- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.161
Canm bir ofis var 20 kişilik bazen de 30 oluyor olunca haber veriyorlar onlara 7 de yemek yapmaya başlıyorum günlük 11 de yada 11 30 teslim alyolarCanım sen ne yemegi yapiyorsun? Ben formdan acaip düşmüşüm ya onceden 4 cesit yapar bana misin demezdim. Dün bir tatli yapayim dedim yarisinda enerjim bitti. Malzemeye acimasam oylece birakacaktim
Ayy masallah kuzum sanaCanm bir ofis var 20 kişilik bazen de 30 oluyor olunca haber veriyorlar onlara 7 de yemek yapmaya başlıyorum günlük 11 de yada 11 30 teslim alyolar
Sağol canım önceden de yspyordum ama gebelikte sona doğru almak hic mantıklı değilmiş onu anladm ams son hafta inşallah cuma günü bitiyo inşallah sonAyy masallah kuzum sanaenerjin hic bitmesin.. Ben cocuga su kaynatip icine spagettiyi atmaya useniyorum valla
Sağol kuzumYaa çok tatlış görünüyorsun ama sen. Maşallah
Büyüdü büyüdü en azından fotolarda belli oluyor artıkcok tatli görünüyorsunuz kuzum.. beyefendide görünsün artik bir zahmet. Dogdu dogacak ama cidden kucukmus karnin
Ben de evdeyim güya ama sürekli geziyorumValla iyi götürdün sen canimo da yetmedi dip kose temizlik yaptin isleri hallettin. Ben 32 den beri evdeyim yatip yuvarlanmaktan baska bisey yapmadim resmen. Evle ilgili listem de yarim kaldi duruyor oyle. Bir iki baza alti dolap duzelttim ettim ama günlük isler oylesine hic bitmiyor ki ondan da sıkıldım. Halilari gonderip bir de temizlik yaptirip azicik evin yüzüne bakılır hale getirsem o da yetecek bana da. Guzel havalari degerlendireyim gezeyim bebek gelmeden derdi de olunca hic bir sey yetismedi
Ya bir de komik bacaklarim kollarım suratım falan önceden nasılsa öyle kaldı
İnşaallahAnladım canım perine masajını yapmaya çalışacağım ne kadar olursa yada eşime söylerim artıkumarım en az kesiyle atlatırız
34-35 itibari ile başlayabilirsinPerine masajina kacinci haftada başlamak gerekiyor
Sus sus kıskanırım maşallah sanaYa bir de komik bacaklarim kollarım suratım falan önceden nasılsa öyle kaldıvoleybol topu yutmuş gibiyim şuan
Bu masaji ilk burda öğrenip pat diye kocama soylip Google amca ikimiz syni anda bskip birbirimize bakma seklimizi hic unutmuycamİnşaallahyaa ben bir iki kere kendim denedim ulaşmak zor özellikle sırt ağrın varsa daha da tetikliyor ama eşime yaptırdım çok daha rahat oluyor
Ayy benim de evimde çok eşya yok ama ona rağmen acayip büyüyor gözümdeBen de evdeyim güya ama sürekli geziyorumhem calisiyordum, hem geziyordum hem temizlik vs yapıyordum önceden, hamilelikle insana bir ağırlık çöküyor kuzum. İki gün önce banyoları elden geçireyim dedim saatler sürdü normalde 1 saatimi bile almayan iş. Hala ara ara yağmur yağıyor camlar da böyle kaldı. Evimde çok eşya yok sevmiyorum da eşya ama yine de bir usengeclik var sorma
Biz de basketbol topu yutmuş gibiyizYa bir de komik bacaklarim kollarım suratım falan önceden nasılsa öyle kaldıvoleybol topu yutmuş gibiyim şuan
Hahahahahah Allah seni yaaBu masaji ilk burda öğrenip pat diye kocama soylip Google amca ikimiz syni anda bskip birbirimize bakma seklimizi hic unutmuycam
Bn mutfak dolaplarına indirdim ama sular giti öle etrafta bakıyorumAyy benim de evimde çok eşya yok ama ona rağmen acayip büyüyor gözümde
İşler başka yere kayar hic bu ara onada enerjim yok diye kocama tabiki hayr dedimHahahahahah Allah seni yaayani evet biraz değişik bir şey ama sırf kesi dikiş olmasın diye uğraşıyoruz
Bnde top havuzları içine düşmüş gibim heryerim şiş sankiBiz de basketbol topu yutmuş gibiyiz
Ayni canım ayni.. bir de hala kendimi eski formda sanmama ne demeliBen de evdeyim güya ama sürekli geziyorumhem calisiyordum, hem geziyordum hem temizlik vs yapıyordum önceden, hamilelikle insana bir ağırlık çöküyor kuzum. İki gün önce banyoları elden geçireyim dedim saatler sürdü normalde 1 saatimi bile almayan iş. Hala ara ara yağmur yağıyor camlar da böyle kaldı. Evimde çok eşya yok sevmiyorum da eşya ama yine de bir usengeclik var sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?