- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.981
Hemoglobinin iyi olmasi önemli canım. Demir tek basina bir sey ifade etmiyor diye biliyorum. Ferritinin de iyiyse sorun yoktur benceCnm benim hemoglobin 12 ama demir cok düşük malesef
Aynen kuzum doktorun soyler yarin ne gerekirseEvet dışardan takviye besinler bir yere kadar yeterli oluyor sanırım doktor yönlendirir yarın galiba bakalım teşekkür ederim
Ferritin 5 cnm malesefHemoglobinin iyi olmasi önemli canım. Demir tek basina bir sey ifade etmiyor diye biliyorum. Ferritinin de iyiyse sorun yoktur bence
Ya benim de hep 12 dir hastanede beni konuşturuyo soru soruyo sonra 14 çıkıyo bi de yoruluyoz mu ne neyse manuel ölçünce düşük çıktıbenim tansiyon hastanede hep yüksek cikiyor zehirlenmeden korktugu icin idrar istiyor her gittigimde. Allahtan negatif cikiyor. Hastanede tansiyon neden yüksek oluyor anlamiyorm evde hep 12-8. Heyecan yapiyom galiba
2 hafta çok önde olması neyi değiştirirmişBnim doktor niye bana iki hafys cok dedi hadi hit riskli gebelik değişik değişik bir daha hesaplayalım hesapladi çok önde iki hafta dedibu doktlar bni öldürecek şükür Allah'ın izniyle son doğum
Benimde aynı vücut yorgunluğundan çok mental yorgunluğum var. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diye avutuyorum kendimiBitircez bitircez. Ben evden çok diğer şeyleri düşünüyorum şu an. Aynı anda hepsini halledebilen süpermen anneye dönüşmem lazım yine.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelam canım iyi bakalım. Sonuçlardan haberdar et inşallah güzel gelir. Biz de 33+0 olduk benim de Salı günü var.
Babam dün gece yüz felci geçirdi bugün tüm gün hastanedeydim. Başka şehirde oturuyorum. Bir süre burada kalıcam
İnşallah tez zamanda çıkar ben de rahat giderim eve.
Duanızda bulundurdun
Ayben vllha cnnm Çarşamba riskli gebelik bölümünden gün verdiler tek sevindm sira randevu ile uğraşmadan gidip görcem yoksa nerde sira2 hafta çok önde olması neyi değiştirirmiş
Kafa karışıklığına gerek yok vaktimiz var son anda bakılır
Ben titremedimSezaryen olacak kızçeler çantaya hırka koyacak mısınız ya ? Kararsız kaldım ilkinde dişlerim birbirine vuruyodu durduramiyodum kendimi kat kat yorgan örttürmüstüm üstümebunda da oyle olur mu acaba temmuz falan dinlemez mi o üşüme
Vardır bir bildikleri herhalde kuzucum hayırlısıyla bitirelim şu günleriAyben vllha cnnm Çarşamba riskli gebelik bölümünden gün verdiler tek sevindm sira randevu ile uğraşmadan gidip görcem yoksa nerde sira
Ay çok geçmiş olsun canım ya inşallah tez vakitte sağlığına kavuşurSelam canım iyi bakalım. Sonuçlardan haberdar et inşallah güzel gelir. Biz de 33+0 olduk benim de Salı günü var.
Babam dün gece yüz felci geçirdi bugün tüm gün hastanedeydim. Başka şehirde oturuyorum. Bir süre burada kalıcam
Duanızda bulundurdun
Aynen öyle cnm zaten çok yorgunm inşallah 9 gün sonra işlerim bitiyor sonra dinlerim bndeVardır bir bildikleri herhalde kuzucum hayırlısıyla bitirelim şu günleri
Aynen konusturuyor tarti heyecani derken yüksek cikiyorYa benim de hep 12 dir hastanede beni konuşturuyo soru soruyo sonra 14 çıkıyo bi de yoruluyoz mu ne neyse manuel ölçünce düşük çıktı
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahSelam canım iyi bakalım. Sonuçlardan haberdar et inşallah güzel gelir. Biz de 33+0 olduk benim de Salı günü var.
Duanızda bulundurdun
500 valla sorun olmaz dediOoo 500 mu yanlis yazmadim dimi cnm 50 degil doktor bise dedi mi
Bugün benim de kontrolüm vardı canım. 33+0 kilo 2080 gr boy 45 cm. Onun dışında nstde yalancı sancı çıktı bir tane. Öyle iştepempbepsikolog dimen Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı tam 33+0 oldum bebiş iyiymiş çok şükür geçen sefer az kilo almıştı 1600 dü bugün 2 kilo çıktı 46 cm de boyu olmuş karın çevresi hala bir hafta geri Doğum pozisyonuna dönmüş Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlarda enfeksiyon görünüyor yarın sabah konuşacağız sonuçları
Aa ilk defa titremeyen duydumBen titremedim
Genel anestezi mi olmuştun kuzum ben bütün gece askılıyla durdum. 1 tane beyaz delikli hırkam var onu koydum da uyuşukluğum varken üstüme atarım diye üşüdüğümden değil
Himm dusukmus evet kuzum. Hemoglobini de düşürür o zaman yakındır.. neyse insallah takviyelerle yükselirFerritin 5 cnm malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?