- 8 Mart 2019
- 3.076
- 4.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.001
Vavv cok şaşırdımmm500 valla sorun olmaz dedi
İnşallah cnmmHimm dusukmus evet kuzum. Hemoglobini de düşürür o zaman yakındır.. neyse insallah takviyelerle yükselir
Korkunc sira vardi canim ya..avminin diger ucuna uzanmisti sira nerdeyse. ben de sasirdim kaldim. Hatta yanindan gecerken kuyrugun dedim ki içimden bedava dagitiyor olsalar yine de bu siraya girmem, anca sihirli degnek verseler ve bir dokunuşla acaip guzel olacaksin deseler belki o zamanAy kızlar Gratiste çılgın indirim olmuş sitesi çökmüş mağazalarda olaylar olmuş benim hiçbir şeyden haberim olmadı
33te bana da bisey demedi canim. 35 36 dan sonra galiba. Ama yine de doktordan doktora gore degisiyormusKızlar nst ne zaman başlıyor ben 32+0 daki muayenede bir şey demedi doktor.
SürünüyorumAynen öyle cnm zaten çok yorgunm inşallah 9 gün sonra işlerim bitiyor sonra dinlerim bndesen nasılsın cnm nasl geçiyor izine cok varmi
Neden acaba yaAa ilk defa titremeyen duydumyok spinal oldum canim ama ne titremekti o öyle unutamıyorum bende bi tane koyacağım hırka
Ağrın olmazsa 37den sonra dedi bana. Salı kontrolüm var 36 oluyorum çok şükür sancım yok henüzKızlar nst ne zaman başlıyor ben 32+0 daki muayenede bir şey demedi doktor.
Nasıl kacirdik yaAy kızlar Gratiste çılgın indirim olmuş sitesi çökmüş mağazalarda olaylar olmuş benim hiçbir şeyden haberim olmadı
Ay birbirini yolanlar olmuş bildiğin saç saça baş başa girmişler videolara şok oldum asla düşmeyeceğim bir durum istediği kadar indirim olsunKorkunc sira vardi canim ya..avminin diger ucuna uzanmisti sira nerdeyse. ben de sasirdim kaldim. Hatta yanindan gecerken kuyrugun dedim ki içimden bedava dagitiyor olsalar yine de bu siraya girmem, anca sihirli degnek verseler ve bir dokunuşla acaip guzel olacaksin deseler belki o zaman
Hiç bişey kaçırmadın canım resmen tuzak gibi bişeydi asla site çalışmadı mağazalar kavga gürültü kıyamet kayıp değildi yani boşverNasıl kacirdik ya
Canım senin sezeryan kesindi sanırım. Normal dogum düşünenler de böyle mi oluyor acaba. Benim ilk doğum olacak nasıl olacağı da belli değil gerçiAğrın olmazsa 37den sonra dedi bana. Salı kontrolüm var 36 oluyorum çok şükür sancım yok henüz
AbowwwAy birbirini yolanlar olmuş bildiğin saç saça baş başa girmişler videolara şok oldum asla düşmeyeceğim bir durum istediği kadar indirim olsun
En son sephora hediye verecek diye geceden kamp sandalyeleriyle gidenler olmuştu korkunç bir boyut
Benim haberim vardı ama bence bizlik bir olay değil kızlarNasıl kacirdik ya
Gidinde e bebekteki indirime bakınBenim haberim vardı ama bence bizlik bir olay değil kızlar4-5 saat sıra beklemişler. Hamile hamile benim site bahçesine çıkasım gelmiyor
Bu arada site çökmüş ödeme yapıp siparişleri onaylanmayan bir sürü kişi varmış. Bu indirim bana garip geliyor madem bu kadar ucuza satabiliyorlardi neden pahali satılıyordu bence devletin bunları denetlemesi lazim. Nasıl oluyor ve neden diyelim bu kadar indirim yapıldı. Çok mu kar etti şirket. Çok ilginç gelmiyor mu size deAbowww
Kavga mi cikmis
Para verseler saatlerce bekleyecek halim yok
Ama online alirdik ya geceden haberimiz olaydi
Nstnin amacı sancıyı ve bebeğin kalp atışını 20 dakika boyunca takip etmek canım sezaryen normal ayırmıyolar tamamen doktora bağlı. Doğum şekline göre değil tamamen doktora gebeye bağlıCanım senin sezeryan kesindi sanırım. Normal dogum düşünenler de böyle mi oluyor acaba. Benim ilk doğum olacak nasıl olacağı da belli değil gerçi
Yok kuzum işte site çöktü anında hiç kimse alamadı. Sepete atanlar ödeme yapamadı ödeme yapanları bile iptal etmişler. Sabah başladı zaten hala site çökmüş durumda diyorum ya resmen tuzakAbowww
Kavga mi cikmis
Para verseler saatlerce bekleyecek halim yok
Ama online alirdik ya geceden haberimiz olaydi
Ya bu alt tarafta elektrik carpmasi gibi 1 snlik gozlerimi portletecek anlik carpma hissi geliyor bana bu sanci mi korkarak bekliyorum ani ter basiyor 1 sn sürüp geciyor. Alt taraftan kastim vajina tarafindaAğrın olmazsa 37den sonra dedi bana. Salı kontrolüm var 36 oluyorum çok şükür sancım yok henüz
Beni bi daha geldiginde nst dediAğrın olmazsa 37den sonra dedi bana. Salı kontrolüm var 36 oluyorum çok şükür sancım yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?