2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sizde mi normal doğum düşünüyordunuz
Ay evet öyle düşünüyorum bakalım düşündüğüm gibi olacak mı merak içindeyimdün kontrolde doktora normal doğum için bir engel yok değil mi diye sordum. Bunun için erken dedi Aldım cevabımı Ama bir yandan da cevaplaması gerekmez miydi neden bişey demedi diye düşünüp duruyorum.

Ayy kolay gelsin sana da. Benim pzt kuzenim gelecek mutfak dolaplarını ona bırakıcam. Bir yandan çantayı hazırladım ama ufak tefek eksikler var. Artık bir aydan az var. Kalan süreyi güzel geçiririz inşaallah
Amin inşallah cnnm aldim pijema takimi olmadı değişime goturcem inşallah bnde o zaman bityo bnimide az kaldı gerçekten

Maşallah ne güzel halletmişsin iyi istirahatler inşallah düzelir en kısa zamanda. Ben de bugün bi oda var onu boşaltayım çocuk odası için dedim 1 saat sonra ikindi güneşi bastırınca pert oldum bıraktım her şeyi

Canım dinlen artık işlerde bitmiş inşallah bundan sonra rahat edersin

Bana da sadece normal doğum düşünüyorsun değil mi hastamın nasıl doğum yapmak istediğini bilmek istiyorum dedi bende evet bi aksilik olmazsa epiduralli normal doğum düşünüyorum dedim , bebek doğum pozisyonuna döndüyse bide şu çatı muayenesi fln yapılıyor ya ona göre mi acaba daha net konuşuyorlar benimde ilk doğumum olacak bilmiyorum ki korku içinde bekliyorum

Hemen hemen yakın duygular içindeyizBakalım süreç nasıl ilerleyecek. Ben bir de yürek tutmuş gibi epidural falan da düşünmüyorum

Canım geçmiş olsun inşaallah iner hemen. Anlaşılan bugün bazılarımız uslu durmamış. Ben de bütün gün ayaktaydım. Topuklrım sizlıyor resmen.

Kizlar yalanci sancilariniz gidip geliyorumu bnim bir geliyo çok acıtıyor sonra geciyo
Bir saat önce bir şeyler yaşadım ama yalancı sancı değildi herhalde. Kendini aşırı kastı durdu bir de mesaneye öyle bir baskı yaptı ki tamam dedim altıma kaçırcam yani. Bugünki çalışmanın bedeli olarak hem sırtım hem belim ağrıyor şimdi

Hemen hemen yakın duygular içindeyizBakalım süreç nasıl ilerleyecek. Ben bir de yürek tutmuş gibi epidural falan da düşünmüyorum
Yalnız değilsin ben de acı eşiği düşük bir nsan evladı olarak epiduralsiz kendi kendime doğal bir doğum istiyorum Rabbim hepimizin doğumunu kolay kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…