2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
kızlar bebeğim en son sabah hareket etti. nerdeyse 3 saattir hissetmiyorum hareketlerini. doktora danışmalı mıyım normal mi bilemedim biraz endişelendim. 33+1iz bugün
Ben çalışırken neredeyse 6-7 saat hiç hissetmediğim oluyor. Uzandığımda hissedebiliyorum. Ben normal karşılıyorum, kalp atışları ve ultrason verileri de dzügün çıkıyor ama çok endişelendiysen sağlık ocağı yakınsa gidip kalp atışına baktırabilirsin.

Kaburga ve poposunu gorebildik sadece cnm simdilik yolunda şükür. Cnm senin cok normal artik ya her an ansizin gelebilir.

Demir serum alamadim ya ozel 19 bin ucret çıkardı devlette olmayi deneyecegim :/

Kizlar bu arada hemoroid oldu bende. Hayatımda ilk defa başıma geliyor hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum krem verdi, kendi hamileliginde de olmuş. Ağrısı kanaması yok o yüzden kendinizi bir yoklayin derim
O hemoroidden uzun yıllardir çekiyorum ben. Hamilelikte ilk zamanlar kanama yaptı ama onlemimi aldım. İşte sürekli oturduğum için ortası boşluk olan hemoroid minderi aldım, spor yaparken squat tarzı hareketleri çok dikkatli yapıyorum kabız olmamak için bol su içiyorum ve bol yürüyüş ile ben ağrılı kanamalı hemoroidimle buralara geldim sizler çok çok daha dikkatli olun tabi inanın bir ağrısı var ki Allah düşmanıma vermesin derim öyle bir dert kendisi.

Geçmiş olsun çok benimki ağrılı kanamalı değil şükür ya çok başlangıç bilemedim. Ağrısı kötüymus tecrübe edenler öyle diyorlar. Benimki daha çok hormonal sanırım. İlaçla geçmesini ümit ediyorum valla

Bnde sabah 7 den 10 kadar yemek isini yaptm 11 de teslim etim sinra evr girdim bugünlük yapmam gerekenleri yaptm cok şükür belim yeni başladı bu ara ama sol bacağım bni taşmiyo resmen buzdolp ve kiler vs bitirdim bnde bugün yarin mutfak dolaplarına gircm inşallah

Teşekkürleerr evet kimisi ilaçla geçiyor umarım en kısa zamanda bu dertten kurtulursun canım hamilelikte mutlaka oluyor diyorlar hiç olmazsa doğumda oluyormuş ama sonrasında tedavisi mevcut. Sadece benim gibi ileri düzey olanların hiç tedavisi yok onda da kardeş kardeş yaşamayı öğreniyoruz zaten

Ayy kolay gelsin sana da. Benim pzt kuzenim gelecek mutfak dolaplarını ona bırakıcam. Bir yandan çantayı hazırladım ama ufak tefek eksikler var. Artık bir aydan az var. Kalan süreyi güzel geçiririz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…