- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.321
Bizim kafası 4 hafta önden gidiyor, kilosu 2 hafta önde. 38'e geldiğinde aslında 40+ boyutlarda olmuş oluyor bebekBenim de kafası önden gidiyor:) dr bunun nprmal dpğuma engel olmqdığını eöylemişti
Bu şekilde olup normal doğum yapanlar da varmış. Ben de 40’a gelşndiğinde kafası 43 olursa ne olacak demiştim:) 5-6 kg normal doğuranlar bile oluyormuş az da olsaBizim kafası 4 hafta önden gidiyor, kilosu 2 hafta önde. 38'e geldiğinde aslında 40+ boyutlarda olmuş oluyor bebek
Karnımın genelinde tarif edemediğim bir ağrı var 1 saattir gidip geliyor. Midemden aşağıya doğru tüm karnımda ama. Umarım gazdır diye oturduk şirketçe dua ediyoruz
İnşallah öyledir 8 kişi şuan amin diyor yanımda djjdjdYa ayy dur gazdir o gaz
Erimin hareketlerinde de azalma var demiştin bence bir defa doktorunu aramalısın canım gel derse gidersin ama haber et bilgi al son aylar riske girmeKarnımın genelinde tarif edemediğim bir ağrı var 1 saattir gidip geliyor. Midemden aşağıya doğru tüm karnımda ama. Umarım gazdır diye oturduk şirketçe dua ediyoruz
Normalde hepimizden rahat olmalısın uzman olmuşsun maşallahBen 2 gun hepte gece aksamları boyle daraliyorum nefesjm kesiliyor gibi oluyordu suan iyi gibiyim hic boyle olmazdim boyle icimde bi sıkıntı var nefesim kesiliyor gibi daraltı geliyordu kuzenim panik atak gibi olmussun dedi bildiginiz derin nefes alamiyor gibiydim
Kontrolüm yarın kuzum o yüzden aramadım. Arada 1 hafta falan olsaydı kesin arar giderdim. Sabah anlicaz inşallahErimin hareketlerinde de azalma var demiştin bence bir defa doktorunu aramalısın canım gel derse gidersin ama haber et bilgi al son aylar riske girme
İnşallah güzel haberler verirsinKontrolüm yarın kuzum o yüzden aramadım. Arada 1 hafta falan olsaydı kesin arar giderdim. Sabah anlicaz inşallah
Bende geçen gece aynı durumdaydım evde asla nefes alamadım balkona çıktım. Elimi yüzümü yıkadım, başımı ıslattım hiçbiri fayda etmedi en son titreme geldi ve adet sancısı gibi sancı eşliğinde uyuyakalmisim. Ertesi gün bebek hareketlerini hissetmedim koşa koşa doktora gittim meğer benim yaramaz yavaştan kafayı döndürmüş onun sıkıntısını yaşamışım. Doktorum çok normal nefes darlığı stres yapma kendine alanı daraldığı için dönerken rahatsızlık verecek dediBen 2 gun hepte gece aksamları boyle daraliyorum nefesjm kesiliyor gibi oluyordu suan iyi gibiyim hic boyle olmazdim boyle icimde bi sıkıntı var nefesim kesiliyor gibi daraltı geliyordu kuzenim panik atak gibi olmussun dedi bildiginiz derin nefes alamiyor gibiydim
Mama konusu bende de soru işareti kuzum valla. Ya süt gelmezse bir tane yenidogan biberon koydum o yüzden. Benim doğum şeklim de belli değil daha. Makineyi götürecem ama hastaneye. Annem bana doğum yaptığında annemden gelen sütten az emmişim aşırı da sariligim olduğu için 7-8 gün hastanede kalmışlar hep sagmislar annemi nerdeyse mastit olacakmisKizlar bu arada sut sagma makinesini hastaneye goturmeye gerek var mi sizce. Sezeryanda zaten ilk iki gun sut gelmiyor. Emzirmeyle mi ugrascam sagmayla mi? Bi tarafi kafama yatmadi. Bir de mama goturmeye gerek var mi acaba? Hastane mi verir yoksa. Bu defa ilk 2 gun hic ac birakasim yok babyi. Ille de emzircem diye tutturmayacagim. Kizimda inatlastim uzayan sarılığı olmustu. Beslensin mamayla sutle farketmez
Çantandami hazir degilKızlar sabahtan beri sağ karın boşluğumdan sancı giriyor. İlk üç sancı onar dakika arayla girdi. Sonra kesildi şimdi sol kasıktan vuruyor ama çok sık değil Allahtan. Doktor süresini kontrol et dedi telefonla iletşime geçtim. Erken gelmeye çalışacak diye çok korkuyorum. Daha çantamız bile hazır değil. Belki de kızce sinyal veriyor artık bi çanta hazırla bi kapı süsümü sipariş et falan diyo galiba. Bi panik haline büründüm hayırlısı olsun
Hayir cnm sagma makinesini goturmene gerek yok. Hem gerekirse kolostrumu elle sagilmasi daha iyi diyorlar hemde sagma makinesi gerekirse hastane de profesyonel sagma makineleri de oluyor. Keza mama icinde oyle.Kizlar bu arada sut sagma makinesini hastaneye goturmeye gerek var mi sizce. Sezeryanda zaten ilk iki gun sut gelmiyor. Emzirmeyle mi ugrascam sagmayla mi? Bi tarafi kafama yatmadi. Bir de mama goturmeye gerek var mi acaba? Hastane mi verir yoksa. Bu defa ilk 2 gun hic ac birakasim yok babyi. Ille de emzircem diye tutturmayacagim. Kizimda inatlastim uzayan sarılığı olmustu. Beslensin mamayla sutle farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?