2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Valla ben de istemezdim ama planlayarak yaptigim diger bebegimi kaybedince bu sefer hiçbir şeyi planlamayacagim dedim. Allah boyle nasip etti ama gercekten haksizlik
Kesinlikle haksızlık ben bu halimle mecalim kalmadı cidden ama 5 hafta daha yanında kalayım diye can çekişerek işe gidiyorum. Şuna çok eminim erkekler regli olsaydı özel devlet farketmez regli izni çıkardı erkekler doğum yapsaydı 16 değil 116 haftada verirlerdi. İş kadın olunca baştakilerin çoğu da erkek olunca empati sıfır oluyor çok sinirliyim bu konuda.

Ya bn depend almaya gidecektim dün akşam yürüyüş de olur eşimle gider geliriz deddik yolun ortasında yok Eve diye israr etim altima kaçırdım sandm
Boşver şimdi depende başlayıp kendini mantara açma kuzum penye pamuklu ara bezinden devam hava alıyor en azından

Yok yok hastane için şimdi onla uğraşamam
Bence alınmalı. Ben pedden çok daha rahat ettim hastanede hasta bezi takıyorlar ya ilk gün ona bile gerek kalmadı depend taktım diyince tamam diyip gittiler 1 paket yetiyo zaten. Sonra azalıyo kanama biliyorsun normal pede geçiş yaparsın

Sağol canm bnim de şimdi kaldi ic çamaşır ve bir pijama takımı ama yarın mutfak boşalacak Çarşamba ya işim azalcak inşallah onlarıda o gün alcm hastane gidecm icin zaman doluyor

Ben bir paket depend aldım bir paket de lohusa pedi aldım. Yalnız şu an hastaneye hepsini götürmeme gerek var mı onu bilemiyorum
Bnnde hiç bilmiyorum hepsini götürüyimi diye ya neyse kuzenim haftaya doğum yapar günü geçiyo ona gidicm ayni yerde dogurcaz not defterimle beraber 9 sene oldu doğum yapali çoğu şeyi unutm

Ya benim orta sehpa 3 parça camdan oluşuyor. 1haftadır koymuşum odaya oğlan sürekli üstünde oturuyor. Demin de tepindi resmen kırıp bir yerini parçalar diye korkuyorum. Kaldırdım.

Odada bir halım var zaten
İkili bi orta halım da var ama ipek o da. Bu serili olanı yeni serdim
Sütü dökmüş yaramaz üstüne. Leke kaldı tiksindim
İpek olduğu için yıkamaya verince de geçmiyor kiri elde yıkamak gerekiyor. Annem sağ olsun yıkadı. Şimdi ikiliyi sersem kimse benim gibi dikkat etmez diye de sermek istemiyorum.

Sağol canm bnim de şimdi kaldi ic çamaşır ve bir pijama takımı ama yarın mutfak boşalacak Çarşamba ya işim azalcak inşallah onlarıda o gün alcm hastane gidecm icin zaman doluyor
Ben trendyoldan 10lu don almıştım lohusa külodu diye aman dedim doğumdada alırım 500 lira gibi komik bir rakam verdim ve taş gibi çıktı hala giyiyorum uzun zamanda giyerim

Ben bir paket depend aldım bir paket de lohusa pedi aldım. Yalnız şu an hastaneye hepsini götürmeme gerek var mı onu bilemiyorum
Ben hastane için 4 ped 3 külot ped koydum. Genelde külot ped daha iyi oluyor
Ama sezeryan için çok fazla önerilmiyor. Dikişli bölgenin nemli kalmaması gerekiyormuş. Ben ilk doğumda 2-3 tane kullandım kalanı da ped karşılıyor zaten

Ben de dört tane depend beş altı tane lohusa pedi koydum yeter herhalde

Valla ben ilkinde oyle bi yatak yapmadim bundada yapmam heralde sadece kendi yatağıma ceyizimden dantelli pike takimini sermistik hoş bana kalsa ona bile gerek yoktu da annemin el emegi iste kirmak istemedim onu

He sen evdeki afacan için diyorsun tehlike arz ediyorsa kaldır kuzum çocuktan önemli değil.

Etmiyolar da zaten tabiki ben çok titizlenen biri değilim o konularda rahatım senin içine sinsin

6 tane depend 3 tane normal ped koydum. Yanlış hatırlamıyorsam ilk gün 2 tane ertesi gün 1 tane kullanmıştım. İlk 6 saat uyuşukluk olduğu için takmamıştım zaten.
Yaa ben çok pimpirikliyim o konuda. Regl zamanı bile kaç kere değiştiriyorum o yüzden bol bol olsun dedim ama öyle birer paket götürmek de abartılı olur herhalde

Yaa ben çok pimpirikliyim o konuda. Regl zamanı bile kaç kere değiştiriyorum o yüzden bol bol olsun dedim ama öyle birer paket götürmek de abartılı olur herhalde
Regli zamanı bende ıslaklığa tahammül edemem sık değiştiririm de canım bu regli değil doğum sürekli değiştirmek hem acıdan mümkün olmuyor hemde depend öyle bişey değil ıslaklık olmuyor
Ve lohusa kanaması diyince oluk oluk gibi düşünülüyorda ilk gün evet yoğun ikinci gün o kadar kanama olmuyo
Sen yedekli git zararı olur mu hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…