2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım benimkinde 10 günde aynı doktor ve ultrason cihazı çıkınca dedi.10 gün sonra bir daha çağırdı ona göre yol izleyelim dedi
Neden biliyo musun çünkü duruş pozisyonuna göre bile değişiyor evet çok haklı zaten gelişimi yavaş bulduklarında hemen dinlenme beslenme gibi yönlendirmeler yapıyor ama sen gelişim geriliği gibi düşünüp kendine stress yapma 6 gün kapanmayacak bir fark değil

Normal canim bende de var kitleniyor aciyor hatta. Dogum yaptigin gibi geciyormus

Maşallah kuzuya
Ellerimde değil ama ayaklarım uyuşuyor özellikle sağ ayak üstüme doğru, sanki saatlerce üstüne oturmuş gibi hissediyorum ellerde ve ayaklarda uyuşmalarda olabilirmiş dolaşım omurga duruş değişiklikleri sinirlere baskıdan dolayı

Idrarinini yaprken agri yanma oluyormuydu canim. Ilac verir mutlaka. Bendede bakteri cikmisti bu kadar degildi. Yanma varsa ilac yazaym demisti
Hiç bi belirtim yoktu canım sordu doktorda yanma varmı diye hatta yapmıcaktı tahlil yine bi bakalım dedi bayada yüksek çıkmış iyiki bakmış şaşırdım bende böbreklere falan yayılmasında ondan korktum kız zaten kiloda geri geliyor deyip duruyor belkide o etkiledi

Kızlar ben de dün kan verdim. Demir bağlama kapasitesi yüksek çıkmış. Tam olarak ne oluyor bilen var mı. Bir de açlık şekerim biraz düşük çıkmış

Amin inşallah canım pazartesi gideceğiz bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim

benim tansiyon hastanede hep yüksek cikiyor zehirlenmeden korktugu icin idrar istiyor her gittigimde. Allahtan negatif cikiyor. Hastanede tansiyon neden yüksek oluyor anlamiyorm evde hep 12-8. Heyecan yapiyom galiba

Kızlar burnumu sildim bayağı kan geldi bu normal mi hiç yaşayan var mı

Hiç bir doktor +/- 1-2 haftayı kafaya takmaz canım. Ultrason bu milimi milimine ölçü alamaz ki. Bir sorun görse beslenmene dikkat et şunu şunu tüket dinlen vs der zaten. Sende takma
Bnim doktor niye bana iki hafys cok dedi hadi hit riskli gebelik değişik değişik bir daha hesaplayalım hesapladi çok önde iki hafta dedi bu doktlar bni öldürecek şükür Allah'ın izniyle son doğum

Merhaba banada ayrıntılı ultrasonda aynı şeyi söylediler. Sizin bebeğinizin durumu nasıl gidiyor ?

Kızlar bugün çok saçma bir şey geldi başıma arkadaşım bomboş park yerinde geldi benim arabaya çarptı geri geri çıkarken. Ben de sinirlendim haliyle neyse şükür bende ya da onda bir şey yok da ben sinirlendim sonuç olarak sakinlesene kadar da geçti baya öğlenden beri de bebek aşırı hareketli çocuğu strese mi soktum ya. Şimdi de ona üzülüyorum. Biraz önce balık gibi çırpınma hareketi yaptı yer mi değiştirmeye çalışıyorsa neyse var mı böyle sinirlenip sonra sakinleşen evham yaptım biraz.illaki vardır da valla hala sinirliyim gibi napsam geçer ki.

Ben onceki hamileligimde almistim canim. Duzenli kullanmamistim. Son hafta cok dusuk cikinca doktor panik olmustu. Dogumda bir aksilik yasarsak bu deger ne diye. Damardan verdi. Allerji degil ama kolumda ciddi sislik morarma kizarma agri yapmisti. Insallah sende olmaz

Kizlar son zamanlarda tuzlu erigi cok abarttgmdan midir nedir? Sanki vucudum ödem tutmaya basladi gibi hissediyorum. Vucuduma giren sivi ile cikan arasinda ciddi fark olustu. Onceden bir bardak su icsem tuvalete kosardim simdi bardak bardak iciyorum ama cok az gidiyorum tuvalete. Tansiyonda bir sknti oluşturmaz insallah ya

Aa oyle mi cevremde hic hamileyken alan duymadim doktorda cekinik kalinca tereddut etmistim cok mutlu oldum sorunsuz gecmesine. Degerini hatirliyor musun acaba kacti kac olmustu.

Sezaryen olacak kızçeler çantaya hırka koyacak mısınız ya ? Kararsız kaldım ilkinde dişlerim birbirine vuruyodu durduramiyodum kendimi kat kat yorgan örttürmüstüm üstüme bunda da oyle olur mu acaba temmuz falan dinlemez mi o üşüme

Cnm tuz vucutta su tutar oyle ki benim doktorum sodayi fazla ictigimi duyunca sodyumu dusuk olani icmem gerektiğini soyledi cunku ben soda ictikten sonra bir fenalasiyordum rahatlayacagim yerde gercekten dusuk olana gecince bu ortadan kalkti. Erigi mumkunse tuzla yeme. Benimde cnm asiri otesi erik cekiyor gunde yarim kilo yiyorumdur ama tuz olmasin hem daha güzel tuzsuz ya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…