- 30 Kasım 2014
- 653
- 813
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.881
Senin o donlardan ben de almıştım bi 5 tane, çok güzel çıktılar vallahi, seve seve giydim. Aynısından bir de hastane için aldım 5li şimdi, hatta bi kere küçük beden aldım yanlışlıkla, onu da iade etmedim, doğum sonrası kullanırım kilo verene kadar diye. Sonra o kadar beğendim ki gittim anneme de aldım aynısından, kadının 36-37 yıl önceki sezeryan göbeği böyle yağlı yağlı duruyor, o da çok beğendi. Kilo verene kadar kocam da idare etsin artık, eski dantelli moda girmeme çok varBen trendyoldan 10lu don almıştım lohusa külodu diye aman dedim doğumdada alırım 500 lira gibi komik bir rakam verdim ve taş gibi çıktı hala giyiyorum uzun zamanda giyerim
Ay bende tereddütle almıştım sonra dedim ki penti de 2 külot parası boşver koca göbeğimi idare etsin yeter. İyi ki almışız valla bide zam gelmiş giyeriz kız göbekler eriyene kadar sezaryen dikişlerinden zaten bi süre slip külot mümkün değil. Götürür bunlar bizi göbişler eriyene kadarSenin o donlardan ben de almıştım bi 5 tane, çok güzel çıktılar vallahi, seve seve giydim. Aynısından bir de hastane için aldım 5li şimdi, hatta bi kere küçük beden aldım yanlışlıkla, onu da iade etmedim, doğum sonrası kullanırım kilo verene kadar diye. Sonra o kadar beğendim ki gittim anneme de aldım aynısından, kadının 36-37 yıl önceki sezeryan göbeği böyle yağlı yağlı duruyor, o da çok beğendi. Kilo verene kadar kocam da idare etsin artık, eski dantelli moda girmeme çok var
Canım benim kolaylıklar olsunCanım nasıl yoğun bir döneme girdim bir bilsen. Veli katılımlı okul etkinlikleri var, araya doktor kontrolü kan tahlili filan da sıkıştırdım, bir yandan yazılı çalıştırıyorum. Akşam resmen sızmışım, arabada gidip gelirken hep uyudum. Yarın ve pazar günü de katılmam gereken şeyler var. Arada girip yazmaya çalışırım, doğurmıycam dahaDün doktor 25-26 sı gibi alıcam dedi. Bu durumda ev de dahil her şeyi halletmem için 25 günüm var. Bizimkileri gönderdim, 2 günün yorgunluğunu atmam için vurup kafayı uyuyacağım biraz. Vücudumdan yorgunluk akıyor resmen
Linki varsa atarmisin acaba canmSenin o donlardan ben de almıştım bi 5 tane, çok güzel çıktılar vallahi, seve seve giydim. Aynısından bir de hastane için aldım 5li şimdi, hatta bi kere küçük beden aldım yanlışlıkla, onu da iade etmedim, doğum sonrası kullanırım kilo verene kadar diye. Sonra o kadar beğendim ki gittim anneme de aldım aynısından, kadının 36-37 yıl önceki sezeryan göbeği böyle yağlı yağlı duruyor, o da çok beğendi. Kilo verene kadar kocam da idare etsin artık, eski dantelli moda girmeme çok var
ÃZKAN underwear Ãzkan 23582 5 bundan almıştık biz.Linki varsa atarmisin acaba canm
Canım ben soğuk jel koyuyorum kafama öyle durumlarda. 2009 dan beri cekiyorum bu hastalıktan, gebeliğin ilk zamanları daha sık oluyordu azaldı şükür. Parol konusunda çok haklısın icmesen de olur gibi bişiKızlar dün migren ataklı bir gece gecirdim. Uzun zamandır olmuyordu. Ben uyuyamadigim icin bebiş de kıpır kıpırdı. Gecenin 4ünde ciktik sitede yürüdük iyi gelsin diye ama sabah 8de dus alıp yattim anca gecti. Allahm parol kadar lanet ilac yok ya dua edince daha cok işe yariyor resmen
Bende jel koyuyorum ama uzun zamandir boyle siddetli atak olmamisti. Gebeligin basinda bende de daha sık oluyordu. Arası allahtan açıldı.Canım ben soğuk jel koyuyorum kafama öyle durumlarda. 2009 dan beri cekiyorum bu hastalıktan, gebeliğin ilk zamanları daha sık oluyordu azaldı şükür. Parol konusunda çok haklısın icmesen de olur gibi bişigeçmiş olsun çok umarım bir daha olmaz
Canım bende vardı eşimde yoktu bu rahatsızlık dünden beri başı ağrıyor anlattığı kume tipi gibi havalardan mi neden bir şey oldu sanırım. Bugün nörolojiye gidecek o da randevu aldımBende jel koyuyorum ama uzun zamandir boyle siddetli atak olmamisti. Gebeligin basinda bende de daha sık oluyordu. Arası allahtan açıldı.
Benim kusma fix mutlaka oluyor. Ilac alamadigim icin sonu kusma oluyor. Insallah ciddi birsey cikmaz eşindeCanım bende vardı eşimde yoktu bu rahatsızlık dünden beri başı ağrıyor anlattığı kume tipi gibi havalardan mi neden bir şey oldu sanırım. Bugün nörolojiye gidecek o da randevu aldımseni o kadar iyi anladım ki nasıl dayandin ilk aylar diyor. Kusma da tetikliyordu sanırım ilk aylar migreni.
Aynı işte hepBenim kusma fix mutlaka oluyor. Ilac alamadigim icin sonu kusma oluyor. Insallah ciddi birsey cikmaz eşindebenimde küme tipi oluyor. Bir bolge agriyor tam geciyor baska bolge basliyor. Agri geziyor kafamda resmen.
Ahahahah aynen ya bir de agri gecince o yasadigin dayak yemis gibi hisAynı işte hepeski diş macunu reklamları vardı ya yumurta fircaliyorlardi kafanın bir bölümü gerçekten fırçalamayan yumurta gibi oluyor
Ayy dün saga yatinca regl agrisi agri hissettim. Dedim aha geliyor mu len yoksa. Sola yatinca gecti. Nasil rahat edemediyse bebis yasattigi hisse bakSon kargo kapı süsü bugün verilecek yetişmeyecek sandıminşallah o da gelirse eksiğim gediğim bitiyor cidden sona geldik
Bende bruksizm var masseter botox iyi geliyordu hamilelik sebebiyle yaptıramaz oldumAhahahah aynen ya bir de agri gecince o yasadigin dayak yemis gibi his
Bende de var bruksizm gece plağı kullanıyorumBende bruksizm var masseter botox iyi geliyordu hamilelik sebebiyle yaptıramaz oldumuyku migren atagimi çenemi sıkmam sebebiyle daha kötü yapıyor sen uyuyabiliyor musun?
Sürekli olacak onlar artık alış kızım alış bizde beleeee diye bir replik var yaAyy dün saga yatinca regl agrisi agri hissettim. Dedim aha geliyor mu len yoksa. Sola yatinca gecti. Nasil rahat edemediyse bebis yasattigi hisse bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?