2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben raporluyken de hergün maillerime bakıp telefonla iş yürütücem sisteme kayıt atıcam 20 hafta zor idare edicez kaldı ki 52 hafta
Kesinlikle devlette kolay olur ama özelde her meslekte mümkün değil
Tatile bile laptopla gidiyordum bende ilk 4 ayım kabus gibi geçti bir de hasta olmuştum ilk aylarda bir hafta rapor verdi doktor bir döndüm ortalık karışmış. Ben çıktıktan sonra da oyle olmuş hatta özelde malesef kime ne kadar iş kitlenirse o kadar iyi mantığı olduğu için tatil de hastalıkta insanın burnundan geliyor. Bebisle düşünemedim yani. Dinlenme zamanından gidecek nihayetinde o maillere dönüş

ben yaşadım canım fitil de kullandım bunun için. Sonra korktugum için dr randevusunu erkene aldım, burda da paylaşmıştım. Alttan muayene ile sürüntü testi verdim akıntı enfeksiyona bağlı mı diye. Dr a özellkle sordum kese ile işgili mi diye baktı alakası yok dedi. Testte temiz geldi şükür. Çok yoğun akıntı olurmuş ağrı olurmuş bebekle ilgili sorın olsa. Doktor baktıgına göre bebekte sorun yok için , ben de geçen hafta takmıştım baya bu konuya.

Canım benim doktorum hiç sürüntü testi yapmadı o yüzden içim rahat değil senin de ayakta çok durunca vs mi oluyordu

Özel okullarda mı böyle yapılıyor ?

Canım benim doktorum hiç sürüntü testi yapmadı o yüzden içim rahat değil senin de ayakta çok durunca vs mi oluyordu
Yok benim kendinden geliyordu ki yemek yapmak dışında zaten ayakta uzun süre kalmıyorum, sürecin başından beri belim çok ağrıyor ayakta durunca ya da 15 dk dan fazla yürüyünce. Sabah kalkıyordum ıslaklık vardı. Kesede su yeterliyse dert etme ki öyleymiş baksana doktor sorun yok demiş. Doktorum vücutta her zaman sıvılar salgılar olur dedi, ağzın tükürüksüz kalamaz mesela onun gibi düşün dedi. Bu dönemde de hormonların etkisiyle fazla oluyormuş. Senin devam ederse sen de rica et, benim beyaz akıntıda artmıştı sanırım ondan test aldı

Tamamen katılıyorum. Kadina zaten calismasin ne gerek var diye düşünülüyor.

Selamlar kızlar :) bu NUK markası hakkında ne düşünüyorsunuz ? Avent e göre uygun geldi bana ürünleri, memnun kalan varsa ben bu markadan alayım diyorum

Canım nasıl yoğun bir döneme girdim bir bilsen. Veli katılımlı okul etkinlikleri var, araya doktor kontrolü kan tahlili filan da sıkıştırdım, bir yandan yazılı çalıştırıyorum. Akşam resmen sızmışım, arabada gidip gelirken hep uyudum. Yarın ve pazar günü de katılmam gereken şeyler var. Arada girip yazmaya çalışırım, doğurmıycam daha Dün doktor 25-26 sı gibi alıcam dedi. Bu durumda ev de dahil her şeyi halletmem için 25 günüm var. Bizimkileri gönderdim, 2 günün yorgunluğunu atmam için vurup kafayı uyuyacağım biraz. Vücudumdan yorgunluk akıyor resmen

Ahahaha keşke bitirebilsem, her şey dağ gibi yığıldı. Bakalım işlerin içinden nasıl çıkıcam, oturup plan program yapmam lazım
Ay ben 1 haftadır yapıyorum da n’oluyo allasen hala bitmedi acaba başkasının evini mi düzenliyorum temizliyorum diye sorgulamaya başladım bu kadar temizlik göstermeyen iş bitmeyen ev olamaz

Neyse az kaldı bitircez

Migros’ta dokuzlusunu ve ped paketini toplam 220₺ civarı aldım
Şokta 166 tl aldm almayan arkadaşlar bilginiz olsun (eşim gece almis artk takatim yok onuda ona aldrdim iyiki bevek alış veriş bitirdim yoksa hepsini şuan ona yaptrcktm
Bitmiyor vllha gece sanki bni dövmüş gibilerdi ama bitmi yok bitmedi şimdi yemekleri yapcm bitircm sonra akşama kadar yinr iş gerçekten yanlz yapmak dahs zor gece ağrısını cok çekiyorum
Ya birde belim yeni başladı merdiven in çık yaptm icin galiba merdiven dedim camları dolap üstlerini ve duvar silmek için ciktm yoksa evden disari çıkmıyorum

Son düzenleme:
Doğum yatağı da ne ki? Benim ev zaten küçük, bi annem gelecek yardıma, arada kız kardeşim gelir. Kayınvalidem, eltim, kuzenlerim vsde sağolsunlar hepsi anlayışlı insanlar. Yatak odasında takılacağım büyük ihtimalle

Bende yatak odasından devam Park yatağı direk yatak odasına kuracağız biz. Zaten ilk günler eşiminde bana destek olması lazım. Kendimizce bir plan yaptık, annenin dinlenmesi süt kalitesi ve iyileşmesi için çok önemliymiş. 3 saatte bir emzirme periyotlarında, alt değiştirme ve gaz çıkarma işlemleri için eşim yardımcı olacak. Zaten babanın da biraz sorumluluk alması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…