2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Evet ya o yakınlık onemli bence de kuzum. Kontrollerde bile onemli ama dogum surecini dusununce ic rahatlatan bir durum kesinlikle. Hem yetisme acisinda hem bir seye ihtiyac duyulursa temin etme acisindan

Cnm ilk etapta goturmene gerek yok gerekirse orda siringayla verirler ha sen dersen ki ben vermek istiyorum 7 24 acik eczaneler var. Belki ihtiyacin olmayacak bosuna simdiden alip hem masraf hem cantaya yuk etme derim ben ama tabi icinin rahat ettigini yap yinede aklinda soru isaretiyle de gitme.

Yalniz mamayla buyuyen bebeklerin daha uzun boylu olma gibi bir gozlemim var benim esim 190 ben 169. Kizimiz minicik anne sutu diye direndim 2 sene. Simdi diyorum ki mama versem daha mi uzun olurdu ki

Dogru soyluyorsun kuzum ya en kotu eczaneden alinir dedigin gibi. Belki de hastane verir zaten gerek kalmaz. Duruma bakayim ben

Kızlar cumartesi kontrolüm var o zamana kadar beklesem mi yoksa doktora erken mi gitsem bilemedim. Asagi dogru dün akşam başlayan bir baski hissi vardı bel ve kalça ağrısıyla beraber. Bu sabah tam 33oldum. İnanılmaz bir baskı hissi var asagi dogru ve tam tersi midemde agzimdan çıkacakmış gibi. Birde sürekli buyuk tuvaletim varmis hissiyatı oluşuyor. Ayağa kalkınca daha kötü bir hale geliyor. Normal midir beklesem mi biraz.

Dogru soyluyorsun kuzum ya en kotu eczaneden alinir dedigin gibi. Belki de hastane verir zaten gerek kalmaz. Duruma bakayim ben
Cnm benim gogsum cok acımıştı ilk gun tuttugunda hastanede silikon uc bile temin ettiler hemen. Hatta verip steril edip yeniden getiriyorlardi her defasinda. Bebek bezimizi actirmadilar bol bol getirip verdiler. Kisaca sal gitsin hersey birsekilde halloluyor

Canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi cok anormal hissediyorsan gitmekte fayda var ama gruptan gorebildigim kadaryla herkes benzer agrilar baskilar yaşayabiliyor. Idare ederim diyorsan bekleyedebilirsin bence

Yaa ben de mama ihtimalini düşünüp zihnime bir alternatifin var diye kodlamak istemiyorum canım zihnim inşaallah beni dinler

Bir git istersen canım ne olur ne olmaz için rahat eder en azından

Özellikle haziran sonu temmuz başı gibi doğum yapacak kızlar, başladığınız masajları, ekstra şeyleri de yazarsanız bizim için de ne güzel olur. Perineye ne zaman başladınız? Göğüs masajına ne için başlıyorsunuz mesela? Hurma için ne kadar kala başlamak lazım gibi gibi şeyler :)

Ayy insallah benim de oyle olur kuzum ya. Dogru diyorsun aslinda sartlanmamak lazim. Her bebek kendine ozel. Her gebelik de oyle
Aynen öyle kuzucum. İnşallah hemen iner sütlerimiz hiç gerek kalmaz. Hastaneye hoşaf götürmekte çok iyi oluyor bu arada. Dut üzüm kayısı falan eşimin babannnesi yapıp göndermişti. Göğüs masajına başlicam bende bi kaç güne hazırlığımızı yapalım ufak ufak gerisi akışına bırakıp görücez

36. Haftadan sonra atış serbest
Benim önerebileceğim ve pişman olduğum tek konu meme masajı. İlkinde yapmamıştım kestiremedim nasıl bişey olduğunu.Cidden acısı tarif edilemez. Yarın 36. Haftam doluyor ve başlicam artık ufak ufak.
Onun dışında hurma ve ahududu çayı doğum için öneriliyor onlarada başlayabilirsin. Perine masajı 35. Haftadan sonra serbest canım.

Başla başla artık ufaktan. Doğumu tetikleyen ne varsa şuan yapıştır gitsin
Show TV de bir dizi vardi adını unutm orda biri yaşadıklarının etkisinde sürekli psnik durumunda gelme gelme komutanım tuzak tuzak diyordu bnde sana dicm önceden doğum yaptığımız icin gelme gelme tuzak tuzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…