2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya bu alt tarafta elektrik carpmasi gibi 1 snlik gozlerimi portletecek anlik carpma hissi geliyor bana bu sanci mi korkarak bekliyorum ani ter basiyor 1 sn sürüp geciyor. Alt taraftan kastim vajina tarafinda
Vajina kemiğin sızlıyor olabilir mi kuzum ? Yada sinir sıkışması gibi bişey Sancı ordan vurur mu bilemedim
Kasık bel olsa sancı olabilir derdim de sen yinede takip et bakalım

Beni bi daha geldiginde nst dedi
Bayram oncesine randevu aldim
Off hic sevmiyorum
Cok sıkılıyorum
Bende sevmiyorum gerçekten doktorla bu konuda kafamız uyuştuğu için seviniyorum çünkü diğer doktorum 32den itibaren her gittiğimde sokmuştu. Hatta şey duymuştum nst parayla ya bazı hastanelerde doktorlar nst kotası doldurmaya çalışıyolarmış her nstye girenden doktor adı alıyorlardı

Nasıl kacirdik ya
Valla evimin dibinde vardı sabah erken gitsem alır çıkardım rahat rahat ya da online alırdım
Valla kavga videolari vardı bir de eskiden güzel indirimleri sık sık oluyordu şimdi böyle senede bir yaparlarsa olacağı bu millet birbirini bogazlamis gören de aç kaldilar da ekmek sırası için kavga ediyor sanar

Gidinde e bebekteki indirime bakın
Bez alın
Onunda site kasıyor suan
Ben az once oyle yaptim
Gratiste neyime
Yasasin bezi indirimleri
Bez stoğu yapamadım ben Prima ve sleepy aldim onlari deneyeceğim önce beyfendinin popişe ne uygun gelecek ona bakayım diyorum önce sonra stoklamaya geçerim

Sorma ya.. insan kendini neden o pozisyona düşürür hic anlamam yabanci bir ülkede boyle bir indirim oluyor. Kapilar acilinca sirayla giriyor insanlar. Bizde daha kepenkler kalkarken alttan komando yuruyusuyle daliyor millet iceri

Kizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
Dikkat et canım
Oncekinde bende de olmustu
Hamilelikten sonra hic kalmadı

Once fiyati bindirip sonra yüzde 75 indiriyorlar. Takip eden oldu mu acaba cidden bogazlamaya degecek bir indirim olmus mu

Kizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
Kabiz olmamaya calis kuzum. Dogumdan sonra cok zorlayıcı olabiliyor bu durumlar bende de var ilk gebelikten hatira

Kabiz olmamaya calis kuzum. Dogumdan sonra cok zorlayıcı olabiliyor bu durumlar bende de var ilk gebelikten hatira
Aaa gecmedi mi kuzu seninki
Benimkide cok rahatsiz ediyodu beni
Son ay olmustu
Son haftalar felaketti
Ama dogumdan sonra yavas yavas kayboldu

Son düzenleme:
Once fiyati bindirip sonra yüzde 75 indiriyorlar. Takip eden oldu mu acaba cidden bogazlamaya degecek bir indirim olmus mu
Instagram sayfasında birkaç ürün paylasmislar kuzum varmış ya nerden biliyorsun diyeceksin eşime düzenli ve stoklu olarak doğal saç boyası alıyoruz, onun fiyatı benim için referans oluyor genelde

Vajina kemiğin sızlıyor olabilir mi kuzum ? Yada sinir sıkışması gibi bişey Sancı ordan vurur mu bilemedim
Kasık bel olsa sancı olabilir derdim de sen yinede takip et bakalım
Yrn doktor kontrolum var sorucam cnm dogru diyorsun bir oncekinde de sancilarim regli sancisi gibiydi ama ne biliyim bunun da cesitleri varsa adim atmaya korkuyorum bildigin elektrik carpiyor ay sanki ilk defa doguruyor gibi tecrubesiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…