- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.081
yemek yedim az evvel. bi saat daha bekleyip gideyim diyorum doktora :/Bnimde dun cok sesizdi hic yoktu akşam cikti cok az bugün vuruyo sukur yerleri daralıyor hergun ayni olmuyor galiba ama icin rahat etmiyosa bir sor cnm
İcini ferah tut inşallah hiç bir şey yoktur cnm ama yinde gitmek istersen git çünkü herkes farklı hepimizinki aynı degil kesinlikleyemek yedim az evvel. bi saat daha bekleyip gideyim diyorum doktora :/
Benim yazliklari yerlestirme yarim kaldi. Pikeleri cikartip nevresimleri kaldirmam lazim. Ama ben napiyorm hava guzel cikayim da gezeyimAy ben de cok agirlastm her yerim ağrıyo bugün uykusuzluk zatn bitirdi bni gerçekten bu bayrami atlatsak şükür dicm şu işlerde bitmiyo cok yavaş yapıyorum
Benimkide dün sakin gecirdi. Hergun ayni olmaz canim yerleri daraldı artıkkızlar bebeğim en son sabah hareket etti. nerdeyse 3 saattir hissetmiyorum hareketlerini. doktora danışmalı mıyım normal mi bilemedim biraz endişelendim. 33+1iz bugün
ne bileyim ya bugüne kadar o kadar hareketliydi ki, birden durunca endişelendim. çok keskin bi geçiş oldu gibiBenimkide dün sakin gecirdi. Hergun ayni olmaz canim yerleri daraldı artık
Yok bn sadece uyumak istiyorum yaBenim yazliklari yerlestirme yarim kaldi. Pikeleri cikartip nevresimleri kaldirmam lazim. Ama ben napiyorm hava guzel cikayim da gezeyim
Ben çalışırken neredeyse 6-7 saat hiç hissetmediğim oluyor. Uzandığımda hissedebiliyorum. Ben normal karşılıyorum, kalp atışları ve ultrason verileri de dzügün çıkıyor ama çok endişelendiysen sağlık ocağı yakınsa gidip kalp atışına baktırabilirsin.kızlar bebeğim en son sabah hareket etti. nerdeyse 3 saattir hissetmiyorum hareketlerini. doktora danışmalı mıyım normal mi bilemedim biraz endişelendim. 33+1iz bugün
Kaburga ve poposunu gorebildik sadece cnmBu gece zor uyurum şimdi çaktırmıyorum da kemiklerim sızlıyor ayaklarım feci durumda olsun beeee geçer modunda film izliyorum
İyi geceler canım inşallah bebişin güzel güzel pozlar verirde yarın rahatlarsın
Sleepy herkes memnunKızlar şu bez nasıldır sizce 1 paket sleepy bio natural almıştım bir de bundan mı alsam hazır inidrimdeyken ? Molfix Pure&Soft Süper Fırsat Paketi Yenidoğan 1 Beden 80 Adet - ebebek
Birde bu var Molfix Fırsat Paketi Yenidoğan 1 Beden 82 Adet - ebebek hangisinden alsam bilemedim
Aynen aynı gidiyorlar, bakalım dünyaya hangisi önce gelecekAynı gidiyor minnoşlar maşallahbeni nst ye almadı ultrasonda hareketleri gayet iyi görünüyor şuan için gerek yok dedi
O hemoroidden uzun yıllardir çekiyorum ben. Hamilelikte ilk zamanlar kanama yaptı ama onlemimi aldım. İşte sürekli oturduğum için ortası boşluk olan hemoroid minderi aldım, spor yaparken squat tarzı hareketleri çok dikkatli yapıyorum kabız olmamak için bol su içiyorum ve bol yürüyüş ile ben ağrılı kanamalı hemoroidimle buralara geldimKizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
Geçmiş olsun çokO hemoroidden uzun yıllardir çekiyorum ben. Hamilelikte ilk zamanlar kanama yaptı ama onlemimi aldım. İşte sürekli oturduğum için ortası boşluk olan hemoroid minderi aldım, spor yaparken squat tarzı hareketleri çok dikkatli yapıyorum kabız olmamak için bol su içiyorum ve bol yürüyüş ile ben ağrılı kanamalı hemoroidimle buralara geldimsizler çok çok daha dikkatli olun tabi inanın bir ağrısı var ki Allah düşmanıma vermesin derim öyle bir dert kendisi.
Aynı canım yaa. Akşamki sırt ağrılarını saymazsak iyi sayılırım. Bugün eşim evde yok diye dondurucu ve buzdolabı temizliğine giriştim sabahtan beri onlarla uğraşıyorum. Yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın
Sizde mi normal doğum düşünüyordunuzAynen aynı gidiyorlar, bakalım dünyaya hangisi önce gelecek
Bnde sabah 7 den 10 kadar yemek isini yaptm 11 de teslim etim sinra evr girdim bugünlük yapmam gerekenleri yaptm cok şükür belim yeni başladı bu ara ama sol bacağım bni taşmiyo resmen buzdolp ve kiler vs bitirdim bnde bugün yarin mutfak dolaplarına gircm inşallahAynı canım yaa. Akşamki sırt ağrılarını saymazsak iyi sayılırım. Bugün eşim evde yok diye dondurucu ve buzdolabı temizliğine giriştim sabahtan beri onlarla uğraşıyorum. Yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın
TeşekkürleerrGeçmiş olsun çokbenimki ağrılı kanamalı değil şükür ya çok başlangıç bilemedim. Ağrısı kötüymus tecrübe edenler öyle diyorlar. Benimki daha çok hormonal sanırım. İlaçla geçmesini ümit ediyorum valla
Ayy kolay gelsin sana da. Benim pzt kuzenim gelecek mutfak dolaplarını ona bırakıcam. Bir yandan çantayı hazırladım ama ufak tefek eksikler var. Artık bir aydan az var. Kalan süreyi güzel geçiririz inşaallahBnde sabah 7 den 10 kadar yemek isini yaptm 11 de teslim etim sinra evr girdim bugünlük yapmam gerekenleri yaptm cok şükür belim yeni başladı bu ara ama sol bacağım bni taşmiyo resmen buzdolp ve kiler vs bitirdim bnde bugün yarin mutfak dolaplarına gircm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?