- 1 Ocak 2024
- 1.218
- 654
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.301
Aynen düzenli pit pit vurma oluyor arada kendisi rahatsız olup tekme atıyor
Sevindim valla ilk defa yaşamışım o zaman, 32. HaftadaEvet evet oyle
Ben normalden fazla ayakta kalınca karnım ciddi baskı yapıyor gibi hissediyorum yürümem bile yavaşlıyor , kuyruk sokumu ağrısı bende de başladı otururken hissediyorum rahat edemiyorum mesela. Bende 32. Haftaya yeni girdimBöyle bir şey yaşayan yok mu kızlar ya bende biraz suphelendim
benimde öyle yakın tuhaf telaş sardıSon 22 günüm benim şaka gibi
Bende de var canm o normal dedi doktor. Vajina bide makat kısmı batıyor sanki bebiş hareket ettikçeBugün kalça kemigime ve ön tarafta da hemen vajinanin üstünde inanılmaz bir baskı ve ağırlık hissediyorum. Kalça kemiğim kuyruk sokumu sanirim çok agriyor normal mi bu durum acaba yeni 33. Hafta güncellemesi olarak geldi. Bebek baş geliş duruyor bu arada.
Çok heyecanlıyım ya Allahım karşılığını güzel bi şekilde nasip etsin inşallahbenimde öyle yakın tuhaf telaş sardı
Sen sezeryan olacağın icinmi erkenÇok heyecanlıyım ya Allahım karşılığını güzel bi şekilde nasip etsin inşallah
Günü belli değil de en geç 39+0a kadar bekletebilirim dedi o da ayın 25i yapıyor kuzumSen sezeryan olacağın icinmi erkencnm günü blimi
Hayırlısı ile sağlıklı hangi sekil olcaksa gönlünde ne varsa o şekilde yap inşallah canmGünü belli değil de en geç 39+0a kadar bekletebilirim dedi o da ayın 25i yapıyor kuzum
Bizde iki hafta önde gidiyoruzKızlar önden giden bebeklerde doktor 38. Haftayı pek geçirmek istemiyor diyorlar doğru mudur acaba ?Normal dogum düşünüyorum ama bebek iri ve kafası büyük. 38i geçirmez miyiz bilmiyorum.
Benim de kafası önden gidiyor:) dr bunun nprmal dpğuma engel olmqdığını eöylemiştiKızlar önden giden bebeklerde doktor 38. Haftayı pek geçirmek istemiyor diyorlar doğru mudur acaba ?Normal dogum düşünüyorum ama bebek iri ve kafası büyük. 38i geçirmez miyiz bilmiyorum.
Aminnn canım hepimiz için inşallahHayırlısı ile sağlıklı hangi sekil olcaksa gönlünde ne varsa o şekilde yap inşallah canmbn cok terliyorum ya buda yeni başladı saç bas su içinde
Benim 2 hafta önden gidiyor. Doktor hiç öyle bişey demedi, 40ı geçirmem dedi ama, 40 olduğunda gelmezse hemen sezaryene alırız dedi, ama benim yaşımla da ilgili bu durum biraz. Çünkü kıymetli bebek olarak geçiyor çok bekletip riske atmak istemiyor. Ama sizin yaşlarınız genç, bekletmem diyeceğini sanmıyorum aksi bir durum oluşmadığı sürece.Kızlar önden giden bebeklerde doktor 38. Haftayı pek geçirmek istemiyor diyorlar doğru mudur acaba ?Normal dogum düşünüyorum ama bebek iri ve kafası büyük. 38i geçirmez miyiz bilmiyorum.
Evet ya Serin serin buraya kadar gldik şükür mayis çok güzeldi iyi kurtardık yaAminnn canım hepimiz için inşallah
Terlemen normal 30u aştı hava neme girmiyorum bile
Bende de yaklaşık 2 haftadır var bu durum. ama havalar da aniden ısındı, yani bence normal bir durum. Klima açıkken uyumak istemedim bademciğim de iltihaplı diye, sabah uyandığımda tişörtümün boynu göğüslerime kadar su içindeydiHayırlısı ile sağlıklı hangi sekil olcaksa gönlünde ne varsa o şekilde yap inşallah canmbn cok terliyorum ya buda yeni başladı saç bas su içinde
Doktor görüşlerinin farklılıklarına alışkınız ama 42. Haftaya kadar normal doğumlar bekletiliyor 38. Hafta çok erken değil mi ? Benimde kafası önden gidiyor 3-4 hafta kadar min 39a kadar beklicez ilki sezaryen olmasına rağmen. İlginç geldi banaKızlar önden giden bebeklerde doktor 38. Haftayı pek geçirmek istemiyor diyorlar doğru mudur acaba ?Normal dogum düşünüyorum ama bebek iri ve kafası büyük. 38i geçirmez miyiz bilmiyorum.
doktor bana da cuma günü kafası büyük 2 hafta önden gidiyor dedi canım ama doğumla ilgili bişey demedi daha 33. haftaya girdik.Doktor görüşlerinin farklılıklarına alışkınız ama 42. Haftaya kadar normal doğumlar bekletiliyor 38. Hafta çok erken değil mi ? Benimde kafası önden gidiyor 3-4 hafta kadar min 39a kadar beklicez ilki sezaryen olmasına rağmen. İlginç geldi bana
Yapısal koca kafalardoktor bana da cuma günü kafası büyük 2 hafta önden gidiyor dedi canım ama doğumla ilgili bişey demedi daha 33. haftaya girdik.
Benim de oğlum iki hafta önden gidiyor doktor şu zaman alırız demedi ama gelisimini bu şekilde daha erken tamamlayacağı için daha 36 haftalıkken 38 haftalık ölçüm olacağımız için gününden önce doğar dediKızlar önden giden bebeklerde doktor 38. Haftayı pek geçirmek istemiyor diyorlar doğru mudur acaba ?Normal dogum düşünüyorum ama bebek iri ve kafası büyük. 38i geçirmez miyiz bilmiyorum.
Ay benimde su içinde uyandm ama olduğum yer çok nemli ya şuan bile mutfakta pistimBende de yaklaşık 2 haftadır var bu durum. ama havalar da aniden ısındı, yani bence normal bir durum. Klima açıkken uyumak istemedim bademciğim de iltihaplı diye, sabah uyandığımda tişörtümün boynu göğüslerime kadar su içindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?