2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Böyle bir şey yaşayan yok mu kızlar ya bende biraz suphelendim
Ben normalden fazla ayakta kalınca karnım ciddi baskı yapıyor gibi hissediyorum yürümem bile yavaşlıyor , kuyruk sokumu ağrısı bende de başladı otururken hissediyorum rahat edemiyorum mesela. Bende 32. Haftaya yeni girdim

Bende de var canm o normal dedi doktor. Vajina bide makat kısmı batıyor sanki bebiş hareket ettikçe

Kızlar önden giden bebeklerde doktor 38. Haftayı pek geçirmek istemiyor diyorlar doğru mudur acaba ?Normal dogum düşünüyorum ama bebek iri ve kafası büyük. 38i geçirmez miyiz bilmiyorum.

Kızlar önden giden bebeklerde doktor 38. Haftayı pek geçirmek istemiyor diyorlar doğru mudur acaba ?Normal dogum düşünüyorum ama bebek iri ve kafası büyük. 38i geçirmez miyiz bilmiyorum.
Benim de kafası önden gidiyor:) dr bunun nprmal dpğuma engel olmqdığını eöylemişti

Benim 2 hafta önden gidiyor. Doktor hiç öyle bişey demedi, 40ı geçirmem dedi ama, 40 olduğunda gelmezse hemen sezaryene alırız dedi, ama benim yaşımla da ilgili bu durum biraz. Çünkü kıymetli bebek olarak geçiyor çok bekletip riske atmak istemiyor. Ama sizin yaşlarınız genç, bekletmem diyeceğini sanmıyorum aksi bir durum oluşmadığı sürece.

Hayırlısı ile sağlıklı hangi sekil olcaksa gönlünde ne varsa o şekilde yap inşallah canm bn cok terliyorum ya buda yeni başladı saç bas su içinde
Bende de yaklaşık 2 haftadır var bu durum. ama havalar da aniden ısındı, yani bence normal bir durum. Klima açıkken uyumak istemedim bademciğim de iltihaplı diye, sabah uyandığımda tişörtümün boynu göğüslerime kadar su içindeydi

Doktor görüşlerinin farklılıklarına alışkınız ama 42. Haftaya kadar normal doğumlar bekletiliyor 38. Hafta çok erken değil mi ? Benimde kafası önden gidiyor 3-4 hafta kadar min 39a kadar beklicez ilki sezaryen olmasına rağmen. İlginç geldi bana

doktor bana da cuma günü kafası büyük 2 hafta önden gidiyor dedi canım ama doğumla ilgili bişey demedi daha 33. haftaya girdik.

doktor bana da cuma günü kafası büyük 2 hafta önden gidiyor dedi canım ama doğumla ilgili bişey demedi daha 33. haftaya girdik.
Yapısal koca kafalar
Erkek bebeklerde daha çok gözleniyormuş bu durum normal olduğunu söyledi kafa çapı doğumlarda önemli evet sınırı nedir bilmiyorum da ölçümler çok çok hatalı olabiliyor duruş pozisyonu bile etkiliyor

Benim de oğlum iki hafta önden gidiyor doktor şu zaman alırız demedi ama gelisimini bu şekilde daha erken tamamlayacağı için daha 36 haftalıkken 38 haftalık ölçüm olacağımız için gününden önce doğar dedi

Ay benimde su içinde uyandm ama olduğum yer çok nemli ya şuan bile mutfakta pistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…