- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.121
İnşaallahAmiiin, belki başarırız
Aynısını bire bir yaşadım onu sorunca taş kesildi karnmdan bir sanci girdi belime lavaboya gitim azcik yürüdüm geçtiBir saat önce bir şeyler yaşadım ama yalancı sancı değildi herhalde. Kendini aşırı kastı durdu bir de mesaneye öyle bir baskı yaptı ki tamam dedim altıma kaçırcam yani. Bugünki çalışmanın bedeli olarak hem sırtım hem belim ağrıyor şimdi
Şuanda ayak ağrısından duramiyomCanım geçmiş olsun inşaallah iner hemen. Anlaşılan bugün bazılarımız uslu durmamış. Ben de bütün gün ayaktaydım. Topuklrım sizlıyor resmen.
Bugün hepimize ne olmus sen bitirdin dinlen bol bol soguk suya koy ya bn şuan onu yaptmEki Görüntüle 3435890
Evin son temizlik işlerini bitirdik her yer parlıyor resmen çamaşır sepeti bile boşbuzluk hazırlığı da yaptım biraz yarın devam edicem ve ayaklarım gruptan ayrıldı açısından duramıyorum şuan merhaba ödem
Benim bir düşüğüm oldu o düşükte bile ne sancılar çektim ölüyorum sandım o yüzden epiduralsiz normal doğum düşünemiyorumHemen hemen yakın duygular içindeyizBakalım süreç nasıl ilerleyecek. Ben bir de yürek tutmuş gibi epidural falan da düşünmüyorum
Eki Görüntüle 3435890
Evin son temizlik işlerini bitirdik her yer parlıyor resmen çamaşır sepeti bile boşbuzluk hazırlığı da yaptım biraz yarın devam edicem ve ayaklarım gruptan ayrıldı açısından duramıyorum şuan merhaba ödem
Ay aynıiiiEki Görüntüle 3435890
Şikayet edersin diye çevirmiştir kendi yanlışı. Aman var böyle hemen azar çekenler insanın moralini bozuyorlar. Yapmıcaksan doğru düzgün çalışma bırak demi çalışcak çok insan var zaten. Sen terslemeye kalksan hemen güvenlik çağırırlar. Boşver takma kafaya kendi utansınKizlar bugun canim cok sıkıldı dahiliyeye gittim ozel bir hastanede kadin beni durduk yere azarladi. Kadin dogumcum yonlendirmisti bir ilac yazdirsin diye kadin dogumcunun dedigi dozu yazmamis bende elime kagidi verince gordum. Dedim ki aa sanirim siz farkli doz vermissiniz dedim yani bunu da ogrenmek icin soyledim teyit amacli cunku verdigi doktorumun onerdiginin 4 te 1 oraninda merak ettim haliyle. Kadin birden ay aciklamama izin verirseniz anlaticam zaten bu isin erbabi benim dogru doz olduğu icin bunu verdim vs bir saydırdı. Sok oldum sonra kendi de yaptiginin farkina vardi bu sefer muhabbet etmeye calisti hamilelik nasil bulanti var mi sohbet etmeye calisti ama normalde bende bu tavir karsisinda sessiz kalmam ama bu hamilelik beni cok duygusal yapti dokunsalar aglicam kendime de kizdim uslubunuza dikkat edin azarlayamazsiniz demedigim icin. Sonucta ben sadece ogrenmek istedim yaptigi isi de sorgulamadim. Olay sabah oldu ama hala aklima geliyor cvp vermedigim icin kendimi yedim. Sonrada kapiya kadar uğurladı kendi pişman olup.Artik pisman mi oldu sikayet ederim diye mi yapti o da belli degil
Benimde reglye benzer sancılarım var valla başladı. Bide ciddi batmalar yaşıyorum yani evet bu saatten sonrası biraz inletecek bizleri çok yorma kendini boşver şu 36 hafta geçsin sonra hareketlen canmSelam kızlar. Biz bugün eşimle üst katı temizledik. Yazın terasta otururuz diye eşim oraya da bir beşik koyalım dedi. Biz yatak odasına bi park yatak almıştık zaten, kardeşi de ahşap bir beşik vermişti, onu da oraya koyacağız. Ama ben çok kötü oldum, ayaklarımın altı o kadar ağrıyor ki, bir de leğen kemiği midir nedir orası çok kötü ağrıyor.
Son 40 gün kaldı ama ben çıkarabilecek miyim o son 40 günü bilmiyorum, her tarafımda ayrı bir ağrı var, yediğim her şeyi çıkarmaya devam, midem o kadar kötü yanıyor ki, korkudan sadece yoğurt yedim içine biraz elma koyup, onu bile çıkardım. Meyve yiyorum onu da çıkarmaya devam ediyorum. Soda vs de içemiyorum midem rahatlasın diye, o daha çok yakıyor midemi. Az önce uykudan uyanıp kustum yine, neredeyse oturur vaziyette yatıyorum, midem bomboş olmasına rağmen hala midem yanıyor. Resmen işkenceye dönüştü bu mide yanması artık.
Bir de 2-3 gündür günlük duş almama rağmen, çok kötü bir şekilde ter kokmaya başladım, kendi kokuma tahammül edemez duruma geldim. Eşim kokmuyorsun diyor ama psikolojik midir nedir, sürekli kokuyormuşum gibi geliyor.
Daha 34+1deyim, bu kadar ağırlaşmış olmam normal mi anlamadım. Kalan 6 haftanın çok kolay geçmeyeceği çok açık
Benim de aynı şekilde son 1 aydır yani hatta 30. Haftadan beri mide yanmam var. Öyle ki mideyi geçtiSelam kızlar. Biz bugün eşimle üst katı temizledik. Yazın terasta otururuz diye eşim oraya da bir beşik koyalım dedi. Biz yatak odasına bi park yatak almıştık zaten, kardeşi de ahşap bir beşik vermişti, onu da oraya koyacağız. Ama ben çok kötü oldum, ayaklarımın altı o kadar ağrıyor ki, bir de leğen kemiği midir nedir orası çok kötü ağrıyor.
Son 40 gün kaldı ama ben çıkarabilecek miyim o son 40 günü bilmiyorum, her tarafımda ayrı bir ağrı var, yediğim her şeyi çıkarmaya devam, midem o kadar kötü yanıyor ki, korkudan sadece yoğurt yedim içine biraz elma koyup, onu bile çıkardım. Meyve yiyorum onu da çıkarmaya devam ediyorum. Soda vs de içemiyorum midem rahatlasın diye, o daha çok yakıyor midemi. Az önce uykudan uyanıp kustum yine, neredeyse oturur vaziyette yatıyorum, midem bomboş olmasına rağmen hala midem yanıyor. Resmen işkenceye dönüştü bu mide yanması artık.
Bir de 2-3 gündür günlük duş almama rağmen, çok kötü bir şekilde ter kokmaya başladım, kendi kokuma tahammül edemez duruma geldim. Eşim kokmuyorsun diyor ama psikolojik midir nedir, sürekli kokuyormuşum gibi geliyor.
Daha 34+1deyim, bu kadar ağırlaşmış olmam normal mi anlamadım. Kalan 6 haftanın çok kolay geçmeyeceği çok açık
Canım epizyotomi yapılmayan doğumlar da var. Perine masajını bunun için öneriyorlar. Bir de doğru ve vaktinde ıkınma önemli. Doktoru tam takip edebilmek lazım o zaman en az sıyrıkla atlatmak için.Benim bir düşüğüm oldu o düşükte bile ne sancılar çektim ölüyorum sandım o yüzden epiduralsiz normal doğum düşünemiyorumAma normal doğumda da epizyotomi diyorlar ya doğum kolay olması için vajinanın oraların kesilmesi o benim gözümü çok korkutuyor Tecrübeli anneler bu konuda bizi aydınlatsa çok güzel olur sonrasında o dikişler sıkıntı oluyor mu acaba
Gercekten cok bozuldum nerde nasil konusulur doktoru cok darlamam bilirim buraya hepsini yazmadim da resmen azarladi. Dogru soyluyorsun takmamak lazim kafaya ama gercekten tum gunumu etkiledi davranisiŞikayet edersin diye çevirmiştir kendi yanlışı. Aman var böyle hemen azar çekenler insanın moralini bozuyorlar. Yapmıcaksan doğru düzgün çalışma bırak demi çalışcak çok insan var zaten. Sen terslemeye kalksan hemen güvenlik çağırırlar. Boşver takma kafaya kendi utansın
Kuzucum hic canını sıkma.. emin ol seninle alakali değildir davranışı. Herkes cok gergin savasmaya hazir modda dolasiyor sanki. Gecen gun pastanede cheesekek eski ve kurumus geldi. Garsonu çağırdım durumu söylemek icin. Gardını almış geldi hali tavrı oyle degisikki pasta eski diye nerdeyse beni dövecek muessesi geri kabul edemezmis falan filan.. sonra gülümsedim dedim ki ben her zaman burada cheesekek yerim ve cok da severim bugun de yemek istiyorum ama tazesini..bence bunu kaldirin kimseye de satmayin. Sonra o gulumsemeden sonra değişti tavri. Bana yenisini getirdi.Gercekten cok bozuldum nerde nasil konusulur doktoru cok darlamam bilirim buraya hepsini yazmadim da resmen azarladi. Dogru soyluyorsun takmamak lazim kafaya ama gercekten tum gunumu etkiledi davranisi
Bence bebege zarari olmaz canım. Kanama icin de sicak oturma banyosu öneriliyor. Bir kaba ılık su doldurup 15 dk kadar oturabilirsin. Kremler var kullanabilecegin. Bir de en onemlisi ne yap et kabiz olmaArkadaşlar geçen gün burda hemoroid konuşuldu bulamadım geride kalmş, benim hep vardı zaten ama bu gece çok kanamalı oldu. Kanamanın ordan geldiğini anladım . Hala peçeteye geliyor bu kanamayı nasıl durdururum acaba ? Bebeğe de zararı olur mu çok vicdan yaptımdikkat edemedim şu son 4 gün yediklerime
Ayy yaa bugün inmiştir umarım biraz. Normal durumlar aslında da işte. Yorma kendini fazla, dinlen bence bugün.Eki Görüntüle 3435890
Benim 2 haftadır olmaya başladı kesinlikle etkileyenler sıcaklar ayakta durmak ve ayağı aşağı sallayarak oturmak. Tuz bu ara çok yemedim yine oldu meselaAy aynıiiibitek ayaklarimda bişey yok diyordum oda bugün yüklendi çok şükür kesin sicaklarda artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?