2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben trendyoldan 10lu don almıştım lohusa külodu diye aman dedim doğumdada alırım 500 lira gibi komik bir rakam verdim ve taş gibi çıktı hala giyiyorum uzun zamanda giyerim
Senin o donlardan ben de almıştım bi 5 tane, çok güzel çıktılar vallahi, seve seve giydim. Aynısından bir de hastane için aldım 5li şimdi, hatta bi kere küçük beden aldım yanlışlıkla, onu da iade etmedim, doğum sonrası kullanırım kilo verene kadar diye. Sonra o kadar beğendim ki gittim anneme de aldım aynısından, kadının 36-37 yıl önceki sezeryan göbeği böyle yağlı yağlı duruyor, o da çok beğendi. Kilo verene kadar kocam da idare etsin artık, eski dantelli moda girmeme çok var

Ay bende tereddütle almıştım sonra dedim ki penti de 2 külot parası boşver koca göbeğimi idare etsin yeter. İyi ki almışız valla bide zam gelmiş giyeriz kız göbekler eriyene kadar sezaryen dikişlerinden zaten bi süre slip külot mümkün değil. Götürür bunlar bizi göbişler eriyene kadar

Canım benim kolaylıklar olsun sesin cikmayinca merak ettim valla.

Linki varsa atarmisin acaba canm

Kızlar dün migren ataklı bir gece gecirdim. Uzun zamandır olmuyordu. Ben uyuyamadigim icin bebiş de kıpır kıpırdı. Gecenin 4ünde ciktik sitede yürüdük iyi gelsin diye ama sabah 8de dus alıp yattim anca gecti. Allahm parol kadar lanet ilac yok ya dua edince daha cok işe yariyor resmen

Canım ben soğuk jel koyuyorum kafama öyle durumlarda. 2009 dan beri cekiyorum bu hastalıktan, gebeliğin ilk zamanları daha sık oluyordu azaldı şükür. Parol konusunda çok haklısın icmesen de olur gibi bişi geçmiş olsun çok umarım bir daha olmaz

Bende jel koyuyorum ama uzun zamandir boyle siddetli atak olmamisti. Gebeligin basinda bende de daha sık oluyordu. Arası allahtan açıldı.

Bende jel koyuyorum ama uzun zamandir boyle siddetli atak olmamisti. Gebeligin basinda bende de daha sık oluyordu. Arası allahtan açıldı.
Canım bende vardı eşimde yoktu bu rahatsızlık dünden beri başı ağrıyor anlattığı kume tipi gibi havalardan mi neden bir şey oldu sanırım. Bugün nörolojiye gidecek o da randevu aldım seni o kadar iyi anladım ki nasıl dayandin ilk aylar diyor. Kusma da tetikliyordu sanırım ilk aylar migreni.

Benim kusma fix mutlaka oluyor. Ilac alamadigim icin sonu kusma oluyor. Insallah ciddi birsey cikmaz eşinde benimde küme tipi oluyor. Bir bolge agriyor tam geciyor baska bolge basliyor. Agri geziyor kafamda resmen.

Benim kusma fix mutlaka oluyor. Ilac alamadigim icin sonu kusma oluyor. Insallah ciddi birsey cikmaz eşinde benimde küme tipi oluyor. Bir bolge agriyor tam geciyor baska bolge basliyor. Agri geziyor kafamda resmen.
Aynı işte hep eski diş macunu reklamları vardı ya yumurta fircaliyorlardi kafanın bir bölümü gerçekten fırçalamayan yumurta gibi oluyor

Bende bruksizm var masseter botox iyi geliyordu hamilelik sebebiyle yaptıramaz oldum uyku migren atagimi çenemi sıkmam sebebiyle daha kötü yapıyor sen uyuyabiliyor musun?
Bende de var bruksizm gece plağı kullanıyorum genelde baş ağrısı yapmıyor Allahtan çok nadir. Bazı geceler çok abartılı sıkarsam sabah başımdan çeneme komple ağrıyor tabii

Ayy dün saga yatinca regl agrisi agri hissettim. Dedim aha geliyor mu len yoksa. Sola yatinca gecti. Nasil rahat edemediyse bebis yasattigi hisse bak
Sürekli olacak onlar artık alış kızım alış bizde beleeee diye bir replik var ya
Bugün bende bir tuhafım altta altta yapıştırıyor çıkacak gibi eve gitmek için dakika sayıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…