- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.101
Ay evet öyle düşünüyorum bakalım düşündüğüm gibi olacak mı merak içindeyimSizde mi normal doğum düşünüyordunuz
Amin inşallah cnnm aldim pijema takimi olmadı değişime goturcem inşallah bnde o zaman bityo bnimide az kaldı gerçektenAyy kolay gelsin sana da. Benim pzt kuzenim gelecek mutfak dolaplarını ona bırakıcam. Bir yandan çantayı hazırladım ama ufak tefek eksikler var. Artık bir aydan az var. Kalan süreyi güzel geçiririz inşaallah
Bugun disarda otururken yasadim. Hafif regl agrisi ile gaz agrisi gibi birsey yasadim. Yalancii sanci boyle birseymiKizlar yalanci sancilariniz gidip geliyorumu bnim bir geliyo çok acıtıyor sonra geciyo
Ellerine sağlık da ay nasıl şişmiş yaEki Görüntüle 3435890
Evin son temizlik işlerini bitirdik her yer parlıyor resmen çamaşır sepeti bile boşbuzluk hazırlığı da yaptım biraz yarın devam edicem ve ayaklarım gruptan ayrıldı açısından duramıyorum şuan merhaba ödem
Sadece bezelye ayıklarken yemek yerken ve oyuncakları toplarken oturdum o kadar diyimEllerine sağlık da ay nasıl şişmiş yaçok mu ayakta kaldın canım ?
Buz falan iyi gelir mi ki ? Ay üzüldüm ya agrimiyor di mi ?Sadece bezelye ayıklarken yemek yerken ve oyuncakları toplarken oturdum o kadar diyim
Ağrıyo kuzum maalesef ödem acısıda beterdirBuz falan iyi gelir mi ki ? Ay üzüldüm ya agrimiyor di mi ?
Maşallah size35+1 den selamlar olsunsonunda beyfendi görünür oldu
Bol su, biz kompres bir de yukari uzatmak ayakları inşallah iner yaAğrıyo kuzum maalesef ödem acısıda beterdir
Soğuk su biraz rahatlatıyorda yükseğe koyup uzanmak en iyi çözüm her gün böyleyim artık
Maşallah ne güzel halletmişsin iyi istirahatlerEki Görüntüle 3435890
Evin son temizlik işlerini bitirdik her yer parlıyor resmen çamaşır sepeti bile boşbuzluk hazırlığı da yaptım biraz yarın devam edicem ve ayaklarım gruptan ayrıldı açısından duramıyorum şuan merhaba ödem
Canım dinlen artık işlerde bitmiş inşallah bundan sonra rahat edersinEki Görüntüle 3435890
Bana da sadece normal doğum düşünüyorsun değil mi hastamın nasıl doğum yapmak istediğini bilmek istiyorum dedi bende evet bi aksilik olmazsa epiduralli normal doğum düşünüyorum dedim , bebek doğum pozisyonuna döndüyse bide şu çatı muayenesi fln yapılıyor ya ona göre mi acaba daha net konuşuyorlar benimde ilk doğumum olacak bilmiyorum ki korku içinde bekliyorumAy evet öyle düşünüyorum bakalım düşündüğüm gibi olacak mı merak içindeyimdün kontrolde doktora normal doğum için bir engel yok değil mi diye sordum. Bunun için erken dedi Aldım cevabımı Ama bir yandan da cevaplaması gerekmez miydi neden bişey demedi diye düşünüp duruyorum.
Hemen hemen yakın duygular içindeyizBana da sadece normal doğum düşünüyorsun değil mi hastamın nasıl doğum yapmak istediğini bilmek istiyorum dedi bende evet bi aksilik olmazsa epiduralli normal doğum düşünüyorum dedim , bebek doğum pozisyonuna döndüyse bide şu çatı muayenesi fln yapılıyor ya ona göre mi acaba daha net konuşuyorlar benimde ilk doğumum olacak bilmiyorum ki korku içinde bekliyorum
Canım geçmiş olsun inşaallah iner hemen. Anlaşılan bugün bazılarımız uslu durmamış. Ben de bütün gün ayaktaydım. Topuklrım sizlıyor resmen.Eki Görüntüle 3435890
Bir saat önce bir şeyler yaşadım ama yalancı sancı değildi herhalde. Kendini aşırı kastı durdu bir de mesaneye öyle bir baskı yaptı ki tamam dedim altıma kaçırcam yani. Bugünki çalışmanın bedeli olarak hem sırtım hem belim ağrıyor şimdiKizlar yalanci sancilariniz gidip geliyorumu bnim bir geliyo çok acıtıyor sonra geciyo
Yalnız değilsin ben de acı eşiği düşük bir nsan evladı olarak epiduralsiz kendi kendime doğal bir doğum istiyorumHemen hemen yakın duygular içindeyizBakalım süreç nasıl ilerleyecek. Ben bir de yürek tutmuş gibi epidural falan da düşünmüyorum
Amiiin, belki başarırızYalnız değilsin ben de acı eşiği düşük bir nsan evladı olarak epiduralsiz kendi kendime doğal bir doğum istiyorumRabbim hepimizin doğumunu kolay kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?