2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım sen ne yemegi yapiyorsun? Ben formdan acaip düşmüşüm ya onceden 4 cesit yapar bana misin demezdim. Dün bir tatli yapayim dedim yarisinda enerjim bitti. Malzemeye acimasam oylece birakacaktim
Canm bir ofis var 20 kişilik bazen de 30 oluyor olunca haber veriyorlar onlara 7 de yemek yapmaya başlıyorum günlük 11 de yada 11 30 teslim alyolar

Ben de evdeyim güya ama sürekli geziyorum hem calisiyordum, hem geziyordum hem temizlik vs yapıyordum önceden, hamilelikle insana bir ağırlık çöküyor kuzum. İki gün önce banyoları elden geçireyim dedim saatler sürdü normalde 1 saatimi bile almayan iş. Hala ara ara yağmur yağıyor camlar da böyle kaldı. Evimde çok eşya yok sevmiyorum da eşya ama yine de bir usengeclik var sorma

Anladım canım perine masajını yapmaya çalışacağım ne kadar olursa yada eşime söylerim artık umarım en az kesiyle atlatırız
İnşaallah yaa ben bir iki kere kendim denedim ulaşmak zor özellikle sırt ağrın varsa daha da tetikliyor ama eşime yaptırdım çok daha rahat oluyor

İnşaallah yaa ben bir iki kere kendim denedim ulaşmak zor özellikle sırt ağrın varsa daha da tetikliyor ama eşime yaptırdım çok daha rahat oluyor
Bu masaji ilk burda öğrenip pat diye kocama soylip Google amca ikimiz syni anda bskip birbirimize bakma seklimizi hic unutmuycam

Ayy benim de evimde çok eşya yok ama ona rağmen acayip büyüyor gözümde

Ayni canım ayni.. bir de hala kendimi eski formda sanmama ne demeli arkadasmla buluşacaktik 20 dkya hazirim dedim 40 dk surdu hazirlanmam. Oyle kolay cikamiyormusum evden meger. Evin isine de bakıyorum. Bazen bi gaza geliyorum ama 2 is yapsam kosa kosa yatak odasina gidip uzaniyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…