- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.281
Evet evet oyleKalp atışı gibi mi hıçkırık ? Benim geçen hafta sabah akşam öyle oldu , pıt pıt aynı yerde hisettim
Ya hiç deme benimle aynı haftada kuzenim var onunkinde dışa dönük benimki neden böyle anlamıyomAy masallah canimdikkatimi cekti senin göbek deliğin içe dogru benimki dışarı dogru çıkıyor gebeliklerimde
Bnimde içe dönükYa hiç deme benimle aynı haftada kuzenim var onunkinde dışa dönük benimki neden böyle anlamıyom
Benim 2 hafta once boyleydi bebek yan yatiyordu karnımda simdi bas asagi ayak yukari pozisyona geldi gobek deliği dışarı çıktı :) bebegin durusuyla ilgili bence:)Ya hiç deme benimle aynı haftada kuzenim var onunkinde dışa dönük benimki neden böyle anlamıyom
Bizim sıpa da yan yatıyor dönmedi belkide ondandır fotolarda dikkatimi çekiyor çukur gibi komikBenim 2 hafta once boyleydi bebek yan yatiyordu karnımda simdi bas asagi ayak yukari pozisyona geldi gobek deliği dışarı çıktı :) bebegin durusuyla ilgili bence:)
Benimki de dışarı oldu fırtık bir gobekAy masallah canimdikkatimi cekti senin göbek deliğin içe dogru benimki dışarı dogru çıkıyor gebeliklerimde
Kızım hiç durmamıştı doğurana kadar. Oğlumda çok hareketliydi garipsiyorum inşallah öyledir canımDinledğim doktorlar hep son haftalara doğru yeri azaldığı için hareketleri azalır diyordu. Sanırım öyle bi durum
Son 22 günüm benim şaka gibiYeri daralmistir bence de. Artık büyüdüler kızzzz nerdeyse doguracagiz sıkış tepişler şimdi
Aynen düzenli pit pit vurma oluyor arada kendisi rahatsız olup tekme atıyorKalp atışı gibi mi hıçkırık ? Benim geçen hafta sabah akşam öyle oldu , pıt pıt aynı yerde hisettim
Gercekten neye göre degisiyor bu durum bende hic bilmiyorumYa hiç deme benimle aynı haftada kuzenim var onunkinde dışa dönük benimki neden böyle anlamıyom
Aynen cok belli oluyor kiyafettenBenimki de dışarı oldu fırtık bir gobekbir de bende piercing vardı o ne olacak hiçbir fikrim yok
Benimde normalde içe doğrudur şu an dışarı doğru çıktı karnım sistikce dışarı doğru açılıyorAy masallah canimdikkatimi cekti senin göbek deliğin içe dogru benimki dışarı dogru çıkıyor gebeliklerimde
Çıkardım ama minnacık bir delikken şimdi yirtilacak gibi duruyorAynen cok belli oluyor kiyafettenay cikarmadin mi duruyor mu hala piercing
Böyle bir şey yaşayan yok mu kızlar ya bende biraz suphelendimBugün kalça kemigime ve ön tarafta da hemen vajinanin üstünde inanılmaz bir baskı ve ağırlık hissediyorum. Kalça kemiğim kuyruk sokumu sanirim çok agriyor normal mi bu durum acaba yeni 33. Hafta güncellemesi olarak geldi. Bebek baş geliş duruyor bu arada.
Daha nereye kadar açılacak acaba merak ediyorumBenimde normalde içe doğrudur şu an dışarı doğru çıktı karnım sistikce dışarı doğru açılıyor
Döner ya hemen olmasa da tabiiÇıkardım ama minnacık bir delikken şimdi yirtilacak gibi duruyorumarım eski haline döner göbeğimi çok seviyordum ya
İnşallah canım ya, şuan benimki de hareket ediyor ama ara ara, o kadar tepinmesine alışınca bu kadar sessizlik evham yaptırıyor bizeCanım bizde 33+2 yiz bizim kızda bugün çok az hareket etti normaldir diye düşünmek istiyorum haftaya terminim birde inşallah o zamana kadar geri düzelir hareketleri Zeynep hanımın
İnşallah canımAy inşallah güzel haberler alırsın hem babandan hem salı günü bnimde Çarşamba inşallah hepimiz icin iyi geçer ya
Ben. Benim memişler de büyüdü iyice zaten büyüktü
Ben de çok istiyorum her yarım saatte bir kuvvetle hissetmek ama benimki öyle değil pek bonkör değil hareket konusundaKızım hiç durmamıştı doğurana kadar. Oğlumda çok hareketliydi garipsiyorum inşallah öyledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?