2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay kızlar Gratiste çılgın indirim olmuş sitesi çökmüş mağazalarda olaylar olmuş benim hiçbir şeyden haberim olmadı
Korkunc sira vardi canim ya..avminin diger ucuna uzanmisti sira nerdeyse. ben de sasirdim kaldim. Hatta yanindan gecerken kuyrugun dedim ki içimden bedava dagitiyor olsalar yine de bu siraya girmem, anca sihirli degnek verseler ve bir dokunuşla acaip guzel olacaksin deseler belki o zaman

Aa ilk defa titremeyen duydum yok spinal oldum canim ama ne titremekti o öyle unutamıyorum bende bi tane koyacağım hırka
Neden acaba ya
Mevsimsel mi acaba ben temmuzda doğurdum ya alev alevdi ortalık üstüme askılı attım bacak uyuşukluğum geçtikten sonra da kısa kollu gecelik giydim hatta ertesi günde askılı elbiseyle gezdim. Hiç üşümedim. Koy koy nolur nolmaz emzirme atleti giyerim üstüne atarım diye koydum bende

Ay birbirini yolanlar olmuş bildiğin saç saça baş başa girmişler videolara şok oldum asla düşmeyeceğim bir durum istediği kadar indirim olsun
En son sephora hediye verecek diye geceden kamp sandalyeleriyle gidenler olmuştu korkunç bir boyut

Abowww
Kavga mi cikmis
Para verseler saatlerce bekleyecek halim yok
Ama online alirdik ya geceden haberimiz olaydi

Abowww
Kavga mi cikmis
Bu arada site çökmüş ödeme yapıp siparişleri onaylanmayan bir sürü kişi varmış. Bu indirim bana garip geliyor madem bu kadar ucuza satabiliyorlardi neden pahali satılıyordu bence devletin bunları denetlemesi lazim. Nasıl oluyor ve neden diyelim bu kadar indirim yapıldı. Çok mu kar etti şirket. Çok ilginç gelmiyor mu size de

Canım senin sezeryan kesindi sanırım. Normal dogum düşünenler de böyle mi oluyor acaba. Benim ilk doğum olacak nasıl olacağı da belli değil gerçi
Nstnin amacı sancıyı ve bebeğin kalp atışını 20 dakika boyunca takip etmek canım sezaryen normal ayırmıyolar tamamen doktora bağlı. Doğum şekline göre değil tamamen doktora gebeye bağlı

Abowww
Kavga mi cikmis
Yok kuzum işte site çöktü anında hiç kimse alamadı. Sepete atanlar ödeme yapamadı ödeme yapanları bile iptal etmişler. Sabah başladı zaten hala site çökmüş durumda diyorum ya resmen tuzak

Ağrın olmazsa 37den sonra dedi bana. Salı kontrolüm var 36 oluyorum çok şükür sancım yok henüz
Ya bu alt tarafta elektrik carpmasi gibi 1 snlik gozlerimi portletecek anlik carpma hissi geliyor bana bu sanci mi korkarak bekliyorum ani ter basiyor 1 sn sürüp geciyor. Alt taraftan kastim vajina tarafinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…