- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.141
Soğuk rahatlatıyor evet canım ya sanada geçmiş olsunkuzu ya bende boyleyim
Oyle agri oluyor ki
Tuz yemekle filan cok alakali degil benimki
Sicakla birlikte sisiyor boyle
Buz gezdirmek beni biraz rahatlatıyor
Yaa çok tatlış görünüyorsun ama sen. Maşallah35+1 den selamlar olsunsonunda beyfendi görünür oldu
Soğuk suda durup uzandım kuzum daha iyi şuanBugün hepimize ne olmus sen bitirdin dinlen bol bol soguk suya koy ya bn şuan onu yaptm
Ben 1 haftadır rahat durmuyorum da bitti beeee bitirdik şükürCanım geçmiş olsun inşaallah iner hemen. Anlaşılan bugün bazılarımız uslu durmamış. Ben de bütün gün ayaktaydım. Topuklrım sizlıyor resmen.
Kuzum son haftam işteyken de böyle şişiyor gece yatınca geçiyor inşallah bu haftadan sonra dinlenicemCanım dinlen artık işlerde bitmiş inşallah bundan sonra rahat edersin
Seninki normal olan valla iyi yapmışsınMaşallah ne güzel halletmişsin iyi istirahatlerinşallah düzelir en kısa zamanda. Ben de bugün bi oda var onu boşaltayım çocuk odası için dedim 1 saat sonra ikindi güneşi bastırınca pert oldum bıraktım her şeyi
Evini mi kiskansaaam ayağına mi üzülsem bilemedim canimEki Görüntüle 3435890
Evin son temizlik işlerini bitirdik her yer parlıyor resmen çamaşır sepeti bile boşbuzluk hazırlığı da yaptım biraz yarın devam edicem ve ayaklarım gruptan ayrıldı açısından duramıyorum şuan merhaba ödem
Ağrı ve uyuşukluk sinir bozucu oluyor biraz soğuk su biraz kocanın masaj desteği uyku derken indi kuzum. Bugün oturduğum yerden sarma sarıp börek yapıcam evde yalnızım yatarımAyy yaa bugün inmiştir umarım biraz. Normal durumlar aslında da işte. Yorma kendini fazla, dinlen bence bugün.
Hahahhaha bedel ödendiEvini mi kiskansaaam ayağına mi üzülsem bilemedim canimduygularim karmasik
İyi yaptin canm bnde bir bitireydim mutfağa gircm bugün uyuaya kalmışım ilk kez ya şaşırdım nasl yorulduysam 5 ten bu yans uyuyorumSoğuk suda durup uzandım kuzum daha iyi şuanson haftalar sıkcaz dişimizi
Anladım canım perine masajını yapmaya çalışacağım ne kadar olursa yada eşime söylerim artıkCanım epizyotomi yapılmayan doğumlar da var. Perine masajını bunun için öneriyorlar. Bir de doğru ve vaktinde ıkınma önemli. Doktoru tam takip edebilmek lazım o zaman en az sıyrıkla atlatmak için.
Dogru soyluyorsun cnm gercekten kafaya takmistim diger arkadasta oyle demis herkes gergin ve saldirgan firsat kolluyor malesef. Bende ayni senin gibi yaptim gulumsedim ve peki buyrun dedim. Ama aslinda cok bozuldum. Dogrusu kisisellestirmeyip unutmak dedigin gibiKuzucum hic canını sıkma.. emin ol seninle alakali değildir davranışı. Herkes cok gergin savasmaya hazir modda dolasiyor sanki. Gecen gun pastanede cheesekek eski ve kurumus geldi. Garsonu çağırdım durumu söylemek icin. Gardını almış geldi hali tavrı oyle degisikki pasta eski diye nerdeyse beni dövecek muessesi geri kabul edemezmis falan filan.. sonra gülümsedim dedim ki ben her zaman burada cheesekek yerim ve cok da severim bugun de yemek istiyorum ama tazesini..bence bunu kaldirin kimseye de satmayin. Sonra o gulumsemeden sonra değişti tavri. Bana yenisini getirdi.aslinda boyle durumlarda ben de hic de sabirli degilimdir hemen gerginlesirim. Ama o anda sabırlı olasim geldi. Sonra şunu düşündüm insanlar çatacak yer ariyor bazen. Hizmet alan ya da veren farketmiyor ustelik bu durum.
Doktorun da ayip etmis ama sonra anladgm kadaryla farkedip toparlamaya calismis. Cevap veremedim diye de üzülme. Bazen gerginligin artmamasi cok daha iyi. Belki sinirlerin daha cok bozulacakti. Benimle alakasi yoktur de gec bence
35. Haftadan sonra çalışmak delilikmiş bunu çok iyi anladım bu hafta nasıl işe gidicem hiç bir fikrim yokİyi yaptin canm bnde bir bitireydim mutfağa gircm bugün uyuaya kalmışım ilk kez ya şaşırdım nasl yorulduysam 5 ten bu yans uyuyorum
Perine masajina kacinci haftada başlamak gerekiyorAnladım canım perine masajını yapmaya çalışacağım ne kadar olursa yada eşime söylerim artıkumarım en az kesiyle atlatırız
Ah kuzum ya vllha bnde bu yemek işi giriştim ama evde olmasına bile çok yordu bni35. Haftadan sonra çalışmak delilikmiş bunu çok iyi anladım bu hafta nasıl işe gidicem hiç bir fikrim yok
Vücudunun ihtiyacı varmış iyi olmuş kuzum
35-36. Haftadan sonra diye biliyorum canımPerine masajina kacinci haftada başlamak gerekiyor
35+1 den selamlar olsunsonunda beyfendi görünür oldu
Canım sen ne yemegi yapiyorsun? Ben formdan acaip düşmüşüm ya onceden 4 cesit yapar bana misin demezdim. Dün bir tatli yapayim dedim yarisinda enerjim bitti. Malzemeye acimasam oylece birakacaktimAh kuzum ya vllha bnde bu yemek işi giriştim ama evde olmasına bile çok yordu bni
Valla iyi götürdün sen canim35. Haftadan sonra çalışmak delilikmiş bunu çok iyi anladım bu hafta nasıl işe gidicem hiç bir fikrim yok
Vücudunun ihtiyacı varmış iyi olmuş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?