2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay kızlar Gratiste çılgın indirim olmuş sitesi çökmüş mağazalarda olaylar olmuş benim hiçbir şeyden haberim olmadı

benim tansiyon hastanede hep yüksek cikiyor zehirlenmeden korktugu icin idrar istiyor her gittigimde. Allahtan negatif cikiyor. Hastanede tansiyon neden yüksek oluyor anlamiyorm evde hep 12-8. Heyecan yapiyom galiba
Ya benim de hep 12 dir hastanede beni konuşturuyo soru soruyo sonra 14 çıkıyo bi de yoruluyoz mu ne neyse manuel ölçünce düşük çıktı

Bnim doktor niye bana iki hafys cok dedi hadi hit riskli gebelik değişik değişik bir daha hesaplayalım hesapladi çok önde iki hafta dedi bu doktlar bni öldürecek şükür Allah'ın izniyle son doğum
2 hafta çok önde olması neyi değiştirirmiş
Kafa karışıklığına gerek yok vaktimiz var son anda bakılır

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Ben titremedim
Genel anestezi mi olmuştun kuzum ben bütün gece askılıyla durdum. 1 tane beyaz delikli hırkam var onu koydum da uyuşukluğum varken üstüme atarım diye üşüdüğümden değil

Ay çok geçmiş olsun canım ya inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Bugün benim de kontrolüm vardı canım. 33+0 kilo 2080 gr boy 45 cm. Onun dışında nstde yalancı sancı çıktı bir tane. Öyle işte

Ben titremedim
Genel anestezi mi olmuştun kuzum ben bütün gece askılıyla durdum. 1 tane beyaz delikli hırkam var onu koydum da uyuşukluğum varken üstüme atarım diye üşüdüğümden değil
Aa ilk defa titremeyen duydum yok spinal oldum canim ama ne titremekti o öyle unutamıyorum bende bi tane koyacağım hırka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…