- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.021
Vajina kemiğin sızlıyor olabilir mi kuzum ? Yada sinir sıkışması gibi bişey Sancı ordan vurur mu bilemedimYa bu alt tarafta elektrik carpmasi gibi 1 snlik gozlerimi portletecek anlik carpma hissi geliyor bana bu sanci mi korkarak bekliyorum ani ter basiyor 1 sn sürüp geciyor. Alt taraftan kastim vajina tarafinda
Bende sevmiyorum gerçekten doktorla bu konuda kafamız uyuştuğu için seviniyorum çünkü diğer doktorum 32den itibaren her gittiğimde sokmuştu. Hatta şey duymuştum nst parayla ya bazı hastanelerde doktorlar nst kotası doldurmaya çalışıyolarmış her nstye girenden doktor adı alıyorlardıBeni bi daha geldiginde nst dedi
Bayram oncesine randevu aldim
Off hic sevmiyorum
Cok sıkılıyorum
Aynı gidiyor minnoşlar maşallahBugün benim de kontrolüm vardı canım. 33+0 kilo 2080 gr boy 45 cm. Onun dışında nstde yalancı sancı çıktı bir tane. Öyle işte
Valla evimin dibinde vardı sabah erken gitsem alır çıkardım rahat rahatNasıl kacirdik ya
Valla kavga videolari vardıKorkunc sira vardi canim ya..avminin diger ucuna uzanmisti sira nerdeyse. ben de sasirdim kaldim. Hatta yanindan gecerken kuyrugun dedim ki içimden bedava dagitiyor olsalar yine de bu siraya girmem, anca sihirli degnek verseler ve bir dokunuşla acaip guzel olacaksin deseler belki o zaman
Bez stoğu yapamadım ben Prima ve sleepy aldim onlari deneyeceğim önce beyfendinin popişe ne uygun gelecek ona bakayım diyorum önce sonra stoklamaya geçerimGidinde e bebekteki indirime bakın
Bez alın
Onunda site kasıyor suan
Ben az once oyle yaptim
Gratiste neyime
Yasasinbezi indirimleri
Sorma ya.. insan kendini neden o pozisyona düşürür hic anlamamAy birbirini yolanlar olmuş bildiğin saç saça baş başa girmişler videolara şok oldum asla düşmeyeceğim bir durum istediği kadar indirim olsun
En son sephora hediye verecek diye geceden kamp sandalyeleriyle gidenler olmuştu korkunç bir boyut
Dikkat et canımKizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
Ay cok sevindm senin için bol bol evde dinlenSürünüyorum
10u son normalde ama 7sinde gidip bi daha gitmicem 1 günlük yıllık izin kullanıcam son haftam diyebiliriz
Goon premium tavsiye ederimBez stoğu yapamadım ben Prima ve sleepy aldim onlari deneyeceğim önce beyfendinin popişe ne uygun gelecek ona bakayım diyorum önce sonra stoklamaya geçerim
Once fiyati bindirip sonra yüzde 75 indiriyorlar. Takip eden oldu mu acaba cidden bogazlamaya degecek bir indirim olmus muValla evimin dibinde vardı sabah erken gitsem alır çıkardım rahat rahatya da online alırdım
Valla kavga videolari vardıbir de eskiden güzel indirimleri sık sık oluyordu şimdi böyle senede bir yaparlarsa olacağı bu millet birbirini bogazlamis gören de aç kaldilar da ekmek sırası için kavga ediyor sanar
Ay oldu valla ben bi ara göz gezdirdim 3000lik saç şekillendirici 1700lerdeydiOnce fiyati bindirip sonra yüzde 75 indiriyorlar. Takip eden oldu mu acaba cidden bogazlamaya degecek bir indirim olmus mu
İmkansız kuzumAy cok sevindm senin için bol bol evde dinlen
Kabiz olmamaya calis kuzum. Dogumdan sonra cok zorlayıcı olabiliyor bu durumlarKizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
BayıldımEki Görüntüle 3435576
Oğluşumun adıyla aşk yaşamam normal mi ya
Ruh hastasına bağladım durup durup isimli hastane çıkışına kapı süsüne hediyeliklere falan bakıyorum
Yuzde 50 de dedigin cokOnce fiyati bindirip sonra yüzde 75 indiriyorlar. Takip eden oldu mu acaba cidden bogazlamaya degecek bir indirim olmus mu
Aaa gecmedi mi kuzu seninkiKabiz olmamaya calis kuzum. Dogumdan sonra cok zorlayıcı olabiliyor bu durumlarbende de var ilk gebelikten hatira
Instagram sayfasında birkaç ürün paylasmislar kuzum varmış ya nerden biliyorsun diyeceksin eşime düzenli ve stoklu olarak doğal saç boyası alıyoruz, onun fiyatı benim için referans oluyor geneldeOnce fiyati bindirip sonra yüzde 75 indiriyorlar. Takip eden oldu mu acaba cidden bogazlamaya degecek bir indirim olmus mu
Yrn doktor kontrolum var sorucam cnm dogru diyorsun bir oncekinde de sancilarim regli sancisi gibiydi ama ne biliyim bunun da cesitleri varsa adim atmaya korkuyorum bildigin elektrik carpiyor ayVajina kemiğin sızlıyor olabilir mi kuzum ? Yada sinir sıkışması gibi bişey Sancı ordan vurur mu bilemedim
Kasık bel olsa sancı olabilir derdim de sen yinede takip et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?