- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.381
Valla elde değil istesekte istemesekte o çocuk bi şekilde çıkacakShow TV de bir dizi vardi adını unutm orda biri yaşadıklarının etkisinde sürekli psnik durumunda gelme gelme komutanım tuzak tuzak diyordu bnde sana dicm önceden doğum yaptığımız icin gelme gelme tuzak tuzak
Ay maşallah inşallah böyle güzel haberler hepimiz duyarızDurum bildiriyorum asayiş berkemal.Nstye girdim her şey yolunda. 50 cm, 2900 gr olmuş ama +-450 gr fark edermiş. Üç kiloyu biraz geçer iri olmadığı için normal doğum daha kolay olur dedi. Yürüyüşlerini egzersizlerini aksatma, ördek yürüyüşü aksak gebe yürüyüşü falan yap dedi. 12 hazirana randevu verdi tekrar
Perine masajı 36. haftadan itibaren iki günde bir hindistancevizi yağı ile yapılacak canım. Meme masajına başlama sebebimiz de meme ve rahimin birbiri ile bağlantılı olması. Yani memeye masaj yaptığın zaman rahmi de uyarmış oluyorsun. Hurma da yine 36dan itibaren başlanabilir. 3-5-7 şeklinde tek sayı ile yemek daha iyimişÖzellikle haziran sonu temmuz başı gibi doğum yapacak kızlar, başladığınız masajları, ekstra şeyleri de yazarsanız bizim için de ne güzel olur. Perineye ne zaman başladınız? Göğüs masajına ne için başlıyorsunuz mesela? Hurma için ne kadar kala başlamak lazım gibi gibi şeyler :)
Kız benim ebeye mesaj attım bir liste atmış akıllara zarar. O kadar çok şey varkiBaşla başla artık ufaktan. Doğumu tetikleyen ne varsa şuan yapıştır gitsin
Canım meme masajı nasıl yapılıyor36. Haftadan sonra atış serbest
Benim önerebileceğim ve pişman olduğum tek konu meme masajı. İlkinde yapmamıştım kestiremedim nasıl bişey olduğunu.Cidden acısı tarif edilemez. Yarın 36. Haftam doluyor ve başlicam artık ufak ufak.
Onun dışında hurma ve ahududu çayı doğum için öneriliyor onlarada başlayabilirsin. Perine masajı 35. Haftadan sonra serbest canım.
Gerçekten sanki elimizde bnim görümcemde demis e gitsin hastaneye blki günü geçmiştir bizde oraya size glcez bir ay dedim tövbe yarabbim ya resmen git doğur aradan ciksin bir aylık tatile gelceklermisValla elde değil istesekte istemesekte o çocuk bi şekilde çıkacakbiri bana geçen bişey dedi bayramdan sonra doğur doğuracaksan dedim olur söylerim çocuğa dursun bayramda içerde sanki elimdeymiş gibi
Sağlıkla gelsin maşallah kuzuma bnimDurum bildiriyorum asayiş berkemal.Nstye girdim her şey yolunda. 50 cm, 2900 gr olmuş ama +-450 gr fark edermiş. Üç kiloyu biraz geçer iri olmadığı için normal doğum daha kolay olur dedi. Yürüyüşlerini egzersizlerini aksatma, ördek yürüyüşü aksak gebe yürüyüşü falan yap dedi. 12 hazirana randevu verdi tekrar
Uzayan sariligin sebebi bebegin ac kalmasi miymis canim? Benim oglumda da oldu ama hic bi doktor bebek ac kaldigi icin oldugunu söylemediKizlar bu arada sut sagma makinesini hastaneye goturmeye gerek var mi sizce. Sezeryanda zaten ilk iki gun sut gelmiyor. Emzirmeyle mi ugrascam sagmayla mi? Bi tarafi kafama yatmadi. Bir de mama goturmeye gerek var mi acaba? Hastane mi verir yoksa. Bu defa ilk 2 gun hic ac birakasim yok babyi. Ille de emzircem diye tutturmayacagim. Kizimda inatlastim uzayan sarılığı olmustu. Beslensin mamayla sutle farketmez
Bebeğin yeterince beslenmemesi sarılığın uzamasının sebeplerinden biriymiş, geçenlerde bi youtube kanalında doktorun videosunda izlemiştim de hangi video hatırlayamadım şimdi.Uzayan sariligin sebebi bebegin ac kalmasi miymis canim? Benim oglumda da oldu ama hic bi doktor bebek ac kaldigi icin oldugunu söylemedi
Koyun can derdinde, kasap et dedikleri bu galiba. Biz diyoruz ki bebeğimiz sağlıklı mı, ne durumda, sorunsuz gelecek mi, akreba!lar diyor ki doğursun da biz tatile gelcezGerçekten sanki elimizde bnim görümcemde demis e gitsin hastaneye blki günü geçmiştir bizde oraya size glcez bir ay dedim tövbe yarabbim ya resmen git doğur aradan ciksin bir aylık tatile gelceklermis
Dalga mı geçiyo gerçekten böyle insanlar var mı ya ay sinir oldumGerçekten sanki elimizde bnim görümcemde demis e gitsin hastaneye blki günü geçmiştir bizde oraya size glcez bir ay dedim tövbe yarabbim ya resmen git doğur aradan ciksin bir aylık tatile gelceklermis
Aldığımız göğüs ucu kremleri var ya onlarla bildiğin göğüs ucuna masaj yapıyorsun günde bi iki defa hatta gümüş kapak aldıysan onları da kullanmaya başlamayı öneriyolarCanım meme masajı nasıl yapılıyor
Var var çok şey biliyorum tüm tuşlara basmak oluyo işteKız benim ebeye mesaj attım bir liste atmış akıllara zarar. O kadar çok şey varki
Vllha var canm bizim arabamız yok bna diyo ay senin bebek ufak nasl gezcezDalga mı geçiyo gerçekten böyle insanlar var mı ya ay sinir oldum
Var canım ikisinde 36 da başlayayım bendeAldığımız göğüs ucu kremleri var ya onlarla bildiğin göğüs ucuna masaj yapıyorsun günde bi iki defa hatta gümüş kapak aldıysan onları da kullanmaya başlamayı öneriyolar
Tam ağzına yapıştırmalık yemin ederim şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bunlar hakediyorVllha var canm bizim arabamız yok bna diyo ay senin bebek ufak nasl gezcez
Başla canım inşallah hiç olmasın ama biz önlemimizi alalım bu sefer bende temkinliyimVar canım ikisinde 36 da başlayayım bende
Senin için araba kiralarız ne demek deseydinVllha var canm bizim arabamız yok bna diyo ay senin bebek ufak nasl gezcez
Ya birde doğum yapan gruptan ayriliyor gibi bise oluyor yogunluktan ugrayamiyor eski kalabalik kalmiyor. Yaprak dökümü oluyor sona kalan tek basina devam bu gruptada en son benShow TV de bir dizi vardi adını unutm orda biri yaşadıklarının etkisinde sürekli psnik durumunda gelme gelme komutanım tuzak tuzak diyordu bnde sana dicm önceden doğum yaptığımız icin gelme gelme tuzak tuzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?