- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.261
Hiç alışkın değilim hatta bu çocuğun uyku düzeni yok derdim büyüdü sıpa uyku düzeni mi kurdu kendine bilmiyorumİcini ferah tut canm inşallah herşey yolundadır benim hep azdi ya 7+8 de coştu bu iki gündr yok gibi arada hup orays buraya gidip gliyo o kadar
Dikkat ediyorum şu 1-2 haftadır baya azaldı daha doğrusu hareket saatlerinin arası açıldı. Kıpır kıpırdı normalde inşallah canım Herşey yolundadırAynı durum bende de var henüz 33+2yiz. İki gündür o kadar azaldı ki hareketleri. Yani normal mi bilmiyorum da. Umarım hepimiz için her şey yolundadır
Hareket saymak doğru da araları açılınca endişelendim açıkçası. 10 değil belki 25 kere de hareket ediyor ancak mesela 2-3 saatte bir
Yerim ben onu artk onlar birer brbek uyku saatleri var bak yazdm buraya bnim minik gelince 9 da başlıyacak bu saate kadar inanılmaz vuruyo uçuyorHiç alışkın değilim hatta bu çocuğun uyku düzeni yok derdim büyüdü sıpa uyku düzeni mi kurdu kendine bilmiyorum
Dikkat ediyorum şu 1-2 haftadır baya azaldı daha doğrusu hareket saatlerinin arası açıldı. Kıpır kıpırdı normalde inşallah canım Herşey yolundadır
Hareket saymak doğru da araları açılınca endişelendim açıkçası. 10 değil belki 25 kere de hareket ediyor ancak mesela 2-3 saatte bir
Yeri daraldı herhalde yavrumun uyukluyor sürekli diye düşünmek istiyorum
Hayir morarmanin ileri bir evresi olur ya sari gibi olur sonra da iyilesir onun gibi.Damarlar biraz daha görünür olmuş gibi damarların olmasın canım?
Canım bizde 33+2 yiz bizim kızda bugün çok az hareket etti normaldir diye düşünmek istiyorum haftaya terminim birde inşallah o zamana kadar geri düzelir hareketleri Zeynep hanımınAynı durum bende de var henüz 33+2yiz. İki gündür o kadar azaldı ki hareketleri. Yani normal mi bilmiyorum da. Umarım hepimiz için her şey yolundadır
Hıçkırık hissetmiyor musunuz benim minik obur hareketi az olduğu günlerde bile günde 2 defa 5dk hıçkırık tutuyor. Hareketi az olsa bile hıçkırık tutması iyi hissettiriyorCanım bizde 33+2 yiz bizim kızda bugün çok az hareket etti normaldir diye düşünmek istiyorum haftaya terminim birde inşallah o zamana kadar geri düzelir hareketleri Zeynep hanımın
Hissediyom çok şükür onu eşime söylüyom daha neler nereden biliyorsun hıçkırdigini diyorHıçkırık hissetmiyor musunuz benim minik obur hareketi az olduğu günlerde bile günde 2 defa 5dk hıçkırık tutuyor. Hareketi az olsa bile hıçkırık tutması iyi hissettiriyor
Bn her gün degil ama bazen çok güzel yaHıçkırık hissetmiyor musunuz benim minik obur hareketi az olduğu günlerde bile günde 2 defa 5dk hıçkırık tutuyor. Hareketi az olsa bile hıçkırık tutması iyi hissettiriyor
Yeri daralmistir bence de. Artık büyüdüler kızzzz nerdeyse doguracagiz sıkış tepişler şimdiHiç alışkın değilim hatta bu çocuğun uyku düzeni yok derdim büyüdü sıpa uyku düzeni mi kurdu kendine bilmiyorum
Dikkat ediyorum şu 1-2 haftadır baya azaldı daha doğrusu hareket saatlerinin arası açıldı. Kıpır kıpırdı normalde inşallah canım Herşey yolundadır
Yeri daraldı herhalde yavrumun uyukluyor sürekli diye düşünmek istiyorum
Sular geldi diyince başka bir şey anladımBenim sular gldi simdi giriyorum mutfağıma
Sular geldi diyince başka bir şey anladımkorktum daha erkeeenn
Hadi bakalım herkes baya meşgul bu aralar.Ay çok pardon ya yok bugün mutfak dolaplarına giriştim tam hersyi indirdim su giti sular geldi iki saat gecti elektrik giti neyseki şükür bitirdim
Ay inşallah güzel haberler alırsın hem babandan hem salı günü bnimde Çarşamba inşallah hepimiz icin iyi geçer yaHadi bakalım herkes baya meşgul bu aralar.
Ben stres oluyorum. Babam da hala hastanede. Yarın çıkar mı bilmiyorum.
Salı randevum var. Bebek baskı yapıyor yürümede sıkıntı çekiyorum
Karnım baya büyüdü
Dinledğim doktorlar hep son haftalara doğru yeri azaldığı için hareketleri azalır diyordu. Sanırım öyle bi durumBenim bebişin hareketleri iyice azaldı. Karnım ordan oraya uçuyor kuvvetinde tekmelerinde sıkıntı yok uyuyor mu napıyosa bu hallerine hiç alışkın değilim. 1 haftadır cidden yoruldum ona mı bağlı bilmiyorum ama Salı günü görmek için sabırsızlanıyorum inşallah Herşey yolundadır
Maşallah size
Kalp atışı gibi mi hıçkırık ? Benim geçen hafta sabah akşam öyle oldu , pıt pıt aynı yerde hisettimHıçkırık hissetmiyor musunuz benim minik obur hareketi az olduğu günlerde bile günde 2 defa 5dk hıçkırık tutuyor. Hareketi az olsa bile hıçkırık tutması iyi hissettiriyor
Ay masallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?