2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ayy dün saga yatinca regl agrisi agri hissettim. Dedim aha geliyor mu len yoksa. Sola yatinca gecti. Nasil rahat edemediyse bebis yasattigi hisse bak
Ben ne zaman sağa yatsam beyfendi çok rahatsız oluyor hemen sert tekmelere başlıyor. Sağa yatmamaya çalışıyorum ama bazen solum uyuşuyor artık sürekli yatmaktan. Hamile yastığı ile 45 derece hem sola hem sırt üstü değişik bir stilde yatıyorum arada, onu seviyor bebek. O pozisyonda da ben sıkılıyorum uzun süre

Ayy dün saga yatinca regl agrisi agri hissettim. Dedim aha geliyor mu len yoksa. Sola yatinca gecti. Nasil rahat edemediyse bebis yasattigi hisse bak
O bana da oluyor pozisyon değiştirince geçiyor çok önemsemedim doktora bile sormadım inşallah normal bir şeydir bana normal gibi geldi

Bende bruksizm var masseter botox iyi geliyordu hamilelik sebebiyle yaptıramaz oldum uyku migren atagimi çenemi sıkmam sebebiyle daha kötü yapıyor sen uyuyabiliyor musun?
Çene sıkma olayi bende de var maalesef ama magnezyum iyi geliyor. Ama dün agridan uyuyabilmek icin sıktım kendimi sanırım agriyor çenem. Ömrüm boyunca ay başım agriyor uyuyunca gecer diyen insanlara cok imrenmişimdir. Benim asla gecmez daha kötü olur

Sola yatinca sirtiyle bi ittiriyor bazen nefesim kesiliyor.hangi pozisyondan hoslaniyor anlayamadm. Oyun oynuyor minnacik haliyle

Sürekli olacak onlar artık alış kızım alış bizde beleeee diye bir replik var ya
Bugün bende bir tuhafım altta altta yapıştırıyor çıkacak gibi eve gitmek için dakika sayıyorum resmen
Alışacazz anacigımm ne yapak bütün gece uyutmadim cocugu simdi uykuya daldi ama ben pilatese gidiyorm cocuguma bugun uyku haram

Benim de bugün görüş günümdü kızlar
Normalde 32+3, ultrasonda 31+4 çıktı gayet iyi her şey yolunda dedi doktorum çok şükür. 1864 gr olmuş miniğim
Canım doktor bir şey dedi mi benim de 6 gün geri çıktı.En son ne zaman gitmiştin benim 10 gün arada 6 gün geri çıktı.

Canım doktor bir şey dedi mi benim de 6 gün geri çıktı.En son ne zaman gitmiştin benim 10 gün arada 6 gün geri çıktı.
Hiç bir doktor +/- 1-2 haftayı kafaya takmaz canım. Ultrason bu milimi milimine ölçü alamaz ki. Bir sorun görse beslenmene dikkat et şunu şunu tüket dinlen vs der zaten. Sende takma

Hiç bir doktor +/- 1-2 haftayı kafaya takmaz canım. Ultrason bu milimi milimine ölçü alamaz ki. Bir sorun görse beslenmene dikkat et şunu şunu tüket dinlen vs der zaten. Sende takma
Canım benimkinde 10 günde aynı doktor ve ultrason cihazı çıkınca dedi.10 gün sonra bir daha çağırdı ona göre yol izleyelim dedi

Ben en son 1 ay önce gitmiştim canım o zamana kadar uyumluydu haftasıyla. 5 6 gün ileri - geri oynayabilir problem yok dedi. Eğer ultrasonda 29 gozukseydi sıkıntı var derdim dedi ama birkaç gün oynamalar çok normal gelişimi de gayet iyi dedi. Seninki de gayet normaldir o zaman canım

Canım senin ki bir ayda normal benimki 10 günde bu kadar geliştiği için sıkıntı.29 ne ki canım

Canım senin ki bir ayda normal benimki 10 günde bu kadar geliştiği için sıkıntı.29 ne ki canım
Anladim canım orayı kaçırmışım umarım bisey yoktur güzel haberlerle gel 29. Hafta yani benim şu an normalde 32.hafta ya 29. Hafta gozukseydi sıkıntı var derdim dedi

Diğer oğlumun sonuçlarındada aslında öyleymiş değerleri ama nedense bunda düşük diyor canım benimde o haftada 1700 lerdeymiş canım

Kızlar ellerinde uyuşukluk başlayan oldu mu bir haftadır çok fenayım bişey dograrken sanki elektrik çarpıyor gibi oluyor , gece yatarken uykumdan uyandırıyor komple uyuşmuş şekilde parmaklarım fena bu arada 35+3 oldum 2 gün önce kontrolüm vardı 2850 olmuş yaman aşkım prosgestani bıraktım artık istediği zaman gelsin dedi

Sanırım idrarda enfeksiyon çıkmış kızlar değilmi doktor akşama dönücek sonuçlar için bakteri çok çıkmış ya

Eklentiler

• IMG_6680.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar ben yarin demir dusuklugu nedeniyle damardan serum alacagim. Daha once alan oldu mu yan etki goren alerji ile karsilasan vs. Cok yorgunum bu demir yuzunden hep uykusuz halsizim demir haplari da duzenli yuksek dozda kullaniyorum ama 1 aydir yukselmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…