- 8 Mart 2019
- 3.076
- 4.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.061
Sevindim cnm gonul rahatligia uyuyabilirimEvet canım vajinal diye düşündüğümüz için yaptılar henüz sancıların en başında
Sordum buradaki kızlara planlı sezaryende yokmuş
Ben şuan 31im canım 32.de çağırdı doktor nstye bir bağlayalım bakalım sancı var mı yok mu kontrollü gidiyorum 32 de istiyorum nst genellikle dediKızlar nst ne zaman başlıyor ben 32+0 daki muayenede bir şey demedi doktor.
Bu gece zor uyurum şimdi çaktırmıyorum da kemiklerim sızlıyor ayaklarım feci durumda olsun beeee geçer modunda film izliyorumSevindim cnm gonul rahatligia uyuyabilirimrahat bir uyku diliyorum sana da tuveletin gelmeden deliksiz hemde
Bana da hep hatalı ürünleri indirime koyuyolar gibi geliyor kurumlara güvenim sıfır maalesef :/ nasıl ki yoğun ilaç kalıntılı sebze meyveleri Avrupa kabul etmiyor iç pazara ucuzdan satıp bizi zehirliyolar aynı mantık bu ürünler içinde geçerli sanki bilemiyorum günahları boyunlarına :)Bu arada site çökmüş ödeme yapıp siparişleri onaylanmayan bir sürü kişi varmış. Bu indirim bana garip geliyor madem bu kadar ucuza satabiliyorlardi neden pahali satılıyordu bence devletin bunları denetlemesi lazim. Nasıl oluyor ve neden diyelim bu kadar indirim yapıldı. Çok mu kar etti şirket. Çok ilginç gelmiyor mu size de
Gecmedi kuzum benimki kaldi oyle ama rahatsiz da etmiyor. Oyle agri sanci kanama falan olmadi hic. Umarim bunda kotulesmez. Sezeryan sonrasi dikislerle kabizlik zaten cok zor oluyor. Bir de hemoroidle ilgili bir sey eklenirse nasil olur bilmiyorumAaa gecmedi mi kuzu seninki
Benimkide cok rahatsiz ediyodu beni
Son ay olmustu
Son haftalar felaketti
Ama dogumdan sonra yavas yavas kayboldu
Anladim canimInstagram sayfasında birkaç ürün paylasmislar kuzum varmış ya nerden biliyorsun diyeceksin eşime düzenli ve stoklu olarak doğal saç boyası alıyoruz, onun fiyatı benim için referans oluyor genelde
O zmn insallah seninki kalici olmaz gecer sonrasinda canim. Gerci benimki kaldi ama sknti da olustrmuyor. Ama dikkat ederim hep kabizlik olayina. Ağrısı sancisi kanamasi olani cok duydum. Korkuyorum o tarz seylerden insallah hic yasamayizKabiz mi oldun diye doktor da sordu olmamıştım aslında farketmem de zor oldu çünkü arada kayboluyor hiç anlamadım nasıl bir şeykrem verdi bakalım canım geçer insallah. Doktorum da aynı senin gibi dedi bu arada gebelik hatırası kaldı bende diye
Malesef ben de onceden de vardi, artti. Cok dikkat ediyorum kabiz falan olmamak icin. Dogumdan sonra da bi doktora gorunecegim insallah. Ayrıntılı ulrasonda polip de gordum dedi cunku doktorum. Tabi isin uzmani gorsun dedi dogumdan sonra.Kizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
Oyyy çok güzel olmuşEki Görüntüle 3435576
Oğluşumun adıyla aşk yaşamam normal mi ya
Ruh hastasına bağladım durup durup isimli hastane çıkışına kapı süsüne hediyeliklere falan bakıyorum
Destek derken ebe/doula tarzı mı? Ben özel ebe desteği alıcam inşaallah. Daha önce de yazmıştım zaten. Özellikle ilk doğumu olan biri olarak iyi olacağını düşünüyorum.Kızlar doğum için bir destek almak istiyorum. Normal dusunuyorum ama olur mu bilmiyorum bebek biraz iri ve kafası büyük her sekilre de doğuma hazır olmak istiyorum. Önerebileceğiniz birileri var mı ya da eğitimler vs
Ebe desteği olarak değilde öncesinde nefes egzersizi, doğum odasında yapılabilecek hareketler için bilgilendirebilecek biri.Destek derken ebe/doula tarzı mı? Ben özel ebe desteği alıcam inşaallah. Daha önce de yazmıştım zaten. Özellikle ilk doğumu olan biri olarak iyi olacağını düşünüyorum.
Biri eski ebe bulmuştu doğum sancısı itibariyle yanına almıştı doğum ilkb emzirme eve gidene kadar herşeyi yardmci olmuştu onun gibimiEbe desteği olarak değilde öncesinde nefes egzersizi, doğum odasında yapılabilecek hareketler için bilgilendirebilecek biri.
Benim ebenin tavsiye ettiği bir doula var. Haftada iki akşam onunla online egzersiz yapıyoruz. Nefes eğitimi falan da veriyor online olarak. İstersen onunla bir görüşebilirsin. Bak bu instagram adresi.Ebe desteği olarak değilde öncesinde nefes egzersizi, doğum odasında yapılabilecek hareketler için bilgilendirebilecek biri.
El olayı çok fena ya bişey tutmak zorlaştı sanki benim elim değil ayaklarımda şişti ama uyuşmuyor ay keşke dogursam artıkMaşallah kuzuya
Ellerimde değil ama ayaklarım uyuşuyor özellikle sağ ayak üstüme doğru, sanki saatlerce üstüne oturmuş gibi hissediyorum ellerde ve ayaklarda uyuşmalarda olabilirmiş dolaşım omurga duruş değişiklikleri sinirlere baskıdan dolayı
Dogurasim var benim çok zor bu hayatNormal canim bende de var kitleniyor aciyor hatta. Dogum yaptigin gibi geciyormus
Az önce eşime dedim ki bir dogursam öyle bir rahatlicam ki pufff diye söncem dedimDogurasim var benim çok zor bu hayat
Ay ben de cok agirlastm her yerim ağrıyo bugün uykusuzluk zatn bitirdi bni gerçekten bu bayrami atlatsak şükür dicm şu işlerde bitmiyo cok yavaş yapıyorumAz önce eşime dedim ki bir dogursam öyle bir rahatlicam ki pufff diye söncem dedimyarim saatte kahvalti masasinda ayaklarim davul gibi oldu
Bnimde dun cok sesizdi hic yoktu akşam cikti cok az bugün vuruyo sukur yerleri daralıyor hergun ayni olmuyor galiba ama icin rahat etmiyosa bir sor cnmkızlar bebeğim en son sabah hareket etti. nerdeyse 3 saattir hissetmiyorum hareketlerini. doktora danışmalı mıyım normal mi bilemedim biraz endişelendim. 33+1iz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?