- 8 Mart 2019
- 3.076
- 4.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.941
Cnm o titremeyi hirka gecirmez zaten yine uzerini orterler usursen kat kat. Ama yinede ince bir hirka al tabiki klimalar calisabilir hastanede.Sezaryen olacak kızçeler çantaya hırka koyacak mısınız ya ? Kararsız kaldım ilkinde dişlerim birbirine vuruyodu durduramiyodum kendimi kat kat yorgan örttürmüstüm üstümebunda da oyle olur mu acaba temmuz falan dinlemez mi o üşüme
Ne yapsan kar etmez diyosun o dişler illa birbirine vuracakCnm o titremeyi hirka gecirmez zaten yine uzerini orterler usursen kat kat. Ama yinede ince bir hirka al tabiki klimalar calisabilir hastanede.
Bitircez bitircez. Ben evden çok diğer şeyleri düşünüyorum şu an. Aynı anda hepsini halledebilen süpermen anneye dönüşmem lazım yine.Ay ben 1 haftadır yapıyorum da n’oluyo allasen hala bitmedi acaba başkasının evini mi düzenliyorum temizliyorum diye sorgulamaya başladım bu kadar temizlik göstermeyen iş bitmeyen ev olamaz
Neyse az kaldı bitircez
Canım yaaa seviliyorsunCanım benim kolaylıklar olsunsesin cikmayinca merak ettim valla.
Çok geçmiş olsun. Ben hep ufak tefek kazaların, büyük olayları engellediğine inanırım. Böyle düşünürsen geçer belki.Kızlar bugün çok saçma bir şey geldi başıma arkadaşım bomboş park yerinde geldi benim arabaya çarptı geri geri çıkarken. Ben de sinirlendim haliyle neyse şükür bende ya da onda bir şey yok da ben sinirlendim sonuç olarak sakinlesene kadar da geçti baya öğlenden beri de bebek aşırı hareketli çocuğu strese mi soktum ya. Şimdi de ona üzülüyorum. Biraz önce balık gibi çırpınma hareketi yaptı yer mi değiştirmeye çalışıyorsa neyse var mı böyle sinirlenip sonra sakinleşen evham yaptım biraz.illaki vardır da valla hala sinirliyim gibi napsam geçer ki.
Ben de çok erik yiyorum ama tuz kullanmıyorum. Hatta gün içinde kullandığım tuz minimum düzeyde. İlla ödemim vardır belki ama dudaklarımdan başka yerimde şişlik görünmüyor.Kizlar son zamanlarda tuzlu erigi cok abarttgmdan midir nedir? Sanki vucudum ödem tutmaya basladi gibi hissediyorum. Vucuduma giren sivi ile cikan arasinda ciddi fark olustu. Onceden bir bardak su icsem tuvalete kosardim simdi bardak bardak iciyorum ama cok az gidiyorum tuvalete. Tansiyonda bir sknti oluşturmaz insallah ya
Senin içinde değişiklik olur ya bence keyifli olurCanım yaaa seviliyorsunÇok teşekkür ederim. Her şeyi halledicem bakalım da, haftaya çadır kampında nasıl durucam onu merak ediyorum. Ailecek gitmemiz gerekiyormuş
Bakalım deniz kenarında, kamp ateşinde akdeniz akşamları moduna filan gireriz belkiSenin içinde değişiklik olur ya bence keyifli olur
Ben aldım anlık reaksiyon vermedi sık sık sordular 15dk sürmesi lazım serumun daKizlar ben yarin demir dusuklugu nedeniyle damardan serum alacagim. Daha once alan oldu mu yan etki goren alerji ile karsilasan vs. Cok yorgunum bu demir yuzunden hep uykusuz halsizim demir haplari da duzenli yuksek dozda kullaniyorum ama 1 aydir yukselmiyor
Aynen canim ben de öyle dedim bugün başka yerden çıkacağına böyle çıktı Allah korusun. Hormonlardan mı nedense çok saçma sinirlendim yeni kendime geliyorum. Ufaklık da rahatsız oldu dolayısıyla uzun zamandır çırpınma tarzı hareket etmemişti. Neyse şimdi iyiyim çok şükür :)Çok geçmiş olsun. Ben hep ufak tefek kazaların, büyük olayları engellediğine inanırım. Böyle düşünürsen geçer belki.
Benim de öyle olmuştu bi de ben sismistim üstüne bir kaç gün dikkat et bol su iç düzeliyor. Eriği de maalesef artık tuzsuz yiyorum :/Kizlar son zamanlarda tuzlu erigi cok abarttgmdan midir nedir? Sanki vucudum ödem tutmaya basladi gibi hissediyorum. Vucuduma giren sivi ile cikan arasinda ciddi fark olustu. Onceden bir bardak su icsem tuvalete kosardim simdi bardak bardak iciyorum ama cok az gidiyorum tuvalete. Tansiyonda bir sknti oluşturmaz insallah ya
Bu arada bebeğin hareketleri iyi dedi nst ye gerek yok dedi haftaya tekrar çağırdıpempbepsikolog dimen Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı tam 33+0 oldum bebiş iyiymiş çok şükür geçen sefer az kilo almıştı 1600 dü bugün 2 kilo çıktı 46 cm de boyu olmuş karın çevresi hala bir hafta geri Doğum pozisyonuna dönmüş Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlarda enfeksiyon görünüyor yarın sabah konuşacağız sonuçları
Çatlak olmasın mantar çok nemli ortamda oluyor, genelde göbek gerildikçe deri kuruyor. Çatlağa daha meyilli oluyor.Kızlar, gebelikte vücudunda mantar olan var mı? Göbeğimin üstü ve sırtımda lekeler oluşmuş ama karaciğer değerlerim vs normal:) mantar gibi duruyor sanki
Ooo 500 mu yanlis yazmadim dimi cnm 50 degil doktor bise dedi miBen aldım anlık reaksiyon vermedi sık sık sordular 15dk sürmesi lazım serumun da
Ama 2. Dozdan birkaç gün sonra sonrasında kaşıntı kızarıklık yaşıyorum şuan ondan mı bilmem
Ferritinim de 5ten 500 üstü oldu anormal bir değer bu bilemiyorum
Canım geçen gittiğinde ne kadar geri çıkmıştı karın çevresipempbepsikolog dimen Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı tam 33+0 oldum bebiş iyiymiş çok şükür geçen sefer az kilo almıştı 1600 dü bugün 2 kilo çıktı 46 cm de boyu olmuş karın çevresi hala bir hafta geri Doğum pozisyonuna dönmüş Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlarda enfeksiyon görünüyor yarın sabah konuşacağız sonuçları
Selam canım iyi bakalım. Sonuçlardan haberdar et inşallah güzel gelir. Biz de 33+0 olduk benim de Salı günü var.pempbepsikolog dimen Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı tam 33+0 oldum bebiş iyiymiş çok şükür geçen sefer az kilo almıştı 1600 dü bugün 2 kilo çıktı 46 cm de boyu olmuş karın çevresi hala bir hafta geri Doğum pozisyonuna dönmüş Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlarda enfeksiyon görünüyor yarın sabah konuşacağız sonuçları
Keçiboynuzu pekmezi:) normal pekmez değil de baya etkili. Bir de demir hapınızı alıp hemen ardından c vit ya da limon tiyebilirsiniz. C vit ve demir hapı beraber alınınca emilim aşırı yüksek oluyor. Bir de bildiğim kadarıula yeşil mercimek de iyi geliyorHanımlar merhaba , benim hemoglobin değerim 8 çıkmış doktorumu yarın sabah arayacağım sonuçlar için sizde bu değerlerde çıkan var mıydı yükseltmek için bildiğiniz etkili bir yöntem var mı pekmez haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?