- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.861
Tatile bile laptopla gidiyordum bendeBen raporluyken de hergün maillerime bakıp telefonla iş yürütücem sisteme kayıt atıcam 20 hafta zor idare edicez kaldı ki 52 hafta
Kesinlikle devlette kolay olur ama özelde her meslekte mümkün değil
ben yaşadım canım fitil de kullandım bunun için. Sonra korktugum için dr randevusunu erkene aldım, burda da paylaşmıştım. Alttan muayene ile sürüntü testi verdim akıntı enfeksiyona bağlı mı diye. Dr a özellkle sordum kese ile işgili mi diye baktı alakası yok dedi. Testte temiz geldi şükür. Çok yoğun akıntı olurmuş ağrı olurmuş bebekle ilgili sorın olsa. Doktor baktıgına göre bebekte sorun yok için , ben de geçen hafta takmıştım baya bu konuya.Kızlar sulu akıntı yaşayan var mı özellikle ayakta çok durunca ve sıcak havalarda oluyor iç çamaşırım ıslanıyor doktoruma söyledim rahim ağzına baktı şükür kapalı görünüyor dedi ek bi test yapmadı ama korkuyorum
Canım benim doktorum hiç sürüntü testi yapmadı o yüzden içim rahat değilben yaşadım canım fitil de kullandım bunun için. Sonra korktugum için dr randevusunu erkene aldım, burda da paylaşmıştım. Alttan muayene ile sürüntü testi verdim akıntı enfeksiyona bağlı mı diye. Dr a özellkle sordum kese ile işgili mi diye baktı alakası yok dedi. Testte temiz geldi şükür. Çok yoğun akıntı olurmuş ağrı olurmuş bebekle ilgili sorın olsa. Doktor baktıgına göre bebekte sorun yok için , ben de geçen hafta takmıştım baya bu konuya.
Özel okullarda mı böyle yapılıyor ?Öğretmenim ve temmuzda tatile girdigimiz gibi iznimiz başladı kabul ediliyormus. Temmuz basinda 35'i dolduruyorum. 2 haftayi aktaramiyormusum sonraya. 35'te izne ayriliyormusum gibi olacak yani. Bifiil çalışma sarti varmis izni aktarabilmek icin. Cok uzuldum. Zaten zar zor 3-4 aylik oluyor bu izinlerle cocuklarimiz. Bi de bosu bosuna 2 haftam yanacak. Sanki kendim izne ayrilmak istiyormusum gibi
Yok benim kendinden geliyordu ki yemek yapmak dışında zaten ayakta uzun süre kalmıyorum, sürecin başından beri belim çok ağrıyor ayakta durunca ya da 15 dk dan fazla yürüyünce. Sabah kalkıyordum ıslaklık vardı. Kesede su yeterliyse dert etme ki öyleymiş baksana doktor sorun yok demiş. Doktorum vücutta her zaman sıvılar salgılar olur dedi, ağzın tükürüksüz kalamaz mesela onun gibi düşün dedi. Bu dönemde de hormonların etkisiyle fazla oluyormuş. Senin devam ederse sen de rica et, benim beyaz akıntıda artmıştı sanırım ondan test aldıCanım benim doktorum hiç sürüntü testi yapmadı o yüzden içim rahat değilsenin de ayakta çok durunca vs mi oluyordu
Hıı ben depend sandımDepend mi normal iç çamaşırı mı kuzum ? Benim dediğim iç çamaşırı
Özel okulları bilmiyorum. Farklı olabilir onların uygulamaları.Özel okullarda mı böyle yapılıyor ?
Tamamen katılıyorum. Kadina zaten calismasin ne gerek var diye düşünülüyor.Kesinlikle haksızlık ben bu halimle mecalim kalmadı cidden ama 5 hafta daha yanında kalayım diye can çekişerek işe gidiyorum. Şuna çok eminim erkekler regli olsaydı özel devlet farketmez regli izni çıkardı erkekler doğum yapsaydı 16 değil 116 haftada verirlerdi. İş kadın olunca baştakilerin çoğu da erkek olunca empati sıfır oluyor çok sinirliyim bu konuda.
Ben kullandım 2-3 gün isal oldum normalmişIyi aksamlar, Monurol kullanan oldu muuu
Bugun tahlil verdim de idrar enfeksiyonu vardı dr bunu yazmış kullanmakta tereddüt ettimBen kullandım 2-3 gün isal oldum normalmiş
Ben kullandım canım gebelikte güvenli özellikle sordum tek kullanımlık zaten. Enfeksiyon daha tehlikeliBugun tahlil verdim de idrar enfeksiyonu vardı dr bunu yazmış kullanmakta tereddüt ettim
Ona da alıştım artık bu demir hapi yüzündenBen kullandım canım gebelikte güvenli özellikle sordum tek kullanımlık zaten. Enfeksiyon daha tehlikeli
Ama isal olabilirsin hazır ol
Canım nasıl yoğun bir döneme girdim bir bilsen. Veli katılımlı okul etkinlikleri var, araya doktor kontrolü kan tahlili filan da sıkıştırdım, bir yandan yazılı çalıştırıyorum. Akşam resmen sızmışım, arabada gidip gelirken hep uyudum. Yarın ve pazar günü de katılmam gereken şeyler var. Arada girip yazmaya çalışırım, doğurmıycam dahaarasta nerdesin kız?
Ahahaha keşke bitirebilsem, her şey dağ gibi yığıldı. Bakalım işlerin içinden nasıl çıkıcam, oturup plan program yapmam lazımBence o da benim gibi sinsi sinsi işlerini bitiriyor
Ay ben 1 haftadır yapıyorum da n’oluyo allasen hala bitmedi acaba başkasının evini mi düzenliyorum temizliyorum diye sorgulamaya başladım bu kadar temizlik göstermeyen iş bitmeyen ev olamazAhahaha keşke bitirebilsem, her şey dağ gibi yığıldı. Bakalım işlerin içinden nasıl çıkıcam, oturup plan program yapmam lazım
Şokta 166 tl aldm almayan arkadaşlar bilginiz olsun (eşim gece almis artk takatim yok onuda ona aldrdim iyiki bevek alış veriş bitirdim yoksa hepsini şuan ona yaptrcktmMigros’ta dokuzlusunu ve ped paketini toplam 220₺ civarı aldım
Bitmiyor vllha gece sanki bni dövmüş gibilerdi ama bitmi yok bitmedi şimdi yemekleri yapcm bitircm sonra akşama kadar yinr iş gerçekten yanlz yapmak dahs zor gece ağrısını cok çekiyorumAy ben 1 haftadır yapıyorum da n’oluyo allasen hala bitmedi acaba başkasının evini mi düzenliyorum temizliyorum diye sorgulamaya başladım bu kadar temizlik göstermeyen iş bitmeyen ev olamaz
Neyse az kaldı bitircez
Doğum yatağı da ne ki? Benim ev zaten küçük, bi annem gelecek yardıma, arada kız kardeşim gelir. Kayınvalidem, eltim, kuzenlerim vsde sağolsunlar hepsi anlayışlı insanlar. Yatak odasında takılacağım büyük ihtimalleDoğum yatağınızı nereye nasıl kurmayı düşünüyorsunuz? Aldığınız çarşaf vs bir şey var mı ?
Ben oturma odasına klima çaprazına, bir koltuğa düşünüyorum. Koltuğa bi tane yün minder koyucam
English home dan bu pikeyi aldım bunu kullanmayı düşünüyorum.
Bebeğin beşiğini de yanı başıma koyarım.
Odaya iki orta halı giriyor sizce sermeli miyim ? Orta sehpa da var kaldırmalı mıyım?
Bende yatak odasından devamDoğum yatağınızı nereye nasıl kurmayı düşünüyorsunuz? Aldığınız çarşaf vs bir şey var mı ?
Ben oturma odasına klima çaprazına, bir koltuğa düşünüyorum. Koltuğa bi tane yün minder koyucam
English home dan bu pikeyi aldım bunu kullanmayı düşünüyorum.
Bebeğin beşiğini de yanı başıma koyarım.
Odaya iki orta halı giriyor sizce sermeli miyim ? Orta sehpa da var kaldırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?