- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.181
Ama bu haftalarda işler o başka yere de kaymalı ki işe yarasınİşler başka yere kayar hic bu ara onada enerjim yok diye kocama tabiki hayr dedim
Bn 35+3 teyim taş gibi olyo inan hep olyo o korkma sertleşme hepimizde olyoKızlar 30+5 im karnımda sertleşme oluyor 2 gündür korkuyorum özellikte ayaktayken
Enerjim yok su işleri bir bitirimAma bu haftalarda işler o başka yere de kaymalı ki işe yarasın
Düzenli ve belden giren bir ağrı ile olmadığı sürece korkma canım. Ben 28den beri yaşıyorum. Hatta bu sabah kahvaltıda beş dkda bir kasıldı durdu sonra geçtiKızlar 30+5 im karnımda sertleşme oluyor 2 gündür korkuyorum özellikte ayaktayken
Ahahaha bence de asla orda kalmazİşler başka yere kayar hic bu ara onada enerjim yok diye kocama tabiki hayr dedim
Bnim kasilinca hem tuvalete gidiyorum hemde midem cok bulanıyor ya ama şükür duzenli degil dun ikindi oldu örneğin yerimde kala kaldımDüzenli ve belden giren bir ağrı ile olmadığı sürece korkma canım. Ben 28den beri yaşıyorum. Hatta bu sabah kahvaltıda beş dkda bir kasıldı durdu sonra geçti
Bende oyleyim valla üşengeçlikten ölüyorum sanıyorum vücut doğum sonrasına enerji topluyorAyy benim de evimde çok eşya yok ama ona rağmen acayip büyüyor gözümde
Kasılınca zaten acayip bir baskı oluyor mesaneye. Ben de burundan derin nefes alıp ağızda yavaş yavaş veriyorum o rahatlatıyorBnim kasilinca hem tuvalete gidiyorum hemde midem cok bulanıyor ya ama şükür duzenli degil dun ikindi oldu örneğin yerimde kala kaldım
İnşallah sorun olmaz sağ Salim atlatırız süreci canımBn 35+3 teyim taş gibi olyo inan hep olyo o korkma sertleşme hepimizde olyo
Benimde sanki midem de sertleşiyor mide böyle tas gibi olur ya öyle bi his oluyoBnim kasilinca hem tuvalete gidiyorum hemde midem cok bulanıyor ya ama şükür duzenli degil dun ikindi oldu örneğin yerimde kala kaldım
Arasıra zaten belim agrıyordu şimdi iyice korktum sırt bel ağrısı yaşıyorum bazenDüzenli ve belden giren bir ağrı ile olmadığı sürece korkma canım. Ben 28den beri yaşıyorum. Hatta bu sabah kahvaltıda beş dkda bir kasıldı durdu sonra geçti
Benim sürekli oluyor 30. Haftadan beri şu an 33deyimKızlar 30+5 im karnımda sertleşme oluyor 2 gündür korkuyorum özellikte ayaktayken
Ayy sular geldi diyince dogum basladi sandimBenim sular gldi simdi giriyorum mutfağıma
En güzelini yapıyorsun valla boşveeeeerValla iyi götürdün sen canimo da yetmedi dip kose temizlik yaptin isleri hallettin. Ben 32 den beri evdeyim yatip yuvarlanmaktan baska bisey yapmadim resmen. Evle ilgili listem de yarim kaldi duruyor oyle. Bir iki baza alti dolap duzelttim ettim ama günlük isler oylesine hic bitmiyor ki ondan da sıkıldım. Halilari gonderip bir de temizlik yaptirip azicik evin yüzüne bakılır hale getirsem o da yetecek bana da. Guzel havalari degerlendireyim gezeyim bebek gelmeden derdi de olunca hic bir sey yetismedi
Ara sıra olması sorun değil canım. Mesela benim sırt ağrım akşamları başlıyor sabah hiçbir şey yok. Geçen kontrolde doktoruma bu kasılmaları sordum normal dedi. Bel ağrısı ile başlayıp karnın ön kısmında toplanırsa ve düzenli aralıklarla olursa o zaman doğum kasılması diyebiliriz dedi. Yani bizim kuzular şimdilik alıştırma yapıyorİnşallah sorun olmaz sağ Salim atlatırız süreci canım
Benimde sanki midem de sertleşiyor mide böyle tas gibi olur ya öyle bi his oluyo
Arasıra zaten belim agrıyordu şimdi iyice korktum sırt bel ağrısı yaşıyorum bazen
+0 tamam da 35 olduğuna emin miyiz
Ay maşallah caniimm valla hiç öyle durmuyor harikasın
Oyyy sana da maşallah caniim çok tatlı olmuşsun35+1 den selamlar olsunsonunda beyfendi görünür oldu
Hindistan cevizi yagi kullanmanın bir zararı var mi acaba bu masaji yaparken34-35 itibari ile başlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?