2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sevindim cnm gonul rahatligia uyuyabilirim rahat bir uyku diliyorum sana da tuveletin gelmeden deliksiz hemde
Bu gece zor uyurum şimdi çaktırmıyorum da kemiklerim sızlıyor ayaklarım feci durumda olsun beeee geçer modunda film izliyorum
İyi geceler canım inşallah bebişin güzel güzel pozlar verirde yarın rahatlarsın

Bana da hep hatalı ürünleri indirime koyuyolar gibi geliyor kurumlara güvenim sıfır maalesef :/ nasıl ki yoğun ilaç kalıntılı sebze meyveleri Avrupa kabul etmiyor iç pazara ucuzdan satıp bizi zehirliyolar aynı mantık bu ürünler içinde geçerli sanki bilemiyorum günahları boyunlarına :)

Aaa gecmedi mi kuzu seninki
Benimkide cok rahatsiz ediyodu beni
Son ay olmustu
Son haftalar felaketti
Ama dogumdan sonra yavas yavas kayboldu
Gecmedi kuzum benimki kaldi oyle ama rahatsiz da etmiyor. Oyle agri sanci kanama falan olmadi hic. Umarim bunda kotulesmez. Sezeryan sonrasi dikislerle kabizlik zaten cok zor oluyor. Bir de hemoroidle ilgili bir sey eklenirse nasil olur bilmiyorum

Instagram sayfasında birkaç ürün paylasmislar kuzum varmış ya nerden biliyorsun diyeceksin eşime düzenli ve stoklu olarak doğal saç boyası alıyoruz, onun fiyatı benim için referans oluyor genelde
Anladim canim.. ben bakmadim hic fiyatlarina ya. Oyle duyumlarini aldim sadece. Takip ettgm urun de olmayinca

O zmn insallah seninki kalici olmaz gecer sonrasinda canim. Gerci benimki kaldi ama sknti da olustrmuyor. Ama dikkat ederim hep kabizlik olayina. Ağrısı sancisi kanamasi olani cok duydum. Korkuyorum o tarz seylerden insallah hic yasamayiz

Kizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
Malesef ben de onceden de vardi, artti. Cok dikkat ediyorum kabiz falan olmamak icin. Dogumdan sonra da bi doktora gorunecegim insallah. Ayrıntılı ulrasonda polip de gordum dedi cunku doktorum. Tabi isin uzmani gorsun dedi dogumdan sonra.

Kızlar doğum için bir destek almak istiyorum. Normal dusunuyorum ama olur mu bilmiyorum bebek biraz iri ve kafası büyük her sekilre de doğuma hazır olmak istiyorum. Önerebileceğiniz birileri var mı ya da eğitimler vs

Destek derken ebe/doula tarzı mı? Ben özel ebe desteği alıcam inşaallah. Daha önce de yazmıştım zaten. Özellikle ilk doğumu olan biri olarak iyi olacağını düşünüyorum.

Destek derken ebe/doula tarzı mı? Ben özel ebe desteği alıcam inşaallah. Daha önce de yazmıştım zaten. Özellikle ilk doğumu olan biri olarak iyi olacağını düşünüyorum.
Ebe desteği olarak değilde öncesinde nefes egzersizi, doğum odasında yapılabilecek hareketler için bilgilendirebilecek biri.

Ebe desteği olarak değilde öncesinde nefes egzersizi, doğum odasında yapılabilecek hareketler için bilgilendirebilecek biri.
Biri eski ebe bulmuştu doğum sancısı itibariyle yanına almıştı doğum ilkb emzirme eve gidene kadar herşeyi yardmci olmuştu onun gibimi

Benim ebenin tavsiye ettiği bir doula var. Haftada iki akşam onunla online egzersiz yapıyoruz. Nefes eğitimi falan da veriyor online olarak. İstersen onunla bir görüşebilirsin. Bak bu instagram adresi.

El olayı çok fena ya bişey tutmak zorlaştı sanki benim elim değil ayaklarımda şişti ama uyuşmuyor ay keşke dogursam artık

Az önce eşime dedim ki bir dogursam öyle bir rahatlicam ki pufff diye söncem dedim yarim saatte kahvalti masasinda ayaklarim davul gibi oldu
Ay ben de cok agirlastm her yerim ağrıyo bugün uykusuzluk zatn bitirdi bni gerçekten bu bayrami atlatsak şükür dicm şu işlerde bitmiyo cok yavaş yapıyorum

kızlar bebeğim en son sabah hareket etti. nerdeyse 3 saattir hissetmiyorum hareketlerini. doktora danışmalı mıyım normal mi bilemedim biraz endişelendim. 33+1iz bugün

kızlar bebeğim en son sabah hareket etti. nerdeyse 3 saattir hissetmiyorum hareketlerini. doktora danışmalı mıyım normal mi bilemedim biraz endişelendim. 33+1iz bugün
Bnimde dun cok sesizdi hic yoktu akşam cikti cok az bugün vuruyo sukur yerleri daralıyor hergun ayni olmuyor galiba ama icin rahat etmiyosa bir sor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…