- 17 Mayıs 2023
- 187
- 225
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.961
Yine 1 hafta geri demişti canım 31 haftalıkken kontrolde 30 haftalık çıkmıştı şuan 33 haftalığım 32 hafta ile uyumlu çıktı karın çevresiCanım geçen gittiğinde ne kadar geri çıkmıştı karın çevresi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallahSelam canım iyi bakalım. Sonuçlardan haberdar et inşallah güzel gelir. Biz de 33+0 olduk benim de Salı günü var.
Babam dün gece yüz felci geçirdi bugün tüm gün hastanedeydim. Başka şehirde oturuyorum. Bir süre burada kalıcam
İnşallah tez zamanda çıkar ben de rahat giderim eve.
Duanızda bulundurdun
Teşekkür ederim canım deneyeyim bakalım o şekildeKeçiboynuzu pekmezi:) normal pekmez değil de baya etkili. Bir de demir hapınızı alıp hemen ardından c vit ya da limon tiyebilirsiniz. C vit ve demir hapı beraber alınınca emilim aşırı yüksek oluyor. Bir de bildiğim kadarıula yeşil mercimek de iyi geliyor
1 pijama takimi, 1 gecelik,1 terlik , 1 havlu, 3-4 adet yedek çamaşır. 1 kalin corap,1 emzirme sutyeni, 1 normal sutyen. 1 paket Depend. Gogus koruyucu kalkan, Gogus ucu çıkarıcı, manuel pompa, gogus ucu kremi.Kızlar anne çantasına neler koydunuz nasl duzenlediniz eksiklerimi almaya çıktım bugün birde iki arada yikadim kurmuşlar da nasl duzenlim kaç tane birakim kararsız kaldım
Bende aynı sorun var canım ama 10 günde 6 gün açık oluştuYine 1 hafta geri demişti canım 31 haftalıkken kontrolde 30 haftalık çıkmıştı şuan 33 haftalığım 32 hafta ile uyumlu çıktı karın çevresi
Çok teşekkür ederim cnm1 pijama takimi, 1 gecelik,1 terlik , 1 havlu, 3-4 adet yedek çamaşır. 1 kalin corap,1 emzirme sutyeni, 1 normal sutyen. 1 paket Depend. Gogus koruyucu kalkan, Gogus ucu çıkarıcı, manuel pompa, gogus ucu kremi.
Maşallah csnm bnim de bugün cok sesizdi cok ayaktaydm ondanmi diyorum yoruldm baya yine son 9 gün gerçekten yoğunlm icin idare etse bnim minik bniBugün bebis hiç durmuyor surekli kıpırtı içindeAşağı doğru baskı çok arttı akşam yürüyüşe çıktık çok zor yürüdüm. 3-4 adımda bir kasılma geldi. Hatta bir kere sanki asagi dogru bir sey battı sanki çivi gibi. O an durdum bi dinlendim yavas yurudum. Grip etkisi mi bu bilmiyorum belim kalcam her yerim çok agriyor. Bütün gün sandalyede oturup çalıştım evde işlerim vardı. Ondan mı yoksa doğuruyor muyum acaba bilmiyorum. 32+4 deyim bugün.
Hemoglobin 9a dusmustu canim. 11 olmasi gerekiyormusAa oyle mi cevremde hic hamileyken alan duymadim doktorda cekinik kalinca tereddut etmistim cok mutlu oldum sorunsuz gecmesine. Degerini hatirliyor musun acaba kacti kac olmustu.
Doktor 1 hafta ileri geri hiç önemli değil çünkü o an duruş şeklinden bile değişiyor ölçümler 2 hafta ve üzeri olursa gerilik o zaman yakın takibe geçeriz dediBende aynı sorun var canım ama 10 günde 6 gün açık oluştu
Oyle yapcam kuzum ya. Farkina varmam iyi oldu tuzu bir sure komple cikarayim hayatimdan en iyisiCnm tuz vucutta su tutar oyle ki benim doktorum sodayi fazla ictigimi duyunca sodyumu dusuk olani icmem gerektiğini soyledi cunku ben soda ictikten sonra bir fenalasiyordum rahatlayacagim yerde gercekten dusuk olana gecince bu ortadan kalkti. Erigi mumkunse tuzla yeme. Benimde cnm asiri otesi erik cekiyor gunde yarim kilo yiyorumdur ama tuz olmasin hem daha güzel tuzsuz ya :))))
Benimde 8 e düşmüş 33 haftalık hamileyim ve ilaçlarımı düzenli alıyorum halbuki bakalım ne diyecek yarınHemoglobin 9a dusmustu canim. 11 olmasi gerekiyormus
Ya aslinda ödem var mi yok mu onu da farketmedim canim. Kilo da alıniyor ya son zamanda sadece tükettigim sivi kadar çıkış olmadgni farkettim. Havalar da isinmaya başladı terleme de artiyordur belki. Ama tuzu birakacagim ben deBen de çok erik yiyorum ama tuz kullanmıyorum. Hatta gün içinde kullandığım tuz minimum düzeyde. İlla ödemim vardır belki ama dudaklarımdan başka yerimde şişlik görünmüyor.
Erik mevsimi kisa diye pek umursamamistim ben de canım. O en çıtır halini seviyorum 2 haftasi ya var ya yok malumBenim de öyle olmuştu bi de ben sismistim üstüne bir kaç gün dikkat et bol su iç düzeliyor. Eriği de maalesef artık tuzsuz yiyorum :/
Bunda ben de uzun zamandir baktirmadim. Ama son zamanlarda iyice dusuyor zaten fizyolojik olarak. O yuzden hala bir kac hafta varken doldurmanin yolunu bulmak lazim galiba canim. Hapla olmuyorsa damardanBenimde 8 e düşmüş 33 haftalık hamileyim ve ilaçlarımı düzenli alıyorum halbuki bakalım ne diyecek yarın
İnşallah canım bende iyi sonuçlar alırımDoktor 1 hafta ileri geri hiç önemli değil çünkü o an duruş şeklinden bile değişiyor ölçümler 2 hafta ve üzeri olursa gerilik o zaman yakın takibe geçeriz dedi
Evet dışardan takviye besinler bir yere kadar yeterli oluyor sanırım doktor yönlendirir yarın galiba bakalım teşekkür ederimBunda ben de uzun zamandir baktirmadim. Ama son zamanlarda iyice dusuyor zaten fizyolojik olarak. O yuzden hala bir kac hafta varken doldurmanin yolunu bulmak lazim galiba canim. Hapla olmuyorsa damardan
İnşallah canımİnşallah canım bende iyi sonuçlar alırım
Cnm benim hemoglobin 12 ama demir cok düşük malesefHemoglobin 9a dusmustu canim. 11 olmasi gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?