2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Cnm o titremeyi hirka gecirmez zaten yine uzerini orterler usursen kat kat. Ama yinede ince bir hirka al tabiki klimalar calisabilir hastanede.

Bitircez bitircez. Ben evden çok diğer şeyleri düşünüyorum şu an. Aynı anda hepsini halledebilen süpermen anneye dönüşmem lazım yine.

Çok geçmiş olsun. Ben hep ufak tefek kazaların, büyük olayları engellediğine inanırım. Böyle düşünürsen geçer belki.

Ben de çok erik yiyorum ama tuz kullanmıyorum. Hatta gün içinde kullandığım tuz minimum düzeyde. İlla ödemim vardır belki ama dudaklarımdan başka yerimde şişlik görünmüyor.

Ben aldım anlık reaksiyon vermedi sık sık sordular 15dk sürmesi lazım serumun da
Ama 2. Dozdan birkaç gün sonra sonrasında kaşıntı kızarıklık yaşıyorum şuan ondan mı bilmem
Ferritinim de 5ten 500 üstü oldu anormal bir değer bu bilemiyorum

Çok geçmiş olsun. Ben hep ufak tefek kazaların, büyük olayları engellediğine inanırım. Böyle düşünürsen geçer belki.
Aynen canim ben de öyle dedim bugün başka yerden çıkacağına böyle çıktı Allah korusun. Hormonlardan mı nedense çok saçma sinirlendim yeni kendime geliyorum. Ufaklık da rahatsız oldu dolayısıyla uzun zamandır çırpınma tarzı hareket etmemişti. Neyse şimdi iyiyim çok şükür :)

Benim de öyle olmuştu bi de ben sismistim üstüne bir kaç gün dikkat et bol su iç düzeliyor. Eriği de maalesef artık tuzsuz yiyorum :/

Kızlar, gebelikte vücudunda mantar olan var mı? Göbeğimin üstü ve sırtımda lekeler oluşmuş ama karaciğer değerlerim vs normal:) mantar gibi duruyor sanki

pempbepsikolog dimen Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı tam 33+0 oldum bebiş iyiymiş çok şükür geçen sefer az kilo almıştı 1600 dü bugün 2 kilo çıktı 46 cm de boyu olmuş karın çevresi hala bir hafta geri Doğum pozisyonuna dönmüş Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlarda enfeksiyon görünüyor yarın sabah konuşacağız sonuçları

Bu arada bebeğin hareketleri iyi dedi nst ye gerek yok dedi haftaya tekrar çağırdı

Ooo 500 mu yanlis yazmadim dimi cnm 50 degil doktor bise dedi mi

Hanımlar merhaba , benim hemoglobin değerim 8 çıkmış doktorumu yarın sabah arayacağım sonuçlar için sizde bu değerlerde çıkan var mıydı yükseltmek için bildiğiniz etkili bir yöntem var mı pekmez haricinde

Canım geçen gittiğinde ne kadar geri çıkmıştı karın çevresi

Selam canım iyi bakalım. Sonuçlardan haberdar et inşallah güzel gelir. Biz de 33+0 olduk benim de Salı günü var.

Babam dün gece yüz felci geçirdi bugün tüm gün hastanedeydim. Başka şehirde oturuyorum. Bir süre burada kalıcam
İnşallah tez zamanda çıkar ben de rahat giderim eve.

Duanızda bulundurdun

Keçiboynuzu pekmezi:) normal pekmez değil de baya etkili. Bir de demir hapınızı alıp hemen ardından c vit ya da limon tiyebilirsiniz. C vit ve demir hapı beraber alınınca emilim aşırı yüksek oluyor. Bir de bildiğim kadarıula yeşil mercimek de iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…