2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Seninki normal olan valla iyi yapmışsın
Ama çok sıkıldım mental yorgunluktan şu vardı bu vardı diye düşünmekten pertim çıktı da bitti

Evini mi kiskansaaam ayağına mi üzülsem bilemedim canim duygularim karmasik

Ayy yaa bugün inmiştir umarım biraz. Normal durumlar aslında da işte. Yorma kendini fazla, dinlen bence bugün.
Ağrı ve uyuşukluk sinir bozucu oluyor biraz soğuk su biraz kocanın masaj desteği uyku derken indi kuzum. Bugün oturduğum yerden sarma sarıp börek yapıcam evde yalnızım yatarım

Ayy dün herkesin ayaklar pert olmus yaa tek degilmisim demek sıcaklar başladığı gibi odemlerimiz basladi kızlar gazamız mübarek olsun. Dün boya badana yapıldı bizde de. Bugun de haliyle büyük temizlik var. Annem gorumcemler kuzenim falan hep birden girisecekler benim eve

Canım epizyotomi yapılmayan doğumlar da var. Perine masajını bunun için öneriyorlar. Bir de doğru ve vaktinde ıkınma önemli. Doktoru tam takip edebilmek lazım o zaman en az sıyrıkla atlatmak için.
Anladım canım perine masajını yapmaya çalışacağım ne kadar olursa yada eşime söylerim artık umarım en az kesiyle atlatırız

Dogru soyluyorsun cnm gercekten kafaya takmistim diger arkadasta oyle demis herkes gergin ve saldirgan firsat kolluyor malesef. Bende ayni senin gibi yaptim gulumsedim ve peki buyrun dedim. Ama aslinda cok bozuldum. Dogrusu kisisellestirmeyip unutmak dedigin gibi

İyi yaptin canm bnde bir bitireydim mutfağa gircm bugün uyuaya kalmışım ilk kez ya şaşırdım nasl yorulduysam 5 ten bu yans uyuyorum
35. Haftadan sonra çalışmak delilikmiş bunu çok iyi anladım bu hafta nasıl işe gidicem hiç bir fikrim yok
Vücudunun ihtiyacı varmış iyi olmuş kuzum

Ah kuzum ya vllha bnde bu yemek işi giriştim ama evde olmasına bile çok yordu bni
Canım sen ne yemegi yapiyorsun? Ben formdan acaip düşmüşüm ya onceden 4 cesit yapar bana misin demezdim. Dün bir tatli yapayim dedim yarisinda enerjim bitti. Malzemeye acimasam oylece birakacaktim

35. Haftadan sonra çalışmak delilikmiş bunu çok iyi anladım bu hafta nasıl işe gidicem hiç bir fikrim yok
Vücudunun ihtiyacı varmış iyi olmuş kuzum
Valla iyi götürdün sen canim o da yetmedi dip kose temizlik yaptin isleri hallettin. Ben 32 den beri evdeyim yatip yuvarlanmaktan baska bisey yapmadim resmen. Evle ilgili listem de yarim kaldi duruyor oyle. Bir iki baza alti dolap duzelttim ettim ama günlük isler oylesine hic bitmiyor ki ondan da sıkıldım. Halilari gonderip bir de temizlik yaptirip azicik evin yüzüne bakılır hale getirsem o da yetecek bana da. Guzel havalari degerlendireyim gezeyim bebek gelmeden derdi de olunca hic bir sey yetismedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…