdim ama her konu donup dolasip kardese geliyor

Cnm biz melodiden yaptirmistik ilkine. Acayip lezzetliydi yiyen 2 3 er aldi o kdr hizli bitti ki simdide melodiden yaptırayım diyorum. Ben madlen degilde bu kare kalin fistiklilardan yaptirmistim. Ama iyice pahalanmis tabi belki bu sefer madlenini yaptiririm

32de çalışır almanın önü açık. İstersen 35te gidip çalışamaz alabilirsin istersen 36da. İşverenine ayrılmak istediğin tarihi söyle raporunu al kuzucum.
canım şimdi 37 ye kadar çalışır raporu aldım eğer ki o vakte kadar çalışamazsam dediğin gibi çalışamaz raporu alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…