2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Düzenli ve belden giren bir ağrı ile olmadığı sürece korkma canım. Ben 28den beri yaşıyorum. Hatta bu sabah kahvaltıda beş dkda bir kasıldı durdu sonra geçti
Bnim kasilinca hem tuvalete gidiyorum hemde midem cok bulanıyor ya ama şükür duzenli degil dun ikindi oldu örneğin yerimde kala kaldım

Bnim kasilinca hem tuvalete gidiyorum hemde midem cok bulanıyor ya ama şükür duzenli degil dun ikindi oldu örneğin yerimde kala kaldım
Kasılınca zaten acayip bir baskı oluyor mesaneye. Ben de burundan derin nefes alıp ağızda yavaş yavaş veriyorum o rahatlatıyor

Bn 35+3 teyim taş gibi olyo inan hep olyo o korkma sertleşme hepimizde olyo
İnşallah sorun olmaz sağ Salim atlatırız süreci canım
Benimde sanki midem de sertleşiyor mide böyle tas gibi olur ya öyle bi his oluyo
Düzenli ve belden giren bir ağrı ile olmadığı sürece korkma canım. Ben 28den beri yaşıyorum. Hatta bu sabah kahvaltıda beş dkda bir kasıldı durdu sonra geçti
Arasıra zaten belim agrıyordu şimdi iyice korktum sırt bel ağrısı yaşıyorum bazen

En güzelini yapıyorsun valla boşveeeeer
Ben doğumdan sonra hiç bişeyle uğraşmak istemediğim için bunları yaptım beni en az 6 ay götürür iki bebemle gezmek tozmak istiyorum. Bide benim bir huyum var vücut yorgunluğundan ziyade mental olarak zihnim daha çok yoruyor beni durdukça bana basıyolardı iyi oldu
Şu haftayı da bitirirsem kız okuldayken 1 hafta yatarım sonrası bayram zaten

Ara sıra olması sorun değil canım. Mesela benim sırt ağrım akşamları başlıyor sabah hiçbir şey yok. Geçen kontrolde doktoruma bu kasılmaları sordum normal dedi. Bel ağrısı ile başlayıp karnın ön kısmında toplanırsa ve düzenli aralıklarla olursa o zaman doğum kasılması diyebiliriz dedi. Yani bizim kuzular şimdilik alıştırma yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…