2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kendini şartlama canımcım benim sütüm hemen geldi. Sarılıkta yaşamadık. İlk başta zaten biberon değil şırıngayla veriyolarmış hastanede sütü mideleri zeytin kadar olduğu için. Hem hastanelerde var sağma makinası. Ne biberon ne mama nede makina koymicam ben.

Kizlar ne olyo giriyorum herkeste birsy durun durun daha var telaşa girerim , L Lafavosk gel herşey normalde
Durum bildiriyorum asayiş berkemal. Nstye girdim her şey yolunda. 50 cm, 2900 gr olmuş ama +-450 gr fark edermiş. Üç kiloyu biraz geçer iri olmadığı için normal doğum daha kolay olur dedi. Yürüyüşlerini egzersizlerini aksatma, ördek yürüyüşü aksak gebe yürüyüşü falan yap dedi. 12 hazirana randevu verdi tekrar

Insallah kuzum.. tabi sütlerin hemen gelmesi en büyük temennimiz. Senin normal olur insallah ve oyle olursa gelme ihtimali yüksek. Ama sezeryanda 2 gun surebiliyor. Hazırlığı hastanede 1 gun kalmak uzere yaptim ben canim. Aksi bir durum olursa -ki insallah olmaz- ev yakin zaten en kötü esim gelir alir diye düşündüm

Benim hastane eve yakın kuzum hani çok lazım olursa eşim yarım saat içinde getirebilir bile ama mama almadım yani

Maşallah güzel güzel büyüsün
Canım sen meme masajına ahududu çayına ve hurmaya başladın mı

Kaç hafta canım senin

Bende hastaneyi yakın secmistim bu yüzden kuzum eşim hemen gidip alabilir eksik olan şeyi evden. Hala iyi ki yakın hastane secmisim diyorum hatta çılgın bir trafik durumu oldu burada son birkaç ayda oturduğumuz semt birden kalabalıklasti ama nasıl bir kalabalık. İş çıkış saati dışında bile trafik var artık.

Benim hastane eve yakın kuzum hani çok lazım olursa eşim yarım saat içinde getirebilir bile ama mama almadım yani
Evet getirilir evler yakın ama gerek olmuyor biberona alışmasın meme reddi olmasın zaten mideleri küçük diye şırıngayla veriyolar ilk etapta kuzum. Hem ne kadar emerse o kadar meme uyarılıp süt gelmesi daha da hızlanır ben ilk gece sürekli emzirdim mesela saate bakmaksızın belkide ondan indi sütüm hemen

Aksak gebe yürüyüşü hiç zorlamayacak zaten istemesek de öyle yürüyoruz

Ben mama koyacaktim sonra mamaların içeriğine bakınca (en iyisi bile) içime sinmedi. Nolursa olsin o sut gelmeli diye odakladim kendimi Gogus pompasi ve göğüs ucu çıkarıcı koydum. Hastanede verirler belki ama benimde hastane uzak eşimi yormak istemedim.

Olumsuz ani bir haber bnden bnim ölçüm cihazı çubukları bitmişti dun gelmişti riskli gebelik gelmeden kaç gün ölç demişti dehşet bir yukseklik cikti ki şaşırdım kaldm uzun zamandır yaptırmamış tm evde bugün 175 cikti tokluk bna birinci saat ölç demişti simdi bide ikinci saat ölçecem ne gergin bir aya girduk ya

Ben ikidir meme cerrahına gidiyorum kuzum ya kistik yapıdaydi zaten de en son Çarşamba yine endiselenip gittim lezyon gördüler bu defa da. Doktorlar emzirme ile ilgili sıkıntı olmayacağıni söylediler. Laktasyon dönemi geçer geçmez de kontrastlı mr a gireceğim. İnşallah bir sikinti yaşamam bakalım

Hayir cnm sagma makinesini goturmene gerek yok. Hem gerekirse kolostrumu elle sagilmasi daha iyi diyorlar hemde sagma makinesi gerekirse hastane de profesyonel sagma makineleri de oluyor. Keza mama icinde oyle.
Aa evet hastanede vardir en kotu degil mi? Neyse onu hic yuk etmeyeyim o zaman. Mamada da soyle bir durum var. Ben vermek istiyorum. Hemsire yok gerek yok emzir falan demez umarim. Bazilari inatlasiyor sacma bir sekilde. Ablamin dogumunda diger ablamin bebegi 4 aylikti. Süt sagmis getirmiş. Hani mamadan daha iyi degil mi? Hemsire izin vermemisti. Diger sutun tadina alışır diye sacmasapan bir gerekce sunmuştu. Biz de nedense o anda bisey diyemeyip sonradan cok pisman olmustuk. Biri anne sütü biri mama sonucta

Ayy insallah benim de oyle olur kuzum ya. Dogru diyorsun aslinda sartlanmamak lazim. Her bebek kendine ozel. Her gebelik de oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…