2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İnşaallah canım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar ve lohusalık nasip etsin daha doğum hakkında konuşmadık ama şimdilik normal görünüyor bir sıkıntı yok hamd olsun
Amin canım benimmm ben riskli gebelik geçirdiğim için hedefimiz 34 sonra 36 o yüzden hayalim yani o haftalar rabbim bu yolda olan tüm hamişlere yardım etsin inşallah

Sol mememin üzerinde hani bir yerin morarir da iyilesirken sarı bir morluk oluşur ona benzer sarı bir leke gördüm şimdi. Altinda bir kitle veya bir acı hissi yok. Ne olabilir bu?

Aynen kasilma asagi baski oluşturduğunda batma hissi oluyor sonrasi hatta tuvaletimi tutamiyormusum bir şey içimden çıkacakmış gibi oluyor o aşağı doğru baskı olduğunda. Doktora anlattığımda bana normal bir kasılma dedi.

Evet o ilerleyen zamandan (36+2) bildiriyorum bugün canıma okudu resmen
Bende artık dışarı gezmeye çıkmaya bile korkuyorum. Normalde haftasonlari kahvaltıya gideriz bu hafta çok zorlanacagimi düşündüğüm için gitmek istemedim disari cikasim bile gelmiyor. 4-5 adımda bir kasılma oluyor. Sadece site bahçesinde 1 saatlik yürüyüş yapıyoruz kopusumle

Anladım canım ben başta bebek hareketi sanıyordum bebek poposunu yada kafasını dayadı sanıyordum top gibi sertleşme olunca sanırım o kasılmaymış

Hayırlısıyla bi doğuraydık sıcaklar da geldi nefes alamıyorum valla benim ağrım yok ama sadece vajina bölgemde hafif bi ağrı var hani bazen birliktelikten sonra ağrı olur ya o tarz bi sızı bi de uyurken sağ kalçam çok acıyo

İyi eş dünyada cennet ya valla kızıyorum bazen bıçaklamak istiyorum da erkek olduğunu unutmamak lazım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah

Benim bebişin hareketleri iyice azaldı. Karnım ordan oraya uçuyor kuvvetinde tekmelerinde sıkıntı yok uyuyor mu napıyosa bu hallerine hiç alışkın değilim. 1 haftadır cidden yoruldum ona mı bağlı bilmiyorum ama Salı günü görmek için sabırsızlanıyorum inşallah Herşey yolundadır

Evet aynen öyle valla insan bu zamanda artık keyfi olarak da sezaryen isteyebilir kimse de karışamaz ama eskiler bunu anlamıyor insanı sinir ediyorlar ha bide şey var biz zamanımızda toplasan 3-4 kere doktora anca gitmişizdir ne bu böyle sürekli gidiyorsunuz bebeğe zarar verecek diyorlar Sabır çekip gülüyorum

Ya 3-4 kereyi geçtim hiç gitmemisler şansa kadere sorunsuz dogmuşuz. Şimdi aylık kontroller falan garip geliyor haliyle onlara. Ben regl olmadan 2 gün önce öğrenmiştim hamileliğimi ve ailemize bayağı geç söyledik. Kayınvalidem de geç öğrendiğimi düşündü bende regl gecikmesi bile yaşamadan öğrendim diyince biz 2 aylık olunca anca farkediyorduk dedi ay ne meraksizlarmis ya

Ayy bu ayak ödemi çok kötü yaa ben doğurmak istiyorummmmmm artık
Aynen ya ama dogurmak istiyor muyum bilmiyorum. Bir tarafim diyor ki 39a kadar dursun mumkunse. Disarda ugrasmak daha zor ama ödem beni de rahatsiz ediyor. 2 hafta once bir terlik begendim. Denedim cok rahat aldim. Simdi giymeye basladim nasil sıkıyor ayagimi. Ödem de hic aklima gelmiyor hani onceki gebelikte yasadgm bisey degil. Ayaklarima bir baktim benim ayaklarim degil gibi

Normale cesaretin varsa epizyoya falan takilma kuzum insallah guzel gecer. Sezeryan dikisi cok daha buyuk.. ama normal ya da sezeryan farketmez onemli olan komplikasyonsuz atlatmak.. ikisinde de dikislerde falan enfeksiyon olmaz guzel guzel iyileşirse 10 numara olur. Azıcık cesaretim olsaydi normal olsun isterdim ama benim icin tek secenek sezeryandi ilkinde de bunda da

Kuzum şansıma hem doğum yapan tanidiklarim hem doktorum cesaretlendirdi. Bir de yapı olarak acı esigi yüksek biri olduğumu düşünüyorum. Mental olarak hazirlandim normal doğuma diyebilirim. Bir de doğum sonrasi var bu işin. Doğum sonrası durum bende biraz farklı eşim dışında faydası olabilecek kimse yok etrafımda. Kayinvalidemlerin kafası yardımcı olmak adına değil bebeği sevmek üzerine. Sezaryen tercihim olmuyor o yüzden zorunluluktan olursa da kabulum napayım önemli olan sağlıcakla yavrularimiza kavuşmamız

İcini ferah tut canm inşallah herşey yolundadır benim hep azdi ya 7+8 de coştu bu iki gündr yok gibi arada hup orays buraya gidip gliyo o kadar

İyi eş dünyada cennet ya valla kızıyorum bazen bıçaklamak istiyorum da erkek olduğunu unutmamak lazım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah
Ay kesinlikle bin şükür ya vllha dort dörtlük değiliz hiçbirimiz ama yine gelsem dünyaya eşim derim en büyük Şükrüm inanılmaz bir baba o kadar cok düşkün o kadar cok anlayışlıki bazen babalğini kıskanıyorum babam da bizi bu kadar sevdi diyorum

o zamanlar teknoloji kötüyse biz napalım yani

Fionanın ayaklarına döndü bugün resmen

Aynı durum bende de var henüz 33+2yiz. İki gündür o kadar azaldı ki hareketleri. Yani normal mi bilmiyorum da. Umarım hepimiz için her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…