- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.841
Kesinlikle haksızlık ben bu halimle mecalim kalmadı cidden ama 5 hafta daha yanında kalayım diye can çekişerek işe gidiyorum. Şuna çok eminim erkekler regli olsaydı özel devlet farketmez regli izni çıkardı erkekler doğum yapsaydı 16 değil 116 haftada verirlerdi. İş kadın olunca baştakilerin çoğu da erkek olunca empati sıfır oluyor çok sinirliyim bu konuda.Valla ben de istemezdim ama planlayarak yaptigim diger bebegimi kaybedince bu sefer hiçbir şeyi planlamayacagim dedim. Allah boyle nasip etti ama gercekten haksizlik
Boşver şimdi depende başlayıp kendini mantara açma kuzum penye pamuklu ara bezinden devam hava alıyor en azındanYa bn depend almaya gidecektim dün akşam yürüyüş de olur eşimle gider geliriz deddik yolun ortasında yok Eve diye israr etim altima kaçırdım sandm
Yok yok hastane için şimdi onla uğraşamamBoşver şimdi depende başlayıp kendini mantara açma kuzum penye pamuklu ara bezinden devam hava alıyor en azından
Bakan kız kardeş anne kayınvalide de olsa Kadın kadına kaldığın için çok daha rahat oluyorHee anladım canım. Bilmediğimden sormuştum mantıklıymış
Bence alınmalı. Ben pedden çok daha rahat ettim hastanede hasta bezi takıyorlar ya ilk gün ona bile gerek kalmadı depend taktım diyince tamam diyip gittiler 1 paket yetiyo zaten. Sonra azalıyo kanama biliyorsun normal pede geçiş yaparsınYok yok hastane için şimdi onla uğraşamam
Sağol canm bnim de şimdi kaldi ic çamaşır ve bir pijama takımı ama yarın mutfak boşalacak Çarşamba ya işim azalcak inşallah onlarıda o gün alcm hastane gidecm icin zaman doluyorBence alınmalı. Ben pedden çok daha rahat ettim hastanede hasta bezi takıyorlar ya ilk gün ona bile gerek kalmadı depend taktım diyince tamam diyip gittiler 1 paket yetiyo zaten. Sonra azalıyo kanama biliyorsun normal pede geçiş yaparsın
Ben bir paket depend aldım bir paket de lohusa pedi aldım. Yalnız şu an hastaneye hepsini götürmeme gerek var mı onu bilemiyorumHasta bezide almaya gerek varmi acabs ya bir paket de ondanmi alsam
Bnnde hiç bilmiyorum hepsini götürüyimi diye ya neyse kuzenim haftaya doğum yapar günü geçiyo ona gidicm ayni yerde dogurcaz not defterimle beraber 9 sene oldu doğum yapali çoğu şeyi unutmBen bir paket depend aldım bir paket de lohusa pedi aldım. Yalnız şu an hastaneye hepsini götürmeme gerek var mı onu bilemiyorum
Ya benim orta sehpa 3 parça camdan oluşuyor. 1haftadır koymuşum odaya oğlan sürekli üstünde oturuyor. Demin de tepindi resmen kırıp bir yerini parçalar diye korkuyorum. Kaldırdım.Bende salonda olurum canım yine. Normal pike takımı sererler. Orta sehpayı kaldırmana gerek yok bence halı şart değil olsada olur olmasada olur ama ben halısız yer sevmiyorum çıplak gibi geliyor ev çok halı halıda durmasın ama çıplakta olmasın ki bence halısız yer daha çabuk kirlenip toz pislik gösteriyor. Günlük süpürgeyle miss olur.
Ben trendyoldan 10lu don almıştım lohusa külodu diye aman dedim doğumdada alırım 500 lira gibi komik bir rakam verdim ve taş gibi çıktı hala giyiyorum uzun zamanda giyerimSağol canm bnim de şimdi kaldi ic çamaşır ve bir pijama takımı ama yarın mutfak boşalacak Çarşamba ya işim azalcak inşallah onlarıda o gün alcm hastane gidecm icin zaman doluyor
Ben hastane için 4 ped 3 külot ped koydum. Genelde külot ped daha iyi oluyorBen bir paket depend aldım bir paket de lohusa pedi aldım. Yalnız şu an hastaneye hepsini götürmeme gerek var mı onu bilemiyorum
Migros’ta dokuzlusunu ve ped paketini toplam 220₺ civarı aldımBen trendyoldan 10lu don almıştım lohusa külodu diye aman dedim doğumdada alırım 500 lira gibi komik bir rakam verdim ve taş gibi çıktı hala giyiyorum uzun zamanda giyerim
Ben de dört tane depend beş altı tane lohusa pedi koydum yeter herhaldeBen hastane için 4 ped 3 külot ped koydum. Genelde külot ped daha iyi oluyor
Ama sezeryan için çok fazla önerilmiyor. Dikişli bölgenin nemli kalmaması gerekiyormuş. Ben ilk doğumda 2-3 tane kullandım kalanı da ped karşılıyor zaten
Depend mi normal iç çamaşırı mı kuzum ? Benim dediğim iç çamaşırıMigros’ta dokuzlusunu ve ped paketini toplam 220₺ civarı aldım
Valla ben ilkinde oyle bi yatak yapmadim bundada yapmam heraldeDoğum yatağınızı nereye nasıl kurmayı düşünüyorsunuz? Aldığınız çarşaf vs bir şey var mı ?
Ben oturma odasına klima çaprazına, bir koltuğa düşünüyorum. Koltuğa bi tane yün minder koyucam
English home dan bu pikeyi aldım bunu kullanmayı düşünüyorum.
Bebeğin beşiğini de yanı başıma koyarım.
Odaya iki orta halı giriyor sizce sermeli miyim ? Orta sehpa da var kaldırmalı mıyım?
He sen evdeki afacan için diyorsun tehlike arz ediyorsa kaldır kuzum çocuktan önemli değil.Ya benim orta sehpa 3 parça camdan oluşuyor. 1haftadır koymuşum odaya oğlan sürekli üstünde oturuyor. Demin de tepindi resmen kırıp bir yerini parçalar diye korkuyorum. Kaldırdım.
Odada bir halım var zaten
İkili bi orta halım da var ama ipek o da. Bu serili olanı yeni serdim
Sütü dökmüş yaramaz üstüne. Leke kaldı tiksindim
İpek olduğu için yıkamaya verince de geçmiyor kiri elde yıkamak gerekiyor. Annem sağ olsun yıkadı. Şimdi ikiliyi sersem kimse benim gibi dikkat etmez diye de sermek istemiyorum.
6 tane depend 3 tane normal ped koydum. Yanlış hatırlamıyorsam ilk gün 2 tane ertesi gün 1 tane kullanmıştım. İlk 6 saat uyuşukluk olduğu için takmamıştım zaten.Ben de dört tane depend beş altı tane lohusa pedi koydum yeter herhalde
Yaa ben çok pimpirikliyim o konuda. Regl zamanı bile kaç kere değiştiriyorum o yüzden bol bol olsun dedim ama öyle birer paket götürmek de abartılı olur herhalde6 tane depend 3 tane normal ped koydum. Yanlış hatırlamıyorsam ilk gün 2 tane ertesi gün 1 tane kullanmıştım. İlk 6 saat uyuşukluk olduğu için takmamıştım zaten.
Oh ne güzel olmuş bnde inşallah alcm canmBen trendyoldan 10lu don almıştım lohusa külodu diye aman dedim doğumdada alırım 500 lira gibi komik bir rakam verdim ve taş gibi çıktı hala giyiyorum uzun zamanda giyerim
Regli zamanı bende ıslaklığa tahammül edemem sık değiştiririm de canım bu regli değil doğum sürekli değiştirmek hem acıdan mümkün olmuyor hemde depend öyle bişey değil ıslaklık olmuyorYaa ben çok pimpirikliyim o konuda. Regl zamanı bile kaç kere değiştiriyorum o yüzden bol bol olsun dedim ama öyle birer paket götürmek de abartılı olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?