2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

Teşekkür ederim canım deneyeyim bakalım o şekilde

Kızlar anne çantasına neler koydunuz nasl duzenlediniz eksiklerimi almaya çıktım bugün birde iki arada yikadim kurmuşlar da nasl duzenlim kaç tane birakim kararsız kaldım

Kızlar anne çantasına neler koydunuz nasl duzenlediniz eksiklerimi almaya çıktım bugün birde iki arada yikadim kurmuşlar da nasl duzenlim kaç tane birakim kararsız kaldım
1 pijama takimi, 1 gecelik,1 terlik , 1 havlu, 3-4 adet yedek çamaşır. 1 kalin corap,1 emzirme sutyeni, 1 normal sutyen. 1 paket Depend. Gogus koruyucu kalkan, Gogus ucu çıkarıcı, manuel pompa, gogus ucu kremi.

Bugün bebis hiç durmuyor surekli kıpırtı içinde Aşağı doğru baskı çok arttı akşam yürüyüşe çıktık çok zor yürüdüm. 3-4 adımda bir kasılma geldi. Hatta bir kere sanki asagi dogru bir sey battı sanki çivi gibi. O an durdum bi dinlendim yavas yurudum. Grip etkisi mi bu bilmiyorum belim kalcam her yerim çok agriyor. Bütün gün sandalyede oturup çalıştım evde işlerim vardı. Ondan mı yoksa doğuruyor muyum acaba bilmiyorum. 32+4 deyim bugün.

Maşallah csnm bnim de bugün cok sesizdi cok ayaktaydm ondanmi diyorum yoruldm baya yine son 9 gün gerçekten yoğunlm icin idare etse bnim minik bni

Oyle yapcam kuzum ya. Farkina varmam iyi oldu tuzu bir sure komple cikarayim hayatimdan en iyisi

Ben de çok erik yiyorum ama tuz kullanmıyorum. Hatta gün içinde kullandığım tuz minimum düzeyde. İlla ödemim vardır belki ama dudaklarımdan başka yerimde şişlik görünmüyor.
Ya aslinda ödem var mi yok mu onu da farketmedim canim. Kilo da alıniyor ya son zamanda sadece tükettigim sivi kadar çıkış olmadgni farkettim. Havalar da isinmaya başladı terleme de artiyordur belki. Ama tuzu birakacagim ben de

Benim de öyle olmuştu bi de ben sismistim üstüne bir kaç gün dikkat et bol su iç düzeliyor. Eriği de maalesef artık tuzsuz yiyorum :/
Erik mevsimi kisa diye pek umursamamistim ben de canım. O en çıtır halini seviyorum 2 haftasi ya var ya yok malum ama dibini buldum galiba farketmeden kisa diye her gun yarim kilo yersem ne bekliyordum bilmiyorum

Benimde 8 e düşmüş 33 haftalık hamileyim ve ilaçlarımı düzenli alıyorum halbuki bakalım ne diyecek yarın
Bunda ben de uzun zamandir baktirmadim. Ama son zamanlarda iyice dusuyor zaten fizyolojik olarak. O yuzden hala bir kac hafta varken doldurmanin yolunu bulmak lazim galiba canim. Hapla olmuyorsa damardan

Bunda ben de uzun zamandir baktirmadim. Ama son zamanlarda iyice dusuyor zaten fizyolojik olarak. O yuzden hala bir kac hafta varken doldurmanin yolunu bulmak lazim galiba canim. Hapla olmuyorsa damardan
Evet dışardan takviye besinler bir yere kadar yeterli oluyor sanırım doktor yönlendirir yarın galiba bakalım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…