- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.041
Kabiz mi oldun diye doktor da sordu olmamıştım aslında farketmem de zor oldu çünkü arada kayboluyor hiç anlamadım nasıl bir şeyKabiz olmamaya calis kuzum. Dogumdan sonra cok zorlayıcı olabiliyor bu durumlarbende de var ilk gebelikten hatira
10 tanede doğursan hepsi farklı bir süreç çok haklısın endişelerinde bana olağan geldi canım kemiklerimiz ayrılıyor korkunç bir baskı var artık. İnşallah güzel haberler alırsınYrn doktor kontrolum var sorucam cnm dogru diyorsun bir oncekinde de sancilarim regli sancisi gibiydi ama ne biliyim bunun da cesitleri varsa adim atmaya korkuyorum bildigin elektrik carpiyor aysanki ilk defa doguruyor gibi tecrubesiz hissediyorum
Cok şık olmuş bende ozendim simdiEki Görüntüle 3435576
Oğluşumun adıyla aşk yaşamam normal mi ya
Ruh hastasına bağladım durup durup isimli hastane çıkışına kapı süsüne hediyeliklere falan bakıyorum
Yemin ederim ne uğraşmaya halim vardı nede vaktim sırf hak geçmesin diye yaptırdım ama çok içime sindiCok şık olmuş bende ozendim simdi
Ay kendin mi yaptin harika. Bende alıyım diye istedim aslinda ama ilkinde almadığım için bende hak gecmesin diye buna da almayacagimYemin ederim ne uğraşmaya halim vardı nede vaktim sırf hak geçmesin diye yaptırdım ama çok içime sindi
Yok mevsimsel degilde ani ısı kaybından oluyormuş normal bi durum yani zaten oyle saatler sürmüyor 20 dk falandı benimki sanırım. 20 dkdan sonra normale döndüm attim ustumdekileri bendeNeden acaba ya
Mevsimsel mi acaba ben temmuzda doğurdum ya alev alevdi ortalık üstüme askılı attım bacak uyuşukluğum geçtikten sonra da kısa kollu gecelik giydim hatta ertesi günde askılı elbiseyle gezdim. Hiç üşümedim. Koy koy nolur nolmaz emzirme atleti giyerim üstüne atarım diye koydum bende
Yok kuzum yaptırdım sadece çikolata sandığını kendim yapıcam malzemeleri geldiAy kendin mi yaptin harika. Bende alıyım diye istedim aslinda ama ilkinde almadığım için bende hak gecmesin diye buna da almayacagimanalik delilik
Ameliyathane soğuktu hatta başımdaki çocuk üşüyo musun dediğinde Yoo bence iyi burası demiştimYok mevsimsel degilde ani ısı kaybından oluyormuş normal bi durum yani zaten oyle saatler sürmüyor 20 dk falandı benimki sanırım. 20 dkdan sonra normale döndüm attim ustumdekileri bende
Cnm senin cinsiyetler farkli yine bir nebze rekabet daha az olur da benim ikisi de kiz olunca ilkinin kiskanclik damari dile getirmese de tuttu. Zaten ilkinin hediyelikleri de isimliksizdi ismine karar verememiştik ordan bir gol yiyorumYok kuzum yaptırdım sadece çikolata sandığını kendim yapıcam malzemeleri geldi
Ay vallahi delilik 4 harfli isim olsun hak geçmesin anlamları yakın olsun hak geçmesin ona bunu yapmıştım hak geçmesin diye diye bi hal oldum herşeyleri aynı olacak neredeyse vallahi şimdiden denge kurmaya çalışmamız çok manyakça değil mi
Kızıma da elbisesini tacını seçtirdim bugün sırf kıskançlık olmasın diye kocam da diyo ki biraz abartmış olabilir misin
Hof benim cok fenaydi anlatıp burda kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum da kendim yeterince etkilenmistim. Bu sefer travmasiz guzel bir dogum geçirmek istiyorum hepimiz oyle geciririz inşallah. Usume bende de olmadi da titreme had safhadaydi beni sedyeye baglamislardi dusmeyim diyeAmeliyathane soğuktu hatta başımdaki çocuk üşüyo musun dediğinde Yoo bence iyi burası demiştimevet kan kaybı falanda oluyo da benim o an ki heyecanla ters etki yarattı vücudum demek ki beni de ateş bastı
Kız kardeş bu hayattaki en büyük nimet bence belki ilk bi iki sene zorlanırsın ama kızına arkadaşını doğurman en güzel hediye olacak büyüdükçe anlayacakCnm senin cinsiyetler farkli yine bir nebze rekabet daha az olur da benim ikisi de kiz olunca ilkinin kiskanclik damari dile getirmese de tuttu. Zaten ilkinin hediyelikleri de isimliksizdi ismine karar verememiştik ordan bir gol yiyorumminnosuma kiyamiyorum teyzesi ya onun yerini alamaz ama tabi onlarin hissiyati önemli anlayabilseler zaten burulmazlar. Hicbiri birbirinin yerini alamaz da denge denge denge
Bunu samimi söylüyorum normal doğumu tatmadım ama en az benimki gibi bir sezaryen diliyorum herkese ve kendimeHof benim cok fenaydi anlatıp burda kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum da kendim yeterince etkilenmistim. Bu sefer travmasiz guzel bir dogum geçirmek istiyorum hepimiz oyle geciririz inşallah. Usume bende de olmadi da titreme had safhadaydi beni sedyeye baglamislardi dusmeyim diye
Ay masallah benim de normalden sezeryane donmustu boyle dogumhaneye prensesler gibi giderim foto video cekerler fln diyordum komedi gibi sedyeye bagli avaz avaz bagirarak gitmistim. Bizimkiler de dumurdu zaten kimse bisey çekmemişti haliyle. Simdi cok guluyorum da o zmn gunlerce aglamistim lohusa kafasiBunu samimi söylüyorum normal doğumu tatmadım ama en az benimki gibi bir sezaryen diliyorum herkese ve kendime
İnşallah güzel geçsin süreçlerimiz valla doğuralım da bitsin moduna girdim artık
Herkese kafası farklı geliyo demek ki benimde kolumdan suni sancıyı çekip sezaryene aldılar ama güle oynaya girdim güle oynaya çıktım kontrole diye gitmiştim makyajlıydım ojelerim bile vardı djjdjdkdAy masallah benim de normalden sezeryane donmustu boyle dogumhaneye prensesler gibi giderim foto video cekerler fln diyordum komedi gibi sedyeye bagli avaz avaz bagirarak gitmistim. Bizimkiler de dumurdu zaten kimse bisey çekmemişti haliyle. Simdi cok guluyorum da o zmn gunlerce aglamistim lohusa kafasi
Hadi ya onlar mudahale ile mi oldu senin herkesin cesit cesit benim kendi geldi su gecenin 3 u uykunun en tatli yeri gozum yataktaHerkese kafası farklı geliyo demek ki benimde kolumdan suni sancıyı çekip sezaryene aldılar ama güle oynaya girdim güle oynaya çıktım kontrole diye gitmiştim makyajlıydım ojelerim bile vardı djjdjdkd
O yüzden diyorum ya inşallah herkesin süreci en az benimki gibi geçsin. Sadece ilk ayağa kalkışımı birde suyumun patlatılışını küfür ederek hatırlıyorum
He kontrole gittim doğuruyosun dedi Maalesef açılmam vardı da suyum gelmeyince müdahale ettiler etmez olaydılar oraya hiç girmiyorumHadi ya onlar mudahale ile mi oldu senin herkesin cesit cesit benim kendi geldi su gecenin 3 u uykunun en tatli yeri gozum yataktatuvalete diye kalmistim bilsem az daha uyurdum. Benimde ameliayt sonrasi ayaga fln kalkarken hic aci olmadi aci olmasi gerektigini de bilmiyordum normal kalktim yurudum oncesinde cok cektim diye sonrasinda kiyak gectiler heralde agri kesiciyi mi bastilar anlmadim
Valla bu sefer farkli doktor farkli hastane ekip farkli kisacaHe kontrole gittim doğuruyosun dedi Maalesef açılmam vardı da suyum gelmeyince müdahale ettiler etmez olaydılar oraya hiç girmiyorumtam 5 saat 17 dakika boyunca suni sancı çektim 5 cm açıldım bu bebek kanala inemiyo sıkıntı var sezaryene alıyoruz dediler kolumdan serumu çektiler dans ediyodum sedyeye hatırdılar millete el sallaya sallaya gittim gördünüz mü çok güzel bi çocuk doğurdum diye çıktım
Valla ne verdilerse helal olsun o an hissetmediysen aynısından bi daha yapsınlar
Evet kesinlikle bambaşka şeyler yaşicazValla bu sefer farkli doktor farkli hastane ekip farkli kisacaher dogum sahsina munhasit bahta ne çıkarsa. Yanarim yanarim kac hafta gebelik okuluna gittim onca yol bosa gitti ona yanarim yrn doktorla konusucam sonda isi hala aklimda burda ogrendim onu da bana ilkinde takilmadi ya da haberim yok ama o da garip olurdu yani takilsa farkederdim herlade yani yine takilmasin dicem 6 saat aclikla giriyoruz zaten nedense irite oldum sonda dan
Cnm lavman da mi yaptilar onu normalde yapiyorlar diye biliyorum da sezeryan de yok senin son dk sezeryana dondu diye mi oldu bak simdi birde o çıktıEvet kesinlikle bambaşka şeyler yaşicaz
Niye kuzum ya sondada hiç bişey yok ki uyuşukken takıyorlar çekmesinde bişey yok zaten ağrı sızı hissetmiyorsun kendini şartlama öyle. Lavman da bana zor gelmemişti bıztt diye bi ilaç sıkıyorlar bitiyo
Evet canım vajinal diye düşündüğümüz için yaptılar henüz sancıların en başındaCnm lavman da mi yaptilar onu normalde yapiyorlar diye biliyorum da sezeryan de yok senin son dk sezeryana dondu diye mi oldu bak simdi birde o çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?