- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.921
Neden biliyo musun çünkü duruş pozisyonuna göre bile değişiyor evet çok haklı zaten gelişimi yavaş bulduklarında hemen dinlenme beslenme gibi yönlendirmeler yapıyor ama sen gelişim geriliği gibi düşünüp kendine stress yapma 6 gün kapanmayacak bir fark değilCanım benimkinde 10 günde aynı doktor ve ultrason cihazı çıkınca dedi.10 gün sonra bir daha çağırdı ona göre yol izleyelim dedi
Normal canim bende de var kitleniyor aciyor hatta. Dogum yaptigin gibi geciyormusKızlar ellerinde uyuşukluk başlayan oldu mu bir haftadır çok fenayım bişey dograrken sanki elektrik çarpıyor gibi oluyor , gece yatarken uykumdan uyandırıyor komple uyuşmuş şekilde parmaklarım fena bu arada 35+3 oldum 2 gün önce kontrolüm vardı 2850 olmuş yaman aşkımprosgestani bıraktım artık istediği zaman gelsin dedi
Idrarinini yaprken agri yanma oluyormuydu canim. Ilac verir mutlaka. Bendede bakteri cikmisti bu kadar degildi. Yanma varsa ilac yazaym demistiSanırım idrarda enfeksiyon çıkmış kızlar değilmi doktor akşama dönücek sonuçlar için bakteri çok çıkmış ya
Maşallah kuzuyaKızlar ellerinde uyuşukluk başlayan oldu mu bir haftadır çok fenayım bişey dograrken sanki elektrik çarpıyor gibi oluyor , gece yatarken uykumdan uyandırıyor komple uyuşmuş şekilde parmaklarım fena bu arada 35+3 oldum 2 gün önce kontrolüm vardı 2850 olmuş yaman aşkımprosgestani bıraktım artık istediği zaman gelsin dedi
BIr kac sene önce almistim canim bana bi yan etkisi olmadiKizlar ben yarin demir dusuklugu nedeniyle damardan serum alacagim. Daha once alan oldu mu yan etki goren alerji ile karsilasan vs. Cok yorgunum bu demir yuzunden hep uykusuz halsizim demir haplari da duzenli yuksek dozda kullaniyorum ama 1 aydir yukselmiyor
Cok sevindim benimde alerjik bunyem var malesef doktor da pek taraftar degil acikcasi hapla goturmek istiyordu 1 ay deneyelim dedi denedik yok bir gr yukselme yok demirim 5 te cakildi.BIr kac sene önce almistim canim bana bi etkisi olmadi
Evet canım enfeksiyon diyecektir ama bu haftalarda hepimiz yakalanıyoruz 1 kullanımlık şase verir en fazla 3 günlük antibiyotik verir hemen toparlar geçmiş olsunSanırım idrarda enfeksiyon çıkmış kızlar değilmi doktor akşama dönücek sonuçlar için bakteri çok çıkmış ya
Hiç bi belirtim yoktu canım sordu doktorda yanma varmı diye hatta yapmıcaktı tahlil yine bi bakalım dedi bayada yüksek çıkmış iyiki bakmış şaşırdım bende böbreklere falan yayılmasında ondan korktum kız zaten kiloda geri geliyor deyip duruyor belkide o etkilediIdrarinini yaprken agri yanma oluyormuydu canim. Ilac verir mutlaka. Bendede bakteri cikmisti bu kadar degildi. Yanma varsa ilac yazaym demisti
Amin inşallah canım pazartesi gideceğiz bakalım inşallah güzel haberlerle gelirimNeden biliyo musun çünkü duruş pozisyonuna göre bile değişiyor evet çok haklı zaten gelişimi yavaş bulduklarında hemen dinlenme beslenme gibi yönlendirmeler yapıyor ama sen gelişim geriliği gibi düşünüp kendine stress yapma 6 gün kapanmayacak bir fark değil
İnternet sitesi çöktü. Bi gideyim bakayım dedim. Magaza da çökmüşKızlar bilmeyenleriniz varsa gratis te bugüne özel %75 indirim var bilginize
benim tansiyon hastanede hep yüksek cikiyor zehirlenmeden korktugu icin idrar istiyor her gittigimde. Allahtan negatif cikiyor. Hastanede tansiyon neden yüksek oluyor anlamiyorm evde hep 12-8. Heyecan yapiyom galibaHiç bi belirtim yoktu canım sordu doktorda yanma varmı diye hatta yapmıcaktı tahlil yine bi bakalım dedi bayada yüksek çıkmış iyiki bakmış şaşırdım bende böbreklere falan yayılmasında ondan korktum kız zaten kiloda geri geliyor deyip duruyor belkide o etkiledi
Kızlar burnumu sildim bayağı kan geldi bu normal mi hiç yaşayan var mı
Bnim doktor niye bana iki hafys cok dedi hadi hit riskli gebelik değişik değişik bir daha hesaplayalım hesapladi çok önde iki hafta dediHiç bir doktor +/- 1-2 haftayı kafaya takmaz canım. Ultrason bu milimi milimine ölçü alamaz ki. Bir sorun görse beslenmene dikkat et şunu şunu tüket dinlen vs der zaten. Sende takma
Merhaba banada ayrıntılı ultrasonda aynı şeyi söylediler. Sizin bebeğinizin durumu nasıl gidiyor ?Evet doğru o zaman sorun değilbizim net değil henüz doğum şeklimiz bizim kızda göbek kordonunda bi damar eksikliği var 30. Haftadan sonra gelişim geriliği riski var demişti doktor süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum biraz tedirginim o yüzden açıkçası en son 31. Haftada yaklaşık kilosu 1600 boyu 42 cm di 33. Haftada bakalım ne olacak sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Ben onceki hamileligimde almistim canim. Duzenli kullanmamistim. Son hafta cok dusuk cikinca doktor panik olmustu. Dogumda bir aksilik yasarsak bu deger ne diye. Damardan verdi. Allerji degil ama kolumda ciddi sislik morarma kizarma agri yapmisti. Insallah sende olmazKizlar ben yarin demir dusuklugu nedeniyle damardan serum alacagim. Daha once alan oldu mu yan etki goren alerji ile karsilasan vs. Cok yorgunum bu demir yuzunden hep uykusuz halsizim demir haplari da duzenli yuksek dozda kullaniyorum ama 1 aydir yukselmiyor
Aa oyle mi cevremde hic hamileyken alan duymadim doktorda cekinik kalinca tereddut etmistim cok mutlu oldum sorunsuz gecmesine. Degerini hatirliyor musun acaba kacti kac olmustu.Ben onceki hamileligimde almistim canim. Duzenli kullanmamistim. Son hafta cok dusuk cikinca doktor panik olmustu. Dogumda bir aksilik yasarsak bu deger ne diye. Damardan verdi. Allerji degil ama kolumda ciddi sislik morarma kizarma agri yapmisti. Insallah sende olmaz
Cnm tuz vucutta su tutar oyle ki benim doktorum sodayi fazla ictigimi duyunca sodyumu dusuk olani icmem gerektiğini soyledi cunku ben soda ictikten sonra bir fenalasiyordum rahatlayacagim yerde gercekten dusuk olana gecince bu ortadan kalkti. Erigi mumkunse tuzla yeme. Benimde cnm asiri otesi erik cekiyor gunde yarim kilo yiyorumdur ama tuz olmasin hem daha güzel tuzsuz ya :))))Kizlar son zamanlarda tuzlu erigi cok abarttgmdan midir nedir? Sanki vucudum ödem tutmaya basladi gibi hissediyorum. Vucuduma giren sivi ile cikan arasinda ciddi fark olustu. Onceden bir bardak su icsem tuvalete kosardim simdi bardak bardak iciyorum ama cok az gidiyorum tuvalete. Tansiyonda bir sknti oluşturmaz insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?